Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
FightBox ar merita transformat ...

Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...

Exceptii reale/aparente de la pri...
 Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...
 Metru Jysk/Ikea

Pareri complex rezidențial T...

Camping Franta - Chamonix

Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...
 Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...

Nikon Z6III
 

Cum fac setarile la Opera pentru a nu "agata" rele de pe retea?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
carimatoy

carimatoy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 29.11.2005
Folosesc Opera ca browser. Am vazut ca pentru Firefox, IE..etc. s-au dat niste sugestii despre cum sa se seteze browsre-ul pentru a nu capata, accidental, spyware, adware..etc. In Opera, cum anume fac aceste setari? Pentru ca, desi am avut un program antyspyware pana acu,( cred ca nu cel mai indicat, dar nu era pe lista aia NEAGRA... :P ), la fiecare scanare imi mai arata cate 20 de chestii. Multumesc anticipat cunoscatorilor:)
:cheers:

#2
SE7EN

SE7EN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
Si eu folosesc opera, nu e nevoie de nici o setare in plus poate fi folosit default.Te asigur ca nu opera este de vina pentru ca ai tu spyware.Daca dai click pe tot ce misca nici zece programe nu te mai apara de spyware.Ce antispyware folosesti?Te-ai gandit ca poate da false positives, adica iti gaseste spyware acolo unde nu sunt.

#3
Daisuke

Daisuke

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,173
  • Înscris: 19.01.2004
Spybot Search & Destroy ofera protectie pentru Opera plugins. Il instalezi si activezi protectia pentru Opera si Internet Explorer.

#4
carimatoy

carimatoy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 29.11.2005
Hai ma...nici chiar asa...
nu dau click pe tot ce misca:( Serios. Nu sunt chiar novice:)) Am ad-aware Se personal la spyware, mi l-am instalat de cateva zile...inainte aveam Spyware Doctor... nu stiu daca dadea mesaje aiurea, k sa vad eu ce bine isi face treaba,...oricum, am vazut k cei mai multi de pe site recomanda ad-aware, si m-am gandit sa il pun... problema este ca eu am retea doar de cateva luni, inainte frecventam netul pe la sali si nu prea ma durea daca se virusa calculatorul... dar acum ca sunt cu calculatorul meu.... m-am gandit ca ar trebui sa aflu mai multe despre securitate:) ca prea il formatez des....:P Deci, voi spuneti ca la Opera nu sunt probleme. Opera este mai sigur sau mai putin sigur din punctul  asta de vedere decat FireFox? Eu le am pe amandoua instalate. Ar trebui sa folosesc Firefox, fiindca eu merg mai mult pe Opera?

View PostDaisuke, on Dec 8 2005, 12:47, said:

Spybot Search & Destroy ofera protectie pentru Opera plugins. Il instalezi si activezi protectia pentru Opera si Internet Explorer.
Si mersi mult de tot pentru informatie... asa o sa fac.

#5
SE7EN

SE7EN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
Nu, Firefox nu e mai sigur decat opera sub nici o forma.Poti folosi opera linistit.Daca le ai pe amandoua instalate nici o problema folosesti care iti place.De spyware doctor nu stiu ce sa zic.Din experienta iti spun ca gaseste spyware acolo unde nu sunt desi este foarte laudat.Daca lavasoft adaware+ spybot nu iti gaseste nimic iar spyware doctor de fiecare data iti gaseste ceva eu zic ca ar trebui sa-ti dea de gandit.Formatatul nu este niciodata o solutie asta e sigur.
S-a creat si intretinut mitul asta cum ca firefox este foarte sigur si nu poti sa te infectezi daca-l folosesti.Nimic mai fals.Desigur este un browser relativ sigur ca si opera de altfel insa asta nu exclude posibilitatea infectarii.Deocamdata aceste doua browsere, pentru ca sunt folosite mult mai putin decat Internet Explorer nu reprezinta o preocupare pentru cei care creeaza spyware.Atunci doar cand vor deveni destul de populare incat sa concureze internet explorer se va vedea adevarata securitate a lor.

#6
lg

lg

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,765
  • Înscris: 20.08.2004
folosesc Opera de mult timp, si n-am avut niciodata probleme cu spyware. mai dau din cand in cand o scanare cu AdAware SE pro si nu gaseste nimic. si n-am facut nici o setare in plus la Opera, am mers pe default. nici eu nu cred ca "agatarea" de spyware e din cauza folosirii Opera.

#7
carimatoy

carimatoy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 29.11.2005
Uh...pai...nici eu nu cred ca am luat spyware cu Opera...inainte sa instalez Opera foloseam IE si cred ca spyware-ul dateaza de atunci..totusi, intrebarea era pentru acum, cand am instalat un antispyware calumea, daca folosind Opera mai pot agata ceva de pe retea lasand setarile la Default...multumesc pentru raspunsuri, acum ma simt mai in siguranta :P

#8
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,797
  • Înscris: 19.06.2005

View PostDaisuke, on Dec 8 2005, 12:47, said:

Spybot Search & Destroy ofera protectie pentru Opera plugins. Il instalezi si activezi protectia pentru Opera si Internet Explorer.

Am pus si eu ultimu spybot de pe softpedia ca sa imi protejeze si mie opera cum ai zis tu da nu vad setari decat pt IE ,pt opera nik :dontgetit:

#9
SE7EN

SE7EN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
La tabul "imunize" da-i scroll si in partea de jos o sa gasesti "permanent opera immunity"

#10
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,797
  • Înscris: 19.06.2005
scuze am vazut pana la urma problema

Edited by Nexus11, 18 February 2006 - 17:59.


#11
AdelaTm

AdelaTm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 27.08.2007
Ma puteti ajuta ca rog,nu pot downloada nimic,imi da eroare si prin urmare nu imi apare nu am nicic windows nici adobe.FOlosesc opera ca si browser.Nu vad nici un plugin,ar trebui sa vad cu flash X,si nu vad nimic.E vreo setare.L-am scant si nimic.

#12
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,797
  • Înscris: 19.06.2005
Cu Internet Explorer merge?Descarca hijackthis,scaneaza si posteaza apoi logul aici.

#13
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,229
  • Înscris: 10.02.2006

View PostAdelaTm, on Nov 9 2008, 12:42, said:

Ma puteti ajuta ca rog,nu pot downloada nimic,imi da eroare si prin urmare nu imi apare nu am nicic windows nici adobe.FOlosesc opera ca si browser.Nu vad nici un plugin,ar trebui sa vad cu flash X,si nu vad nimic.E vreo setare.L-am scant si nimic.
Mai ai un topic aici: http://forum.softped...t...=458963&hl=
Continua discutia acolo.

Poti de asemenea deschide un topic nou in sectiunea Devirusare & Raportare virusi cu un log HiJackThis.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate