Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Educatie financiara in scoli de u...

Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate
 Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...
 Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...
 Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Creare date de baza la muzica din computer

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

dhalus

dhalus

Junior Member

• Grup: Members
Am cautat ceva aplicatii care sa creeze date de baza a muzicii de pe computer *.mp3.

Am gasit acest programel "Arclab® Dir2HTML Tool" creaza index HTML, dar nu are undeva Cautare.... adica sa scriu numele si sa apara melodia, vreau sa fac un index la muzica intr-o data de baza apoi sa o pun pe web.

Ceva un script php.. cum e AutoIndex PHP Script.
Dar sa adaug doar datele de baza apoi cand apasa pe melodie sa fie rediactionat pe-o pagina web... Vreau sa fac asta pentru o mica afacere cu muzica Greceasca veche.

Attached Files

Edited by dhalus, 17 October 2013 - 14:15.

RpgBoy

RpgBoy

Member

Date de baza ~ Baza de date?...

Ce vrei mai exact?...

Ca sa preiei din pc (fara a le incarca pe un host) cred ca trebuie sa ai pc-ul deschis tot timpul. Si din ce stiu, merge mai bine cu c++ decat cu php si faci un programel care preia melodiile din pc-ul tau.

Altfel, creezi cu PhpMyAdmin o baza de date in care incarci melodiile. Faci o pagina "muzica.php" unde setezi cate un link pentru fiecare row din baza de date.  Faci o pagina "melodie.php" in care pui un request ca sa-ti incarce melodia pe care utilizatorul a ales-o din link-urile din pagina "muzica.php".

PS : Mai poti folosi DropBox. Toate melodiile le pui intr-un folder din pc C:\My Documents\DropBox (de obicei). Cu DropBox-ul instalat si deschis, iti incarca toate fisierele din folderul respectiv pe hostul lor. Gratuit ai 1Gb parca. Pe pagina ta "muzica.html" va trebui sa pui tu toate linkurile care fiecare melodie uploadata in DropBox. Din ce stiu, cu link-ul respectiv downloadezi fisiere din DropBox, dar e probabil sa aiba si o functie sa vizualizezi/asculti online. Problema e ca pagia cu melodia ce se va deschide este a celor de la DropBox, deci tu nu ai control asupra ei (nu e a ta sa-i modifici design-ul, codul, etc)

Edited by RpgBoy, 17 October 2013 - 15:29.

dhalus

dhalus

Junior Member

Deci am vre-o 300 de gb de muzica... originala.
as putea folosi Google drive care imi ofera 15 gb spatiu.
Eu vreau sa public doar numele melodiilor, apoi sa cer 50 de centi pe melodie, dar deocamdata raman cu "Arclab® Dir2HTML Tool" .... o sa mai caut sa-i adaug un search ceva in php vad eu, ori cum ms pt timpul acordat.

DarkAngelBv

DarkAngelBv

=== Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

• Grup: Senior Members
<?php
$director = 'd:\muzica';
$fisiere = scandir($director);
var_dump($fisiere);
?>

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate