Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
INF-urile mi-ai distrus scorul FI...

Sfat achiziție laptop

Maneaua la concertele Coldplay

Ce este cu aceasta inflație ...
 Duster 2011 carplay

Portare inapoi la Telekom

Telecabina Piatra-Neamț - Ma...

Am lovit o masina
 Comanda US

Cum sa reduc caldura din apartame...

Dual-boot Windows 11 Pro cu Kubun...

Favorizarea femeilor atragatoare
 Inlocuire baterie JBL Go 2

Cum se scot banii de la NN ?

darlington

Care sunt cateva companii bune di...
 

Așa merge un abonament Gigabit de la R.D.S.

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
6177 replies to this topic

#73
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Vreo 65 parca. 100 MB/s la FL 1000.

#74
adycoke2

adycoke2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 945
  • Înscris: 03.08.2011
e bine,fata de 3-4MB/s cu cat trag  la al meu abonament de 50MB/s ...
Daca imi comand serviciul de 500 este nevoie sa-mi schimb si routerul?Ma intereseaza sa nu ma limiteze la PC nu ma intereseaza daca ma limiteaza wireless.Momentan am un Asus WL-520GC,credeti ca o sa mearga OK pe noul abonament?

Multumesc!

Edited by adycoke2, 15 December 2013 - 20:07.


#75
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,574
  • Înscris: 16.12.2006
Routerul tau este de 100 Mbps.

O sa ai nevoie de un router capabil Gigabit.

Sfatul meu e sa iei rouuerul de la RDS (TP-Link WDR 3600). Poti sa il cumperi cu 180 de lei sau sa-l iei cu chirie lunara de 5 lei.

#76
ZooMl3sS

ZooMl3sS

    Apple User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,266
  • Înscris: 16.07.2011

View Postadycoke2, on 15 decembrie 2013 - 20:06, said:

e bine,fata de 3-4MB/s cu cat trag  la al meu abonament de 50MB/s ...
Daca imi comand serviciul de 500 este nevoie sa-mi schimb si routerul?Ma intereseaza sa nu ma limiteze la PC nu ma intereseaza daca ma limiteaza wireless.Momentan am un Asus WL-520GC,credeti ca o sa mearga OK pe noul abonament?

Multumesc!

Poti sa-l zbori din schema, nu face fata! Cumpara cu 180 ron TP-LINK WDR3600 de la RDS sau ia-l in chirie cu 5 ron lunar tot de la RDS. Posted Image

/ups, mi-a luat-o catalin in fata. :D

Edited by ZooMl3sS, 15 December 2013 - 20:16.


#77
adycoke2

adycoke2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 945
  • Înscris: 03.08.2011
multumesc!oricum routerul acela vad ca este cu 280 lei pe la emag ...apropo de ce imi trebuie gigabit pt abonamentul de 500???

Edited by adycoke2, 15 December 2013 - 21:17.


#78
ZooMl3sS

ZooMl3sS

    Apple User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,266
  • Înscris: 16.07.2011

View Postadycoke2, on 15 decembrie 2013 - 20:50, said:

multumesc!oricum roterul acela vad ca este cu 280 lei pe la emag ...apropo de ce imni trebuie gigabit pt abonamentul de 500???

gigabit inseamna de la 100 mbps in sus.

#79
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Orice viteza mai mare de 94 mbps se poate prinde numai cu un router si o placa de retea gigabit, care la randul lor pot maxim 940 mbps.

#80
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,977
  • Înscris: 10.06.2008

View PostNeaceasca85, on 15 decembrie 2013 - 19:49, said:

joystick, mie imi sare FL 500 pana la un 510.

Mda...se pare ca nu e o limitare software ci probabil atat poate reteaua. Ma declar multumit:

Last Result:
Download Speed: 583877 kbps (72984.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 107055 kbps (13381.9 KB/sec transfer rate)
Latency: 4 ms
Jitter: 1 ms
Monday, December 16, 2013 6:24:39 PM




[ http://www.speedtest.net/result/3168968821.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3168973025.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3168975533.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by joystick, 16 December 2013 - 18:31.


#81
macsfx

macsfx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,526
  • Înscris: 30.11.2005
Se pare ca incepe sa se aglomereze reteaua cu abonamente de 500 si 1000. Initial saream de 940 Mbps pe speedtest, acum a mai scazut.

[ http://www.speedtest.net/result/3169211020.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cu RT-N56U, pe download real, am obtinut mai devreme 92.77 MB/s.

Ceea ce e foarte bine! Bravo RCS & RDS :D

#82
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
[ http://www.speedtest.net/result/3169278210.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.speedtest.net/result/3169287129.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.speedtest.net/result/3169289851.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Al meu rezista, aceeasi viteza la orice ora. Tot prin RT-N56U.

Edited by MembruAnonim, 16 December 2013 - 21:07.


#83
maharet

maharet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 24.08.2007
Frumos...văd că aveţi 100 pe extern uploadul în anumite cazuri, în Ianuarie o să îmi pun şi eu...având în vedere faptul că stau la casă...sper să fie cu noroc :P

#84
fantastykmen

fantastykmen

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 593
  • Înscris: 23.10.2007
Am FL500+ ASUS RT-N56U+STP cat 6(pana in fata usii ca restul de 13M pana in cutia de pe hol nu au vrut baietii sa puna cablu de-al meu si mi-au pus o ruptura de UTP) si la ora 14:00 situatia sta cam asa:

Attached Files



#85
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Merge prost si pentru un FL 100.

Ah, tzeapa, e in MB/s, dar nu am observat fara sa maresc pozele.

#86
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,977
  • Înscris: 10.06.2008
In sfarsit, am si eu un test cu viteza buna.
Asta inseamna ca atat placa de retea (pe care vroiam sa o schimb) cat si N56U sunt ok.

[ http://www.speedtest.net/result/3184816078.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3184818965.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3184820280.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3184821709.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3184823036.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Trebuie sa recunosc...nu am nevoie de asemenea viteze de descarcare. De fapt nici nu am voie prea mult sa stau pe net ptr ca imediat ma ia prietena la bataie...s-au dus vremurile cand stateam la parinti si frecam buha toata ziua..... :)

#87
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Vezi, de asta e bine sa fii singur, pacat ca ai renuntat sa mai freci buha si ai trecut la altceva. Posted Image Ma rog, formularea era altfel, a bute fuha sau a f*** buha. Gandeste-te cum ar fi fost sa ai o carmenclara 1 langa tine. Posted Image La cate pasiuni ciudate am, orice pixda, daca nu e nebuna ca mine ia campii si ma lasa imediat, de aia nici nu ma complic. Posted Image

http://ur.netlog.com...22682238&surr=0

PS: nu e nici macar facebook-ista? Aici strica treaba faptul ca ele pot sta de pe telefon pe site-urile de pitiponcializare, pardon, socializare. Posted Image

#88
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,977
  • Înscris: 10.06.2008
Este vorba ca pana și abonamentul de 100 este mai mult decat suficient dar de amorul artei am ales sa fac upgrade-ul. Chiar e o super treaba sa ai astfel de viteze.

Este vorba ca pana și abonamentul de 100 este mai mult decat suficient dar de amorul artei am ales sa fac upgrade-ul. Chiar e o super treaba sa ai astfel de viteze.

#89
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,716
  • Înscris: 14.10.2004
Am zis sa testez si eu Win 8 sa vad cu ce se mananca.
Si daca tot sunt la capitolul teste, am bagat si un speedtest:
[ http://www.speedtest.net/result/3185858967.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sa fie coincidenta sau este reteaua mai libera?Posted Image

#90
marse2007

marse2007

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.03.2009
cum merge gigabit in zona berceni , brancoveanu mai exact ? au infrastructura trasa la blocuri ? eu am next-gen si nu stiu daca se merita sa fac trecerea la RDS !

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate