2 intrebari prestasshop
Last Updated: Oct 09 2013 14:47, Started by
dcrysty23
, Oct 09 2013 13:27
·
0

Posted 09 October 2013 - 13:27

http://3bwine.com/GATTO/index.php?
1.Cum pot modifica in css ca modulul de slideshow sa fie mutat in centurl paginii? 2.Imi puteti recomanda un tutorial complet despre import si export de produse de la un site la altul? Multumesc! |
Posted 09 October 2013 - 13:50

pentru 1 vezi daca te ajuta [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/QjmnsrPGbJQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
in partea de configurare a acestui modul ii explici ca este "Centered" |
Posted 09 October 2013 - 13:56

Tie acolo iti trebuie un modul pe toata latimea coloanei centrale, asta il poti muta usor pe mijloc dar arata foarte inestetic.
Import/Export erau integrate in Prestashop pe vremea cand lucram eu cu el, te-ai jucat cu ele? Nu e atat de complicat. Altfel cred ca sunt si niste module in sensul asta. Din pacate de cand au schimbat stia forumul nu ma mai descurc cu functia de cautare, nu mai gasesc nimic relevant sa-ti dau niste linkuri. Au sectiune romaneasca pe forum si mai poti cere ajutor acolo. |
Posted 09 October 2013 - 13:58

Mi-a placut raspunsul tau la prima intrebare
![]() Si cum fac asta?adica unde pun align="center",banuiesc ca asta trebuie. Acum nu vreau ca cineva sa imi faca mie site-ul,scopul meu e sa invat si in afara de forumuri alte surse de ajutor nu am.In concluzie raman dator tuturor celor care m-au ajutat |
Posted 09 October 2013 - 14:07

Da Petru,am incercat sa invart pe acolo fisierele csv insa ma blochez la un moment dat.
Am atasat si 2 poza pentru a intelege mai bine ca din acel punct numai stiu ce sa fac.Daca apas pe butonul .Import CVS data imi apar miliarde de erori care nu stiu cum sa le rezolv. Attached Files |
Posted 09 October 2013 - 14:12

Trebuie setat din meniurile alea de sus sa coincida cu ce ai tu in CSV. Exemplu, pe coloana 5 ai categoriile dar in meniu sus ti-e setat Price tax excluded. Acolo ar trebui sa ai selectat Categories, la fel faci si la restul coloanelor.
|
Posted 09 October 2013 - 14:36

Faza cu codul css a mers perfect.
Acum voi incerca si sa importez articolele. As dori sa te mai intreb ceva...se poate scoate acel copyright din modul?("xml/swf") e foarte important acest aspect.Persoana pentru care lucrez nu il doreste iar daca nu voi reusi atunci voi fi nevoit sa cumpar modulul insa...nu sunt foarte incantat de aceasta idee. E foarte bine ascuns acest cod,cel putin asa mie mi se pare. Multumesc! |
Posted 09 October 2013 - 14:47

Se poate scoate... depinde de cine incearca sa-l scoata
![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users