Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...
 Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete
 A murit Vasile Diba 1954-2024

A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...
 Pareri plita cu inductie cu hota ...

"Incident" in mall

Credit si avans cu plata cash - l...

alternativa pentru artelac night ...
 

Detalii produs

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
dcrysty23

dcrysty23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 25.06.2012
http://3bwine.com/GA...troller=product

Tot pe acest site,la detalile produsului,unde scrie RIFERIMENTO as vrea sa mai adaug si alte valori.
anno
formato
tipologia
caratteristiche
etc.

Cum se poate face asa ceva?am incercat sa modific eu niste chestii dar nu prea m-am descurcat asa ca am decis sa apelez la ajutorul vostru fara de care nu m-as descurca :)

Multumesc inca o data!

#2
AwkwardMe

AwkwardMe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,866
  • Înscris: 19.07.2013
Linkul dat de tine nu functioneaza.
Sunt foarte slabe sansele sa gasesti pe forum o alta persoana care a folosit tot platforma "PrestaShop". Cel mai usor pentru tine ar fi sa intrebi pe forumul lor oficial, au o comunitate relativ dezvoltata. Sunt sigur ca vei primi un raspuns acolo. Ai grija sa structurezi intrebarea cum trebuie.

#3
dcrysty23

dcrysty23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 25.06.2012
http://www.3bwine.com/GATTO
Iar de aici puteti alege orice produs pentru a vedea lucrul de care am zis si anume RIFERIMENTO,
Am postat si o poza pentru a intelege mai bine.
Dupa cum observati in imagine am reusit sa adaug o noua linie care am denumit-o proba insa acea linie apare la toate produsele si eu doresc sa fie afisata doar la unele.
Mersi ca mi-ai atras atentia,nu am observat ca nu functioneaza link-ul.
Mentionez ca am postat si acolo aceasta problema si acum astept o rezolvare.

Attached Files



#4
AwkwardMe

AwkwardMe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,866
  • Înscris: 19.07.2013
M-am uitat si eu putin pe demo.
Selecteaza un produs ("products", este sub tab=ul "catalog"). Apoi din meniul din stanga alege "features" si adauga-i anno, formatto si ce mai vrei tu.
Pare ridicol de simplu, ceea ce ma face sa cred ca nu asta vroiai :)))
Anyhoo. . .poate imi instalez maine un server local sa-i fac o proba.

#5
dcrysty23

dcrysty23

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 25.06.2012
Am incercat chestia asta...probabil nu am facut eu ceva bine pentru ca nu imi afiseaza nimic in pagina produsului.
Ma enerveaza si italiana ca nu inteleg prea bine si probabil  trebuia sa instalez si limba engleza.
Am atasat o noua poza  sa vezi daca asa se completeaza chestia aia
Multumesc!

Attached Files



Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate