Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placare Baie/bucatarie/hol cu Rig...

Interactive brokers 2002

Ce clasa de amplificatoare prefer...

Salutari, prelingeri apa sub stre...
 Care este diferenta de eficienta ?

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren
 Manual reparatie opel astra H

Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...
 citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

Script Cos de Cumparaturi

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Cristian_Drag0s

Cristian_Drag0s

Junior Member

• Grup: Members
Salutare baieti si fete ;) nustiu daca am postat unde trebuia,

Am nevoie de un script (nu numai :)) ) pentru un cos de cumparaturi. Sunt incepator in web design, stiu destul de bine html, dar php / java nu :( si am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa imi apara in felul urmator:

- un buton " Adauga la Cosul de Cumparaturi" sub produsul pe care il vand (spre exemplu un e-book) , pe care sa dau click, iar dupa sa ma duca pe pagina cu; cosul de cumparaturi.
- in acel cos de cumparaturi sa imi fie afisate numele produselor (cu o poza in fata eventual) in partea stanga a paginii si in partea dreapta sa imi apara cantitatea si cat costa
- undeva dedesupt sa imi apara un buton "Cumpara", pe care cand dau click sa ma duca la pagina (Modalitatea de plata sa fie PayPal) de PayPal unde sa se finalizeze tranzactia,
- abea dupa aceea dupa ce primesc confirmatia platii, cumparatorul sa fie redirectionat de pe e-mail, pe o pagina cu o casuta de Login (pe toata pagina, gen cele de la Cpanel) cu un nume de utilizator si parola ( date prin e-mail aleatoriu, dar care sa fie inscrise intr-o baza de date :) )
- dupa ce se logheaza (sa se poata face doar de pe un singur ip) sa isi citeasca e-book-ul fara posibilitatea de a copia sau descarca intr-un fel continutul cartii.

Sper ca ma puteti ajuta, stiu ca ceea ce am cerut, nu este usor de facut, dar sper sa fie o provocare pentru voi :) Multumesc mult oricui ma poate ajuta cu un raspuns ;)

wirespot

wirespot

Senior Member

• Grup: Senior Members
Provocare o să fie pentru tine, nu pentru noi.

Ce înseamnă "am nevoie de un script"? Ce ai descris e suficient de complex ca să treacă de nivelul unei explicaţii către un începător. Ori eşti începător şi vrei răspunsuri simple la întrebări simple, caz în care vezi că e un topic alăturat pentru asta. Ori vrei să ţi-l facă cineva contra cost, în care caz iar există un topic prin apropiere unde poţi căuta aşa ceva. De făcut cineva pentru tine aşa pur şi simplu n-o să-l facă nimeni. Unul gata făcut te-ai gândit să foloseşti?

potae

potae

Sorosist frumos si liber

Iti fac eu pe 200 euro daca vrei.

AwkwardMe

AwkwardMe

Senior Member

Nu-s expert, dar de ce vrei sa inventezi iar roata?
Eu as folosi o platforma in locul tau. Multe sunt gratuite.

Cristian_Drag0s

Cristian_Drag0s

Junior Member

• Grup: Members

SperSaTinMinteAcestCont, on 22 octombrie 2013 - 22:25, said:

Nu-s expert, dar de ce vrei sa inventezi iar roata?
Eu as folosi o platforma in locul tau. Multe sunt gratuite.

Imi poti recomda o platforma ?
Iar in legatura cu ce ai spus wirespot, eu sunt incepator, iti dai seama ca nu stiu prea multe, ceea ce stiu despre Web Design si tot ce tine de Site-uri, ti-am spus. Stiu destul de bine(spun eu, cine stie, poate altcineva crede alceva) HTML, php si Java, nu stiu deloc, o sa ma pun sa invat, ca trebuie sa stiu si din astea :D .

AwkwardMe

AwkwardMe

Senior Member

Wordpress + plugin-ul woocomerce. Mai usor de atat nu se poate.

OriginalCopy

OriginalCopy

I'm harmful, fear me please! :))

Cristian_Drag0s, on 22 octombrie 2013 - 21:08, said:

Salutare baieti si fete Posted Image nustiu daca am postat unde trebuia,

Am nevoie de un script (nu numai Posted Image) )
Salut.

Vei citi şi de acum înainte vei respecta regulamentul unificat al ariei Programming.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate