Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Fotbal pe oculus meta quest 3

Renuntare oferta angajare in detr...

Am joc cumparat si nu-l mai pot f...

Pardoseala foarte denivelata apar...
 Garnitura robinet baie

Probleme dupa fractura picior

Parcare Militari Residence

Taxa pe soare
 din greseala am stropit pomii cu ...

Branduri de card acceptate la pla...

Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...
 W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?

Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone

Cartela cu numar pentru activarea...
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#7093
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005

 silvia bungrazescu, on Sep 12 2006, 12:11, said:

nu mi-a venit sa-mi cred ochilor ce am citit pe forumul unique.ro in privinta acestui subiect.este inimaginabila existenta unui asemenea orgoliu si nesimtire adunate la un loc, intr-un singur om.

Pai asta e nenea 1la%, in caz ca nu ti-ai dat inca seama din postarile sale pe acest topic. Aici nu mai are c***e sa posteze sau poate e nemultumit ca nu l-ar mai lasa moderatorii sa foloseasca proxy anonim si i-ar afla super-extra-maleficii masono-reptilieni identitatea adevarata.
Oricum, o sa postez si aici ce a putut sa scrie unprocent pe forumul unique ca raspuns la un post de-al meu acolo (yamantaka sunt eu si voi folosi litere italice pentru pasajele din mesajul meu pe care el le citeaza):


Quote

Mesajul lui 1la% de pe Unique:

yamantaka07 @ Luni 04 Sep, 2006 11:15 a scris:
Acum catva timp aparuse pe site-ul yogaesoteric un articol despre lupta pe care Monica Cesa o ducea cu cancerul. Cu totii i-am tinut pumnii si i-am dorit sa se insanatoseasca.

Citi s-au intrebat de ce i s-a petrecut asta lui Monica ?
Citi s-au intrebat de unde a aparut aceasta karma cumplita, violenta si fulgeratoare care a lovit-o aproape din senin, pe nepusa masa ?
Citi s-au intrebat de ce Dumnezeu a permis acest eveniment daca Monica era un exemplu de fiinta spirituala ?
Citi au incercat s-o ajute direct la nivelul cauzei ? Daca au incercat asta, de ce nu au reusit ?
Citi au facut tehnica binecuvintarii (Arta Binecuvintarii) pentru a fi un releu divin al lui Dumnezeu fata de Monica si in felul asta ea sa fie ajutata si aceasta karma (boala) sa-i fie eliminata ?

Intrebarile ar continua, dar se pierde din vedere faptul ca moartea apare atunci cind:
- nu mai ai disponibilitatea de a-ti continua evolutia spirituala in aceasta viata.
- s-a umplut paharul cu greseli facute
- din multe alte motive.

Revenind la Monica si la boala si "moartea" ei (apropos, citi au inteles, macar si teoretic, ce e "moartea"?).

Si eu si multe alte persoane care am vrut sa facem tehnica Binecuvintarii pentru Monica, nu am primit acceptul divin cind am facut apelul catre Dumnezeu pentru a fi un releu divin al binecuvintarii Sale. In cazul a zeci de persoane eu personal am primit acest accept divin, iar fiinta mea a fost transversata de energia Suprema a lui Dumnezeu care a fost directionata catre acele fiinte binecuvintate "de" (prin) mine. In realitate, nu eu ci Dumnezeu revarsa acea energie divina si nu la "comanda" mea, ci la voia Lui, dupa cum se spune: "omul propune, Dumnezeu dispune". Cine doreste mai multe amanunte despre "modul de functionare" al acestei tehnici spirituale le sugerez sa citeasca teoria pentru Arta Binecuvintarii.

Eu am incercat aceasta binecuvintare pentru Monica de mai multe ori, in mai multe rinduri, in mai multe zile cind s-au facut apeluri colective sau cind am citit mesaje despre ea sau de la ea. De fiecare data, REPET, de fiecare data Dumnezeu nu mi-a raspus la Apel. Orice om rational intelege de aici ca Dumnezeu nu vroia s-o ajute, sau altfel spus si-a intors fata de la ea. D'aia a aparut boala atit de fulgerator si d'aia nici "nu a vrut" s-o ajute in depasirea acestui obstacol. E clar ca Dumnezeu a ajutat-o in masura in care Monica era pregatita sufleteste si spiritual, asa ca noi nu vom sti prea curind de ce in cazul ei, "moartea" a fost cea mai "eficienta" modalitate pe care Dumnezeu a ales-o pentru a o ajuta.

Nu stiu cum interpreteaza fiecare aceasta situatie, dar mie personal imi arata ca Monica a facut niste greseli extrem de grave incit Dumnezeu sa-si intoarca fata de la ea. Nu am cunoscut nimic din aceste "greseli" ale ei si abia dupa moartea ei am aflat, din gura unor prieteni care au participat la acea spirala ca a facut anumite greseli, inclusiv acele asa zise birfe fata de MISA si Grig. Daca eu, un yoghin de duzina, un om cu limite si defecte, am primit acest raspuns de la Dumnezeu, de ce crede cineva ca Grig ar fi incalcat voia divina si astfel s-o ajute pe Monica altfel decit ar fi fost voia divina ? Ca unii au ajutat ca au simtit sa faca asta, ca erau implicati emotional sau in alt mod fata de Monica, ca asa le-a "dictat" lor "constiinta", sau din te miri ce alte motive, e problema lor, au facut-o din "traista" lor. Mi-e greu sa cred ca Monica ar fi gresit si fata de mine si cine stie ce ar fi spus si facut vreodata fata de mine personal, dar oricum eu nu am aflat nimic despre asa ceva pina acum, deci nu am vreo ranchiuna sau dorinta de "razbunare" sau vreo motivatie subiectiva ca sa am aceasta stare "pasiva" fata de ea. Asa cum unii ar putea sa ma judece si pe mine pentru aceasta atitudine "pasiva", la fel il judeca probabil si pe Grig. Eu zic ca si Grig a simtit si facut voia divina, cum imi permit sa cred ca si eu am simtit si reactionat, de la nivelul meu de constiinta si intelegere si integrare in voia divina. Personal mi s-a intimplat ca si alta data in cazul unei persoane foarte apropiata sa nu primesc raspuns la apelul meu pentru binecuvintare, iar mai apoi, dupa o anume perioada de timp, s-a rezolvat "problema" aceea si aceasta binecuvintare a ei a fost posibil de realizat de catre mine. Nici acum nu stiu cum a gresit acea persoana fata de mine sau fata de Dumnezeu, in asa fel incit El nu a vrut s-o ajute in acel moment (perioada de timp), dar sint sigur ca stie Dumnezeu mai bine de ce.

Am vorbit si cu alte persoane care si ele vorbisera cu altele la rindul lor si care s-au confruntat si ele cu acest fenomen al non-raspunsului lui Dumnezeu la apelul pentru binecuvintarea lui Monica si astfel am aflat ca nu numai eu, ci si alte persoane au avut acelasi (non)raspuns. Eu nu pot forta "mina" lui Dumnezeu. Voi puteti ?! De ce credeti ca Grig ar putea sau ar face-o, mai ales pentru a interveni in cazul unei fiinte care l-a birfit ?

Nu cunosc motivele pentru care a fost expus articolul in revista de Yoga sau pe site-ul yogaesoteric si nici pentru care a fost retras, sau cine a dispus asta. E o problema ce nu-si are nici o finalitate in cazul Monicai si este doar o noua "motivatie" pentru ca unii sa speculeze un astfel de moment pe care sa-l gestioneze in mod tendentios, malefic si prostesc pentru a arunca din nou cu noroi in MISA si in Grig. De ce acesti denigratori si "aparatori ai adevarului" nu povestesc de sutele si chiar miile de oameni ce au fost ajutati si vindecati de Grig (1) in mod ocult ezoteric, cit si (2) prin aplicarea tehnicilor spirituale pe care Grig i-a sfatuit sa le aplice pentru a scapa de diferitele boli de care ei sufereau, (3) prin aplicarea de tratamente naturiste pe care le-au primit de la Grig ? De ce nu vorbesc acesti detractori mizerabili de modul absolut gratuit in care Grig i-a ajutat pe mai multi bolnavi de SIDA, sau de alte boli mai mult sau mai putin grave, inclusiv de cancer ? Sau de ce nu amintesc de acele binecuvintari sau chiar meditatii de ajutor initiate chiar de Grig personal pentru unele fiinte care erau bolnave, sau care au parasit planul fizic din diferite motive, ba uneori chiar si pentru unele rude ale unor cursanti yoga ? Cit de mizerabil si de mojic trebuie sa fii sa vorbesti de o asa zisa "nepasare" a lui Grig si sa-i pui in gura afirmatii pe care nu le-a facut (Grig), cind el si-a sacrificat o mare parte din viata si din timpul liber pentru a-i ajute pe miile de yoghini care veneau la el sa-i ceara sfaturi spirituale, medicale si chiar sociale si profesionale ?

Au murit pina acum milioane de crestini. L-a condamnat sau judecat sau chiar denigrat vreodata cineva pe Iisus pentru ca i-a lasat pe "discipolii" Lui sa moara chiar daca acestia s-au rugat Lui sau altii s-au rugat pentru ei la Iisus ? De ce pentru unii Iisus face adevarate miracole si ii salveaza pe unii de la moarte sau alte necazuri si incercari ale vietii, iar pe altii nu-i ajuta ? Nu face El voia divina a lui Dumnezeu ? De ce nu sare El peste voia divina si sa-i dea peste mina lui Dumnezeu si sa-i salveze El pe cei care in viziunea lui Dumnezeu nu merita sau nu trebuie "salvati" ? Daca Iisus nu poate sau nu vrea sa incalce voia divina, de ce ar face-o Grig, care este, asa cum s-a auto-declarat si el insusi, un "profesor yoga" si nu un Messia ? Nu discut acum si aici cum il vad sau il considera unii discipoli pe Grig, sau cum l-a considerat Monica, ci modul umil si modest in care el a ales sa se prezinte public.


Citat:
Acum, insa, dupa ce Monica a plecat in lumea dreptilor, au aparut unele lucruri mai ciudate.

De unde stii tu in ce fel de lume a intrat Monica ?       
In realitate ciudate sint interpretarile si denigrarile unor "oameni" ca tine, fie ca o fac din prostie, din rautate, din inconstienta etc.


Citat:
Articolul respectiv a disparut cu desavarsire de pe yogaesoteric si au aparut zvonuri cum ca respectiva masura a fost ceruta de Grieg in persoana.

Sugerez cititorilor inteligenti si lucizi sa citeaca printre cuvinte si sa sesizeze modul mirsav cum se foloseste un calomniator de cuvinte. "Zvon"?! Lansat de cine ? Care e sursa lui ? Si daca ar fi asa, ce ? Nu-si mai are rostul si locul acolo, dupa parerea mea. Probabil ca eu nici nu l-as fi pus acolo, dar cine sint eu sa hotarasc asta ? Eu personal nu consider o gresela ca a fost scos, ci ca a fost pus. Poate nici una nici alta nu e o greasela, sau poate ambele. Asta insa nu schimba cu nimic karma lui Monica Cesa. Ea si-a platit si isi va plati datoriile karmice cum o vom face fiecare dintre noi.

Eu personal as comenta acest eveniment si d.p.d.v. ocult, si anume ca s-a mai petrecut un eveniment care sa puna la incercare si sa trieze oamenii si yoghinii din MISA. Multi au cazut la diverse teste spirituale si multi vor cadea in continuare. In "copac vor ramine doar fructele sanatoase si ferm ancorate in simbioza pe care o fac cu copacul".


Citat:
Si se afirma ca tot Grieg ar fi declarat intr-o inregistrare audio dufuzata la o spirala din Costinesti cum ca Monica Cesa s-a imbolnavit de cancer din cauza karmei pe care si-a facut-o datorita faptului ca a indraznit sa il critice pe Grieg.

Asta este o minciuna sfruntata. Este o adaptare tendentioasa si demoniaca a afirmatiilor facute de Grig. S-au prezentat anumite actiuni mai putin demne ale lui Monica, dar asta numai la mai multe cereri si biletele trimise lui Grig de mai multi yoghini. S-a specificat ca ea a birfit MISA si pe Grig, dar nu ca din cauza asta a murit, ci in cel mai bun caz se intelegea de ce Grig nu a ajutat-o pe Monica cum a facut cu alte mii de oameni pina atunci. El a specificat ca a facut voia divina. Eu personal si ca mine altii am verificat personal asta fara sa fi vorbit cu Grig sau sa fi aflat de posibilele greseli ale lui Monica. Repet, in opinia mea, Monica a facut mari greseli karmice, sau a preluat karma negativa exagerat de mult, adica a incalcat voia divina. Daca printre acesti detractori ai lui Grig si ai MISA-ei sint niste "smekeri" si "tari pe pozitie", sa preia ei la vointa parte din karma negativa a sufletului lui Monica. Sa-i vad mai apoi pe aceia cum se confrunta si ei cu acea karma si efectele ei si in acelasi timp sa ne arate cit de minunati, binevoitori si spirituali sint ei. Haideti, pasiti in fata detractorii si "oamenii de bine" care judecati deciziile lui Grig in acest caz si preluati voi karma lui Monica pe care Grig si Dumnezeu nu au vrut s-o preia sau s-o arda.


Citat:
Daca zvonurile astea sunt adevarate, atunci este vorba de un gest foarte urat din partea lui Grieg.

Exista zvonuri precum ca Iisus a avut copii si una sau mai multe iubite. Te pomenesti ca aceleasi zvonuri spun ca El a fost si vreun maestru tantric. "Daca zvonurile astea sunt adevarate, atunci este vorba de un gest foarte urat din partea lui, ca ne-a vorbit de desfrinare si El si-a facut de cap initiind in arta amorului tantric pe Maria Magdalena sau te miri ce alte femei". Facind o mica paranteza, daca tot mi-a venit aceasta "analogie" pe "buze", ce ar fi rau in aceasta afirmatie ? Faptul ca e un zvon pe care il prezinta cineva ca pe un adevar, sau ca Iisus a fost un maestru tantric ?    

Realizati ce penibil se incearca manipularea cu "argumentul" zvonului ?


Citat:
As vrea sa vad si parerile voastre in privinta asta.

Si la ce te ajuta parerile noastre ? Nu vei mai fi o fiinta satanica care invoca pe belzebut si demonii lui ca sa produca blesteme impotriva lui Grig si a altor fiinte, invocind ca motiv razbunarea si faptul ca acele blesteme facute de tine in public sint doar niste experimente sociale si ca tu in realitate nu crezi in blesteme, in demoni, in energii benefice sau malefice, sau in Dumnezeu Tatal ? Repet si aici, cum am spus si pe forumul softpedia, unde tu ai scris acele invocatii satanice, daca "blestemul" acela e un banal experiment si ce ai facut tu nu are o baza reala, de ce nu faci aceste blesteme catre sotia sau rudele tale ? In felul asta si tu si alti detractori ai lui Grig si ai MISA-ei ati aratat ce hram purtati si a cui voie o faceti si in ce "echipa" jucati: "echipa demonilor"!

Apropos, ce ai facut sau faci tu pentru a o ajuta pe Monica acolo, in "lumea dreptilor" ? Recunoaste ca ai deja o mare teama ce e in crestere cind ai auzit ce poate pati o fiinta caruia Dumnezeu ii intoarce spatele. Faptul ca birfesti pe Grig nu-ti atrage karma negativa direct, ci indirect, pentru ca oricine raspindeste minciuna, calomina si defaimarea are parte de ce se spune in Biblie. Oricine deviaza pe altii de pe calea spirituala va avea de suferit la greu. Citeste si Biblia si vei afla asta, sau macar citeste textul conferintei lui Grig despre subiectul: Bârfa si calomnia ca arme ale lasitatii.

Nea fulgericaunprocent, vezi ca au ajuns publice inregistrarile audio referitoare la mesajul lui GB despre Monica Cesa. :nonobad: Minciuni sfruntate zici? :angry:
Dupa ce ca ai fugit cu coada intre picioare de pe SP, vad ca te dai super-viteaz si atoatestiutor (deh, esti mare ocultist-ezoterist, nu?  :puke: ) pe forumul vostru de 2 lei si o mai si faci pe spinarea cuiva care nu se mai poate apara singura.  
Nu am avut cum sa o ajut pe Monica Cesa in lupta ei cu cancerul, dar macar pot incerca ceva pentru a-i apara numele de noroiul pe care il aruncati asupra ei dupa ce a murit.
Apropo de demoni si magie neagra, fulgericaunprocent, iti jur pe ce vrei tu (inclusiv pe viata si evolutia mea spirituala, pentru ca tot sunteti voi atat de pasionati de juramintul asta) ca in seara cand am vazut prima oara, in mesajul lui cosci, ce mizerii imprastie GB despre Monica, as fi facut cu adevarat ritualuri de magie neagra pentru a-l distruge pe GB daca as fi crezut ca intr-adevar functioneaza asa ceva si as fi avut si cunostintele necesare. As fi fost dispus sa accept orice consecinte posibile, fara regrete, numai sa il vad cazut cat mai jos pe jegul de om, scursura pe care o divinizati atata. :puke:

Apropo de copacul de care pomenesti (MISA), o fi el mare si falnic in exterior, dar inauntru e putred si mancat de viermi.

Edited by Naga, 12 September 2006 - 12:11.


#7094
Hor

Hor

  Junior Member

 • Grup: Validating
 • Posts: 202
 • Înscris: 03.09.2006

 Naga, on Sep 12 2006, 11:02, said:

Am audiat fisierele audio despre Monica. GB este cu mult mai josnic decat am crezut. :angry: Auzi la el, cica Monica a patit ce a patit pentru ca "Dumnezeu nu da cu parul" si cica Doamne-Doamne a pedepsit-o deoarece ea a avut "tupeul" sa povesteasca cum a batut-o GB si a mai si declarat ca MISA e o secta (cum si este de fapt in realitate). :angry: Si ce limbaj foloseste iluminatu' lu' peshte cand vorbeste de Monica : "abject", "mizerie", "tupeu" etc. :angry: Abject e el, pentru ca numai o scursura umana loveste in cineva care tocmai a murit. :puke:
Acum nu imi pare deloc rau ca m-am intors pe topic (desi am pierdut mult timp de un an jumate incoace, timp pe care l-as fi putut folosi altfel) si, dupa ce o sa ma intorc in octombrie si o sa am mai mult timp, cred ca o sa urmez sfatul lui zircon si o sa incerc sa ma implic si in alte lucruri, nu numai in activitatea forumistica. Un jeg ca GB chiar nu ar trebui sa scape nepedepsit.
..

Va amintiti ca am intrat pe SF, cu ocazia mortii lui Monica Cesa, pentru ca mi se ridicase "tensiunea" cand am auzit ce vorbeste despre ea, infimul spiritual GB. Am ascultat fisierele si iata ce comentez;

Spuneam si repet; Gregorian Bivolaru este irecuperabil. Nu a avut, nu are si nu va avea, nici macar 0,001% intentia,vointa, inteligenta, bunavointa, bunul simt, clarviziunea, de a privi cu sinceriate la sine insusi- la barnele din ambii sai ochi, el miopul spiritual - la faptele lui penale, actiunile lui abjecte, mizerabile, tupeiste ( am folosit cuvinte din limbajul lui folosit in fisiere!). Nu a avut niciodata intentia sa isi inceteze magariile, si nici sa isi ceara scuze de la oameni, victimele sale, sa le spuna multumesc. Niciodata!
Pe acela care ma contrazice, il desfid! Pe acela care isi face iluzii in privinta lui GB, il deplang si il invit sa fie atent la evenimentele urmatoare.

Ce ma intristeaza ( dar nu ma mira) este tacerea si aprobarea intelectualilor din MISA, aceia care ii sunt aproape lui GB, unii dintre ei din Romania, noi manageri ai "afacerilor" acestuia  in Romania.

Un user pro Misa,K.,imi scapa numele sau, ma punea in aceiasi categroie cu Light Strike, Maha (?!)- i-am citit postarile, sunt dementiale, de ras si plans, exemplu limpede de nebunia de care sunt cuprinsi  "soldatii" ce-l apara pe GB, cat si el insusi. Dovada? Ascultati fisierele si recititi-l pe Maha, Lights! Or Userul pro Misa a uitat un lucru- eu sunt Anti Gregorian Bivolaru, si sunt si Anti Misa, acea parte din Misa, care continua acum ce GB a inceput, impotriva nebunilor in transa gen. Maha, impotriva intelectualilor care stiu dar tac, a acelora care vad mizeria insa se complac in ea, o ascund sub pres, ba mai dau si o mina de ajutor. Impotriva acelor aroganti cu pretentii spirituale si intelectuale, ce ii canta mai mult sau mai putin lui GB in struna. Fulger/ic/ul meu e intolerant si nu gaseste scuze penibile lui GB. Pe invers...cum spunea Tapas, care o vrea poate sa fiu ca el; Nici in caruta nici in teleguta, nici cald nici rece, nici pro/nici contra, nici prea prea, nici foarte foarte?! Asa n-as fi Fulgerica! Sfanta "cale de mijloc", ca sa folosesc un eufemism!  


De ce mai sunt la Misa, m-a intrebat un user proMisa; Pentru ca sunt un om curios din fire, si imi place sa studiez la "sursa". Si imi place si  sa calatoresc mult. Vreau sa dau o fuga pana in nordul Europei, America de Sud; Chile, Venezuela.  De aceea. Curiozitate satisfacuta cred.  

Mai afirma cineva, indirect, ca cei ca mine, "scuipa in farfuria din care au mancat", "musca mana care a hranit" , or astea-s clisee verbale care nu zic nimic in situatia de fata.
Caci Nu eu am scuipat intaiul, ci AM FOST PROVOCAT,  GB  scuipand in farfuria tuturor celor care l-au ajutat luandu-le-o cu mana lui de la gura, si inghitind-o nesatios, iar in loc de un multumesc frumos, si o strangere de mana cavalereasca, a muscat mana si a scuipat in fata, sau pe la spate, omul care I-A DAT!.
Acesta este caracterul lui GB, nu al meu: Dovada? Ascultati fisierele.

Ei, daca ar fi avut Inteligenta de a NU deschide gura, inregistra, ce bine ar fi fost pentru el! dar GB NU este inteligent. Este doar smecher!

Ati vazut acolo un amanunt? Zice de Monica ;.."si-a luat lantisor din banii scolii" Cata meschinarie, micime! Vorbeste el, care a SARACIT si a pus viitorul, viata  multor femei si barbati yoghini pe "butuci", efectiv!!!! Milioane de dolari, sute de case, si el are nemernicia, micimea sufelteasca sa vorbesca de un medalion care costa 70 dolari!!!!  Mie mi-e sila! :puke:

Si da, Naga, Ai lucrat bine pana acum, am citit, faci bine continuand.
Si eu am sa continui insa ...in stilul meu.
Ai vazut ca nu am dat prea multe replici, nu imi place sa ma cert, sa atac, si nu doresc sa ma stie lumea.
Am spus ce am avut de spus, trebuie timp pentru un alt tip de actiune.
Ramai pe aici, pentru a receptiona, comenta cu inteligenta si umor, stirile.
Sunt si documente si fotografii, altele decat cele stiute, just wait!
All is timing!

Va salut si ne auzim.

#7095
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005

 Thot31, on Sep 12 2006, 12:16, said:

Sint nou pe forum.
Vad ca tu Naga iti cauti surse si in afara MISA.Si chiar gasesti unele nepotriviri cu ce ai iinvatat(ai fost la curs din cite mi-am dat seama).O diferenta pe care am remarcat-o este la shirshasana:in varianta de la curs se sta pe zona de granita dintre par si frunte...iar in cea predata de Iyengar...pe crestet.Ma rog materialul din Light on Yoga de Iyengar este copiat/tradus  aproape in intregime de GB.
Ce imi poti spune?
Ce ai mai gasit in alte surse referitor la modul de executie la Uddyana,Surya Bheda?

In ce priveste tehnicile de hatha-yoga, exista multe diferente de la scoala la scoala. Eu zic ca asa cum se predau la MISA sunt destul de ok, asta fiind unul dintre putinele aspecte bune ale activititatii respectivei organizatii.
Eu am inceput sa practic tehnici de hatha-yoga in copilarie dupa niste carti cumparate de tata prin anii '70, cand inca mai era voie sa se publice lucruri din astea si inca nu interzisese Ceasca orice lucru legat de domeniul respectiv. Si tin minte ca intr-una din ele (o carticica mica cu asane si tehnici de pranayama, care facea parte dintr-o colectie de carti buzunar pe diverse teme, inclusiv horticultura, apiterapie etc. etc.) am gasit Shirshasana descrisa ca realizandu-se tot pe "granita" dintre par si frunte. Nu mai tin minte autorul dar nu cred sa fi avut vreo legatura cu GB (care de-abia incepea in perioada respectiva sa isi formeze grupuletul de adoratori de-alde Catrina, Trandafir, surorile Ambarus etc.).
Eu zic sa mai cauti pe net daca esti curios, insa cred ca poti practica linistit asanele si tehnicile de pranayama asa cum sunt predate la MISA. Nu stiu de unde si-o fi copiat GB partea de curs referitoare la Hatha Yoga (ma indoiesc ca e in totalitate opera lui, avand in vedere alte lucruri publicate de el, care arata un nivel intelectual mai scazut), insa cred ca era o carte (sau poate mai multe) destul de buna.  ;)
Dadusem mai demult si eu si kapalika niste link-uri (nu mai stiu la ce pagini) pe topicul asta catre site-uri ne-misane unde se scrie despre hatha yoga. Kapalika chiar a dat un link catre un site unde era prezentata partial o traducere la Gheranda Samhita, iar acolo erau si niste poze ce prezentau destul de bine asanele luate in discutie. Dar, repet, au existat si exista oricum multe diferente chiar si intre scolile traditionale din domeniul asta (hatha yoga).
Uddiyana se preda la fel cam in toate scolile, din cate am vazut eu. In ce priveste tehnicile de Pranayama, exista diferente mari, dar nu stiu in momentul asta sa iti dau un link. Poti eventual sa intri pe wikipedia, sa dai search pentru unele cuvinte cheie, sa te uiti pe link-urile din josul paginii si apoi sa mergi din link in link pana dai de ce te intereseaza.

#7096
Thot31

Thot31

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 641
 • Înscris: 11.09.2006

 Naga, on Sep 12 2006, 13:26, said:

Nu stiu de unde si-o fi copiat GB partea de curs referitoare la Hatha Yoga (ma indoiesc ca e in totalitate opera lui, avand in vedere alte lucruri publicate de el, care arata un nivel intelectual mai scazut), insa cred ca era o carte (sau poate mai multe) destul de buna.  ;)
Am gasit la o spirala cartea "Light on Yoga" de BKS Iyengar...si citind-o am avut neplacuta surpriza sa gasesc pasaje intregi traduse in cursurile MISA.
Apoi alte pasaje traduse la greu sint din "Pranayama la dinamique du souffle"..autorul nu mi-l amintesc.Iarasi am fost surprins cit a putut sa traduca pe post de ...revelatie...de acolo.
Acolo se mai spunea de avantajele...respiratiei cu abdomenul controlat...revelatie...pe care inca nu am primit-o...

#7097
opo

opo

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,591
 • Înscris: 24.08.2006
V-as cere sa fiti mai moderati cu apelativele si mai degraba decit sa veniti cu chestii  emotionale, sa veniti cu   cu materiale, si o teorie bine inchegata (Naga a bagat la greu aici). Caci cei care citesc, daca le atacati mentorul se vor retrage, si mental se vor apara, asa ca informatia voatra reala, in loc sa ajunga acolo unde trebuie va fi respinsa. Aceste apelative trebuie sa fie insuflate indirect cititorului, concluzie la care acesta trebuie sa ajunga citind ceea ce relatati voi.

Luind insa informatia reala si fiindca am cunoscut-o pe Monica, sunt la asentiment cu voi.

#7098
alchemical-transformation

alchemical-transformation

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 164
 • Înscris: 11.07.2006

 dildo, on Sep 12 2006, 13:51, said:

Luind insa informatia reala si fiindca am cunoscut-o pe Monica, sunt la asentiment cu voi.

O sa te rog sa ne spui cate ceva despre Monica Cesa, sunt multi care citesc aici si nu au cunoscut-o.
O sa il rog si pe HOR acelasi lucru.

#7099
rakhpai

rakhpai

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 301
 • Înscris: 16.08.2005
Cand dau de useri ca horrom sau ceva de genu nu retin nici eu numele   :coolspeak: , instinctul ma face sa simt totdeauna in cealalta tabara, si iaca asa ma adaptez si eu conditiilor de combat. Individul aterizat de pe un car de foc, cu acele ceasornicului ramase mult prea in urma de la atata concentrare, cu sase badoage atarnate dupa el si un sunet asurzitor de dreptate si adevar ce il poarta, eu ce sa mai spun?!. Ma face sa ma inclin cu reverenta in fata lui, si ma simt flatat ca am reusit sa ii storc o unda de impresie chiar si etichetata cu "demential" sau "de ras sau plans". El de pe piscurile lui paranormale impregnate cu sauh hksfrem, are acel statut impermeabil fata de ceilalti, stie ce nu stim noi. Credeti-l.  :huh:

#7100
Hor

Hor

  Junior Member

 • Grup: Validating
 • Posts: 202
 • Înscris: 03.09.2006

 Naga, on Sep 12 2006, 13:04, said:

Pai asta e nenea 1la%, in caz ca nu ti-ai dat inca seama din postarile sale pe acest topic. Aici nu mai are c***e sa posteze sau poate e nemultumit ca nu l-ar mai lasa moderatorii sa foloseasca proxy anonim si i-ar afla super-extra-maleficii masono-reptilieni identitatea adevarata.
Oricum, o sa postez si aici ce a putut sa scrie unprocent pe forumul unique ca raspuns la un post de-al meu acolo (yamantaka sunt eu si voi folosi litere italice pentru pasajele din mesajul meu pe care el le citeaza):
Nea fulgericaunprocent, vezi ca au ajuns publice inregistrarile audio referitoare la mesajul lui GB despre Monica Cesa. :nonobad: Minciuni sfruntate zici? :angry:
Dupa ce ca ai fugit cu coada intre picioare de pe SP, vad ca te dai super-viteaz si atoatestiutor (deh, esti mare ocultist-ezoterist, nu?  :puke: ) pe forumul vostru de 2 lei si o mai si faci pe spinarea cuiva care nu se mai poate apara singura.  
Nu am avut cum sa o ajut pe Monica Cesa in lupta ei cu cancerul, dar macar pot incerca ceva pentru a-i apara numele de noroiul pe care il aruncati asupra ei dupa ce a murit.
Apropo de demoni si magie neagra, fulgericaunprocent, iti jur pe ce vrei tu (inclusiv pe viata si evolutia mea spirituala, pentru ca tot sunteti voi atat de pasionati de juramintul asta) ca in seara cand am vazut prima oara, in mesajul lui cosci, ce mizerii imprastie GB despre Monica, as fi facut cu adevarat ritualuri de magie neagra pentru a-l distruge pe GB daca as fi crezut ca intr-adevar functioneaza asa ceva si as fi avut si cunostintele necesare. As fi fost dispus sa accept orice consecinte posibile, fara regrete, numai sa il vad cazut cat mai jos pe jegul de om, scursura pe care o divinizati atata. :puke:

Apropo de copacul de care pomenesti (MISA), o fi el mare si falnic in exterior, dar inauntru e putred si mancat de viermi.

Da, UNUPUOCENT, uitasem, tot el e  Fulgerica, LightStrike. Cel cu yantrele lui Cinnamasta si Kali- apropos, voi de ce nu ati cerut scoaterea acestora de pe SF?! N-am inteles de ce nu! N-ar fi rau, sa faceti "curatenie", sa nu-i mai "doara" pe oameni capul cand citesc SF, nu va e mila de oameni?! :naughty:

Realizezi tu, ca daca un "dus cu pluta", un aberant precum 1%, baiguie astfel de vorbe si posteaza yantre incarcate malefic /ptr "demoniacii" de pe SF, CE anume fac toti cei asemenea lui, sute, mii,  aflati in " transa schizo-luminoasa " din ordinul lui GB, impotriva "dusmanului" barfitor"???!


Principiul lui Heisenberg citat de multe ori de catre Landscape, experimentul lui Schrodinger cu pisica , va poate da o ideie, despre ce inseamna si de ce sunt posibile "vrajile" demente, ale lui 1%, si celor ca el!
Caci, ori accepti valabilitatea acestui principiu cu tot ce insemna, ori ba!

Spunea 1% in prostia si  nebunia mintii sale, ca - Dzeu si-a intors fata de la MOnica pentru greseli probabil mari/!
Pai inseamna ca e valabil si pentru MISA, nu? In 2004. Au fost batuti umiliti, deposedati de bani si bunuri, ca asa a vrut DZeu, GB s-a refugiat pt.ca Dzeu se saturase de el In Romania, la fel saturandu-se si de ce 23, 33, companioni ai lui.
Altfel CUM? Daca pentru Monica este asa, da ce ar fi pa dos, pentru indivizii scapati cu " HEGIRA"?

Aprorpos de cele ce afirmau Catrina si Trandafir, dupa Fuga lui GB - comparandu-se toti ( infumurarea specifica yoghinului in transa mesianica) cu grupul de apostoli ai lui Isus dupa crucificare.
Eu zic ca mai degraba se aseamna ( daca tot comparam) cu fuga lui Mohammed - HEGIRA, sa nu fie omorat pentru doctrina cu virginele.
Poate GB este urmasul lui Mohammed si nimeni, nici macar el nu stie?!
Caci cele 1000- de virgine, raiurile pline cu bunatati pentru Virasi, sotii de 12 ani, Aishe, numai acolo vezi.

Brrr, ma infior gandindu-ma cum ar fi ca un asemenea cult precum MISA,sa poata lua amploare si sa devina religie dupa N sute ani!? TU care citesti acum, just IMAGINE!
Cu Mantuitorul GB, Dzeu amarnic de gelos, care afuriseste si mortii si vii deopotriva daca nu i se inchina numai lui pentru vesnicie,( Naga tradatorule) cu cardinali, popi, precum 1%, care una doua iti da cu yantra-n cap, si te scuipa cu venin, cu preotese lucratoare in sutele de mii de temple cu felinar Rosu,la usa, HEI!!!!
Imaginati-va! ce durere ar fi pe omenire! Ce nou Ev mediu, si cum tu, Naga, Landscape, ati fi arsi pe rug de Savonarola 1%, fara sa aveti timp sa mai faceti intrarea in Bardo dupa datina, cf. doctrieni tibetane?!

sa ne rugam! noi pe dos , ei pe fata, treaba lor, ca asa ceva sa nu se intample!

Zice musiu GB - Dzeu NU da cu parul!
Da in el si in colaboratorii lui, CINE-0 fi dat?!
Numai Gracea e de vina saracul?  

Ehei, ( asta e o mantra stiati, da?) Parul pregatit  pentru el de GOD, BAZUKA, mai precis,  este dupa USE!  deja l-a lovit in moalele Egoului odata, dar el, GB n-a observat, ca era in Nirvikalpa Samadhi!
Salutori tuturor

#7101
silvia bungrazescu

silvia bungrazescu

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 635
 • Înscris: 08.09.2006

 dildo, on Sep 12 2006, 12:51, said:

V-as cere sa fiti mai moderati cu apelativele si mai degraba decit sa veniti cu chestii  emotionale, sa veniti cu   cu materiale, si o teorie bine inchegata (Naga a bagat la greu aici). Caci cei care citesc, daca le atacati mentorul se vor retrage, si mental se vor apara, asa ca informatia voatra reala, in loc sa ajunga acolo unde trebuie va fi respinsa. Aceste apelative trebuie sa fie insuflate indirect cititorului, concluzie la care acesta trebuie sa ajunga citind ceea ce relatati voi.

Luind insa informatia reala si fiindca am cunoscut-o pe Monica, sunt la asentiment cu voi.
da, ai dreptate, insa e foarte greu sa ai o atitudine moderata cand vezi atata marsavie, si atatia oameni mintiti, care se simt alesi si speciali, crezand in nustiu ce povesti cu translatii si alte bazaconii.
in orice caz ei isi vor apara cu indarjire punctul de vedere, pt ca nu este foarte usor sa pui sub semnul intrebarii propriile crezuri; sa nu uitam ca cei mai multi dintre misani au intrat in in misa la o varsta la care se produce o formare si integrare sociala a omului. acolo si-au format prieteni, relatii de iubire, chiar si o meserie legata mai mult sau mai putin de grup.
din acest punct de vedere ma adresez misanilor care citesc aceste randuri: nu va fie teama sa va puneti intrebari, sa puneti la indoiala anumite practici si atitudini in cadrul misa; luati singuri deciziile ce privesc viata voastra. lasati povestile cu "karma de ignoranta, nu meritam, nu avem nivelul sa intelegem". este acelasi mecanism al complexului de vinovatie exploatat si in religia crestina sub forma "pacatului".

din exemplul personal, pot sa va spun ca in momentul in care am deschis ochii si am vazut ca nu tot ce zboara se mananca la misa, a urmat o perioada extrem de confuza in viata mea, in care tot sistemul de valori si credinte mi-a fost rasturnat; nu mai stiam in ce sa cred , ce e bine si ce e rau.
insa in timp lucrurile se decanteaza, totul revine la normal, pt ca asa cum bine spunea shari aici , fiecare avem un ADN genetic si spiritual, si deci propria cale.

#7102
Hor

Hor

  Junior Member

 • Grup: Validating
 • Posts: 202
 • Înscris: 03.09.2006

 rakhpai, on Sep 12 2006, 14:25, said:

Cand dau de useri ca horrom sau ceva de genu nu retin nici eu numele   :coolspeak: , instinctul ma face sa simt totdeauna in cealalta tabara, si iaca asa ma adaptez si eu conditiilor de combat. Individul aterizat de pe un car de foc, cu acele ceasornicului ramase mult prea in urma de la atata concentrare, cu sase badoage atarnate dupa el si un sunet asurzitor de dreptate si adevar ce il poarta, eu ce sa mai spun?!. Ma face sa ma inclin cu reverenta in fata lui, si ma simt flatat ca am reusit sa ii storc o unda de impresie chiar si etichetata cu "demential" sau "de ras sau plans". El de pe piscurile lui paranormale impregnate cu sauh hksfrem, are acel statut impermeabil fata de ceilalti, stie ce nu stim noi. Credeti-l.  :huh:

Sa stii ca CHIAR am nu iti retinusemn greul nume, pe moment nu mi-l aminteam! Te simti ofensat ptr. un nik. Nu-i cazul! Nu voiam sa iti "ofensez" ochii cu scrierea poate incorecta. OK?!

Cat despre mantra Hskphrem, sa fii tu sanatos si toti yoghinii MISA din 1985-2005 cat ati lucrat voi, trandafir cel mare, Nicu cel Bun, Simona ce tare, Tu, si ati avut stari de transa profunda, si ajutor mare de la Madam TARA, asa cum v-a soptit-o la ureche Maestrul pe care tu, voi, Claudiu et.CO il considerati un atoatestiutor . Vezi ca se poate si la casa TA, a "Tatalui spiritual" al tau si al lui 1%! Nu numai la mine,si la un anumit prof de Kriya, neeliberat. Tatal tau al carui penibil grosolan NU i l-ai vazut nici tu, nici cei asemenea tie, si NU i-ai reprosat, pentru ca sunteti, LASI! Masoneria satanizase mantra! Bai, e de ras si de plans! Inteles?
Zi ceva Doct, ceva de bun simt macar, comenteaza ceva despre cele de mai sus, nu ma freca pe mine la Ego,. Pierzi timpul pe aici degeaba!
cum e cu Tara? povesteste ..ce ai simtit? Aroganta supra/suficienta a voastra, a 90% din MIsa, daca Nu v-as cunoaste, oh, God!

Si pentru ca m-ai enervat, tu, Pro GB, am sa RELATEZ, ceva NOU despre GB si MISA, ready?!

  Atentie mare GB si ai lui apropiati,  acorda  anului I de yoga!
De la infiintarea MISA si pana la Hegira, deci cat timp a fost EL in tara, dupa aproximativ 3-5 luni de curs, in sala unde femeile, fetele, lucrau hatha yoga, se organiza de catre Colaboratorii lui GB, urmatoarul eveniment pentru GB- tatal lui 1% ;
Dupa terminarea cursului, TOATE femeile se dezbracau la PIELE, isi lasau hainele intr-o camera alaturata, SUPRAVEGHEATE fiind de femei apropiate ale lui GB.
Toate, apoi, erau incolonate, si defilau prin fata lui GB, ce statea in sala mare pe un scaun, si privea la ele. NU le atingea.
Intrebare tie, si altora Pro. DE CE? voia GB sa le vada, in PIELEA goala pe fetele din anul I? Nici cu chilotii pe ele nu le lasa!  Asa a facut an de an, pana a fugit la intorsura Buzaului cu camionul.
De ce? Bai, nesimtirea si nemernicia obsedatului taTA GB, nu a mai avut margini. De aceea viata lui este suspendata intre Mecca si Medina, acum!

Si ma referisem la postarile lui 1%, cele cu demonii, satanii, blestemele, adevarate , adresate lui naga si landscape ca si tuturor "satanicilor" de pe SF nu la ale tale. Vezi barna din ochii alor tai, celor pro.

Edited by Hor, 12 September 2006 - 14:02.


#7103
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005

 silvia bungrazescu, on Sep 12 2006, 14:29, said:

din exemplul personal, pot sa va spun ca in momentul in care am deschis ochii si am vazut ca nu tot ce zboara se mananca la misa, a urmat o perioada extrem de confuza in viata mea, in care tot sistemul de valori si credinte mi-a fost rasturnat; nu mai stiam in ce sa cred , ce e bine si ce e rau.
insa in timp lucrurile se decanteaza, totul revine la normal, pt ca asa cum bine spunea shari aici , fiecare avem un ADN genetic si spiritual, si deci propria cale.

Ai dreptate. :peacefingers: Si eu am trecut prin lucrurile astea, desi am fost de la inceput destul de sceptic si precaut, datorita faptului ca cel mai bun prieten al meu (cel cu surorile plimbarete in Japonia) ma avertizase dinainte sa ma inscriu despre anumite lucruri negative de la MISA (basmele conspirationiste, povestile cu asteroizi, cultul personalitatii lui GB, izolarea autoimpusa fata de mediul social din afara grupului, limbajul de lemn specific etc.). Insa am crezut pe vremea aia ca daca tehnicile de meditatie sau hatha yoga sunt autentice, atunci inevitabil oamenii care le pun in practica trebuie sa devina mai buni indiferent ce influenta ar avea prostiile conspirationiste si celelalte bazaconii. Iar cand m-am inscris nu stiam inca de fazele cu Japonia, modul de finantare al ashramurilor etc. Lucrurile astea le-am aflat tot de la prietenul meu, cand mi s-a plans ce traznai faceau surorile lui. Cred ca lucrul asta s-a intamplat de-abia cand eram in anul 2 sau 3 la curs.
Si apropo de prietenul meu si surorile lui, in vara lui 2004 ma aflam la ai lui si beam un pahar de vin cu el si tatal lui (care nu e la curs, spre deosebire de sotia lui si de cele doua fiice). Lui ii spusesera sotia sa  si fetele ca ele plecau in Japonia pe post de ghizi (??), deoarece cunosc bine engleza si franceza, adica o chestie destul de confuza. Dupa ce au aparut in presa povestile despre Japonia, a inceput sa isi dea seama de realitate si sa se framante din cauza asta. Asa ca atunci cand m-a vazut un pic pilit (in vino veritas, nu? ;) ) si cu chef de vorba, m-a intrebat in mod direct ce stiu eu sau ce cred despre "excursiile" fetelor si despre relatia lor cu GB. Am ramas initial un pic blocat si mi-am dat seama ca de fapt el nu dorea sa afle adevarul ci vroia sa fie mintit frumos cum ca fetele lui sunt de fapt cuminti si alte lucruri din astea. Dar ma intrebase pe sleau ce stiu si imi ceruse in mod direct sa fiu sincer. Asa ca am ezitat un pic dar apoi i-am spus ca din cate stiu, cele doua fete plecasera in Japonia ca sa danseze in baruri de streap-tease si ca foarte probabil amandoua au trecut prin patul lui GB, mai ales cea mare (care apare in pozele alea cu "pee" catre care a dat link mai demult cosci). I-am spus atunci si unele amanunte pe care nu are rost sa le pomenesc aici si pe care le aflasem din discutii purtate cu cele doua fete. Nu a zis nimic atunci, dar dupa aia i-a cerut prietenului meu sa nu ma mai aduca niciodata la ei acasa. Nu stiu nici acum de ce a avut reactia asta, daca e vorba de faptul ca nu a putut sa accepte adevarul sau daca nu mai putea sa dea ochii cu mine din cauza ca lucrul asta i-ar fi amintit de prostiile fetelor lui...
Am sa dau totusi cateva mici amanunt, ca sa vedeti (a cata oara??) cat de jigodie poate fi GB. Fata cea mica dintre cele doua de-abia intrase la facultate, asa ca a trebuit sa abandoneze temporar scoala inca din anul intai pentru a pleca in Japonia sa adune bani pentru MISA. Si cred ca stiti cu totii ca e destul de dificil (sau, ma rog, era pe-atunci) sa repeti anul intai si de obicei cei in situatia respectiva sunt pusi sa dea din nou admitere. Asa ca mama ei a trebuit sa se dea peste cap si sa apeleze la tot felul de cunostinte pentru ca ea sa poata repeta anul pe motive medicale. Iar lucrul asta se petrecea in conditiile in care grosul cursantilor misani erau pusi sa semneze o declaratie pe propria raspundere cum ca nu renunta la cursurile universitare pentru a nu prejudicia imaginea MISA-ei. Dar se vede treaba ca atunci cand e vorba de malai, regulile respective nu se mai aplica. :puke:
Iar lucrul care m-a deranjat pe mine cel mai tare cand am aflat ca ea a fost trimisa in Japonia a fost in legatura cu o conversatie pe care am avut-o cu ea cu cateva luni inainte sa plece la facut bani pentru GB. Atunci ma intrebase, cu oarecare retinere, daca este normal ca unui tip sa ii intre chestia in erectie daca se uita la ea goala (i se intamplase lucrul asta mai demult in Costinesti). Am ramas pe moment paf, pentru ca stiam ca ea citea o gramada de materiale pe subiecte erotice publicate de MISA (cartea lui Bozaru-Douglas-Slinger, revista "Eros&Amor" etc.) si ea nu era chiar mica, ci avea totusi 18-19 ani pe atunci (stiu cand e nascuta, dar nu mai stiu precis luna in care am purtat discutia asta). Atunci mi-am dat seama, iar ea mi-a confirmat indirect, ca era inca virgina. Iar la doar cateva luni dupa discutia respectiva, nemernicul de GB a trimis-o in Japonia, fix in mijlocul libinosilor care se invart prin barurile de streap-tease. :angry:
Nu am aflat lucrul asta decat ceva mai tarziu si l-am intrebat atunci pe prietenul meu cum de a fost de acord mama lui cu asa ceva.  :angry: Stiam ca sora lui mai mare fusese deja mai demult in Japonia, dar respectiva era mai in varsta, trecuta prin multe, si capabila sa isi poarte de grija si sa ia singura anumite decizii (lucrul asta doar relativ, deoarece si ea actiona sub efectul indoctrinarii de la curs). Daca as fi aflat ca ea fusese trimisa din nou de GB in Japonia, nu as fi fost atat de surprins si poate as fi considerat ca la urma urmei e in principal problema ei.
Sper sa fiu bine inteles. Nu am nimic impotriva femeilor care lucreaza din proprie alegere pe net sau in baruri de striptease in interes personal (nu ca sa umple buzunarele unui excroc). Este vorba de viata lor, de libertatea lor si de trupul lor. Sunt persoane care in felul asta si-au platit studiile sau au reusit cat de cat sa agoniseasca ceva pentru a-si cumpara o casa. Asta e Romania si nu trebuie sa ne amagim si nici sa fim super-puritani.
Dar sa trimiti o copila indoctrinata si total naiva direct in mijlocul lumii interlope ca sa iti aduca bani si sa o faci in felul asta sa abandoneze (chiar si temporar) cursurile la facultatea pentru care a muncit atata ca sa fie admisa.... Si asta in timp ce trambitezi sus si tare ca nimeni dintre discipoli nu are voie sa abandoneze scoala pentru a nu strica renumele scolii... Ziceti si voi: cum poate fi calificat un asemenea om care face ce a facut GB in cazul asta?    
Si inca un mic amanunt. Am intrebat-o, cand s-a intors, pe sora cea mica in ce mod a fost selectata sa plece. Mi-a spus ca GB ii ceruse sa participe la o selectie (probabil in Bucuresti, dar nu bag mana in foc  pentru asta, pentru ca nu am intrebat-o despre oras) in cadrul careia ea si mai multe alte fete stateau goale intr-o sala si veneau niste japonezi care alegeau dintre ele pe cine vroiau. Chestia asta mi-a evocat in minte imediat atat o imagine privind un targ de vite cat si faze din filme vazute pe vremuri despre sclavii din Imperiul Roman. Asta a fost reactia mea de moment atunci, dar nu am comentat nimic pentru ca eram mult prea surprins. Ala a fost unul dintre momentele in care am inceput sa ma trezesc cu adevarat si sa realizez cine este cu adevarat GB.

Edited by Naga, 12 September 2006 - 15:08.


#7104
opo

opo

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,591
 • Înscris: 24.08.2006
@hor @rakhpai
Va certati degeaba, si din orgolii ranite. Nu demonstrati nimica
@hor
Vezi postul meu de mai sus si vezi reactia lui rakhpai si da-ti seama ca s-a demonstrat teoria mea. Daca rakhpai care , citind din urma(sunt doar la pagina 85) , este destul de echilibrat in afirmatii(cel putin pina unde am citit), luind atitudine in fatza extremismului de la curs(si a altor aspecte indoielnice legate de curs), a reactionat in acest mod e clar cum un misan , care mai urmeaza cursurile va reactiona. Deci astfel nu  ajutati pe nimeni doar va exprimati vulcanic sentimentele.
Deci lasati emotivitatea si impulsul de o parte, formulativa posturile inainte, si apoi postati. Nu va fie rusine sa corectati daca vedeti ca ceva nu e in regula, daca scrierea e dezlinata sau neclara.

Succese

#7105
Thot31

Thot31

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 641
 • Înscris: 11.09.2006

 silvia bungrazescu, on Sep 12 2006, 14:29, said:

da, ai dreptate, insa e foarte greu sa ai o atitudine moderata cand vezi atata marsavie, si atatia oameni mintiti, care se simt alesi si speciali, crezand in nustiu ce povesti cu translatii si alte bazaconii.
in orice caz ei isi vor apara cu indarjire punctul de vedere, pt ca nu este foarte usor sa pui sub semnul intrebarii propriile crezuri; sa nu uitam ca cei mai multi dintre misani au intrat in in misa la o varsta la care se produce o formare si integrare sociala a omului. acolo si-au format prieteni, relatii de iubire, chiar si o meserie legata mai mult sau mai putin de grup.
din acest punct de vedere ma adresez misanilor care citesc aceste randuri: nu va fie teama sa va puneti intrebari, sa puneti la indoiala anumite practici si atitudini in cadrul misa; luati singuri deciziile ce privesc viata voastra. lasati povestile cu "karma de ignoranta, nu meritam, nu avem nivelul sa intelegem". este acelasi mecanism al complexului de vinovatie exploatat si in religia crestina sub forma "pacatului".
Eu am invatat(din experienta)..sa cred ca orice poate fi posibil(desi multi la MISA FAC SI CE NU E PERMIS)...Asa ca de ce nu ar fi posibila acea "translatie".Numai ca nu cred ca se va petrece in sensul in care se vede la MISA..SI MAI ALES LA MOM...PRECONIZAT DE EI...
Exista...deestule...se...grupari...care cred ca ei(alesii)...vor scapa...si ceilalti...neevoluatii,demonicii,pacatosii,,si alte denumiri specifice......vor arde...in focul iadului,vor ramine in dimensiunea neevoluata...si alte....

Edited by Thot31, 12 September 2006 - 15:25.


#7106
Naga

Naga

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,586
 • Înscris: 29.03.2005
@Hor. Vad ca am fost gand la gand cu bucurie cand am postat amandoi de faze cu prezentari in fundul gol.   :)  
Rakhpai nu este pro-MISA, ci incearca sa fie neutru. L-a criticat des pe GB (vezi mesajul in care a declarat ca ce a facut GB in legatura cu Monica e un lucru josnic), iar pe fulgerica (a.k.a. Maha) l-a facut cu ou si otet de mai multe ori (odata a primit si avertisment de la moderatori pentru chestia asta). Insa parerea mea este ca din cauza efortului de a-si pastra neutralitatea uneori aluneca destul de tare, involuntar, in tabara Pro si le face misanilor niste servicii nemeritate. Poate ma insel insa, oricum, nu merita sa te iei atat de tare de el si nici el de tine. :peacefingers:
In legatura cu mantra de care am pomenit si eu si tu, eu am gasit-o intr-o carte imprumutata de la kapalika ( :peacefingers: ), in care este descris si comentat un capitol aparte din Tantraloka de Abhinavagupta, si anume cel despre ritualurile scolii Kaula (unde apar inclusiv fazele cu fluidele sexuale de care am pomenit mai demult). Acolo am gasit si mantra SAUH, dar si mantra lui Bhuvaneshvari (HRIM), care acolo are alta atribuire. Nu m-am hazardat sa lucrez cu ea pentru ca nu stiu exact cum se pronunta. O sa ma mai uit un pic in carte sa vad daca nu am comis vreo greseala cand am scris-o.
Am lucrat cu SAUH (cu yoni mudra) si am auzit imediat sunetul, iar efectul a fost puternic, dar nu foarte deosebit de ce am simtit cu alte mantre. O sa mai incerc si daca am vreo stare mai deosebita o sa o mentionez pe aici, desi nu e tocmai frumos sa povestesti despre experiente din astea si s-ar putea sa ma si critice unii prieteni.  
Un mic sfat: incearca sa fii un pic mai calm in postari. Stiu ca e greu si tocmai am trantit si eu niste postari furioase azi (mea culpa), dar avea dreptate dildo in ce a scris mai devreme. :peacefingers:

#7107
opo

opo

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,591
 • Înscris: 24.08.2006

 Hor, on Sep 12 2006, 13:57, said:

Atentie mare GB si ai lui apropiati,  acorda  anului I de yoga!
De la infiintarea MISA si pana la Hegira, deci cat timp a fost EL in tara, dupa aproximativ 3-5 luni de curs, in sala unde femeile, fetele, lucrau hatha yoga, se organiza de catre Colaboratorii lui GB, urmatoarul eveniment pentru GB- tatal lui 1% ;
Dupa terminarea cursului, TOATE femeile se dezbracau la PIELE, isi lasau hainele intr-o camera alaturata, SUPRAVEGHEATE fiind de femei apropiate ale lui GB.
Toate, apoi, erau incolonate, si defilau prin fata lui GB, ce statea in sala mare pe un scaun, si privea la ele. NU le atingea.
Intrebare tie, si altora Pro. DE CE? voia GB sa le vada, in PIELEA goala pe fetele din anul I? Nici cu chilotii pe ele nu le lasa!  Asa a facut an de an, pana a fugit la intorsura Buzaului cu camionul.
De ce? Bai, nesimtirea si nemernicia obsedatului taTA GB, nu a mai avut margini. De aceea viata lui este suspendata intre Mecca si Medina, acum!

Imi pare rau , pentru ignorantza ta Hor, dar se vede ca ai probleme pe swadistana, si stai rau cu discernamintul spiritual. Dar pentru orice om cu luciditate, ceea ce facea GB nu e deloc rusinos sau pervers. Este vorba de a vedea aurele fetelor .Pff + ca exersa tehnica secreta de citire a viitorului in par pubian  :w00t:  (sau in sfircurile sinilor ) Ei vezi ca ai gresit?? Poi cum altfel sa citeasca. Ca daca avea vederea buna , nu trebuiau fetele sa se dezbrace, dar fiind miop, na, trebuia sa isi dea jos sutienul si chilotii. Doamne cita ignorantza , si ce usor e de inteles. Totusi tre sa admit ca are si miopia avantajele ei  :naughty:
In plus cu aceasta ocazie vedea si daca sunt fete abte pentru initiere inca din primul an, si iarasi , cum poti vedea formele ups, nivelul spiritiual (atunci cind esti miop), daca fetele sunt imbracate...
Mai baieti , voi chiar nu ati inteles nimica,  :confuzzled: atitia ani pierduti degeaba

PS: Pentru cei care o iau de buna, specific ca a fost o ironizare  :D

#7108
rakhpai

rakhpai

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 301
 • Înscris: 16.08.2005

 Hor, on Sep 12 2006, 12:22, said:

Mai afirma cineva, indirect, ca cei ca mine, "scuipa in farfuria din care au mancat", "musca mana care a hranit" , or astea-s clisee verbale care nu zic nimic in situatia de fata.
Caci Nu eu am scuipat intaiul, ci AM FOST PROVOCAT,  GB  scuipand in farfuria tuturor celor care l-au ajutat luandu-le-o cu mana lui de la gura, si inghitind-o nesatios, iar in loc de un multumesc frumos, si o strangere de mana cavalereasca, a muscat mana si a scuipat in fata, sau pe la spate, omul care I-A DAT!.
Acesta este caracterul lui GB, nu al meu: Dovada? Ascultati fisierele.


Poate esentialul pana la urma nu este cine ce a facut, este vorba de feedback, de reactie, la care unii reactioneaza prin justificarea acelei tendinte bine ingropate si refulate: Arta suprema de a scuipa si musca. La un moment dat mi se pare ca va bateti pe podiumul secretiilor salivare, care abunda mai bine si mai gretos inspre celalalt. Uitati insa sa iesiti din acel cerc vicios si sa va delimitati din aparenta paruiala a doua curve. Sunteti pe marele drum, stiti mantre si secrete teribile, sunteti deja in cercul celor alesi care depasesc plebea, dar tot placerea originara inscrisa in genele voastre de a va parui ca curvele nu o negati  :naughty: Visati la locasurile exotice ale mintii si sufletului, dar tot in ghettoul din spatele blocului cu fratii de la mafia ati ramas.

Prin analogie mi-am adus aminte de o poveste interesanta, legata de frecusul la "Ego" si arta scuipatului. Un tip inselat, distrus de vestea care ii arata evidenta infidelitatii si joscnicia iubitei ii lasa doua optiuni:

A. sa-si faca "meserie" din a arata lumii cat de josnica si mincinoasa a fost respectiva iubita, justificand prin contrast perfectiunea si puritatea lui, inocenta si victimizarea fara sansa a lui. Astfel sustinandu-si in continuare pozitia lui de neindreptatit si de victima absoluta si condamnata la nefericire.

B. sa accepte realitatea, sa incerce sa prezinte impartial un rezumat al experientei, fara atributele telenoveliste de rigoare, incercand doar sa prezinte poate celor care vor sa stie o viziune per ansamblu unei experiente nefericite. Sa accepte poate si presumtia de "nepotrivire", poate nu a fost destul de bun si apt, poate nu a fost pentru el, poate a fost o circumstanta nefericita de evenimente care i-a produs evenimentul sau situatia, si sa-si continuie drumul mai departe. In engleza se spune "No hard feelings"  :peacefingers:

#7109
Thot31

Thot31

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 641
 • Înscris: 11.09.2006

 dildo, on Sep 12 2006, 16:21, said:

...
Mai baieti , voi chiar nu ati inteles nimica,  :confuzzled: atitia ani pierduti degeaba

PS: Pentru cei care o iau de buna, specific ca a fost o ironizare  :D
Oare chiar degeaba???
Pai daca nu treceai prin experienta..asta...mai stiai de ce sa te feresti...

#7110
opo

opo

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,591
 • Înscris: 24.08.2006

Quote

Ziceti si voi: cum poate fi calificat un asemenea om care face ce a facut GB in cazul asta?
Si inca un mic amanunt. Am intrebat-o, cand s-a intors, pe sora cea mica in ce mod a fost selectata sa plece. Mi-a spus ca GB ii ceruse sa participe la o selectie (probabil in Bucuresti, dar nu bag mana in foc pentru asta, pentru ca nu am intrebat-o despre oras) in cadrul careia ea si mai multe alte fete stateau goale intr-o sala si veneau niste japonezi care alegeau dintre ele pe cine vroiau. Chestia asta mi-a evocat in minte imediat atat o imagine privind un targ de vite cat si faze din filme vazute pe vremuri despre sclavii din Imperiul Roman. Asta a fost reactia mea de moment atunci, dar nu am comentat nimic pentru ca eram mult prea surprins. Ala a fost unul dintre momentele in care am inceput sa ma trezesc cu adevarat si sa realizez cine este cu adevarat GB.

Urit rau de tot, asta se poate numii trafic cu persoane. Daca japonezii au venit pina aici ca sa aleaga. Fix in aceasi idee era un serial (productie  M6) cred in care niste traficanti de carne vie din belgia se deplasau in Rusia de unde luau fete(tot asa se mai lasau si alea de faculta) pentru a "dansa in baruri" dupa care erau puse sa se prostitueze. Nasol moment si sunt de acord ca daca se folosea de imaginea de maestru pentru a trimite fete la produs, nu mai e om, e eliberat(din pacate de bunul simt elementar).
M-am socat, caci mi-am reamintit de oroorile prin care treceau fetele din film, si chiar daca misanele nu treceau poate prin acelasi proces, o fi versiunea aflata pe un nivel nitel mai sus, pe aceeasi spirala, si tot trafic se numeste.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate