2 Site-uri pe care nu stiu sa le fac...
Last Updated: Oct 21 2013 20:44, Started by
RpgBoy
, Oct 21 2013 19:58
·
0

Posted 21 October 2013 - 19:58

Salut.
I) Vreau sa fac un fel de retea sociala care tinde spre modelul matrimonialelor. Dar nu este. Ideea e ca nu prea stiu php si mysql si habar nu am in ce consta. Ar mai fi o solutie utilizarea unei platforme, daca stiti vreuna ce se potriveste la ce imi doresc, va rog sa postati un nume. Userii vor fi catalogati dupa 5 criterii. (Pur si simplu 5 intrebari cu niste variante de raspuns <ex: sex : m/f>) Userii au o pagina de profil care seamana a blog. Userul x, va putea sa posteze ceva pe profilul lui, userul y poate da like (as integra mai tarziu posibilitatea de a comenta). O pagina destinata cautarii. Userul x cauta utilizatori de aceiasi varsta cu el, care sunt baieti si/sau fete si care ....<restul de criterii>. Pare atat de simplu...dar nu stiu programare ![]() Daca cineva e interesat de proiect, mi-ar placea sa colaboram, sunt sigur ca e un proiect bun. Deci pm pentru detalii. PS : nu m-am gandit la metode de monetizare a acestui site... II) Am nevoie de un cod care sa imi selecteze un grup de ~20 de cuvinte si sa le afiseze pe pagina. Sunt cam 1.000 de grupuri si vreau ca acestea sa fie afisate la intamplare, dar ordinea cuvintelor din grup sa ramana neschimbata. Abea am invatat cum sa preiau la intamplare cuvinte, dar nu stiu cum e cu grupurile de cuvinte. Varianta si mai dificila, ar fi integrarea unei piese odata cu grupul de cuvinte (piesa fiind tot random) Acest proiect stiu cum sa-l monetizez, din nou, daca cineva vrea sa colaboreze putem vorbi. |
Posted 21 October 2013 - 20:03

Singur n-o sa faci un site de matrimoniale tare repede, dar sunt scripturi pe google http://www.skadate.com/
Ca idee, ai vrea sa colaborezi cu cineva dar inca nu te-ai gandit la metode de monetizare. Daca un programator e dispus sa faca siteul, tu cu ce contribui de fapt? De ce nu l-ar face singur? |
Posted 21 October 2013 - 20:15

Si eu vreau sa fac un site gen facebook dar nu stiu cum sa il fac
Trebuie sa faci un site care sti sa il faci cat de cat |
Posted 21 October 2013 - 20:42

Singur n-o sa faci un site de matrimoniale tare repede, dar sunt scripturi pe google http://www.skadate.com/ Ca idee, ai vrea sa colaborezi cu cineva dar inca nu te-ai gandit la metode de monetizare. Daca un programator e dispus sa faca siteul, tu cu ce contribui de fapt? De ce nu l-ar face singur?
Si eu vreau sa fac un site gen facebook dar nu stiu cum sa il fac Trebuie sa faci un site care sti sa il faci cat de cat ![]() Eu am gasit Buddy Press (de la WordPress) Dar indeplineste doar conditia de profil si postari, nu tu search, nu tu partajare...
Singur n-o sa faci un site de matrimoniale tare repede, http://www.skadate.com/ Quote
Vreau sa fac un fel de retea sociala care tinde spre modelul matrimonialelor. Dar nu este.....
....dar inca nu te-ai gandit la metode de monetizare. Edited by RpgBoy, 21 October 2013 - 20:43. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users