![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Aranjare logo
Last Updated: Oct 10 2013 23:06, Started by
dcrysty23
, Oct 10 2013 23:06
·
0

Posted 10 October 2013 - 23:06

Logo-ul care l-am "urcat" pe site este prea mare si trece peste meniul meu.Nu doresc sa il fac nici mai mic pentru ca se pierde din calitate si din claritate.
Am incercat sa adaug in css top-padding pentru a "urca" logo-ul putin mai sus insa fara succes. Tema este cea de baza. Stiti cumva unde trebuie sa modific si ce mai ales? Am pus un print screen pentru mai multe detalii si pe site-ul lifesator.com exista o copie exacta Multumesc ! Attached FilesEdited by dcrysty23, 10 October 2013 - 23:07. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users