Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri despre (diverse) noi magaz...

Ardere butan

Ce restrictii presupune economia ...

Ce e mai important pe termen lung...
 Video editat

Imposibil de portat vodafone-digi...

Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Probleme submersibila
 Utilizatorii de servicii de comun...

Notificare Anaf pentru venituri d...

Router WiFi care sa stie VLAN si ...

ETL one to many relationship from...
 Trust Wallet

Inmulțire pomi cu flori (meliferi...

Întrebare, facebook in Rusia

Excel scriere numar condensat
 

Problema priza TV

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#19
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,214
  • Înscris: 15.06.2004
M-am uitat si eu pe poze, si priza aia e cam dubioasa, desi Schneider sunt o firma cu renume in domeniu.
Dar plasticul pare prost calitativ, iar metalul e prelucrat naspa - ambutisare proasta, margini ce par a avea bavuri...
Probabil si asta e motivul ptr care face contact imperfect.
Surub pare a exista, dar nu e marcat.

Incearca sa le impamantezi pe-amandoua.

#20
rafgrup

rafgrup

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 25.11.2009

View Posteiffel, on 06 noiembrie 2013 - 09:01, said:

M-am uitat si eu pe poze, si priza aia e cam dubioasa, desi Schneider sunt o firma cu renume in domeniu.
Dar plasticul pare prost calitativ, iar metalul e prelucrat naspa - ambutisare proasta, margini ce par a avea bavuri...
Probabil si asta e motivul ptr care face contact imperfect.
Surub pare a exista, dar nu e marcat.

Incearca sa le impamantezi pe-amandoua.
Nu prea stiu unde as putea lega impamantarea . Ar putea rezolva problema un separator galvanic ?

#21
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,214
  • Înscris: 15.06.2004
Aici ? De obicei la prizele turcesti acolo este marcaj de impamantare.
Evident poti sa o legi de orice parte metalica a sasiului.

Attached File  2013-11-04%2012_33_44.jpg   84.3K   38 downloads

Separator galvanic poti pune eventual pe urma intre priza si intrarea Decodorului/TV-ului.

#22
rafgrup

rafgrup

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 25.11.2009

View Posteiffel, on 06 noiembrie 2013 - 09:51, said:

Aici ? De obicei la prizele turcesti acolo este marcaj de impamantare.
Evident poti sa o legi de orice parte metalica a sasiului.

Attachment 2013-11-04%2012_33_44.jpg

Separator galvanic poti pune eventual pe urma intre priza si intrarea Decodorului/TV-ului.
Locul marcat este surubul care strange firul central de Cu de la cablu. Nu se impamanteaza tresa cablului ?
Intrebarea mea era legata de celalalt capat al impamatarii : sa ma duc in impamantarea prizelor de curent ?

#23
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,214
  • Înscris: 15.06.2004
Tresa cablului se impamanteaza.
E cam ciudat, insa, asa cum se vede in poza, surubul ala parea sa dea la masa... nu sa prinda centralul firului.

Celalat capat de impamantare, da, la impamantarea de curent.

#24
rafgrup

rafgrup

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 25.11.2009

View Posteiffel, on 06 noiembrie 2013 - 11:26, said:

Tresa cablului se impamanteaza.
E cam ciudat, insa, asa cum se vede in poza, surubul ala parea sa dea la masa... nu sa prinda centralul firului.

Celalat capat de impamantare, da, la impamantarea de curent.
Multumesc

#25
rppoe

rppoe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 09.08.2008
Salut,
Am un receiver Amiko mini T2/C HD si de la o vreme, daca este oprit, televizorului din alta camera care este in derivatie cu acesta ii scade semnalul (calitatea) la jumatate si implicit se vede pixelat, daca scot cablu din receiver e ok sau daca pornesc receiver-ul iar e ok. De ce influenteaza calitatea semnalului de la alt TV receiver-ul din camera mea? Daca bag cablul direct in tv nu se intampla asta. Deja fii-mea a carui tv este afectat s-a invatat sa vina la mine in camera sa-mi porneasca receiver-ul ca sa se vada bine la ea. Una dintre solutii este sa-i activez fake stand-by la receiver, dar nu mi se pare ok acest lucru. Am incercat si am schimbat priza tv in care se face derivatia si care se afla in camera tv-ului afectat dar fara succes, este la fel. Daca deconectez cablul care duce la mine este ok. E posibil ca receiverul cand este oprit sa absoarba asa mult semnal?

Later edit:

Tot citesc pe acest topic de impamantare, la mine nu e impamantat nimic (TV-urile sau prizele TV), adica TV-urile nu au cum ca au stecher simplu (nu tip shuko) si nici spliterul principal cu 4 iesiri din casa, asta este motivul pentru care curenteaza mufa cablului cand o apropii de mufa tv-ului? Daca impamantez spilterul principal care este langa tabloul de sigurante scap de acest lucru in toata casa? Se leaga un fir de la sasiul spliterului la impamantarea din tablou pur si simplu?

Edited by rppoe, 07 August 2014 - 10:32.


#26
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,019
  • Înscris: 12.01.2004
N-are nici o legatura cu impamantarea. Ai semnal prea slab sau conectica prost facuta. Prin urmare, semnalul este usor influientabil.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate