Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Procedura accident fara pagube ma...

Cum se regleaza aceste balamale?

Renovare ap interbelic, Centru - ...

Chit rosturi gips carton
 Gasesc echipa de proiectare pentr...

Demisie la fostul job - mutare in...

Probleme rețea

A folosit cineva sistemul din foto?
 Comodatarul poate fi si persoana ...

Durere antebrat, cred

Tehnologia Blockchain NU are viit...

Phishing - mailuri aparent de la ...
 Recomandare reparare/inlocuire ca...

Apartament in bloc nou, sfat fonic

Scadere presiune centrala din cau...

Economii in EURO sau USD?
 

Așa merge un abonament Gigabit de la R.D.S.

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
6054 replies to this topic

#1
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,725
  • Înscris: 23.11.2005
La propunerea lui adryanos

Citat

Nu ar fi mai bine sa facem un topic unde sa postam routerele pe care le avem si teste cu ele. Eventual sa fie destinat doar celor cu noile abonamente ca sa ne facem o idee de routere.

Postul sa fie de forma:
Nume router si revizie
Versiune firmware
Speed test (OOKLA + testul de pe RDS)
Eventual configuratia hardware a PC-ului pe care se fac testele: CPU, RAM, Placa de retea (chipset sau modelul placii de baza daca e integrata), OS.
Pentru cei care vor sa posteze si teste de pe torente sa fie prezenta si numele + versiunea clientului alaturi de modelul exact HDD-ului (sau al SSD-ului) pe care se downloadeaza.

Pot posta si cei cu abonamente de 500 Mbps, in ciuda titlului.
Ideea e ca vitezele sa fie mai mari decit cei 200 Mbps pe care ii are UPC-ul.
Spor la laudat; eu inca n-am fost cablat Posted image inca Posted image

#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 318,158
  • Înscris: 08.10.2015
Ar fi fost ok sa facem topic separat cu viteze pe fiecare router in parte deasemenea..
Ex1:  Teste viteza 1000mbps RDS : tp-link ....
Ex2:  Teste viteza 1000mbps RDS : asus....

Sa se specifice:
tipul  calculator
tipul de windows
tipul de  firmware router
revizia la router

Edited by adiatric, 11 November 2013 - 15:31.


#3
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,725
  • Înscris: 23.11.2005
Eu am crezut ca faci misto, dar vad ca, chiar ai creat topicurile respective.
Nu stiu cit de buna e ideea, caci probabil sint si alte routere ce se descurca bine.
Sa-nteleg ca astea sint best-buy ?

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 65,759
  • Înscris: 15.06.2004
Unul in care sa treaca toti, poate ar fi ok, dar cate un topic ptr fiecare model, pai fratilor sunt sute de modele ( zeci pe gigabit )...

#5
benibuzdugan

benibuzdugan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 11.08.2005
Abonament RDS 1Gbps
iMac 2009, i7 2,8GHz, 16GB RAM, SSD, OSX 10.9
Router: Asus RT-N66U, firmware Merlin 3.0.0.4.354.29
direct: peste 900 Mbps
prin router: între 700-850 Mbps

Înainte am avut ultima versiune de firmware oficiala si aveam maximum 230-240 Mbps.

#6
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Uite-asa merge al meu FL500 la ora asta "de varf" :lol:

[ http://www.speedtest.net/result/3094088481.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#7
MoshuXXL

MoshuXXL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 05.04.2007
Prin router sau direct? Dacă e prin router, de care?

#8
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Direct.

#9
Neaceasca85

Neaceasca85

    Ciuma verde este mai rea decat ciuma rosie.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 84,575
  • Înscris: 14.10.2008
Superb, in loc sa scada, creste, reteaua RDS lucreaza mai cu simt de raspundere cand se aglomereaza. Posted image

grinci, no more Likes in my account today.

#10
MoshuXXL

MoshuXXL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 05.04.2007
I-am dat eu în contul tău. Posted image

#11
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013

Vizualizare mesajNeaceasca85, pe 11 noiembrie 2013 - 19:51, a scris:

Superb, in loc sa scada, creste, reteaua RDS lucreaza mai cu simt de raspundere cand se aglomereaza. Posted image

grinci, no more Likes in my account today.

Te trec la caiet :lol:

#12
Neaceasca85

Neaceasca85

    Ciuma verde este mai rea decat ciuma rosie.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 84,575
  • Înscris: 14.10.2008
La catastif, cum e termenul din regimul de care imi place mereu sa-mi bat joc si anume comunismul. Posted image

#13
adryanos

adryanos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,595
  • Înscris: 10.06.2008
@InTech multumesc ca ai facut acest topic.
Daca tot l-ai facut sper sa ramana curat si doar cu posturi folositoare. De ce? Pentru ca sa poata citi si o persoana care nu e interesata de alte subiecte ce router ar trebui sa cumpere.

#14
grinci

grinci

    Bang the bass, turn up the treble

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,225
  • Înscris: 10.09.2013
Zboara puiule zboara :)

[ http://www.speedtest.net/result/3095352281.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#15
Neaceasca85

Neaceasca85

    Ciuma verde este mai rea decat ciuma rosie.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 84,575
  • Înscris: 14.10.2008
Cateodata au cei cu FL 1.000 700 mbps. Posted image

#16
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,725
  • Înscris: 23.11.2005
Cam asa merge din afara Romaniei la ora 22.20. ( e probabil sa fiu limitat de CPU, in .ro nu prind mai mult de 55 MB/s )

Attached File  2220.jpg   413.4K   941 downloads

Sint convins ca orice abonament, chiar si cel mai ieftin de la UPC merge cel putin asa.

#17
dreaQ

dreaQ

    I'm too old for this shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,344
  • Înscris: 02.06.2005
LoL unix training collection :D

OnTopic: merge bine vad...raman la ala de 50.

#18
alexsama

alexsama

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 541
  • Înscris: 12.01.2011
intel i5 2.66, 8gb ram, 120 ssd.
Nu se cunoaste deloc viteza de 1000mbps in torente cu toate ca in test viteza este ok

Attached Files


Edited by alexsama, 14 November 2013 - 13:06.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate