Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inregistare iphone + microfon blu...

Ce fac cu bancnotele de 500 euro?

Problema centrala termica Romstal...

Alegere radio player PNI
 Alcool la volan

sursa diferentiala

Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3
 Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7

Recomandare generator curent

Determinare
 Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi

Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

Plugin - widget ''citatul zilei'' in wordpress

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Batranelul

Batranelul

Active Member

• Grup: Members
Hai noroc

Vreau ca la siteul din semnatura sa introduc un widget care sa-mi afiseze zilnic un citat.

Am instalat un plugin, dupa cum vedeti, singura problema e ca nu pot alege eu citatele.

Pe scurt as vrea un plugin care sa-mi afiseze citatul zilei pe site, insa sa pot introduce eu citatele intr-o lista, iar el sa-mi afiseze din citatele introduse de mine. (Fiind un site despre paine, as vrea sa pun diverse citate cu/despre paine).

Luminati-ma! Multumesc.

trackback

trackback

Active Member

Umbla si tu prin fisierele pluginului. Sigur gasesti citatele alea in engleza ca sa le inlocuiesti.

Batranelul

Batranelul

Active Member

Am incercat asa:
plugin -> edit

in text, la un mom dat e o enumerare de zile calendaristice si citate corespunzatoare

am schimbat citatele de colo, corespunzatoare zilelor astora... de afisat afseaza tot citate in engleza... cred ca in fisierul respectiv afisarea zi - citat  e doar ca si comentariu, neavand impact asupra citatelor de afisat, care, cel mai probabil sunt uploadate de pe site-ul pluginului. dailyqoutes.org

cand incerc sa intru pe siteul respectiv, browserul zice 'page not found'

de aia zic, daca stiti de un alt plugin, deja incercat si care ar face treaba de care zic

Edited by Batranelul, 23 October 2013 - 11:35.

campuscodi

campuscodi

Junior Member

Zi numele pluginului si pagina sa de download.
Cand ma intorc in tara o sa ma uit peste el si-ti zic unde si cum sa modifici.

Batranelul

Batranelul

Active Member

intre timp pare-se ca problema s-a rezolvat, cu schimbarile facute de mine, multumesc de intentie

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate