Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
IDA TV devine Sens TV

Bradut furat.

Fetita 3 ani adoarme tarziu

Impozitarea influencerilor. Cand ...
 In Romania inflația este de ...

numarare mail yahoo

ambreiajul nou prinde tot mai sus

Spații mari in Word
 Impozite și contribuții...

Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!

La multi ani @karax!
 La multi ani @OvidiuNS!

Valabilitate asigurare mașin...

Legare lampa exterioara lipsa imp...

Gard intre vecini

2 intrebari prestasshop

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

dcrysty23

dcrysty23

Junior Member

• Grup: Members
http://3bwine.com/GATTO/index.php?
1.Cum pot modifica in css ca modulul de slideshow sa fie mutat in centurl paginii?
2.Imi puteti recomanda un tutorial complet despre import si export de produse de la un site la altul?

Multumesc!

Mihai_3

Mihai_3

我會回來的...

• Grup: Senior Members
pentru 1 vezi daca te ajuta [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/QjmnsrPGbJQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
in partea de configurare a acestui modul ii explici ca este "Centered"

Mizu

Mizu

moroșan

Tie acolo iti trebuie un modul pe toata latimea coloanei centrale, asta il poti muta usor pe mijloc dar arata foarte inestetic.

Import/Export erau integrate in Prestashop pe vremea cand lucram eu cu el, te-ai jucat cu ele? Nu e atat de complicat. Altfel cred ca sunt si niste module in sensul asta. Din pacate de cand au schimbat stia forumul nu ma mai descurc cu functia de cautare, nu mai gasesc nimic relevant sa-ti dau niste linkuri. Au sectiune romaneasca pe forum si mai poti cere ajutor acolo.

dcrysty23

dcrysty23

Junior Member

Mi-a placut raspunsul tau la prima intrebare :))
Si cum fac asta?adica unde pun align="center",banuiesc ca asta trebuie.
Acum nu vreau ca cineva sa imi faca mie site-ul,scopul meu e sa invat si in afara de forumuri alte surse de ajutor nu am.In concluzie raman dator tuturor celor care m-au ajutat

Mizu

Mizu

moroșan

#AnimatedLines {display:block; margin:0 auto;}

dcrysty23

dcrysty23

Junior Member

Da Petru,am incercat sa invart pe acolo fisierele csv insa ma blochez la un moment dat.
Am atasat si 2 poza pentru a intelege mai bine ca din acel punct numai stiu ce sa fac.Daca apas pe butonul .Import CVS data imi apar miliarde de erori care nu stiu cum sa le rezolv.

Attached Files

Mizu

Mizu

moroșan

Trebuie setat din meniurile alea de sus sa coincida cu ce ai tu in CSV. Exemplu, pe coloana 5 ai categoriile dar in meniu sus ti-e setat Price tax excluded. Acolo ar trebui sa ai selectat Categories, la fel faci si la restul coloanelor.

dcrysty23

dcrysty23

Junior Member

Faza cu codul css a mers perfect.
Acum voi incerca si sa importez articolele.
As dori sa te mai intreb ceva...se poate scoate acel copyright din modul?("xml/swf") e foarte important acest aspect.Persoana pentru care lucrez nu il doreste iar daca nu voi reusi atunci voi fi nevoit sa cumpar modulul insa...nu sunt foarte incantat de aceasta idee.
E foarte bine ascuns acest cod,cel putin asa mie mi se pare.

Multumesc!

Mizu

Mizu

moroșan

Se poate scoate... depinde de cine incearca sa-l scoata :)), n-am acum prestashop instalat sa incerc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate