Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mufa TV

PPC Energy

Chefi de la Antena 1 s-au intors ...

Camera conferinta Tenveo tevo-vl12u
 Recomandare rulouri exterioare us...

Telefon performant pe parte audio...

Aspecte legale https://registratu...

Filtru de apa curata apa de miner...
 Unde gasesc borcane mari 5 - litr...

sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5
 Probleme cu instalator Casa verde

Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior
 

Așa merge un abonament Gigabit de la R.D.S.

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
6153 replies to this topic

#19
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor uses Dex12

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,643
  • Înscris: 14.10.2008
Dupa versantul ala in download este cu WDR-3600. Posted Image

#20
alexsama

alexsama

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 12.01.2011
Poate fi facut ca sa porneasca instant viteza? Gen schimbare firmware?
http://www.tp-link.c...3600&version=V1

Primu firmware e compatibil cu cel de la RDS?
In meniu imi arata:

Firmware Version: 3.13.31 Build 130320 Rel.55761n
Hardware Version: WDR3600 v1 00000000

Edited by alexsama, 14 November 2013 - 17:27.


#21
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008
nu ai ce solutie sa aplici via software. doar redesign hardware plus extra componente/costuri

#22
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor uses Dex12

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,643
  • Înscris: 14.10.2008
Pfuai, e pe sistemul cat dai atata face. Probabil ca N56-U ar fi fost si mai scump daca ar fi avut si design bun, dar asa au taiat design-ul ca sa nu taie hardware-ul.

#23
felecan

felecan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 10.01.2007
Abonament: Fiberlink 500
Router: Asus RT-AC66U (Firmware 3.0.0.4.354 *)
* doar acest firmware (Asus sau Merlin) foloseste HW Acc pentru pppoe, dar din cauza unor probleme asus a revenit la cel fara pentru orice alte versiuni ulterioare)

[ http://www.speedtest.net/result/3102511561.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ar mai fi loc de ceva Mbps deoarece procesorul era doar pe la 75-80% in timpul testului.

#24
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
La n65u procesorul e 0% in timpul testului, daca vorbesti de procesorul routerului.

#25
felecan

felecan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 10.01.2007

View Postfelecan, on 18 noiembrie 2013 - 21:29, said:

Ar mai fi loc de ceva Mbps deoarece procesorul era doar pe la 75-80% in timpul testului.

vorbeam de procesorul routerului.

View Postdanyxp, on 18 noiembrie 2013 - 22:40, said:

La n65u procesorul e 0% in timpul testului, daca vorbesti de procesorul routerului.

nu prea pot sa cred ca aveai idle de 99%. 75% incarcare pe ac66u era facuta (asa in mare) de sys 50% si sirc (25%).

#26
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
Attached File  tst.png   86.61K   344 downloads
In afara de test, 15 torente in lista la seed (pe NAS), 3 active cu upload cumulat de 2-3 MB/s.
Asa ma minte asa te mint :) Si este functional acel indicator de cpu load, la inceputul testului creste la 1% pentru cateva momente, apoi revine si ramane la 0. Cand trag un torent la viteza mare creste mai mult, functie si de numarul de conexiuni cred.

Edited by danyxp, 19 November 2013 - 12:07.


#27
RoliSoft

RoliSoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 17.05.2007
FL1000 în Târgu Mureș. A fost instalat azi, deși am pus comanda pe oct 10. Test pe direct, i7, SSD, all that.

[ http://www.speedtest.net/result/3111093510.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cea mai mare viteză era 57 MB/s (465 Mb/s) prin http://cachefly.cach....net/100mb.test

#28
Psycho_21

Psycho_21

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 18.03.2006
Oradea.

AMD FX-8350 (octacore), 8GB, SSD Kingston HyperX 120GB
Router TL-WR1042ND
[ http://www.speedtest.net/result/3112551082.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Fara router am vazut 550Mbps dar cu alt pppoe, pe acelasi cablu.

Edited by Psycho_21, 20 November 2013 - 02:17.


#29
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
Evitati serverele speedtest din Oradea si Targu Mures, ce arata ele nu este corect. Folositi Bucuresti sau Pitesti chiar daca sunt mai departe de voi. Cel mai bine faceti testul de pe site-ul rds http://speedtest1.rcs-rds.ro/
Attached File  rds.png   37.56K   153 downloads

#30
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008
@danyxp as mai adauga speed.romtelecom.net la lista.

#31
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
Da, încă nu a expirat, mai merge vreo 8 zile. Sunt curios dacă dispare sau o să cumpere licență.

#32
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor uses Dex12

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,643
  • Înscris: 14.10.2008
Oradea mie imi arata acum o balarie de 32 mbps. Alien Constanta da 112 mbps, acum cu Windows 7 e invers, flash-ul merge terci si net gauge rupe.

Pentru WDR-3600 testul Digi e cel mai indicat. Posted Image

#33
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
Merge dom'le, jos palaria
[ http://www.speedtest.net/result/3114224603.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#34
RoliSoft

RoliSoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 17.05.2007
@danyxp: Pe serverul din Pitești:

[ http://www.speedtest.net/result/3112564269.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Serverele din Târgu Mureș/Oradea nu au 10 GbE, sau care are fii problema?

@Psycho_21: Eu am WR1043ND, și nu merge mai mult de ~280 Mb/s. Momentan e pe direct, aștept ca RDS să mă sune că pot să ridic router-ul, sau o să cumpăr un Asus pe black friday.

#35
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,508
  • Înscris: 16.12.2006
[ http://www.speedtest.net/result/3114874539.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#36
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008

View PostRoliSoft, on 21 noiembrie 2013 - 01:04, said:

@danyxp: Pe serverul din Pitești:

[ http://www.speedtest.net/result/3112564269.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Serverele din Târgu Mureș/Oradea nu au 10 GbE, sau care are fii problema?

@Psycho_21: Eu am WR1043ND, și nu merge mai mult de ~280 Mb/s. Momentan e pe direct, aștept ca RDS să mă sune că pot să ridic router-ul, sau o să cumpăr un Asus pe black friday.

aplicatia veche de speedtest  care ruleaza pe acele servere este problema.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate