![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Parola de Admin forum SMF
Last Updated: Nov 01 2013 22:22, Started by
dani555
, Oct 31 2013 21:09
·
0

Posted 31 October 2013 - 21:09

Buna tuturor
Am uitat parola de Admin de la forumul meu Forumul este facut pe platforma simple machines Stie cineva cu se recupereaza parola Cu adresa de e-mail nu functioneaza |
Posted 31 October 2013 - 21:21

si eu detin un forum pe SMF si merge foarte bine sa recuperezi parola folosind acea optiune. Primesti pe mail link-ul cu care iti schimbi parola. Daca nu, ai link mai jos :
http://wiki.simplema...!_What_can_I_do Iar daca nu sti nici ce mail ai folosit ![]() PS : imi place enorm de mult sa caut pe google Edited by Andreysc7, 31 October 2013 - 21:29. |
Posted 31 October 2013 - 21:30

Eu am facut si un utilizator pe adresa de e-mail
Aceasi adresa de e-mail am folosit-o si la admin Am resetat numele de utilizator cu adresa de e-mail Dar nu stiu acuma cum sa recuperez adresa de admin |
Posted 31 October 2013 - 21:36

Eu am facut si un utilizator pe adresa de e-mail Aceasi adresa de e-mail am folosit-o si la admin Am resetat numele de utilizator cu adresa de e-mail Dar nu stiu acuma cum sa recuperez adresa de admin Nu stiu ce ai facut sau ce ai de gand sa faci dar nu merge sa inregistrezi 2 conturi pe aceasi adresa de mail. Si na, sa nu zici ca nu am incercat : Quote The following errors were detected in your registration. Please correct them to continue: That email address (andrey_*****@**********.com) is being used by a registered member already. If you feel this is a mistake, go to the login page and use the password reminder with that address. Ti-am zis, incearca din baza de date .... asta in cazul in care ai acces la ea si nu incerci sa "hecuiesti" pe cineva Edited by Andreysc7, 31 October 2013 - 21:38. |
Posted 31 October 2013 - 22:08

Nu stiu cum e la SMF, dar la IPB iti poti face un user noi, il treci in grupul de administratori (modifici baza de date <-> phpMyAdmin) si prin userul nou poti schimba parola de la contul vechi.
|
Posted 01 November 2013 - 00:15

Poti sa schimbi direct parola in baza de date asa incriptata cum e, o iei de la alt user la care o stii deja si ii dai copy-paste peste cea de la admin.
Cu PhpMyAdmin poti face ce vrei tu in baza de date. |
Posted 01 November 2013 - 22:22

am rezolvat
parola de admin a fost pe alta adresa de e-mail si am reusit sa resetez parola merci |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users