Oarecum urgent, modificare OpenCart
Last Updated: Jan 13 2014 10:39, Started by
floo1987
, Oct 31 2013 14:37
·
0

Posted 31 October 2013 - 14:37

Am nevoie de o modificare pentru Opencart, mai precis am un modul de plata online cu cardul care imi preia preturile produselor, imi citeste discountul, imi preia totalul dar nu-mi preia costul de transport. Sunt dispsu sa platesc pe loc, transfer bancar sau paypal.
Daca e cineva de parere ca ma poate ajuta il rog sa-mi dea un PM si continuam acolo. Mersi! |
Posted 31 October 2013 - 14:53

google for: opencart handling fee not showing ..... nu esti singur !
|
Posted 31 October 2013 - 15:15

@Mihai_3: Nu-i chiar acelasi lucru. Eu am de la banca lui peste prajit un fisier care imi citeste mie continutul cosului. Doar ca cel care a implementat algoritmul pentru Opencart a facut treaba de mantuiala si nu a introdus o functie care sa preia si transportul.
Drept urmare scriptul bancii imi preia totalul, dupa care scade pe rand din total discountul si preturile produselor, astfele incat ultimul produs apare mai scump pe proforma primita de la banca - apare mai scump pentru ca e pretul lui + pretul transportului. Eu am nevoie de cineva care sa-mi modifice acest script astfel incat din TOTAL sa-mi scada prima data transportul, dupa care discountul dupa care produsele individuale. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Daca se intreba cineva de ce am ajuns sa cer ajutor pe forum, ete am ajuns aici pentru ca banca in Romania este o institutie de un jeg regretabil, pe site mint ca au modul pentru Opencart insa acesta este incomplet si cand am incercat sa ajung cu ei la o solutie mi-au spus ca ei nu ofera suport nici macar contra-cost, sa ma descurc. Partea mai proasta e ca n-am alternativa, altfel le taiam craca din prima secunda. Nu e primul magazin online pe care implementez sistemul de plata online, am lucrat cu alte institutii / firme si pe langa ca mi-au pus la dispozitie un modul complet functional suportul a fost impecabil. Edited by BV87FFF, 31 October 2013 - 15:24. |
Posted 31 October 2013 - 15:34

aha...ok. Acum am o imagine mai completa.
Scuze ca te-am directionat gresit. |
Posted 31 October 2013 - 15:41

Ar trebui sa intrebi pe forumul opencart, ce programatori se plimba pe-acolo sunt mai familiari cu codul.
http://forum.opencar...137f412415b299b |
Posted 31 October 2013 - 15:56

@SfPetru: Mersi de sugestie, postasem deja dar acolo trebuie ca un moderator sa aprobe discutia inainte sa apara pe forum.
|
Posted 11 November 2013 - 13:35

Anuntul este valabil in continuare.
Am atasat o imagine sa intelegeti despre ce este vorba. Spre deosebire de poza eu mai am in plus pe langa discount si ambalarea cadou. [ https://i.imgur.com/we1jEt8s.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 06 January 2014 - 13:32

Valabil inca!
Calculele sunt realizate, mai trebuie corectata o eroare in urma caruia nu se afiseaza mesajul bancii in magazin in cazurile in care cardul nu este valid din diverse motive. |
Posted 13 January 2014 - 10:39

Am rezolvat cu ajutorul unui user de pe forumul de suport al OpenCart, daca aveti probleme cu modulele de plata online dar si alte module va rog sa-mi dati un PM si va dau datele de contact ale respectivului.
Se poate inchide. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users