Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ce ati facut azi, in solar sau gradina?
Last Updated: Apr 19 2024 12:02, Started by
1orgu
, Oct 13 2013 20:00
·
13
#3350
Posted 19 August 2017 - 21:37
Ete na...bine bre politicosule...
Edited by subway_guru, 19 August 2017 - 21:51. |
#3351
Posted 19 August 2017 - 21:44
Quote Despre aia rosie ce-si pastreaza culoarea? Da, sau daca fasolea rosie cu descrierea "excelenta, e grasa, untoasa si deloc atzoasa!...si fructifica un timp indelungat" nu-si pastreaza culoarea la gatire, ma intereseaza oricum ca sunt in cautare de soiuri/varietati de fasole teaca care sa merite cultivate. |
#3352
Posted 19 August 2017 - 21:48
De aia rosie ce-si pastreaza culoarea caut pe acolo pe unde stiu...chinezesti din USA si-ti pun link...un pic mai tarziu ca acum seman rasad de michihili si chicory pentru gradina de toamna...revin...
Aia 'grasa' se gaseste usor si la noi e soi spaniolesc...se gaseste in ambele variante, urcatoare si oloaga... Edited by subway_guru, 19 August 2017 - 21:54. |
#3353
Posted 03 September 2017 - 20:03
Azi am facut rahatul praf, a veniti o furtuna cu fulgere si traznete 'la mica inaltime', a dat o rapaiala zdravana de 20min si mi-a stricat toate planificarile...
Ieri am cules din greu la tomate, vinete, ardei 'dulce', momo, pere, mere... N-am mai ajuns sa intru la fasoalele urcarete, castraveti, bame, ardei iuti, prune... |
#3355
Posted 04 September 2017 - 20:41
Ca sa fiu on-topic, azi am facut numai poze cu sotia la recoltat:
PS: in urma acestui recoltat si pregatire bulion, zarzavat, zacusca si alte alea ce imi place mie sa mananc, se stabileste planul de cultura pentru noul sezon. Sa nu credeti ca voi nu aveti un cuvant de spus, dimpotriva. Attached Files |
#3356
Posted 04 September 2017 - 20:47
Ardeii aia 'dolofani si rosii' ce soi sunt, ca tare-mi fac si mie 'cu ochiul'!...scuze ca te intreb fara sa mai rasfoiesc din urma...sunt sigur ca ai mai spus, dar mai repeta inca o data...please!
Multzam anticipat! |
#3357
Posted 04 September 2017 - 20:50
Este de fapt un hibrid, Red Knight, la anul vreau sa incerc si altceva, Yecla F1.
|
#3358
Posted 04 September 2017 - 23:31
La fel ca si colegul corsica dar mult mai modest (eu), azi am cules gogosar si kapia. Bihar F1 si Ureche de elefant. I-am copt pe gratar pentru ca imi place mai mult aroma lor copti pe gratar decat pe plita. Am gasit si niste carbuni mai speciali care stiu multe despre spiritul civic si democratie, asa ca ma astept la o zacusca cu arome noi, traiasca marketingul! O parte cu vinete, tot din gradina si o parte cu ciuperci de la mosia de la munte, culese ieri. Hribi putini, mai multe hulubiţe si ceva creasta cocoşului. Din pacate nu am poze cu ciupercile...
P.S. Nu lipseste nici anul asta Biharul galben. Attached FilesEdited by cotzi, 04 September 2017 - 23:35. |
|
#3359
Posted 08 September 2017 - 11:11
Care este diferenta intre carbunii astia si cei clasici?
Dureaza mai mult ca si ardere? Se gasesc peste tot, sau numai in anumite locuri? |
#3360
Posted 08 September 2017 - 14:39
E o gluma, nu e nici o diferenta, au pus #rezist pe ambalaj fie sa te duca cu gandul ca dureaza mai mult arderea fie sa castige cumparatori doar de dragul hashtagului rezist...
|
#3361
Posted 08 September 2017 - 15:45
Si nu se comercializeaza decat in Piata Victoriei dupa apusul soarelui?
|
#3362
Posted 08 September 2017 - 16:33
Ce fac agenturilii...
Am dotat gospodaria cu un slow juicer zilele trecute,asa ca azi am facut un suc de rosiii pentru consum imediat.Anul acesta am terminat cu bulionul,dar pentru anul care vine am de gand sa dau rosiile prin dracie,apoi la fiert si gata...nu mai taie,nu mai curata cotor,nu mai invarte la manivela,nu mai seminte...numai sa nu se strice pana atunci! |
#3363
Posted 08 September 2017 - 17:23
Vrem amanunte ca suna deosebit de promitator!!!
Cand ma gandesc ca mai am patru lazi ce asteapta 'procesarea' si urmeaza inca un weekend de cules...o fi ea tomata 'regina legumelor' dar e si regina batailor de cap... Edited by subway_guru, 08 September 2017 - 17:49. |
|
#3364
Posted 08 September 2017 - 18:16
Iar mie sucul de rosii chiar imi place 'natur' nu neaparat cu Bloddy Mary...chiar daca azi e santamaria mica!
|
#3365
Posted 09 September 2017 - 13:38
Ce amanunte?!Se iau rosiile coapte,spalate,dichisite si se introduc in utilaj.Daca au diametru mai mare de 8 cm, trebuie ciopartite un pic,na...cred ca mai putin de un minut a durat obtinerea unui litru de suc,n-am cronometrat,oricum merge mai repede decat la manivela.
|
#3366
Posted 09 September 2017 - 14:26
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users