Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...
 Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...
 ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 

Semiluna

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
RodicaBc

RodicaBc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 588
  • Înscris: 31.12.2012
M-am gandit sa pun si eu o reteta usor de facut si care sper sa va placa.

6 oua
200 g zahar
300 g faina
1 plic praf copt
200 ml ulei
2 pliculete zahar vanilat
un praf de sare
50 g nuci
50 g zahar

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga incet uleiul si praful de sare.
Se bat albusurile spuma, se adauga compozitia de mai sus si se incorporeaza faina care a fost amestecata inainte cu praful de copt.
In tava de la aragaz punem o hartie de copt si apoi turnam compozitia.
Tocam nucile, le amestecam cu zaharul tos si cel vanilat si presaram peste compozitia din tava ( eu de regula pun mai multe nuci ).
Pun la cuptor ( cam 175 grade) si este gata atunci cand, intepand-o cu o scobitoare, aceasta iese curata.
Cand inca este fierbinte, se taie cu un pahar, in forma de semiluna.
Sunt foarte bune si dupa cateva zile, cand se mai usuca putin

Attached Files



#2
bfv

bfv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 745
  • Înscris: 26.09.2013
Bravo Rodica ! Stii ce as vrea eu sa vad ? O placinta cu branza cum numai in partea de N-E se pregateste. Stiu ca facea bunica o placinta... Vai mama !

Edited by bfv, 07 October 2013 - 13:06.


#3
RodicaBc

RodicaBc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 588
  • Înscris: 31.12.2012
Adica branzoaice cu branza dulce, nu?Am facut saptamana trecuta.

#4
bfv

bfv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 745
  • Înscris: 26.09.2013
Nu ! Ma refer la placinta, aluat rulat foarte subtire umplut cu branza sarata si dulce. Iar apoi este bagata la cuptor.  Tu cum o faci ?

[ http://www.andie.ro/wp-content/uploads/2011/10/DSC_0116-1024x680.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#5
RodicaBc

RodicaBc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 588
  • Înscris: 31.12.2012
E cumva la fel, numai ca in loc sa intind aluatul sub forma de foaie si apoi sa o rulez, eu le fac individual.Pun numai branza dulce, pentru ca asa ii place fiului meu, dar asta nu inseamna ca nu se poate face combinatie de branza dulce si sarata, dupa gustul fiecaruia.
De asemenea, se pot folosi si foi de placinta din comert.Umplutura este cea care face diferenta.

#6
bfv

bfv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 745
  • Înscris: 26.09.2013
Eu o stiam diferit, aluatul se topea in gura si nu era crocant ca atunci cand folosesti foi de placinta.  Ai dreptate cu umplutura, fiecare cum ii place.

#7
RodicaBc

RodicaBc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 588
  • Înscris: 31.12.2012
Cand o sa mai fac, am sa pun si reteta si poza aferentaPosted Image Urmatoarea in plan este o Negresa

Edited by RodicaBc, 07 October 2013 - 18:49.


#8
HighClass

HighClass

    . Impresar .

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,298
  • Înscris: 31.05.2013
Attached File  images3GF465PI.jpg   10.59K   8 downloads

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate