Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dezmenbrare teren - cedare drum l...

Zilele catalogelor Americane

Poate Rh-ul negativ afecta o viit...

Solutie Backup pentru Server Linux
 Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa

Reciclare hard disk-uri defecte v...
 Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...

Probleme martorii de bord Opel Me...
 Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...

Investitie intro firma

Buget de vis: ce caravana sa aleg...
 

Cum imi aflu IP-ul?

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
RDM

RDM

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 21.07.2004
Cred ca cea mai stupida intrebare :)

Sunt intr o retea unde ip il bag manual. Adminu retelei nu e acasa iar eu nu stiu ip-ul meu ca sa mi fac setarile. Am bagat un IP oarecare .. merge ok.. e net .. dar cand intru pe ODC imi spune ca ala nu e IP ul meu(adevarat) si nu pot sa trag nimic. Cum pot sa aflu care e IP ul meu real .. excluzand varianta ca sa-l intreb pe admin??

#2
Klaudio

Klaudio

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,098
  • Înscris: 27.02.2004
intra pe www.whatismyip.com si vei vedea acolo, MARE, IP-ul tau

#3
Jaxx

Jaxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 729
  • Înscris: 12.08.2003
start->run->cmd->ipconfig /all->enter

nota: winXP = cmd
win98 = command prompt (tre' sa scrii tot carnatul, altfel nu merge)

nota2: daca vrei sa aflii cu ce IP iesi la net printr-un server, solutia cu adresa indicata de klaudio e buna, sau dai un tracert (start->run->cmd->tracert www.yahoo.com->enter

Success.

Edited by Jaxx, 07 December 2005 - 20:53.


#4
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002

View PostJaxx, on Dec 7 2005, 20:48, said:

win98 = command prompt (tre' sa scrii tot carnatul, altfel nu merge)
doar command nu command prompt
merge si pe xp cu command in loc de cmd

#5
aolex

aolex

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,829
  • Înscris: 06.12.2004
www.myip.nl

#6
Netshadow

Netshadow

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 21.07.2004
http://www.ipshow.com/
http://www.showip.com/
http://www.iplocate.com/
  
   :)

Edited by Netshadow, 07 December 2005 - 23:45.


#7
Rares_Pintea

Rares_Pintea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 401
  • Înscris: 18.11.2004

View PostRDM, on Dec 7 2005, 20:39, said:

Cred ca cea mai stupida intrebare :)

Sunt intr o retea unde ip il bag manual. Adminu retelei nu e acasa iar eu nu stiu ip-ul meu ca sa mi fac setarile. Am bagat un IP oarecare .. merge ok.. e net .. dar cand intru pe ODC imi spune ca ala nu e IP ul meu(adevarat) si nu pot sa trag nimic. Cum pot sa aflu care e IP ul meu real .. excluzand varianta ca sa-l intreb pe admin??


Omu` vrea sa afle care AR TREBUI sa fie ip-ul lui,cel alocat,  nu ce IP are setat in momentul actual. WTF....

#8
georgica

georgica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,483
  • Înscris: 30.01.2003
Seteaza la clientul de dc++ la connection - passive.

#9
adynis

adynis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,928
  • Înscris: 28.11.2001

View PostNetshadow, on Dec 7 2005, 23:44, said:

si unu romanesc, sa fim putin patrioti: http://www.adresamea.ro/ :D

#10
RDM

RDM

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 21.07.2004

View PostRares_Pintea, on Dec 8 2005, 01:01, said:

Omu` vrea sa afle care AR TREBUI sa fie ip-ul lui,cel alocat,  nu ce IP are setat in momentul actual. WTF....

Intr-adevar asta voiam sa aflu  :)  .. pana la urma am dat de adminul retelei si mi l-a zis. Ideea ramane totusi in picioare pt ca nimeni nu a dat nici o solutie.

Sa o explic mai bine.. IP-ul meu este 192.168.0.36 .. bun.. eu nu mai stiam sigur acel "36" si am pus un numar la nimereala .. de fapt am pus "249" gandindu-ma ca nu e alocat. Toate siturile de care ati zis voi .. afiseaza 192.168.0.249 pt ca asa l-am setat eu. Intrebarea este : cum se poate afla IP-ul real care corespunde cu setarile din server.. adica acel "36"??


PS: Mi-am rezolvat acum problema .. dar e bine de stiut daca exista o solutie. :)

#11
anakrusis

anakrusis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.10.2003
Acel 36 de care vorbesti tu eu zic ca nu se poate afla...decat daca il tii tu minte sau ti-l zice adminul sau bagi nasu` prin server.
Ar fi fost totusi solutia unui "system restore" inainte de ziua cand s-a schimbat

#12
SE7EN

SE7EN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
Nu inteleg unde e problema.Singura solutie e sa informezi adminul sa-ti spuna ip-ul.Atat.Tu nu ai cum sa afli ce ip ar trebui sa ai.Doar adminul stie ce ip iti este alocat tie.

Edited by SE7EN, 09 December 2005 - 14:19.


#13
angel

angel

    Softpedia Viewer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,933
  • Înscris: 16.05.2005
SE7EN, lol...chiar nu ai citit ce scrie mai sus ? stii f bine ca poti sa iti afli ip-ul din retzea, asemenea cu adresa mac, asemenea cu IP-ul prin care se iese la net, adica cel al routerului sau serverului.

http://www.dnsstuff.com/ zice aproape tot ce vrei :)

#14
SE7EN

SE7EN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
N-am inteles eu sau n-ai inteles tu.Aici nu e vorba de DHCP prin care ti se aloca un ip dinamic, asta da, e foarte posibil daca exista pe retea un DHCP server.Adresa mac este adresa placii de retea, asta nu o iei de nicaieri.Nu prea inteleg ce vrei sa zici exact si cu ce am gresit eu.Explica-mi daca crezi ca nu am inteles ceva sau am gresit.Linkul ala e pentru a afla diverse informatii despre un ip sau ISP.Un simplu whois nu prea vad cu ce ar ajuta in situatia asta.

#15
davidutzZ

davidutzZ

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.08.2008
Sau incercati http://www.ipviewer.co.cc

#16
shtephy32

shtephy32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 435
  • Înscris: 26.06.2007

View PostdavidutzZ, on Aug 24 2008, 21:16, said:

Există o mulțime de site-uri de genul ăsta... Chiar trebuia să dezgropi topicul?

#17
davidutzZ

davidutzZ

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.08.2008
Scuze
:newblush: :newblush: :angel: :angel:

#18
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Daca tot s-a dezgropat, chiar nu observa nimeni aberatia asta?

Quote

Toate siturile de care ati zis voi .. afiseaza 192.168.0.249


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate