Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
IFN-urile mi-au distrus scorul FI...

Sfat achiziție laptop

Maneaua la concertele Coldplay

Ce este cu aceasta inflație ...
 Duster 2011 carplay

Portare inapoi la Telekom

Telecabina Piatra-Neamț - Ma...

Am lovit o masina
 Comanda US

Cum sa reduc caldura din apartame...

Dual-boot Windows 11 Pro cu Kubun...

Favorizarea femeilor atragatoare
 Inlocuire baterie JBL Go 2

Cum se scot banii de la NN ?

darlington

Care sunt cateva companii bune di...
 

Așa merge un abonament Gigabit de la R.D.S.

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
6177 replies to this topic

#55
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015

View PostNeaceasca85, on 14 decembrie 2013 - 18:23, said:

Catalin, cu concurenta din RO tot 30 ai? Cred ca da pentru ca in aia 2 ani de nasoleala, era 0,90 doar cu concurenta.

Nu are cum, cel mai probabil tot 100 are, e generala ca si limitarea de 30 in afara retelei RDS.

Edited by MembruAnonim, 14 December 2013 - 18:28.


#56
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Era dar stim ca la RDS orice e posibil, iti ia ceva inteligenta si efort mental sa intelegi care cum sunt limitate.

100 catre strainatate e cat sa se ia cu mainile de cap corporatistii media. Posted Image

Toata Europa trage torrente de la noi.

#57
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,716
  • Înscris: 14.10.2004
Auziti, ce "rachete" de calculatoare aveti? Posted Image
[ http://www.speedtest.net/result/3165320230.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3165326111.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Banuiesc ca sunt limitat de configuratie pe down.

Edited by xymzar, 14 December 2013 - 19:11.


#58
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Eu cu Intel Core Duo 2,2 Ghz si 2 GB de RAM, PC vechi din 2007, prind maxim 508 la abonamentul de 500, download real maxim 19 MB am vazut in 2 teste pe care le-am facut, probabil ma limiteaza HDD-ul dar nu downloadez nimic, speed test is the fun, a trebuit sa upgradez RAM-ul, am vrut la 4 GB dar nu a mers decat cu 2 GB, placa de baza are 2 sloturi cu BSOD in ele.

Edited by Neaceasca85, 14 December 2013 - 19:17.


#59
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,574
  • Înscris: 16.12.2006
Cu concurenta din RO am observat de la inceput ca pe serverul Vodafone din Bucuresti nu eram limitat la 30 Mbps pe upload, se ducea in 100.

Cu restul serverelor eram limitat, in momentul de fata situatia sta asa:

Server Vodafone [ http://www.speedtest.net/result/3165323538.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

UPC [ http://www.speedtest.net/result/3165328991.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Nextgen [ http://www.speedtest.net/result/3165331563.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Tennet Telecom [ http://www.speedtest.net/result/3165333979.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Practic, am 100 Mbps pe upload, atat in extern, cat si in RO. :D

#60
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Astia stiu cine esti si te limiteaza altfel.

#61
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Vodafone arata upload eronat, ca nu a primit upgrade la noua versiune ookla.

Ar fi frumos 100 upload extern, macar pt. FL1000. Poate se generalizeaza. :)

Edited by MembruAnonim, 14 December 2013 - 19:19.


#62
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Oficial si in cele mai multe cazuri, uploadul e acelasi fie ca dai 39, 49 sau 59 de lei, catre concurenta e acelasi si daca dai 29 sau 59 de lei.

#63
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,574
  • Înscris: 16.12.2006
Ma gandeam eu ca nu avea cum sa arate corect, peste tot era 30 Mbps upload, doar la Vodafone era 100.

Da acum chiar am 100 Mbps upload extern si intern, inclusiv pe testul de viteza de la UPC ma duc in 100 Mbps pe upload.

#64
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Pishinau:

[ http://www.speedtest.net/result/3165380894.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Paris-cap de porc:

[ http://www.speedtest.net/result/3165395012.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

New York Inerail prost de tot la ora asta, am avut si 108:

[ http://www.speedtest.net/result/3165399683.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Bucuresti RDS:

[ http://www.speedtest.net/result/3165403194.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pitesti RDS:

[ http://www.speedtest.net/result/3165405564.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Am o scadere de 100 mbps, nici pe site RDS nu scot mai mult, 357. Ora de varf, adica au piscalit 4 ore la retea miercuri noapte ca sa o strice?

20:05- Ookla a crescut pana la 412, Digi baga un 496.

Oricat ar scadea tot ramane mult prea multa banda pentru mine, in vreme ce altii storc cu picatura totul pentru torrenti, eu asigur o rezerva uriasa streamului meu, sa nu mai sacadeze vreodata. Posted Image

#65
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,716
  • Înscris: 14.10.2004
Ca fapt divers, cu vechitura mea nici macar 500 nu pot merge pe speedtest?
Oricum o sa trec pe cel de 500, inca nu am echipamente pentru 1000 si nici nu ma apuc sa bag bani in asa ceva momentan.

Attached Files


Edited by xymzar, 14 December 2013 - 22:50.


#66
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
O configuratie idem cu a mea, difera 2,66 Ghz CPU, mai mare ca al meu. Reinstalare de Windows sau dezactivare/dezinstalare antivirus. 87 de grade la placa video, acum iarna, pai vara ce face, 187 grade? Eu am AC dar nu si la PC, doar in dormitor.

La ora 20 357 mbps pe site-ul RDS(in josul mesajului, m-am jucat pe Ookla intre timp), acum ar insemna 508 daca e sa adaug cei 6 mbps mancati ca de obicei de catre stream.

[ http://www.speedtest.net/result/3165947869.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3165949381.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3165950520.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Iar cu cele 2 destinatii de vacanta de pana acum:

[ http://www.speedtest.net/result/3165951774.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3165952555.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Antalya are net gauge, Mallorca nu. Pe New York e neschimbata treaba, nu am norocul lui w21.

Attached Files


Edited by Neaceasca85, 15 December 2013 - 02:23.


#67
RoliSoft

RoliSoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 17.05.2007
FL1000, merge normal (1000/100/30) pe serverele din România, dar am upload de 120 Mb/s pe un server din Budapesta:

Magyar telekom:
[ http://www.speedtest.net/result/3166053929.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Telenor:
[ http://www.speedtest.net/result/3166056212.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by RoliSoft, 15 December 2013 - 04:20.


#68
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
Neah, eroare, e server ce are inca versiunea veche de test care numai balarii scoate, un server de genul arata upload de 50 desi este 30.

Next Gen pe Ookla are net gauge, pe site insa nu, flash prost, e scumpa o noua licenta. Posted Image

#69
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,977
  • Înscris: 10.06.2008
FL1000 ... nu inteleg de ce imi spun ca am FL1000 cand de fapt pe 500..
[ http://www.speedtest.net/result/3166428627.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3166429794.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/3166432327.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Sunt curios daca FL500 sare de 500 cam cu cat am eu peste....

#70
ZIGZAG20

ZIGZAG20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,971
  • Înscris: 20.04.2013

View Postcatalinman, on 14 decembrie 2013 - 19:15, said:

Cu concurenta din RO am observat de la inceput ca pe serverul Vodafone din Bucuresti nu eram limitat la 30 Mbps pe upload, se ducea in 100.

Cu restul serverelor eram limitat, in momentul de fata situatia sta asa:

Server Vodafone [ http://www.speedtest.net/result/3165323538.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

UPC [ http://www.speedtest.net/result/3165328991.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Nextgen [ http://www.speedtest.net/result/3165331563.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Tennet Telecom [ http://www.speedtest.net/result/3165333979.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Practic, am 100 Mbps pe upload, atat in extern, cat si in RO. Posted Image
Te limiteaza si pe tine :P asa ca si angajat oficial RDS.Iti sapi singur groapa.

#71
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,485
  • Înscris: 14.10.2008
joystick, mie imi sare FL 500 pana la un 510.

#72
adycoke2

adycoke2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 945
  • Înscris: 03.08.2011
bun,dar pe torente cu cat se downloadeaza folosind abonamentul de 500?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate