Plugin WP - profil user
Last Updated: Oct 10 2013 00:59, Started by
Business_style
, Oct 08 2013 22:19
·
0

Posted 08 October 2013 - 22:19

Buna
![]() Am nevoie de un plugin in Wordpress care sa ma lase sa fac (sau sa faca) profile pentru useri. Optiune 1 Pe o pagina X trebuie sa prezint niste oameni cu album foto si cateva detalii scrise gen: varsta, ocupatie, etc. Cand intri pe pagina X, vezi o multime de poze de profil. Dai click pe Guta Camataru si ajungi pe pagina lui de profil unde poti vedea poze cu el, precum si cateva date. Sau: Optiune 2 Din CP sa pot crea un profil cu user si parola pentru Guta Camataru, urmand ca respectivul sa se logheze si sa-si puna singur pozele si datele. Ceva in genul ca un site de matrimoniale => conceptul, dar doar eu sa pot crea profile pentru prezentare angajati Problema 2 Caut un plugin (altul) care sa arate pe pagina de profil a lui Guta Camataru daca este "disponibil" sau "Momentan plecat", ceva in genul, in loc de orar zilnic, sa afiseze cand are timp de munca si cand nu. P.s. Scuza-ti exprimarea ![]() ![]() Multumesc. Edited by Business_style, 08 October 2013 - 22:22. |
Posted 09 October 2013 - 15:14

Posted 09 October 2013 - 15:42

Bun, deci vrei free, vrei chestii custom pe care doar tu sa le ai, si tipi toata noaptea ca nu te ajuta nimeni
![]() Ai mai mult de 10 ani? daca da, imi pare rau pentru mancarea pe care ai consumat-o si chiar si pentru aer. Altii au nevoie de el si tu l-ai utilizat. Spor in gasirea acelui plugin care face exact ce vrei tu si mai este si free. |
Posted 10 October 2013 - 00:06

Posted 10 October 2013 - 00:59

@DarkAngelBV
Nu inteleg de unde atitudinea asta ostila? Chiar imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva. Avand in vedere ca vorbim de platforma WP, sunt extrem de multe pluginuri care fac diverse si sunt si free. Din aceeasi categorie, credeam ca poate cineva stie ce plugin face ceea ce doresc eu. Daca era vorba sa platesc, plateam 5 $ pe fiver, nu 400$. Fara resentimente sper ca suntem ok. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users