Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...
 Izolatie intre parter si etaj

Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai

UPGRADE interfon de bloc Electra?
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#6985
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006

Quote

Cea mai interesanta frecventa este frecventa de rezonanta Schumann, 7.8Hz-8Hz, care nu intamplator este si frecventa de rezonanta a Pamantului.
Eu nu am avut timp si chef sa ma tin de mantre "ultra-secrete", asa ca am atins aceste rezultate cu ajutorul tehnologiei binaurale. Un sunet de o frecventa audibila, sa zicem 500 Hz in urechea stanga, si unul de 507.8 Hz in urechea dreapta are ca rezultat egalizarea la 7.8 Hz, iar undele creierului vor incepe sa rezoneze pe acea frecventa, si implicit are ca rezultat starea respectiva. M-am "jucat" mult cu frecventele, am obtinut chiar si OBE-uri (despre OBE-uri am explicat in paginile acestui topic ce sunt, si eu si Naga, vezi cu search).

Ma intereseaza pe mine, si banuiesc ca nu numai. Deci daca iau un program de pe net care zice ca poate genera aceste frecventze, si imi fac un wave (merge si mp3??) cu caracteristicele de mai sus, am nevoie de ceva casti mai speciale su orice difuzor e ok?? Alta chestie este accea ca frecventele se compun si dau nastere frecventei 7.8 Hz, dar ascultata la casti informatia e preluata de ureche si vibratia este transformata in impuls nervos. In acest caz , unde se vor suprapune aceste frecventze? Deci o pereche de casti sau doua difuzoare?

Multumesc anticipat, si cu acest mic offtopic  reafirm pozitia mea referitoare la MISA  LOL  :D

#6986
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005

 dildo, on Sep 8 2006, 14:41, said:

Ma intereseaza pe mine, si banuiesc ca nu numai. Deci daca iau un program de pe net care zice ca poate genera aceste frecventze, si imi fac un wave (merge si mp3??) cu caracteristicele de mai sus, am nevoie de ceva casti mai speciale su orice difuzor e ok?? Alta chestie este accea ca frecventele se compun si dau nastere frecventei 7.8 Hz, dar ascultata la casti informatia e preluata de ureche si vibratia este transformata in impuls nervos. In acest caz , unde se vor suprapune aceste frecventze? Deci o pereche de casti sau doua difuzoare
1. Sunt casti normale.
2. Nu trebuie sa faci un .wav, programul bwgen are incorporat generatorul de sunet binaural.

#6987
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006
Am luat decizia să scriu aici o dată pe săptămînă, pe cît posibil la fiecare sfîrșit de săptămînă.

Quote

NU si eu. Deloc. Caci il cunosc. Este o Jigodie, niciunde intalnita...

Hor, ești atît de convins că GB este o jigodie! Cum de ești atît de sigur?! Eu îl suspectez pe GB de multe. Pare a fi paranoic, schizofrenic, megaloman (vezi ideile conspiraționiste, cele escatologice, cele referitoare la rolul mesianic al organizației lui și al poporului român), maniac sexual (faptul că femeile stăteau la el în apartament pe paturi etajate ca niște găini în incubator uitîndu-se la filme porno hard, așteptînd cocoșul să vină acasă și că atunci cînd venea făcea amor și cu 7 femei la rînd e destul de cunoscut), dar eu nu pot spune că e magician negru, cum zici tu. Poți să ne spui și nouă de ce îl consideri pe GB astfel? Chiar sunt curios.

#6988
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 landscape10, on Sep 8 2006, 09:45, said:

PS: Pe baza principiului de mai sus s-au facut experimente de laborator cu un generator de numere aleatoare bazat pe degradarea atomilor de uraniu (e un generator aproape random) si s-a constatat ca simplul act de observare a 30 de subiecti participanti la experiment pot influenta rezultatul degradarii.
Dar atentie!
Evenimentul influentat nu trebuie sa se produca algoritmic, pentru ca in acest caz nu mai exista superpozitie de stari, starile viitoare fiind deja cunoscute (deja stiu totul despre miscarea acelor de ceasornic, deci principiul lui Heinsenberg nu se mai aplica).
Deci ma indoiesc serios ca puteai influenta miscarea acelor de ceas. Daca prin absurd mai poti face asta, te duci frumos la James Randi ( http://en.wikipedia....iki/James_Randi ) si iei 1.000.000$

Iata un motiv pentru care raspund, ca nu nu as dori sa particip la challenge oferit de James Rand.
Am citit - omul este destul de inrait si pornit impotriva  miilor de guru paranormali, unii adevarate pericole
pentru oamenii din grupurile lor, unii simpli sarlatani care mai fac si ei un ban, doi. Il inteleg, insa el are niste conditii de pretestare si eliminare, draconice,  asupra carora nu face multa lumina siinsusi contractul pe care-l incheie cu cel testat este unfair, abuziv. Ina cel contract doar el are drepturi, nu si partea.
Il inteleg motivatia, chiar si vehementa si radicalismul, ii apreciez cumva, ca prea multi claim prea mult, insa nu imi place omul!  Randi nu imi place ca om. Am citit ceva interviuri Tv, si mi-a displacut atitudinea sa aroganta, de stiutor de nimic, adevarat ca si cei intervievati...
Imi inchipui cam ce rezultate as produce daca un grup de asistenti ai lui, el insusi, ar sta sa imi urmareasca miscarile, rezultatele. Inteleg ca cel testat, cf. contractului, nu are voie sa verifice anterior conditiile, aparatura, iar dupa aceea nu are voie sa conteste nimic. Asta nu-i contract in regula, si pana acum datorita acelor obscure pre testari, au fost eliminati TOTI. Deci Randi nu este dispus deloc sa isi dea milionul cuiva.  

Despre Principiul Incertitudinii ; multi oameni de stiinta, fizicieni , sunt...incerti, il inteleg gresit ca si Teoria Incompletitudinii lui Godel.; ambele par a pune limite insurmontabile asupra a tot ce este posibil sa stii.  Nu sunt convinsi in mod Cert, si multi recunosc asta! Cercetarile continua.
Nici eu nu sunt cert, insa ma gandesc, iau un alt approach decat cel obisnuit.

Cu toata teoria insa, in pofida ei,  eu pot sa fac ce am spus. L-am oprit, si l-am pornit cand am vrut. Diferenta de timp scurs, intre 5-20 minute.
Nu mereu, insa deseori.
De ce ? De oboseala? Datorita imperfectiunii mintii mele?  Nu stiu , pt. ca nu m-am supus vreunei testari in laborator. Continui insa sa ma joc.

Oricum banii nu reprezinta o motivatie pentru mine, am ceva peste ce ofera Randi, ca sa zic asa, iar faima...NU ma intereseaza deloc, crede-ma! Ma intereseaza doar un grup de prieteni, o echipa cu care sa imi pot realiza concret proiectele la care ma gandesc.

#6989
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005

 Hor, on Sep 8 2006, 17:12, said:

Oricum banii nu reprezinta o motivatie pentru mine, am ceva peste ce ofera Randi, ca sa zic asa, iar faima...NU ma intereseaza deloc, crede-ma! Ma intereseaza doar un grup de prieteni, o echipa cu care sa imi pot realiza concret proiectele la care ma gandesc.
In mare, cam in ce consta proiectul tau?

#6990
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 landscape10, on Sep 8 2006, 17:29, said:

In mare, cam in ce consta proiectul tau?

Proiectele, caci sunt mai multe.
Tehnologie.
Un nou tip de motor ce functioneaza pe baza unui nou tip de combustibil/de patentat.
Un program  comp./ de nepatentat caci ar duce la inchiderea uneia din cele mai mari industrii ale lumii,a 2 a ca marime, si interesul nu e acesta - haha, de folosit privat, de catre grup, intrucat aduce beneficii directe, fabuloase. Ideie venita instantly, fara sa fi avut vreo preocupare cu acel domeniu, si verificata ulterior cu...PC-ul /creierul, care am vazut prea bine, Nu este infailibil. Am facut bani multi insa, cifre cu 6 zerouri adevarate. Ideie verificata, valabila , ce mi-a adus...satisfactii si ...respect ptr. intuitia mea, m-a facut s-o iau in considerare.
Energie. Mai multe; trebuie sa mai gandesc asupra unora , sa mai gandesc asupra principiilor, sa mai cercetez, sa vad prioritatile.  Pe baza principiilor ce se subinteleg din informatiile despre yantrele hinduse, se pot face lucruri ce pot schimba total prezentul/viitorul omenirii, in multe domenii.
Eu am vazut ceva in acest sens. Daca nu vedeam, poate nici nu ma gandeam ca este posibil.    
Acum, actual, imi petrec timpul facand bani, pentru proiecte, e nevoie de multi bani, si cum sunt un Lup singuratic, fac banii singur, lucrez singur, gandesc singur. Insa este nevoie de echipa. Eu nu sunt matematician de ex, si nici programator, ori electrician. daca m-as stradui sa invat, as reusi cate ceva. Insa timpul... Vom vedea.

#6991
silvia bungrazescu

silvia bungrazescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 08.09.2006
acum cativa ani buni mi-a picat in mana o carte despre inchisorile comuniste; cum nu ma prea interesa subiectul, am frunzarit-o doar, de acea nu-mi amintesc nici titlul nici autorul.insa ce mi-a atras atentia este faptul ca in carte era descrisa o metoda de spalare a creierului aplicata de comunisti detinutilor politici: subiectul era asezat in centru, iar tortinarii pe margini ii disecau , analizau, criticau personalitatea, psihicul, convingerile punandu-i intrebari la care el raspundea.

vi se pare cunoscut scenariul?
pt cei neavizati era una din tehnicile aplicate la misa in cadrul grupurilor si grupuletelor spirituale, in care fiecare membru al grupului ajungea in centru prin tragere la sorti.urm

sorry pt mesajul trunchiat dar pisica imi umbla pe tastatura.

urma seria de intrebari si raspunsuri urmate de sfaturile celor din jur: bla bla bla misa, limbajul de lemn misa, ideile misa.

nu-mi spuneti ca nu exista pt ca am participat la asa ceva

#6992
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,283
  • Înscris: 07.02.2003

 Hor, on Sep 8 2006, 18:20, said:

de nepatentat caci ar duce la inchiderea uneia din cele mai mari industrii ale lumii,a 2 a ca marime, si interesul nu e acesta - haha, de folosit privat, de catre grup, intrucat aduce beneficii directe, fabuloase. Ideie venita instantly, fara sa fi avut vreo preocupare cu acel domeniu
Omul a intrebat serios... nu povesti :proud:

#6993
zircon

zircon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,653
  • Înscris: 05.03.2004

 silvia bungrazescu, on Sep 8 2006, 19:36, said:

acum cativa ani buni mi-a picat in mana o carte despre inchisorile comuniste; cum nu ma prea interesa subiectul, am frunzarit-o doar, de acea nu-mi amintesc nici titlul nici autorul.insa ce mi-a atras atentia este faptul ca in carte era descrisa o metoda de spalare a creierului aplicata de comunisti detinutilor politici: subiectul era asezat in centru, iar tortinarii pe margini ii disecau , analizau, criticau personalitatea, psihicul, convingerile punandu-i intrebari la care el raspundea.

vi se pare cunoscut scenariul?
pt cei neavizati era una din tehnicile aplicate la misa in cadrul grupurilor si grupuletelor spirituale, in care fiecare membru al grupului ajungea in centru prin tragere la sorti.urm

sorry pt mesajul trunchiat dar pisica imi umbla pe tastatura.

urma seria de intrebari si raspunsuri urmate de sfaturile celor din jur: bla bla bla misa, limbajul de lemn misa, ideile misa.

nu-mi spuneti ca nu exista pt ca am participat la asa ceva
Am participat si eu la ceea ce spui tu. Cursantii o luau mai mult ca un joc de socializare decat ca o tehnica de spalare a "creierilor" chiar daca (de fapt) se urmarea descoaserea eleganta a celui vizat. Eu cred ca "jocul" l-a invatat GB de la mititica cat a stat inchis!  :D

#6994
silvia bungrazescu

silvia bungrazescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 08.09.2006
dar chiar este o metoda de spalare a creierului: incet,incet i se inoculeaza subiectului, ideile grupului.
GB nu e el prost, ci doar diabolic.

#6995
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 marian2006, on Sep 8 2006, 17:02, said:

Am luat decizia să scriu aici o dată pe săptămînă, pe cît posibil la fiecare sfîrșit de săptămînă.
Hor, ești atît de convins că GB este o jigodie! Cum de ești atît de sigur?! Eu îl suspectez pe GB de multe. Pare a fi paranoic, schizofrenic, megaloman (vezi ideile conspiraționiste, cele escatologice, cele referitoare la rolul mesianic al organizației lui și al poporului român), maniac sexual (faptul că femeile stăteau la el în apartament pe paturi etajate ca niște găini în incubator uitîndu-se la filme porno hard, așteptînd cocoșul să vină acasă și că atunci cînd venea făcea amor și cu 7 femei la rînd e destul de cunoscut), dar eu nu pot spune că e magician negru, cum zici tu. Poți să ne spui și nouă de ce îl consideri pe GB astfel? Chiar sunt curios.

Ai venit! Tocmai ma gandeam vreo ora in urma ca e atata pace pe forumul SF, ca si pe Yogaesoteric. Nimic nu mai zice nimic de GB. Ehei...David Icke, David Icke si Shari cea ironica!

1. Da, sunt convins ca GB este o jigodie.
2.Pentru ca l-am vazut in multe ipostaze descalificante.
3. Eu nu il suspectez, si nu presupun, ci sunt convins.
4. Pare? ESTE toate acestea!

Magician negru este acela care avand puteri psihice, si le  foloseste in primul rand , daca nu exclusiv pentru beneficiul personal, in detrimentul altora, acelora ce sunt folositi pentru implinirea fara de alegere, fara cracnire, a scopurilor sale. Scurt si la obiect.

In momentul in care acel om spiritual, ce poate fi oricine, face actiuni ce contravin total, flagrant, cu legile cunoscute ale spiritualitatii, din care doua sunt Yama si Nyama, acel om, DECADE de la  statutul inalt de om spiritual, la cel banal, mizer, de Ocultist, Magician negru.

Caci nimeni nu poate face rau, daca nu este rau.
Nu exista sa fii bun, de "lumina alba", si sa talharesti femei,  in banda organizata, sa le rapesti, ptr. a le controla, la piele, de banii si obiectele, pe care ele nu mai voiau sa le doneze ( multe cazuri, de femei, rapite la Aeroportul Otopeni la sosire, de catre 2-3 masini pline cu masculi yoghini/comando si sefa fetelor, care controla femeia si in vagin. Din ordinul lui GB.
Gb. este o jigodie fara egal in lume, nu in Romania!

Poate sa consacre GB doi ani 13 zile, nimeni de Sus si nici de aici, de Jos, Nu ii va permite in mod real, sa insele, sa fure, sa talhareasca, sa forteze sexual fete frumoase, el un urat perfect, fara a fi pedepsit.
Numai constiinta sa ii va permite, ca ...este a sa, nu-i asa?!
OR, CE fel de Constiinta are GB, daca, aceasta NU are bunul simt sa Nu vrea sa faca asa ceva.
Cine in fond face? Tata?  Nu GB din indemnul Constiintei sale?
GB NU are op constiinta de om spiritual.
Ci de om, localnic din...Ferentari.

Iar pentru a isi exercita puterile in acest scop, el se foloseste de anumite tehnici specifice, NU magiei albe, Nu spiritualitatii CI magiei negre, ocultismului pur si simplu.

Cea mai mare gugumanie, este ca GB sa fie/ sa sugereze a fi considerat, un "Mesia, un, 'Isus", un "Avatar"!!! Asta e nesimtire, deja!
care Avatar, ar saraci pana la anihilare, ar stoarce de bani , de posesiuni un discipol, ca pe o carpa!?
Care? da-mi un singur exemplu si il manac. Tac.
Isus? Mesia? El a luat-o pe magdalena din...praf, de pe "ulita", a ridicat-o, nu a trimis-o la casa cu felinar rosu!

Un magician negru nu este NUMAI acela care ucide, facand vraji cu oase si trasand cercuri pe pamant, ca in Africa, ci este acela, care face orice  fel de rau oamenilor. Unii o fac in numele altora, pentru beneficiul si in numele acelora ce comanda lucrarea, si ptr. asta, primesc bani, taxa, etc. GB o face doar pentru el.
Lui nu ii pasa daca o femeie ajunge la 50 ani, si este saraca lipita pamantului, urata, nici un Vira nu o va lua, sexa, ajuta, DESI, femeia cand avea 25 ani, sa- dus in Japonia de 10-15 ori, a castigat pe luna 1500-2500 dolari,in 6 luni, a luat 12-15000 dolari, si a luat...100 dolari /luna/sase luni, 600.
Karma Yoga. Juramant pe Biblie- de nefurat, de nemintire, de netainuire, de bunuri si valori.
Juramant obtinut prin hipnoza, manipulare a mintilor femeilor.
Ce-i asta, tu cum o numesti?!
Ce trebuie sa faca un om cu puteri paranormale, ca sa fie Alb, si ce sa faca ca sa fie Negru?!
Rautatea si indiferenta fata de un om, destinul acestuia, sunt Demoniace, satanice.
Nu pot fi sub nici cea mai mica forma, ingeresti. Vorbim acum in termeni spirituali, in termeni cunoscuti si acceptati de toti de la MISA.
Cand vine un GB si zice - Monica a avut ce a meritat, ( cancer, ca  amurit) NU MAI DISCUTAM DESPRE ACEST ASPECT- CE poti tu care ma intrebi, sa spui despre asta?
Orice preot de la tara, zice, D-zeu s-o ierte, zice, despre morti numai de bine, numai GB, NU!

Eu sunt  indignat de ceea ce face GB.
Si sa stii ca si un magician negru, desigur, are grupul lui, adepti, ii invata, le da mantre, tantre, amultete,
Or faptul ca este un profesor, Indrumator, guru, nu il ii da calitatea de om spiritual.

Calitatea de om spiritual, este data de CARACTER, si de PURITATEA CONSTIINTEI.
faci ceva grav, ai pe constiinta ( chiar dat tu esti prost precum GB si nu realizezi ca AI) si decazi din drepturi.

GB este, poate fi iluminat, poate avea supraputeri, fara a fi un OM spiritual.
Sunt zeci de exemple de super magicieni negri, la care GB nici la degetul mic nu le ajunge ca puteri. Si...ce? Tot negri sunt, caci actioneaza, rau, negativ, retine, IMPOTRIVA OAMENILOR.
Caci daca act. rau impotrica unei pisici, unei vaci, gaini,
poate, poate, fi "iertat" - i-o fi fost foame!. Nu si impotriva unui om, unei constiinte LIBERE , NU cu drept de la scoala lui Bivolaru, si cu dispensa de la el, ci cu drept de SUS, din nastere!
Si, da , Bivolaru se foloseste de mantre, tehnici de magie grea, neagra, ptr. a pedepsi, obstacola oameni.
Am mai spus-o.

Unii il folosesc pe Satan si cohortele lui, altii il folosesc pe  Ahriman si ai lui, iar indienii, pe "negrii si bluemarin-ii " lor.
Ce big deal de diferenta e?!
Tu o vezi? Eu, NU.

Spune-mi tu, te rog, Marian, CE intelegi prin Magician, prin Magician negru, prin Magician Alb.

Hei, si cata liniste, pace era inainte sa vii tu!

#6996
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 andreic, on Sep 8 2006, 20:43, said:

Omul a intrebat serios... nu povesti :proud:

Proud, so ?!

Este mai degraba multumire exprimata, satisfactie.  Pot sa si tac despre asta 400 ani daca vreau, in continuare.

Daca acest program ar fi  creat, si facut public, industria respectiva, ar trebui sa isi schimbe tacticile de lucru, si cum lucrul pe care-l fac este "specific", precis, dupa reguli precise,  NU ar avea nici o posibilitate sa isi schimbe modul de operare, in consecinta, businessul ar colapsa, intr-un timp nedeterminat, si s-ar reprofila.

Despre ce crezi tu ca vorbesc?! Ai macar o vaga ideie?

Spuneam, daca ai fost atent, ca eu, am verificat ideia deja.

Am raspuns conform dorintei lui, pe scurt, insa dand unele indicatii , desi realizez ca trebuia s-o fac privat.
Too late. Am facut-o pentru ca mi-e simpatic, imi pare integru si capabil.

atat despre proud.

#6997
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,283
  • Înscris: 07.02.2003

 Hor, on Sep 8 2006, 21:43, said:

Daca acest program ar fi  creat, si facut public, industria respectiva, ar trebui sa isi schimbe tacticile de lucru, si cum lucrul pe care-l fac este "specific", precis, dupa reguli precise,  NU ar avea nici o posibilitate sa isi schimbe modul de operare, in consecinta, businessul ar colapsa, intr-un timp nedeterminat, si s-ar reprofila.
Pai scuza-ma dar ala nu e business atunci :) Sa lasam totusi povestile astea cu nu se poate patenta si alte lucruri dinastea oznistice. Cat despre modul de operare... poate e vreun delfin sau caritas... mai sti :)
Eu zic ca daca baietii sunt seriosi lucreaza transparent, asa cum fac programatorii din comunitatea opensource...

Edited by andreic, 08 September 2006 - 20:49.


#6998
silvia bungrazescu

silvia bungrazescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 08.09.2006
hor ai dreptate, GB este un magician negru.
eu adaug si un vampir care se hraneste cu energia, aspiratia si sufletele nevinovate ale cursantilor.
profita de buna credinta a unor oameni nevinovati, indoctrinandu-i, promitandu-le "translatii", statutul de fiinte deosebite, alese, pt a-si face el averi pe pamant si nu numai.
strange bani in bancile pamantesti ca un proxenet ordinar ce este, si suflete in banci de cu o alta natura, pe un alt nivel.

transforma femeile in obiecte sexuale, care nu au altceva de facut decat sa-si astepte toata ziua cu picioarele desfacute numarul mare de iubiti, iar pe barbati in fiinte complexate, egoiste si lipsite de responsabilitate, ce zburda fericiti din femeie in femeie.

dar cel mai tare ma deranjeaza ca a manjit semnificatia cuvantului YOGA, transformand-o in proprietate exclusiva misa, asa cum face de altfel si cu dumnezeu, puterile cosmice etc.

#6999
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 andreic, on Sep 8 2006, 21:48, said:

Pai scuza-ma dar ala nu e business atunci :)
Sa lasam totusi povestile astea cu nu se poate patenta si alte lucruri dinastea oznistice. Cat despre modul de operare... poate e vreun delfin sau caritas... mai sti :)
Eu zic ca daca baietii sunt seriosi lucreaza transparent, asa cum fac programatorii din comunitatea opensource...

Oh, si inca ce business e!

N-am zis ca nu se poate patenta, ci ca NU am nici un interes, EU, sa il patentez, DACA l-as realiza.
Niciodata!

Nu e delfin, caritas si nici Tip; astea-s escrocherii.

#7000
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005
Hor,

Ca programator am avut si eu tentative de genul celor mentionate de tine. Specialitatea mea este inteligenta artificiala (algoritmi de invatare a patternurilor, backpropagation, retele Kohonen, Hopfield, etc). Am pus bazele unui program cu care am obtinut rezultate destul de bunicele la FOREX, mi-am recuperat investitia plus profit. Dar nu este nici pe departe infailibil.

#7001
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006
1. Mai întîi să-mi explic semnătura, pentru că nu am făcut-o pînă acum. Această strofă a lui William Blake, pe care am întîlnit-o în cartea excelentă a lui Constantin Noica Rugați-vă pentru fratele Alexandru   mi se pare că se potrivește mănușă cu MISA.

There is a Smile of Love

Așa pare MISA la prima vedere, ca o femeie atrăgătoare care zîmbește ademenitor și care oferă celui care o adoră stări sublime, euforice, care te fac să uiți de tine și să te îndrăgostești orbește de ea (aici se potrivește definiția dată de Ortega Y Gasset stării de îndrăgostit: imbecilitate tranzitorie).

And there is a Smile of Deceit

Dacă rămîi o perioadă cu această femeie vaporoasă numită MISA ai să descoperi că uneori zîmbește înșelător, punîndu-te să faci lucruri ciudate, dar pe care tu, orbit de dragoste, nu le observi.

And there is a Smile of Smiles
In which these two Smiles meet (William Blake)


După ce primești lovitură după lovitură drept în suflet de la această femeie de care erai iremediabil îndrăgostit, îți dai seama cu uluire că MISA are un zîmbet unic, plin de iubire și de viclenie în același timp.

Nu întîmplător îmi spunea un amic de la curs că el observă la multe cupluri ale cursanților atît ceva fain, elevat cît și ceva fals, ipocrit. Cînd vezi uneori un bărbat și o femeie de la curs îmbrățișîndu-se nu poți să observi că ei sunt cumva phony, cum zicea Salinger, în The Catcher in the Rye. Asta nu înseamnă că nu sunt și cupluri faine la MISA.  

2. Intr-una din scrisorile sale catre presedintele tarii, Manoliu expune si cazul (?!) Camatarilor, odata cu cazul MISA, referindu-se la faptul ca au fost inchisi abuziv, li s-a facut o manevra de catre...acel saul Peleg et.CO. Comunitatea evreiasca, explica si de ce, cum, avand despre acestia informatii clare. Se vede ca pe Manoliu si MISA - citind inteligent printre randuri - ii preocupa SI cazul lor, ii doare, de unde concluzia mea, ca INTR_ADEVAR, GB si MISA au avut si au legaturi de afaceri cu clanurile de tigani penali din Ferentari. Citeste si ai sa intelegi clar asta. In fond care-i diferenta dintre un proxenet tigan, incult, si un proxenet cu liceul, ori facultate? Niciuna. Asa ca nu vad de ce nu si-ar fi unit fortele in business.

Nu exclud posibilitatea să ai dreptate. Dacă Valentin Manoliu îi apără pe Cămătari și susține și cauza lui GB iar GB îi promovează ideile la cursuri, mi-e greu să cred că GB îl susține pe VM doar pentru că urlă împotriva evreilor. Totuși deocamdată dovada clară nu există.

3. La ce le folosește videochat-ul danezelor, că în Danemarca nu moare nimeni de foame? Să evolueze spiritual? Mă îndoiesc. Să dea bani la organizație? Mult mai probabil.

E atît de evident (mă mir că nu mi-am dat seama pînă acum, poate faptul că nu voiam să văd asta) că videochat-urile au un scop în principal financiar. Să spunem că în România sunt unele femei de la curs care nu se descurcă financiar iar în Danemarca sunt vreo cîteva care fac chat ca să își depășească complexele. Accept asta. Dar celelalte daneze și celelalte românce de ce fac videochat dacă nu pentru a da bani la curs? O fi legal, dar din punct de vedere moral e groaznic.

4. de aia sunt si atit de retrasi si tacuti si inchisi in iei...

Să știți că într-adevăr la curs sunt tare mulți oameni interiorizați, timorați. Au fost catalogați drept timizi, dar unii dintre ei nu sunt timizi, ci pur și simplu nu sunt de acord cu unele lucruri bizare pe care le observă și preferă să tacă pentru că le e frică să nu fie judecați de ceilalți.

5. ,,Cum spunea Grieg daca un om (care nu este la cursul de yoga n.a.) se ineaca s-a inecat pentru ca s-a inecat daca s-a inecat un cursant s-a incat pentru ca e la curs"

Nu e chiar așa. Cum explici faptul că cei care și-au întemeiat o familie la curs sunt minoritari?

6. Mama mea este al cursul de yoga.

Mama ta este excepția care confirmă regula, Făt Frumos!

7. Existe filme porno si filme porno, unele incurajeaza desfraul, altele te inalta.

Deci vrei să spui că fetele de la curs au făcut filme porno ca să îi ajute pe occidentali să vadă fața spirituală a sexualității? Uite la pozele din To Pee or not to Pee for Ecstasy și spune-mi care e partea spirituală cînd 10 fete cultivate, bine educate urinează în sus? După părerea mea spiritualitatea e mult, mult mai mult decît să zîmbesc frumos și să mă p... în sus.

8. Poate, pentru ca au egoul prea mare, sau pentru ca nu-i interesaza subiectul, sau poate ca nu se cred potriviti pentru asta (nu au ligamentele prea flexibile)

Eu cred că sunt oameni foarte valoroși în România care ar fi vrut să studieze spiritualitatea orientală profund, într-o școală autentică (se pare că Lucian Blaga știa Tao Te King mai bine ca Biblia, Alexandru Darie, celebrul regizor, a fost fascinat și el de India, ca să nu dau decît două exemple). Dar închipuie-ți-l tu pe Lucian Blaga deviind un asteroid după ce caută să aprofundeze textul Ce este metafizica? al lui Heidegger!). Dar ce să le facem dacă au egoul mare, nu mic ca Florin Călin, bătăușul MISA? Deh, mulți chemați, puțini aleși…

9. Din cate stiu eu miscarii newage ii lpseste credinta in Dumnezeu.
MISA nu e de acord cu miscarea newage considerand ca e promovata de aceeasi francmasoni.


Muzica care se ascultă la MISA e făcută de compozitori New Age, ocultismul e și el materie de bază la New Age, meditațiile la fel, cristalele, reîncarnarea, astrologia, alchimia, OZN-urile, ideea cum că Pămîntul e gol, chestiile conspiraționiste, teozofia (la curs a apărut o carte a lui Alice Bailey), profeții (Profețiile de la Celestine scrisă de James Redfield e tot material New Age; profețiile de la curs tot asta sunt), teoriile despre crop circles, angelologia (dacă mergi în Occident ai să găsești rafturi întregi cu cărți despre îngeri), eneagrama (ca și în cazul cărților despre îngeri, sunt foarte multe cărți pe rafturi despre eneagramă în Vest, lîngă bețișoare parfumate, etc.), elementalii, reptilienii, noțiunile legate de karma, parapsihologia, yoga, maeștrii iluminați – LUCRURILE ASTEA CARE SE DAU LA CURS SUNT IDEI NEW AGE! Și tu susții că MISA nu e mișcare New Age?! Mai mult, MISA face jocul francmasoneriei.

10. Grieg nu l-a promovat niciodata pe Ceausescu, dimpotriva, de multe ori a criticat regimul. Si despre Ceausescu spunea ca a fost francmason si ca apartinea lojei PrpagandoDue.

Eu nu am zis că GB l-a promovat pe Ceaușescu. Ar fi culmea avînd în vedere că din cauza lui Ceaușescu a pătimit, a fost bătut, s-a ales cu dantura ruptă. De altfel, l-am admirat pe GB că a avut puterea în timpul comuniștilor să nu renunțe la ideile lui! Jos pălăria pentru modul cum s-a comportat pe timpul dictaturii. Dar GB îl promovează pe Valentin Manoliu care, la rîndul lui, îl promovează public pe Nicolae Ceaușescu.

11. Grieg nu este urmarit si judecat pentru ca ,,a corupt o minora" ci pentru ca este un leader, care are o miscare in continua expansiune, si ideile pe care le promoveaza nu sunt in acord cu planurile masonilor.

Iar nu sunt de acord. O fi urmărit și de politicieni, asta nu știu. Dar e urmărit și pentru ce a făcut cu minorele și pentru evaziune fiscală și pentru manipulare. Răspunde-mi, te rog, dacă vrei, de ce Nicu, Claudiu, Camelia Chișcă și alții aveau atîtea case pe numele lor! Nu ți se pare straniu?

12. In ce priveste primii crestini, acestia sau imprastiat cand a fost arestat Iisus (chiar si Petru pe care si-a cladit Iisus biserica), abea ulterior dupa reinviere au prins curaj.

E adevărat, dar în cazul nostru chiar șeful a fugit, ceea ce o mare diferență.
Oricum, eu dacă aș fi fost GB, aș fi fugit și eu, pentru că în pușcărie m-ar fi terminat probabil și nu mă refer numai la ruperea danturii. Consider și eu că în România nu există justiție corectă încă și că poliția și procuratura s-au purtat mizerabil cu cei de la curs. Dar comparația pe care au făcut-o Nicu și Claudiu în 2004 între primii creștini și cursanți și între Iisus și GB e exagerată rău de tot.

13. Si eu am participat, la anihilari de cutremure, devieri de asteroizi.
M-am intrebat si eu de ce? Raspunsul pe care mi l-am dat a fost ca Grieg cauta motive care sa ne determine sa ,,lucram" nu conteaza ce :cutremur, asteroizi, alegeri, etc,etc.


Dacă acest curs ar fi format din handicapați aș fi de acord cu tine cînd spui că GB caută motive să îi determine pe cursanți să lucreze, să facă tehnici, dar majoritatea oamenilor de la curs au facultate. Ăsta e motiv cu care să impulsionezi niște oameni cu un coeficient de inteligență cel puțin mediu?! Eu cred că GB chiar a crezut că vine asteroidul peste noi (ceea ce pune problema sănătății sale mintale). În cartea Șapte ani apocaliptici, atunci cînd Ion Țugui l-a întrebat pe GB dacă vine sigur asteroidul, GB s-a exprimat în stilul său caracteristic: În mod aproape foarte sigur! :w00t:

14. Grieg nu s-a laudat ca poate vindeca oameni, in general cei care au apelat la el au primit remedii naturiste (i-a indrumat catre medicii ayurvedisti).

Eu am auzit că a vindecat chiar și de cancer. Chiar Hor, cel mai aprig contestatar al lui GB, spunea că la curs s-au vindecat femei de cancer. Jos pălăria pentru asta!

15. eu nu mai scriu aici, dar observ cu amaraciune un lucru : nici un misan nu a raspuns la intrebarea ce se va intampla cand guru va muri? iar tacerea nu poate fi prevestitoare decat de lucruri tragice, sunt sanse mari sa urmeze modelele altor secte. sinucigase.

Dat fiind faptul că GB e considerat eliberat, în clipa cînd va muri poza lui va fi probabil înrămată de discipoli ca în cazul lui Yogananda la Self Realization Fellowship și discipolii se vor ruga lui GB să îi susțină din lumea cealaltă. De altfel, la curs circulă un text scris de Yogananda în Autobiografia unui yoghin despre învierea maestrului său, Sri Yukteswar. În ceea ce privește sinuciderea, mă îndoiesc sincer.

16. deci tu, orice ar face grig bivolaru, vei considera soc al maestrului?

M-am întrebat uneori de ce șochează maeștrii. Răspunsul a fost că vor să îi trezească astfel pe discipoli. Pe mine m-a șocat de atît de multe ori că a reușit să mă trezească!!! :lol:

17. chiar si faptul ca indemna fete sa faca avort spontan, practicand sute de uddhiana bandha? deci indemna la uciderea unui suflet inca nenascut ...!

Asta nu am știut! Sunt șocat!

Va urma...

#7002
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

 silvia bungrazescu, on Sep 8 2006, 22:44, said:

hor ai dreptate, GB este un magician negru.
eu adaug si un vampir care se hraneste cu energia, aspiratia si sufletele nevinovate ale cursantilor.
profita de buna credinta a unor oameni nevinovati, indoctrinandu-i, promitandu-le "translatii", statutul de fiinte deosebite, alese, pt a-si face el averi pe pamant si nu numai.
strange bani in bancile pamantesti ca un proxenet ordinar ce este, si suflete in banci de cu o alta natura, pe un alt nivel.

transforma femeile in obiecte sexuale, care nu au altceva de facut decat sa-si astepte toata ziua cu picioarele desfacute numarul mare de iubiti, iar pe barbati in fiinte complexate, egoiste si lipsite de responsabilitate, ce zburda fericiti din femeie in femeie.

dar cel mai tare ma deranjeaza ca a manjit semnificatia cuvantului YOGA, transformand-o in proprietate exclusiva misa, asa cum face de altfel si cu dumnezeu, puterile cosmice etc.

Multumesc, Silvia,
esti printre putinele 2-3 persoane- oh, cat de putine!  care se vede ca stie precis cine este GB, fara dubiu, si fara a-l mai cosmetiza , farda cu sentimentele proprii, masluite de mintea sa cea neagra!

Fara farduri si cosmeticale, arata ca un monstru straniu, mic, batran si urat - master YODA din Star Wars. GB e la fel de verde ca si bietul caracter - verde de la culoarea dolarilor talhariti, verde murdar de la rautate si nesimtire.

Si eu regret ca a manjit - smeared - suna mai dur in engl.- cu Numele lui si Faptele lui demente, numele Yoga. Caci cine vorbeste in Romania de yoga, isi aminteste de Bivolaru.
Cineva m-a intrebat ironic; si cum urinezi in gurita femeii dupa ce faci amor, in pauza, ori inainte?!
Sau un jurnalist de la o agentie de presa imi zice - si eu vreau sa fac yoga,dar cum, sa vin sa beau urina lui GB?!  Ei, inchipuie-ti ca MI_E RUSINE sa spun ca sunt la MISA, ori chiar ca fac yoga. Cunosc oameni importanti de la MISA, persoane publice, artisti , nume mari, care zic ca practica...Tai Chi, nici de yoga nu mai recunosc, dara-mi-te de MISA! Numele MISA e bolnav grav, trage sa moara.

Stii ce a facut GB? S-a p...t pe Yoga, respectiv pe MISA!
El, personal, cu singurul Neuron activ, pe care-l poseda - acela din pantaloni !

Toata stima Doamna  pentru luciditate si inteligenta,
si scuze daca am socat cumva, dar am vrut sa fiu f.clar.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate