Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor (domestic). recomandari?

Placa de baza veche
 Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024

TV 4K

Bga reball cpu telefoane
 Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!
 La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

inregistrare Cablu HD

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

• Grup: Senior Members
Mi se pare cel puțin dubios să fie așa...în plus, ieșirea din placa video a PC-ului o faci tot prin HDMI, așa că...

Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

Guru Member

Si mie mi se pare. Am mai gasit un LG, asta pare mai de doamne ajuta (tot din gama de pret redus), dar e prea mare, eu urmeaza sa stau cu nasul in el. Si mai ocupa si spatiu pe birou.

http://www.lg.com/ro/tv/lg-32LA6130

Ce am facut cu topicul omului, rusine sa ne fie...

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

Prea mare dacă stai cu nasu-n el...zic şi eu...
P.S. Da, i-am cam schimbat sensulPosted Image ...

mireazma

mireazma

Member

• Grup: Members
Posted Image Asta sa fie baiul prieteni, atata timp cat mai aflu si eu cate ceva despre ce ma intereseaza, spre exemplu: merge si stick cu microSD card in loc de HDD in STB? Am un card de 16 GB class 10 si ma gandeam ca e destul de rapid dar nu stiu daca e si pt. 1080i.
din punctul meu de vedere, tehnologia 3D e prea scumpa si in plus imi rapeste si ultima placere de a mai merge la cinema, in conditiile in care toate filmele bune le vad fullHD la LED-ul meu de 47".

Edited by mireazma, 26 October 2013 - 13:37.

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

View Postmireazma, on 26 octombrie 2013 - 13:33, said:

(...) merge si stick cu microSD card in loc de HDD in STB? Am un card de 16 GB class 10 si ma gandeam ca e destul de rapid dar nu stiu daca e si pt. 1080i.
(...)
La stick-uri e cu dus și întors, totul depinde de STB dacă îl acceptă sau nu... Sincer, nu mai îmi aduc exact aminte dacă merge, dar cu siguranță găsești mai multe detalii în topicul dedicat acestui STB (http://forum.softped...umax-digic-hd2/). Sunt ceva pagini de citit, dar poate găsești răspuns la întrebarea ta...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate