![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
culoare sub-meniu
Last Updated: Oct 16 2013 17:29, Started by
dcrysty23
, Oct 14 2013 20:02
·
0

Posted 14 October 2013 - 20:02

http://3bwine.com/GATTO/index.php
Am o problema cu meniu orizontal din partea de sus.La tab-ul "MONFERATO" am si un sub meniu la care nu se poate observa textul. Nu reusesc sa modific culoarea doar la sub meniu( la text ma refer,nu la chestia aia cu albastru). Am gasit ceva la aceasta linie,insa daca modific culoarea se schimba peste tot nu doar la sub meniuri. .sf-menu a, .sf-menu a:visited { /* visited pseudo selector so IE6 applies text colour*/ color: #901f35; font-weight: bold; text-transform: uppercase; } Ma puteti ajuta va rog cu un sfat sau o sugestie? Multumesc! Attached Files |
Posted 14 October 2013 - 22:55

Ce ma enerveaza...
.sf-menu ul li a:focus, .sf-menu ul li a:hover, .sf-menu ul li a:active { background: #dec395; outline: 0; } ul.sf-menu ul a { color: #FFF; } Prima culoare din acest cod inlocuieste culoarea albastra din meniu. Al doua culoarea e cea care ai pus-o tu...dau save,uplouad la fisier,F5 si...nu se intampla absolut nimic:( |
Posted 14 October 2013 - 23:02

Inseamna ca ori nu modifici fisierul care trebuie ori nu dai upload ca lumea.
Ia schimba asta sf-menu ul li a:focus, .sf-menu ul li a:hover, .sf-menu ul li a:active { background: #dec395; outline: 0; }in asta: sf-menu ul li a:focus, .sf-menu ul li a:hover, .sf-menu ul li a:active { background: #000000; /*#dec395*/ outline: 0; } Acuma, cand pui mouse-ul peste meniu, mai se fac rosii sau se fac negre? Edited by Andrey77, 14 October 2013 - 23:02. |
Posted 14 October 2013 - 23:08

Aceasi branza...nimic schimbat.
![]() Upload cred ca fac bine...adica cand downloadez din Corel FTP fisierul si il editez in notepad++ apar modificarile facute de mine,ceea ce inseamna ca uploud se face corect. Cand editez cu firebug acolo scrie ca trebuie sa modific fisierul superfish-modified.css,asta il modific si degeaba Edited by dcrysty23, 14 October 2013 - 23:10. |
Posted 14 October 2013 - 23:36

Il editezi insa nu ii dau upload cum trebuie. Dupa ce descarci fisierul din clientul FTP si dupa ce il editezi, spune-mi exact cum ii dai upload inapoi. De ce nu te folosesti tu de NppFTP, este un plugin al Notepad++ care vine default cu programul. Oricum, faza e ca trebuie sa ii dai clar upload la fisierul superfish_modified.css fix in locul de unde l-ai luat si sa inlocuiesti fisierul vechi.
|
Posted 14 October 2013 - 23:51

Sti cum fac?dau click dreapta pe fisier il editez direct cu notepad++ pe urma il salvez pe desktop cu acelasi nume si aceasi extensie iar apoi click dreapta-upload si dau replace peste vechiul fisier...am mai facut asa si a functionat.
Oare daca il sterg de tot din ftp si apoi ii dau upload la fisierul nou se incarca calumea? EDIT Am incercat sa il sterg si sa fac upload dar nici asa nu a functionat.Asa ceva nu am mai patit Edited by dcrysty23, 14 October 2013 - 23:59. |
Posted 15 October 2013 - 23:19

Aaa, gata. De fapt, totul mergea ca lumea. Sterge-ti memoria cache din browser. Nu stiu ce folosesti, presupun ca Firefox, deci nu stiu cum se face in FF, dar trebuie sa gasesti asta pe la aceeasi categorie cu istoricul web.
E din cauza ca browserele "inteligente" isi dau seama de ce site-uri accesezi tu des si pastreaza fisierele in memoria cache locala, pentru ca data viitoare cand vrei sa accesezi site-ul sa nu mai fie nevoite sa le descarce din nou. La tine, se pastra fisierul si degeaba il modificai tu, ca stylesheet-ul pe care il vedeai era cel vechi stocat in cache. Nu stiu cum de nu m-am gandit la asta mai inainte, in fine, spune-mi daca e ok. |
|
Posted 16 October 2013 - 17:29

Da Andrei,acum totul a functionat,te poti uita si tu sa vezi.
Multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users