Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alcool la volan

sursa diferentiala

Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3
 Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7

Recomandare generator curent

Determinare
 Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi

Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC
 Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului

La multi ani @sfantu.dracu!

Boiler cu 2 serpentine

2 Site-uri pe care nu stiu sa le fac...

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

RpgBoy

RpgBoy

Member

• Grup: Members
Salut.

I)
Vreau sa fac un fel de retea sociala care tinde spre modelul matrimonialelor. Dar nu este. Ideea e ca nu prea stiu php si mysql si habar nu am in ce consta. Ar mai fi o solutie utilizarea unei platforme, daca stiti vreuna ce se potriveste la ce imi doresc, va rog sa postati un nume.

Userii vor fi catalogati dupa 5 criterii. (Pur si simplu 5 intrebari cu niste variante de raspuns <ex: sex : m/f>)
Userii au o pagina de profil care seamana a blog. Userul x, va putea sa posteze ceva pe profilul lui, userul y poate da like (as integra mai tarziu posibilitatea de a comenta).
O pagina destinata cautarii. Userul x cauta utilizatori de aceiasi varsta cu el, care sunt baieti si/sau fete si care ....<restul de criterii>.
Pare atat de simplu...dar nu stiu programare Posted Image . Deci daca stiti vre-o platforma care sa faca asta, va rog sa imi spuneti.
Daca cineva e interesat de proiect, mi-ar placea sa colaboram, sunt sigur ca e un proiect bun. Deci pm pentru detalii.
PS : nu m-am gandit la metode de monetizare a acestui site...

II)
Am nevoie de un cod care sa imi selecteze un grup de ~20 de cuvinte si sa le afiseze pe pagina. Sunt cam 1.000 de grupuri si vreau ca acestea sa fie afisate la intamplare, dar ordinea cuvintelor din grup sa ramana neschimbata.
Abea am invatat cum sa preiau la intamplare cuvinte, dar nu stiu cum e cu grupurile de cuvinte.

Varianta si mai dificila, ar fi integrarea unei piese odata cu grupul de cuvinte (piesa fiind tot random)
Acest proiect stiu cum sa-l monetizez, din nou, daca cineva vrea sa colaboreze putem vorbi.

Mizu

Mizu

moroșan

• Grup: Senior Members
Singur n-o sa faci un site de matrimoniale tare repede, dar sunt scripturi pe google http://www.skadate.com/

Ca idee, ai vrea sa colaborezi cu cineva dar inca nu te-ai gandit la metode de monetizare. Daca un programator e dispus sa faca siteul, tu cu ce contribui de fapt? De ce nu l-ar face singur?

dani555

dani555

Active Member

Si eu vreau sa fac un site gen facebook dar nu stiu cum sa il fac
Trebuie sa faci un site care sti sa il faci cat de cat

opop

opop

bolnav cronic :(

Steve Jobs de Romania isi cauta un Wozniak

RpgBoy

RpgBoy

Member

View PostSfPetru, on 21 octombrie 2013 - 20:03, said:

Singur n-o sa faci un site de matrimoniale tare repede, dar sunt scripturi pe google http://www.skadate.com/

Ca idee, ai vrea sa colaborezi cu cineva dar inca nu te-ai gandit la metode de monetizare. Daca un programator e dispus sa faca siteul, tu cu ce contribui de fapt? De ce nu l-ar face singur?
Pana la urma mai e nevoie si de un webdesigner xD. Si poate o fi programator, dar poate nu i-a venit inca ideea asta si poate nu o sa-i vina. Iar veniturile la care m-am gandit momentan sunt din categoria de venit activ si variaza de prea multe ca sa-l iau in considerare momentan ca singura metoda de monetizare.

View Postdani555, on 21 octombrie 2013 - 20:15, said:

Si eu vreau sa fac un site gen facebook dar nu stiu cum sa il fac
Trebuie sa faci un site care sti sa il faci cat de cat
Nu ma ajuta Posted Image Stiu doar ca sunt acolo undeva multe platforme usor de folosit chiar si de incepatori, dar momentan nu mi-ati zis nimic.
Eu am gasit Buddy Press (de la WordPress) Dar indeplineste doar conditia de profil si postari, nu tu search, nu tu partajare...

Singur n-o sa faci un site de matrimoniale tare repede, http://www.skadate.com/

Vreau sa fac un fel de retea sociala care tinde spre modelul matrimonialelor. Dar nu este.....

....dar inca nu te-ai gandit la metode de monetizare.
Integrarea de membership este o buna idee de venit pasiv. Dar cum zicea si dani555 ar trebui sa fac ceva ce stiu. Sau macar sa nu ma intind prea departe, de aceea nu l-am mai pus la socoteala...

Edited by RpgBoy, 21 October 2013 - 20:43.

dani.user

dani.user

Guru Member

Nu stii, platesti pe altul.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate