![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
performanta Wordpress/Apache
Last Updated: Nov 03 2013 12:11, Started by
razvan_89
, Oct 31 2013 15:02
·
0

Posted 31 October 2013 - 15:02

salut
dezvolt un site folosind Wordpress, si am pagini pe care vreo 9 poze, dimenisiune ~240x180px sau mai bine zis ~40 KB o poza, si mi se incarca foarte greu sau cateodata deloc. Local am o instalare de Wamp, dar cand mut site-ul pe mediul de productie(un hosting comercial) tot merge bine, sau inca n-am intalnit sa nu mearga. Oare serverul/pc-ul meu local e de vina sau trebuie sa-mi fac eu pozele mai mici? |
Posted 31 October 2013 - 15:25

tema pe care o folosesti poate incarca continut extern....verifica si acest aspect.
Exemplu: daca apas pe Open Blokable Items din addblock Plus vad perfect ce si cum ce are nevoie si pot sa imi dau seama daca am continut extern si catre ce anume. ![]() Nu zic ca asta este, insa merita o verificare. Edited by Mihai_3, 31 October 2013 - 15:29. |
Posted 31 October 2013 - 15:37

Faza e ca atunci cand instalezi wamp toate vin cu setari default, care sunt cam naspa. Si eu am problema asta. As incerca sa optimizez dar mi-e frica, am prea multe siteuri care depind de acel server.
Serverul de pe hostul comercial e de obicei administrat de persoane mai competente ![]() |
Posted 31 October 2013 - 18:02

salut dezvolt un site folosind Wordpress, si am pagini pe care vreo 9 poze, dimenisiune ~240x180px sau mai bine zis ~40 KB o poza, si mi se incarca foarte greu sau cateodata deloc. Local am o instalare de Wamp, dar cand mut site-ul pe mediul de productie(un hosting comercial) tot merge bine, sau inca n-am intalnit sa nu mearga. Oare serverul/pc-ul meu local e de vina sau trebuie sa-mi fac eu pozele mai mici? Pana la urma cand ai probleme, cand verifici pe local sau pe server? Vezi ca nu cumva pozele sa fie generate de vreun script php, poza originala fiind la dimensiuni mari iar poza afisata sa fie redimensionata de script. |
Posted 31 October 2013 - 19:08

Posted 03 November 2013 - 12:11

Pana la urma cand ai probleme, cand verifici pe local sau pe server? Vezi ca nu cumva pozele sa fie generate de vreun script php, poza originala fiind la dimensiuni mari iar poza afisata sa fie redimensionata de script. tind sa cred ca problema e de la setarile serverului, cum zicea userul SF.PETRU mai sus mersi de raspunsuri |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users