![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Plugin - widget ''citatul zilei'' in wordpress
Last Updated: Nov 07 2013 22:40, Started by
Batranelul
, Oct 23 2013 09:59
·
0

Posted 23 October 2013 - 09:59

Hai noroc
Vreau ca la siteul din semnatura sa introduc un widget care sa-mi afiseze zilnic un citat. Am instalat un plugin, dupa cum vedeti, singura problema e ca nu pot alege eu citatele. Pe scurt as vrea un plugin care sa-mi afiseze citatul zilei pe site, insa sa pot introduce eu citatele intr-o lista, iar el sa-mi afiseze din citatele introduse de mine. (Fiind un site despre paine, as vrea sa pun diverse citate cu/despre paine). Luminati-ma! Multumesc. |
Posted 23 October 2013 - 10:49

Umbla si tu prin fisierele pluginului. Sigur gasesti citatele alea in engleza ca sa le inlocuiesti.
|
Posted 23 October 2013 - 11:31

Am incercat asa:
plugin -> edit in text, la un mom dat e o enumerare de zile calendaristice si citate corespunzatoare am schimbat citatele de colo, corespunzatoare zilelor astora... de afisat afseaza tot citate in engleza... cred ca in fisierul respectiv afisarea zi - citat e doar ca si comentariu, neavand impact asupra citatelor de afisat, care, cel mai probabil sunt uploadate de pe site-ul pluginului. dailyqoutes.org cand incerc sa intru pe siteul respectiv, browserul zice 'page not found' de aia zic, daca stiti de un alt plugin, deja incercat si care ar face treaba de care zic Edited by Batranelul, 23 October 2013 - 11:35. |
Posted 07 November 2013 - 22:22

Zi numele pluginului si pagina sa de download.
Cand ma intorc in tara o sa ma uit peste el si-ti zic unde si cum sa modifici. |
Posted 07 November 2013 - 22:40

intre timp pare-se ca problema s-a rezolvat, cu schimbarile facute de mine, multumesc de intentie
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users