Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placare Baie/bucatarie/hol cu Rig...

Interactive brokers 2002

Ce clasa de amplificatoare prefer...

Salutari, prelingeri apa sub stre...
 Care este diferenta de eficienta ?

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren
 Manual reparatie opel astra H

Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...
 citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

performanta Wordpress/Apache

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

razvan_89

razvan_89

Member

• Grup: Members
salut

dezvolt un site folosind Wordpress, si am pagini pe care vreo 9 poze, dimenisiune ~240x180px sau mai bine zis ~40 KB o poza,  si mi se incarca foarte greu sau cateodata deloc.
Local am o instalare de Wamp, dar cand mut site-ul pe mediul de productie(un hosting comercial) tot merge bine, sau inca n-am intalnit sa nu mearga.

Oare serverul/pc-ul meu local e de vina sau trebuie sa-mi fac eu pozele mai mici?

Mizu

Mizu

moroșan

• Grup: Senior Members
Nu ti-e configurat pentru performanta serverul local.

Mihai_3

Mihai_3

我會回來的...

tema pe care o folosesti poate incarca continut extern....verifica si acest aspect.

Exemplu: daca apas pe Open Blokable Items din addblock Plus vad perfect ce si cum ce are nevoie si pot sa imi dau seama daca am continut extern si catre ce anume.
Attached File  zdfazd.jpg   203.98K   6 downloads
Nu zic ca asta este, insa merita o verificare.

Edited by Mihai_3, 31 October 2013 - 15:29.

Mizu

Mizu

moroșan

Faza e ca atunci cand instalezi wamp toate vin cu setari default, care sunt cam naspa. Si eu am problema asta. As incerca sa optimizez dar mi-e frica, am prea multe siteuri care depind de acel server.
Serverul de pe hostul comercial e de obicei administrat de persoane mai competente :)

mdf

mdf

Member

View Postrazvan_89, on 31 octombrie 2013 - 15:02, said:

salut

dezvolt un site folosind Wordpress, si am pagini pe care vreo 9 poze, dimenisiune ~240x180px sau mai bine zis ~40 KB o poza,  si mi se incarca foarte greu sau cateodata deloc.
Local am o instalare de Wamp, dar cand mut site-ul pe mediul de productie(un hosting comercial) tot merge bine, sau inca n-am intalnit sa nu mearga.

Oare serverul/pc-ul meu local e de vina sau trebuie sa-mi fac eu pozele mai mici?

Pana la urma cand ai probleme, cand verifici pe local sau pe server? Vezi ca nu cumva pozele sa fie generate de vreun script php, poza originala fiind la dimensiuni mari iar poza afisata sa fie redimensionata de script.

OriginalCopy

OriginalCopy

I'm harmful, fear me please! :))

View Postrazvan_89, on 31 octombrie 2013 - 15:02, said:

salut

dezvolt un site folosind Wordpress
Salut

Vei citi şi de acum înainte vei respecta regulamentul unificat al ariei Programming.

Mutat + warn.

Succes!

razvan_89

razvan_89

Member

View Postmdf, on 31 octombrie 2013 - 18:02, said:

Pana la urma cand ai probleme, cand verifici pe local sau pe server? Vezi ca nu cumva pozele sa fie generate de vreun script php, poza originala fiind la dimensiuni mari iar poza afisata sa fie redimensionata de script.
nu e redimensionata de un script.
tind sa cred ca problema e de la setarile serverului, cum zicea userul SF.PETRU mai sus

mersi de raspunsuri

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate