Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#6895
rakhpai

rakhpai

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 16.08.2005
Adevarul va iesi la iveala in curand, inevitabil, si cei vinovati vor plati. Justificand suferinta cuiva pentru a-ti "acoperi" superioritatea, pentru a-ti mentine imaginea imaculata in fata celor orbi este argumentul ultim care il detroneaza irevocabil. Oamenii raman oameni... daca isi dedica viata unui ideal spiritual nu inseamna ca au scapat definitiv de defecte si neajunsuri. Cel care trebuie sa inteleaga si sa ghideze pe cel ce greseste este acel tata spiritual, pe care multi il identifica ca fiind GB. Din cate stiu Monica asa il vedea. Si-a dedicat viata si sufletul cauzei lui. Si-a dus acolo calitati, defecte, dar a dat TOTUL.

Un tata adevarat isi gideaza copilul pana la capat, si atunci cand e mai greu, si atunci cand actioneaza iresponsabil, este totdeauna acolo de veghe asupra lui. Un tata nu isi condamna copilul dupa ce a murit, justificandu-i moartea cu "barfe lumesti". JOSNIC.

#6896
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005

View Postrakhpai, on Sep 5 2006, 03:02, said:

Justificand suferinta cuiva pentru a-ti "acoperi" superioritatea, pentru a-ti mentine imaginea imaculata in fata celor orbi este argumentul ultim care il detroneaza irevocabil.

Cred ca GB incearca si sa transmita discipolilor un mesaj de genul "cine ma va mai critica va pati ca ea". Se vede treaba ca ii este frica de ceea ce se vorbeste in interiorul grupului despre el si probabil si de posibilitatea sa se afle in exterior si mai multe lucruri decat pana acum despre magariile sale.
Din pacate pentru el, deja foarte multe dintre "rufele murdare" ale MISA au fost prezentate in public si nici el si nimeni altcineva nu mai poate des-face lucrul asta. Si sunt de aceeasi parere cu tine ca se vor afla in continuare tot mai multe lucruri si pana la urma tot adevarul, in uratenia sa, despre MISA si GB va iesi la iveala.

#6897
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005

View PostNaga, on Sep 5 2006, 01:25, said:

Ma intreb ce fata ar face un bun prieten de-al meu daca i-as da link-ul sa o vada pe sora sa in anumite ipostaze. Dar cred ca o sa ma abtin sa fac lucrul asta.
Hahaha.
Asta imi aduce aminte de un site pornografic. Proprietarul acosta femei de varsta a doua pe strada, in magazine, etc, facea sex cu ele, le filma, apoi facea publice filmele pe site. Mi se pare ca e vorba de site-ul milf hunter. Amuzant insa era formula de intampinare de pe prima pagina: "If you dislike this, go away, but why dont you enter, just to check out if your mom isnt here?" :D

#6898
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006
[quote name='Naga' date='Sep 5 2006, 08:04' post='1852434']
Cred ca GB incearca si sa transmita discipolilor un mesaj de genul "cine ma va mai critica va pati ca ea". Se vede treaba ca ii este frica de ceea ce se vorbeste in interiorul grupului despre el si probabil si de posibilitatea sa se afle in exterior si mai multe lucruri decat pana acum despre magariile sale.
[size=3]
    Dar cu siguranta ASTA inseamna afirmatia sa de la Costinesti despre Cesa Monica - "a murit pentru ca a barfit". Adica faceti ca ea, vorbiti, si veti pati la fel. Aceasta este o amenintare fatisa! In pur stil mafiot.
Mai exista un asemena warnning, CLAR, din partea lui GB ptr. yoghinii din tara, transmis lor intr-un articol pe Yoga esoteric. Zice acolo, referindu-se la cei care cred ca au incercat sa-si pastreze ptr. ei bani, dupa ce jurasera pe Biblie ca toata viata vor fi sclavii karma yoghini ai lui Bivolaru-" Or sa vada ei aceia care incalca juramnatul facut lui Dumnezeu, ce patesc!" El era deja in Suedia, si nu mai avea certitudinea ca tine in frau mega escrocheria pusa la cale de el. Amenintare fatisa- adica nu credeti voi ca daca eu nu mai sunt in Romania, nu va pot controla si pedepsi! GB cred si-a pierdut detot ratiunea, s-a sonat, si nu pricepe ca in fond a pierdut si o poate sfarsi rau detot. Tot acolo, ii indemna pe yoghini "nu mai credeti ca prostutii tot ce auziti"- se referea la mizeriile care iesisera la iveala de sub "presul" lui odata cu fuga in S- kg. de aur confiscate femeilor, gasite la Visterneanu, zecile de case, terenuri, conturi, milioane d edolari. NB. 90% din MISA NU stie adevarul despre magariile lui.
Din pacate pentru el, deja foarte multe dintre "rufele murdare" ale MISA au fost prezentate in public si nici el si nimeni altcineva nu mai poate des-face lucrul asta. Si sunt de aceeasi parere cu tine ca se vor afla in continuare tot mai multe lucruri si pana la urma tot adevarul, in uratenia sa, despre MISA si GB va iesi la iveala.


Va avea soarta grea, viata grea, la propriu, asta e sigur, ca ASTA cere el, parca din ce in ce mai inversunat. Nu e intreg la cap!

Referitor la Manoliu, cred ca am fost eu, neclar;  ziceam Naga, ca niciodata nu i-am citit nici un rand din ce a scris, doar ce a scris pe RGN press. Ziceam ca Nu e agramat ca Bivolaru. Observam de asemena ca are CIUDAT de multe informatii, ciudat de precise, spre deosebire de GB care scrie din "auzite".
Stilul lui Manoliu este unul securistic, pare sa fie din interiorul sistemului, Iar daca el este de pe undeva,  inseamna ca totusi, unele structuri ii trec cu vederea faptele lui GB, si acestea l-au ajutat sa scape. De ce?!
Insa totusi, faptul ca are curajul de a ataca nume grele din politica Romaniei  si din comunitatea evreiasca,  ma poate duce cu gandul  la ce stiu despre cei din MISA- sunt absolut inconstienti, dau cu ....in fasole fara a se gandi la consecinte, dupa care se mira ca sunt pusi la zid de toata lumea, neintelegand de ce, ei fiind  in "transa misionara" cand fac prostia, dupa care se conving pe ei insisi ca in fond  sunt niste misionari! Au o exaltare ce frizeaza nebunia, prostia, inconstienta. Manoliu e la yoghin la MISA stiu eu.  Si nu nu-l admir, iar de citit, n-am timp, nu ma intereseaza teoriile conspiratiilor. Pe mine ma preocupa Fizica cuantica, scalara, si eventual drepturile omului. Omul cel slab, neajutat de nimeni, manipulat de toti care se cred in drept a o face.
Eventual daca pot imaginez , creez contexte clare in care sa se faca Justitie. Acurata- fiecaruia dupa faptele sale. In general nu vorbesc prea mult despre asta, de aceea nu prea am postat pe forumuri. Insa aici esti tu, te aprciez pentru ce faci, iata de ce am intrat  .

#6899
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005
Hor, probabil am inteles eu gresit ce ai vrut sa spui despre Manoliu. :peacefingers:
Si eu cred ca GB are anumite relatii cu persoane din clasa politica,din servicii si chiar din lumea interlopa, pentru ca altfel nu imi explic cum de a putut sa deruleze afaceri la o scara atat de mare (in care au fost implicate atat de multe persoane, majoritatea naivi/naive fraieriti/fraierite) fara sa il deranjeze nimeni atatia ani de zile.

#6900
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006
O mică rectificare: în loc de cuvinte de condoleanță citiți condoleanțe.

Ultimele lucruri pe care vreau să le spun în legătură cu cazul Monicăi Ceșa:

Nu știu sigur, dar bănuiesc că Monica a vorbit cu GB, om în care avea atîta încredere, atunci cînd a aflat că are cancer și l-a întrebat probabil ce să facă. Dacă GB a influențat în vreun fel decizia Monicăi de a refuza chimioterapia și de a urma tratamentul naturist, atunci GB e responsabil de moartea Monicăi:

...am un maestru autentic care mi-a îndrumat pașii. N-aș fi în stare sa ma descurc singura, n-aș putea sa înaintez fara ecoul pe care îl are el în mine. Abia acum înțeleg ca ghidarea sa m-a pregatit, de fapt, sa pot avea un dialog personal cu Dumnezeu, sa nu ma prabusesc din cauza acestei încercari.

Faptul că articolul de pe yogaesoteric a dispărut arată clar că șefii au ceva de ascuns. Dar a ascunde un adevăr e uneori mai grav decît a spune o minciună! Și cîte alte minciuni nu s-au spus la MISA...Prevăd căderea totală a MISA pentru că orice e construit pe minciună se va nărui în final! E uluitor să vezi că o organizație care pretinde că acționează în numele adevărului să slujească minciuna în halul ăsta!

A apărut pe la curs o scrisoare în care GB explică ce greșeli a făcut Monica Ceșa. Tare aș vrea să văd scrisoarea aia, să văd ce lucruri grave a comis Monica!

Quote

Si afirm ca MISA NU mai e o scoala de yoga unde oamenii, ROMANII liberi vin platesc taxe, banii lor si primesc in schim invatatura, ci MOSIA lui Gregorian Bivolaru, unde el face ce vrea cu toti.

Păi în clipa cînd fostul meu instructor le reproșează cursanților că nu rezonează cu mintea lui GB (de parcă ar fi obligați să rezoneze cu mintea lui!) nu mai există libertate! În clipa cînd în unele săli din țară există afișe cu GB mari cît un perete (am văzut personal) nu mai există libertate! În clipa cînd oameni cu facultate, cultivați, etc. muncesc pe șantierele MISA sau conduc tractoare și nu au nici un ban în buzunar nu mai există libertate! A spune că cei de la curs sunt liberi e o mare minciună. La curs ești liber doar dacă ești supus lui GB...În clipa cînd nu ești supus lui GB vei pleca de la curs mai devreme sau mai tîrziu. Iar mulți dintre ei te vor privi ca pe un rătăcit care a pierdut șansa vieții! (vedeți cît de departe s-a ajuns cu manipularea; știu persoane care erau efectiv disperate că au fost date afară din ashram și au pierdut astfel o mare șansă a vieții lor de a evolua...)

Quote

Un lucru curios, care poate o sa ii intereseze pe cosci si landscape, este ca dupa ce am luat aseara hotararea sa nu mai abandonez activitatea forumistica legata de MISA, am avut azi noapte cele mai oribile cosmare din viata mea. Mai tineti minte cand povesteam ca aveam pe vremuri vise in care GB imi aparea ca fiind o fiinta demonica? S-a intamplat din nou, iar de data asta am avut cosmar dupa cosmar, unele dintre ele fiind vise lucide din care ma chinuiam sa ma trezesc. Si odata ce ma trezeam imi era aproape imposibil sa nu alunec din nou in starea de vis, unde cosmarele se reluau. Iar in scurtul interval de timp dintre doua vise nu eram treaz cu totul, desi incercam sa ma trezesc, ci intr-o stare hipnagogica sau hipnopompica, in care percepeam elemente din realitate (de ex. decorul camerei in care dormeam) amestecate cu elemente de vis. Si chestia asta a tinut foarte mult (sau poate am perceput eu intervalul de timp distorsionat) pana ce am reusit sa ma ridic din pat si sa aprind lumina.
Ciudat, nu?

Să știi că nici eu nu am putut dormi mai deloc în noaptea cu pricina, adică alaltăieri.

Quote

Iar MISA are si forumul ei: http://www.unique.ro

Ăsta e un forum penibil. Nu cred că va rezista mult.

Quote

Inca un lucru.
Am avut cateva intalniri intamplatoare in ultima vreme in oras cu fosti colegi de curs. Aproape invariabil s-au manifestat ciudat in ce priveste limbajul non-verbal, reactiile fiind in general de respingere, evitare sau curiozitate evidenta dar neexprimata verbal. Am incercat sa intru in vorba cu doi dintre ei. Unul m-a evitat cu totul, si a trecut pe langa mine in graba ca si cand nu ar fi observat ca ma indreptam spre el, iar cu altul am reusit sa discut niste banalitati, insa tot timpul pastra o expresie de uimire pe fata. Chiar imi venea sa ii spun la un moment dat: "ce ai de te uiti asa la mine? mi-a crescut un corn in frunte si nu mi-am dat inca seama?".  
Asa ca, Hor, cosci, Marian, vreau sa va intreb ce naiba se discuta in interiorul MISA-ei despre forumul SP? Ce prostii raspandesc instructorii de au inceput fosti colegi de-ai mei sa se poarte atat de ciudat?
Si inca ceva. Am devenit si eu un pic paranoic dupa toate schimburile de replici de aici sau toate meditatiile alea cu Chinnamasta din tabara au vreo legatura cu ce s-a scris si se scrie pe forumul asta despre MISA?

Naga, doar știi cum instructorii îi îndoctrinează pe cursanți spunînd că toți cei care critică MISA sunt ființe demoniace sau vîndute francmasonilor. Probabil s-a vorbit prin unele orașe de activitatea masonilor pe internet, mai știi? Iar mulți cursanți sunt naivi și cred asta...Transa în care trăiesc mulți cursanți e destul de profundă.

Quote

Iar daca observi ca chestii ciudate se "intampla", atunci, apeleaza si tu, fara scrupule si fara teama de karma si chestii din astea la ajutor din afara, la fel de puternic , ori si mai. Caci unui rau monstruos, NU i se poate OPUNE, cu adevarat decat TOT un RAU, care trebuie sa fie pe masura.


Aici nu sunt de acord. Eu cred că adevărul e mai puternic decît orice iar răul nu face bine în nici o situație.

Quote

ce se intampla la nivel de "sistem" sau "organizatie" nici nu cunosc nici nu ma intereseaza.

Nici pe mine nu m-a interesat multă vreme. Am zis că eu mă duc la curs să învăț anumite lucruri și nu mă interesează restul. Dar din păcate nu am mai putut să tac, cum faci tu, TAPAS...Oare cît timp vei mai putea tăcea, TAPAS?

#6901
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006
@marian2006: este posibil ca refuzul chimioterapiei sa fi fost optiunea Monicai. Iti spun sincer ca si eu as fi procedat la fel, din cauza efectelor secundare, despre care vorbea si ea, in articolul sters de pe yogaesoteric. In plus, Monica a murit intr-un interval scurt de timp, de la publicarea articolului si pana la producerea nefericitului eveniment. Ceea ce ma face sa cred ca maladia exista in corpul ei de multa vreme. Cancerul, odata intrat in faza terminala, nu ma poate fi vindecat, nici macar prin chimioterapie. Pentru cine nu stie, cancerul actioneaza in felul urmator: la inceput, sunt afectate doua-trei celule (cauza exacta nu este cunoscuta, chiar si stresul este luat in considerare in acest sens), "afectate" insemnand distrugerea nucleului acestora si determinarea unei cresteri anormale. Respectivele celule "acapareaza" sau "infiltreaza" celulele sanatoase din jur, transformandu-le in celule "anormale". Nu toate formele de cancer se manifesta prin durere. Biopsia - eventual repetata - este metoda preferata de detectare a cancerului.

Iar chimioterapia este, intr-adevar, groaznica. Am avut cazuri de cancer in familie, deci nu vorbesc chiar in necunostinta de cauza.

Despre tratamentele naturiste, nu stiu ce sa zic.

Un articol interesant despre metode alternative (sau imbunatatite) gasiti aici:

http://stiri.zoot.ro...ase,103575.html

Am gasit si ceva naturist:

http://www.vindecare...trad/cancer.htm

Inca un lucru: putini medici sunt cu adevarat dispusi sa incerce sau sa crediteze tratamentele naturiste. Asta mi-a spus-o o cercetatoare de la institutul de testare a proprietatilor plantelor medicinale.

Dar daca e sa ai dreptate, si GB chiar a influentat decizia Monicai, atunci nu este deloc diferit de aia (vroiam sa le zic "sectanti", dai hai sa le zic "oameni religiosi") care refuza transfuziile de sange si interventiile medicale in numele "voii Domnului".

Nimic din ce-am spus eu mai sus, referitor la manifestarile cancerului, nu scuza atitudinea si comportamentul MISA.

#6902
opo

opo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,591
  • Înscris: 24.08.2006
O mare erroare se propaga pe net, eroare pe care ultimele evenimente ma face sa o neg. Aceasta eroare este ca Gregorian ar fi avut sute chiar mii de femei. Este o minciuna sfruntata. De ce?? Poi un BARBAT zis VIRA zis Abhinava, zis Isus.. care critica o femeie( care s-a luptat cu cancerul) dupa moartea ei, este un om FARA FUDULII. Deci omul asta nu are nici Co-ie nici singe in  P---s.

Un anunt pentru cei din Cluj " Maine 5 septembrie 2006 va avea loc slujba de inmormantare a colegei noastre MONICA MARIA CESA. Intalnirea celor care doresc sa participe la funeralii este la ora 14 fara un sfert in fata CIMITIRULUI CENTRAL de pe strada Avram Iancu,Cluj Napoca DUMNEZEU SA O BINECUVANTEZE!"

#6903
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006

View PostDeria_Leena26, on Sep 5 2006, 15:28, said:

@marian2006: este posibil ca refuzul chimioterapiei sa fi fost optiunea Monicai. Iti spun sincer ca si eu as fi procedat la fel, din cauza efectelor secundare, despre care vorbea si ea, in articolul sters de pe yogaesoteric. In plus, Monica a murit intr-un interval scurt de timp, de la publicarea articolului si pana la producerea nefericitului eveniment. Ceea ce ma face sa cred ca maladia exista in corpul ei de multa vreme. Cancerul, odata intrat in faza terminala, nu ma poate fi vindecat, nici macar prin chimioterapie. Pentru cine nu stie, cancerul actioneaza in felul urmator: la inceput, sunt afectate doua-trei celule (cauza exacta nu este cunoscuta, chiar si stresul este luat in considerare in acest sens), "afectate" insemnand distrugerea nucleului acestora si determinarea unei cresteri anormale. Respectivele celule "acapareaza" sau "infiltreaza" celulele sanatoase din jur, transformandu-le in celule "anormale". Nu toate formele de cancer se manifesta prin durere. Biopsia - eventual repetata - este metoda preferata de detectare a cancerului.

Din ce spui tu rezultă că GB nu e vinovat de moartea Monicăi dacă a influențat decizia ei pentru că oricum nu avea nici măcar o șansă prin chimioterapie. Mă gîndesc totuși că, din moment ce doctorii ăia australieni au pus-o pe Monica să semneze o hîrtie prin care ea își asuma toată răspunderea în caz că moare, mai exista o cît de mică șansă prin chimioterapie. E posibil ca GB să nu o influențat pe Monica, deși puterea sa de influență este foarte mare în cadrul cursului. Dacă nu a influențat-o, atunci nu e vinovat.

Quote

Dar daca e sa ai dreptate, si GB chiar a influentat decizia Monicai, atunci nu este deloc diferit de aia (vroiam sa le zic "sectanti", dai hai sa le zic "oameni religiosi") care refuza transfuziile de sange si interventiile medicale in numele "voii Domnului".

Să știi că la MISA nu se pune problema să se refuze medicamentele sau operațiile. E adevărat că în general se preferă tratamentele naturiste și, în cazuri de urgență, se recurge la medicina alopată. În această privință MISA nu seamănă cu anumite grupări religioase la care ai făcut aluzie mai sus. Asta nu înseamnă că la MISA nu există anumite atitudini sectare.

#6904
Deria_Leena26

Deria_Leena26

    WYSIWYG

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 11.05.2006
[/quote]
Din ce spui tu rezultă că GB nu e vinovat de moartea Monicăi dacă a influențat decizia ei pentru că oricum nu avea nici măcar o șansă prin chimioterapie. Mă gîndesc totuși că, din moment ce doctorii ăia australieni au pus-o pe Monica să semneze o hîrtie prin care ea își asuma toată răspunderea în caz că moare, mai exista o cît de mică șansă prin chimioterapie. E posibil ca GB să nu o influențat pe Monica, deși puterea sa de influență este foarte mare în cadrul cursului. Dacă nu a influențat-o, atunci nu e vinovat.
Să știi că la MISA nu se pune problema să se refuze medicamentele sau operațiile. E adevărat că în general se preferă tratamentele naturiste și, în cazuri de urgență, se recurge la medicina alopată. În această privință MISA nu seamănă cu anumite grupări religioase la care ai făcut aluzie mai sus. Asta nu înseamnă că la MISA nu există anumite atitudini sectare.
[/quote]

Daca in hartia aceea se preciza ca ea isi asuma toata raspunderea in caz ca moare, eu inteleg urmatorul lucru: ca medicii sunt datori sa faca toate eforturile posibile atata vreme cat ei considera ca pacientul respectiv mai are o sansa de supravietuire. Ceea ce NU asigura, automat, reusita tratamentului. Din cate stiu eu, medicii sunt obligati sa prezinte pacientului alternativele posibile. Eu nu zic ca Monica nu ar fi putut trai. Nu stiu cat de avansata era boala ei. Spun doar ca este foarte posibil sa fi "dus boala pe picioare" o buna bucata de vreme, ceea ce face ca interventiile medicale sa aiba sanse mult mai mici de reusita. Si, ca sa-ti dau un exemplu personal: bunicul meu a murit de cancer in 2002. A fost operat de cancer la vezica urinara. Cancerul a reaparut. A urmat o cauterizare. Din nou, s-a refacut. Iar cauterizare. Tratament cu medicamente straine. Dupa care totul a fost OK timp de 16 ani. Brusc, a fost diagnosticat cu metastaza la plamani (cancer pulmonar), cu evolutie fulminanta. A murit intr-o luna.

Nu stiu de unde ai inteles tu ca eu as fi sugerat ca GB nu e vinovat daca a influentat decizia ei. Am spus doar ca este posibil ca decizia de a refuza chimioterapia sa-i fi apartinut Monicai, dat fiind ca ea stia de efectele secundare, extrem de neplacute, ale acesteia.

Si GB este vinovat fie ca a influentat decizia Monicai, fie ca nu. Este vinovat prin atitudinea deplorabila pe care a abordat-o. "Expendable", spunea cineva pe aici.

Sper ca acum ai inteles punctul meu de vedere.  :peacefingers:

N-am spus ca la MISA s-ar refuza interventiile medicale sau tratamentele naturiste. Dar, daca este adevarat ce se vehicula pe aici, cum ca GB s-ar fi razbunat pe Monica pentru ca "l-ar fi barfit", atunci iti dai seama ca nu s-a gandit la sanatatea si la suferinta ei.

#6905
marian2006

marian2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 613
  • Înscris: 12.08.2006
Valentin Manoliu face multe afirmații fără acoperire pe forumul RGNpress.ro. Spune și unele lucruri probabil adevărate, dar multe lucruri nu sunt dovedite.

Cantaretul John Lennon vroia sa faca public faptul ca, la toate concertele la care participa el, CIA vindea droguri tinerilor care participa la concert, dupa care venau cei de la FBI si Politie si ii aresta pentru trafic de droguri. Alt plan de exterminare al fiintei umane. John Lennon a fost asasinat la comanda CIA.

Are cumva Valentin Manoliu (VM) vreun document care să demonstreze că John Lennon a fost ucis de CIA sau își dă și el cu părerea?

Cu ceva timp in urma, CIA a vandut droguri din depozitele sale, cetatenilor din Los Angelos, oras cu o populatie de citeva zeci milioane de locuitori. Consumul exagerat de droguri a declansat un razboi civil in Los Angelos pentru care a fost necesara interventia armatei. Actiune CIA s-a incheiat cu mii morti, raniti si arestati.

De unde știe VM că CIA a vîndut droguri cetățenilor americani?

Vaticanul, prin Papa Ioan Paul al II-lea a contribuit la destramarea Yugoslaviei. Ziaristul Jaques Merlino in cartea ,,Les verites Jougoslaves ne sont pas toutttes bonne a dire,, , editura Albin Michel, Paris, 1993 la pagina 84 spune ca: ,,Banca vaticanului varsa 1 988 300 dolari prin intermediul Institutului pentru raspandirea religiei, pentru cumpararea de arme din Beirut si oferirea acestora Croatiei.

Pe bune? Are VM documente? Sau spune prostii ca cei de pe yogaesoteric?

In curand va avea loc si destramarea Romaniei, dupa intrarea in aplicare a Constitutiei din 2003 in care cetateni straini din intreaga lume pot cumpara paduri, terenuri si case in Romania, dupa ce acestea au fost confiscate cetatenilor Romani de SIE, SRI-KGB, DIA si clasa politica timp de 15 ani.

Destrămarea României?!! Să fim serioși!

Dupa cel de al doilea Razboi mondial, Rusia, America, Israelul si alti, au participat la deportarea cetatenilor Romani, Unguri, Polonezi si altele, in Siberia sovietica-rusa, iar evreii vin acum, dupa lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania spun ca, a fost Holocaust in Romania in timpul celui de al doilea razboi mondial.

Văd că și VM îi iubește pe evrei la fel de mult ca și GB. Și prezintă dovezi tot ca și GB.

Arestarile, torturile si crimele din perioada comunista au fost opera aliatilor, Rusi, Americani si Evrei.

Ia uite, americanii i-au torturat pe Coposu, Noica, Paleologu, etc. și evreii l-au torturat pe Steinhardt!

Israelul este vinovatul principal pentru declansarea celui de al doilea razboi modial, prin promovarea coruptiei internationale=jefuirea institutiilor statelor, comisionul= mita, scumpirile=specula de stat, societati comerciale private pe actiuni, bursa de valori, prin care au saracit statele si popoarele Europei.

Eu știam că Israelul s-a înființat după război...

Aliatii i-au umplut regelui Mihai garnituri de trenuri cu lingouri de aur, bijuterii, tablouri si alte bunuri pentru a abandona Romania si poporul Roman. Acum dupa reinstaurarea KGB-ului sovietic-rus in Romania dupa lovitura de stat din decembrie 1989, regele Mihai este alaturi tot de Rusi si aliati lor.

Regele Mihai de Hohenzollern e de fapt Mișa!

Razboiul din golf a pornit de la ambasadoarea SUA acreditata la Bagdad. Sadam intr-o discutie avuta cu aceasta, (fiind aliati in razboiul dintre Irak si Irani), i-a spus ca: ,,Guvernul din Kuwveit are sa-i plateasca o datorie imensa de miliarde de dolari si nu vor sa plateasca datoria,,. Ambasadoarea SUA de la Bagdad, l-a sfatuit pe Sadam sa atace Kuwveitul pentru a recupera datoria. Sadam invadeaza Kuwveit-ul, ambasadoarea Americana fuge in SUA, iar Bush senior si aliatii ataca Irak-ul.

Pe bune? Any proofs?

CIA a organizat autoatentatul din 11 septembrie 2001, impotriva statului si poporului American, pentru ca America sa atace Irak-ul si a intra in posesia petrolului Irakian. Petrol necesar pentru a asigura consumul de energie al Americii si dezvoltarea programelor militare si spatiale. Acest petrol asigura activitateatea pe statia internationala interplanetara pentru numerosi masonii si evreii. Scopul final este aruncarea cu bombe atomice, chimice si bacteriologice de pe statia interplanetara, impotriva fiintelor de pe suprafata globului.

Am încurcat-o! Cursanți MISA, haideți să deviem stația interplanetară, că altfel evreii ne aruncă cu bombe în cap!


ONU este o organizatie mafiota, terorista si imperialista masonica-evreiasca in care coruptia este un sport general si planetar.

Aceeași luptă împotriva imperialiștilor masoni...

FSB (ex-KGB) s-a aflat in spatele atentatelor care au facut aproape 300 de morti in Rusia in august si septembrie 1999 si ca Vladimir Putin stia despre acest autoatentat.

Bineînțeles că VM nu ne aduce dovezi...

O parte din atentatele din intreaga lume sunt opera CIA, MOSAD, M16, KGB si altele. Atentatele cu obuze din Saraievo, Yugoslavia si Bagdad, Irak sunt opera lor.

A uitat să spună că și SRI a pus bombe în Belgrad...

In Romania dupa decembrie 1989 si pana in present, masonii –satanistii au distrus numeroase cimitire, morminte ale rudelor si stramosilor nostri, deoarece au membrii angajati (Ovidiu Chirovici si alti)in institutiile statului Roman, Guvern, Senat, Paralament, Justitie, politie si altele si sunt aparati si protejati de acestia, in actiunile lor sataniste.

Ia uite, Constantin Bălăceanu Stolnici s-a apucat să profaneze morminte!

Participarea Romaniei la invazia Irak-ului si Afganistan-ului de catre Americani si aliati, a fost sustinuta de cetatenii sovietici-rusi SRI-KGB angajati in institutiile statului Roman.

Pe bune?

Intrigant este faptul ca, Romanii au trait 45 de ani cu speranta ca, o sa vina Americanii si o sa salveze Romania si poporul Roman de Rusia-sovietica-bolsevica, dar in realitate Rusi si Americani in aceasta perioada au fost aliati, mai mult au participat impreuna la lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania.

Da, sună interesant, dar dovezile unde-s?

Romania daca nu se alia cu NATO care insemna Rusia, America, Anglia, Israel si alti, si nu participa la invadarea Irak-ului cu mercenari, cu siguranta primeam datoria de 3 miliarde de dolari pe care Irak-ul trebuia sa-l achite Romaniei, sau petrol in schimbul datoriei.

Ia uite, Saddam ne-ar fi plătit 3 miliarde de dolari! Incredibil! Un criminal ca Saddam e tare generos cu poporul român prietin.

Care teroristi? Nu exista teroristi. Exista cetateni ai unor tari care lupta pentru a-si apara patria unde s-au nascut, au crescut si au construit un camin, isi apara resursele naturale ale solului si subsolului care le asigura traiul de zi cu zi si acum vin americani, rusii si evreii si vor sa-i faca sclavi lor si sa le confiste resursele naturale. Teroristi sunt Americanii, Evreii, Rusii si alti, care practica terorismul de stat, adica criminali si imperialisti internationali.

Îi sugerez lui VM să mai citească și din Traian Ungureanu, poate îl ajută.

Romania in decembrie 1989 terminase de platit datoriile si dobanzile imense fortelor oculte-masonice-sataniste financiare mafiote si criminale internationale FMI si Banca Mondiala, singurii de pe fata pamantului care au dreptul sa fabrice dolari si euro cu care platesc mercenari pentru a ataca si distruge natiuni si popoare. Kennedy a fost ucis de soferul sau mason, evreu si agent CIA, deoarece Kennedy a vrut sa retraga CIA si armata americana din tarile din asia. Anna Lindh asasinata cu sprijinul agentilor evreii si masonii angajati in serviciul suedez de informatii, pentru ca Anna Lindh s-a opus ca moneda Euro sa devina moneda nationala suedeza.

Tare îi mai urăște VM pe masonii evrei sataniști, ca și GB și Viorel Roșu, ca și Vadim și Pavel Coruț. Toți unul și unul!

Dupa achitarea datoriilor externe ale romaniei, Ceausescu vroia sa aduca in Romania valuta in valoare de zeci de miliarde de dolari, depusa in bancile din strainatate. Ceausescu considera aceasta valuta un bun al statului si poporului Roman, dar membri DIE, SRI, DIA si altele au considerat aceste zeci de miliarde de dolari proveniti din munca poporului roman proprietatea lor. Mai mult au devalizat si rezerva valutara de stat din Romania din Banca Nationala Romana.

VM, ca și Vadim, e un ceaușist convins. Cei din MISA promovează cartea unui ceaușist de doi bani, care vrea să ne arate nouă cît de mare a fost analfabetul ăla de Ceuașescu și cît de mult ne-a dorit el binele. Iar GB, în înțelepciunea sa, îl bagă pe gît cursanților naivi!

Inainte de decembrie 1989 Ceausescu facea vizite de lucru in pitele din Romania, acestea erau pline cu alimente si legume. Astfel, prin prezenta alimentelor pe piata Romaneasca, SRI-KGB-ul sovietic-rus il mintea pe Ceausescu ca, poporul Roman nu sufera de foame. Dupa plecarea lui Ceausescu venea securitatea si recupera produsele expuse in piete si le trimitea la export, pentru care membri securitatii primeau comisioane grase in dolari. Valuta care se depunea in banci din strainatate si BRCE in conturi personale.
Aici trebuie facuta precizarea ca, nu Ceausescu venea la usa pentru a aresta si ucide cetateni romani, ci securitatea sovietica-bolsevica. Membri securitatii infometa poporul roman, deoarece pe alimentele si produsele vandute in strainatate primeau zilnic comisioane zeci si sute de mii de dolari, iar contractele internationale pentru vanzarea produselor si alimentelor romanesti, tot membri securitatii le semna.


Cîntecul favorit al lui VM este probabil Partidul, Ceaușescu, România pe care l-a învățat probabil pe de rost la Congresul al XIV-lea al PCR și la Cîntarea României!

Valentin Manoliu, mai lasă-ne!

#6906
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Jesus, de unde dracu reusesc astia sa gaseasca asemenea cretini ???

#6907
Hor

Hor

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 202
  • Înscris: 03.09.2006

View PostNaga, on Sep 5 2006, 09:59, said:

Hor, probabil am inteles eu gresit ce ai vrut sa spui despre Manoliu. :peacefingers:
Si eu cred ca GB are anumite relatii cu persoane din clasa politica,din servicii si chiar din lumea interlopa, pentru ca altfel nu imi explic cum de a putut sa deruleze afaceri la o scara atat de mare (in care au fost implicate atat de multe persoane, majoritatea naivi/naive fraieriti/fraierite) fara sa il deranjeze nimeni atatia ani de zile.
[size=3]


Nu, nu, intr-adevar nu m-am exprimat eu cu claritate, nu-ti face probleme.

RE- lumea interlopa si GB. Intr-una din scrisorile sale catre presedintele tarii, Manoliu expune si cazul (?!)
Camatarilor, odata cu cazul MISA, referindu-se la faptul ca au fost inchisi abuziv, li s-a facut  o manevra de catre...acel saul Peleg et.CO. Comunitatea evreiasca,  explica si de ce,cum, avand despre acestia informatii clare. Se vede ca pe Manoliu si MISA - citind inteligent printre randuri - ii preocupa SI  cazul lor, ii doare, de unde concluzia mea, ca INTR_ADEVAR, GB si MISA au avut si au legaturi de afaceri cu clanurile de tigani penali din Ferentari. Citeste si ai sa intelegi clar asta. In fond care-i diferenta dintre un proxenet tigan, incult, si un proxenet cu liceul, ori facultate? Niciuna. Asa ca nu vad de ce nu si-ar fi unit fortele in  business.

Rapiri, sechestrari? Iata, si Camatarii si Bivolarii. care-i diferenta dintre penalii lui Bivolaru si penalii lui camataru? Niciuna! Ba una ar fi. Camatarii sunt negri si ii cunosti, pe cand ai lui GB sunt ALBI, ascunsi in lumina divina alba . Sunt greu de identificat, usor iti scapa printre degete. Lupi in blana de miei.

Ha, sa ma fi luat pe mine GB si rapitorii sai cu  studii, sa vezi ce fulgerator s-ar fi integrat in Absolut, ar fi intrat in Maha samadhi, atat Capul cat si comandoul yoghin ori tiganesc!  Bine zice englezul; All Is Timing!

#6908
Shari

Shari

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 14.07.2006
Hor, din acuratetea informatiilor pe care le prezinti tu, rezulta ca tu esti inca in interiorul misa. corect? daca da, de ce mai mergi la cursuri, tabere, etc? si daca nu, poti sa spui,te rog, cum si care a fost parcursul tau la misa? ce te-a atras si ce te-a dezamagit?

cat despre Monica...vreau  doar sa spun ca, din cate stiu eu, cursantii de la misa au donat bani pentru ea, chiar a fost deschis un cont in banca de catre fratele ei si ca a fost facut public acest lucru, se faceau si meditatii, binecuvantari pentru ea, a fost sustinuta de catre cei de acasa. asta stiu eu, cel putin. inca nu am citit textul despre care se vehiculeaza cum ca l-a scris G despre monica, oricum, disparitia articolului scris de ea, nici mie nu mi se pare ok...probabil ca incepe sa se creeze o stare de panica oarecum, pentru ca cei de la misa, in special ei( si ceilalti oameni au aceasta atitudine, dar la misa e cu atat mai pregnanta datorita efectelor exceptionale promise de yoga, in caz ca practici serios, desigur, si de fapt, a proiectiilor personale asupra acestui sistem si a capacitatilor lui GB) traiesc cu o stare de invincibilitate..ori anul trecut a mai murit cineva, nu cineva atat de public ca monica, dar era o tipa destul de cunoscuta, din linia "veche", si ea a avut aceeasi atitudine ca si monica- a murit de cancer, refuzand orice forma traditionala de tratament, in favoarea "sacroterapiei", asa cum s-a exprimat chiar ea...in unele cazuri functioneaza in altele nu insa...cred ca trebuie un discernamant foarte clar si pana la urma decizia personala ii apartine...

Edited by Shari, 05 September 2006 - 20:09.


#6909
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005
s'ar putea sa fiu pueril, sau poate incomplet educat...ma consider un om liber in simtiri si in aspiratii, nu plec capul in fata nimaniu,poate uneori doar in fata esecurilor mele, traiesc o viata simpla, de cotidian, fara aspiratii de grup gen religie, indoctrinare...nu judec pe nimeni si'i accept pe cei din jurul meu asa cum sunt...ma consider liber atit cit pot, sunt pasionat de profesia mea, de oamenii din jurul meu de simplul cotidian si de viata asa cum e...ma lupt sa devin mai bun, sa inteleg mai multe, sa fiu mai apreciat si mai util celor din jur...cred ca e si firesc
ma uit la tv ca orice om, ascult toate mizeriile din presa, de pe forumuri, din ziare...nu'mi insusesc nimic...nu's religios si nici adeptul vreune'i gindiri colective, ma consider unic si liber...in schimb am doar niste principii pe care le tin doar pt. mine si nu le impun nimanui, de fapt nu impun nimic nimanui...am apreciat un om, un profesor din facultate, care in timpul cursurilor de sinteze in arhitectura, ne repeta obositor un lucru..." in viata lucrurile au scop, sens si chintesenta"..era un om aproape de sfirsitul vietii, plin de experienta si dominat de'o atitudine pacifista si blinda...l'am apreciat foarte mult si o sa'i port un respect deosebit mereu....
observ aici niste discutii tare alambicate despre organizatii oculte si invelite de mister, judecati aspre intre biserici, secte, conspiratii colective, carti, doctrine antice, ritualuri colorate, organizatii colective, institutii guvernamentale, sionisti, masoni, yoghini, crestini...un adevarat cocktail mistico ideologic aflat intr'o lupta permanenta si un conflict etern intre bine si rau....
observ cum ca pina si identitatea binelui si a raului nu mai exista...cine'i bun?...cine'i rau?
se discuta aprins despre un om, un simplu om ca si mine, ca si noi toti si ale lui aspiratii si pasiuni mentale sau mai putin mentale...
un lucru generalizeaza toata povestea asta...nu exista nici un cult al personalitatii, al individului...totul se pierde in grupuri mari matematice, in numar de membri, in puterea colectiva...individul dispare ca si entitate si este inlocuit de'o masa de capete luminate....

revin de unde am plecat...si ca orice lucru pe care'l intimpin inviata: un gind, un om, o stare de fapt....apare intrebarea:

care e scopul?
care e sensul?
unde'i chintesenta?

e un mare nonsens...ce faceti voi aici...un ritual literar informational...aberatii si texte scrise in eter...nimic

pot sa stau in fata cu mr. G...sa'l privesc in ochi, sa'l vad cum muge la tv, cum urineaza pe cine'o vrea, cum mesteca lacom fecale, cum umileste suflete neprihanite de oameni slabi, fara indrumare...si cum conduce un mare nonsens...ma intreb oare de ce va consumati cu astfel de ginduri?, de ce consumati atita putere de analiza?, de ce va obositi creierii?...unde duce toata povestea asta?

sa faca spirale pina'n china, sa si'o traga intre ei pina la epuizare, sa mediteze pina ne'om integra in UE....ramin la valorile mele simple si banale:familie, cariera, sa'i ajut pe cei din jur, sa trec prin viata si sa las ceva in urma si sa ma bucur de toata frumusetea lumii asa cum e....

#6910
cosci

cosci

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 386
  • Înscris: 20.06.2006
Citind in urma am dat aici de vestitul "Raport realizat de expertul suedez Karl Erik Nylund despre MISA și Gregorian Bivolaru" si de asemenea de "Raportul realizat de sociologii suedezi de la Skop-Research despre MISA si NATHA".

Sunt siguri ca va amintiti acest raport cu totii, a fost fluturat aici de fulgerica, mult laudat de cei de la MISA, ca in sfarsit a demonstrat o somitate ca nu suntem o secta ... avand ca surse ce?

Quote

Surse:

Interviuri.
-Gregorian Bivolaru
-Mihai Stoian (responsabilul centrului yoga Natha)
-Trei practicanți yoga danezi și trei români, aflați în vizită în Danemarca (din motive de siguranță nu le divulg numele)
-Ulla M Sandbaek, fost parlamentar EU


Literatura de specialitate:
Nylund , Karl-Erik Att leka med elden – om livets på sektens villkor . Sellin 1998
Nylund, Karl-Erik Att leka med elden – sekternas värld . Sellin 2004
Hammer, Olav På spaning efter helheten New Age en ny folktro .Wahsltröm &Widstrand 1997
Holm, Nils. G Religionspsykologins grunder, Åbo Akademi 1993
Holm, Nils G. (Ed.) Encounter with India, Åbo Akademi 1990
Haglund, Gunilla Credo guiden Uppslagsbok för sökare, Sellin 1997
HarperŽs Encyclopedia of Mystical and Paranormal Experience. Castle Books, Edison 1991
Mc Guire, Meredith B Religion. The Social Context Ivth edition . Wadsworth Publ.House 1997
Scrieri ale domnului Gregorian Bivolaru
pai daca l-a intrebat pe gb, sau pe mihaita stoian (actorul talentat) sau 6 yoghini proprietari de videochaturi si pe ingenua de Ulla ... "sunteti ma, o secta?" si ei au raspuns in cor "nici pe departe!" ... au tras concluzia...! Au fost dusi de nas de specialistii abili in pacaleala !

Asa ca ma gandeam sa va propun sa corectam un pic peisajul idilic prezentat lui Karl Erik Nylund, specialistul in secte al Bisericii Suedeze, si lui Örjan Hultåker, conducătorul științific al SKOP adica el:[ http://www.sns.se/img/zimg/orjan_hultaker_2006-04-11.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Mailul lui Karl Erik Nylund nu l-am gasit deocamdata pe net, insa putem ajunge la el de pe siteul Bisericii Suedeze (http://www.svenskakyrkan.se/ , mail : [email protected]). persoana e cunoscuta, a avut luari de pozitie vehemente referitoare la multe secte ce s-au manifestat pe teritoriul suedez.

Pe domnul Örjan Hultåker, reprezentant al Skandinavisk opinion ab (SKOP) ( o organizatie ce lupta impotriva discriminarii) il putem contacta - desi nu-i de gasit deocamdata niciun mail al sau - chiar de pe siteul SKOP ( detalii aici , http://www.skop.se/ , adresa de mail exista).

Iar Ulla poate fi gasita la [email protected].

Ce ziceti, sa povestim un pic ce stim despre MISA si Gregorian Bivolaru?
Le zicem despre pornochaturi, japoneze, karmafraieriti ?

Ca de scris aici - ajuta - indexeaza google, yahoo si altele ... ies la orice cautare informatii despre misa pe softpedia ... dar ajunge doar atat?

Hai sa facem un pic mai mult ca altfel ne prinde 2012 aici! Si eu vreau sa trag un pic de "fiare", just in case!

#6911
data

data

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,114
  • Înscris: 11.06.2004

View Postpunkt, on Sep 5 2006, 23:25, said:

...

pot sa stau in fata cu mr. G...sa'l privesc in ochi, sa'l vad cum muge la tv, cum urineaza pe cine'o vrea, cum mesteca lacom fecale, cum umileste suflete neprihanite de oameni slabi, fara indrumare...si cum conduce un mare nonsens...ma intreb oare de ce va consumati cu astfel de ginduri?, de ce consumati atita putere de analiza?, de ce va obositi creierii?...unde duce toata povestea asta?

sa faca spirale pina'n china, sa si'o traga intre ei pina la epuizare, sa mediteze pina ne'om integra in UE....ramin la valorile mele simple si banale:familie, cariera, sa'i ajut pe cei din jur, sa trec prin viata si sa las ceva in urma si sa ma bucur de toata frumusetea lumii asa cum e....

cred ca este o "mica" inadvertenta: "il privesti pe G cum umileste suflete neprihanite de oameni slabi, fara indrumare"  si "sa'i ajut pe cei din jur" ... ar trebui sa te hotarasti  :)

Edited by data, 05 September 2006 - 22:36.


#6912
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

View Postdata, on Sep 5 2006, 23:36, said:

cred ca este o "mica" inadvertenta: "il privesti pe G cum umileste suflete neprihanite de oameni slabi, fara indrumare"  si "sa'i ajut pe cei din jur" ... ar trebui sa te hotarasti  :)

am spus doar...nu impun nimic nimanui...cind cineva i'mi cere sprijimul, opinia, parerea, ajutorul...ma screm sa'l ajut dupa cum pot si cit pot....in cazul adeptilor MISA, nu cred ca vor sa fie ajutati...ma bagi intr'o discutie ciudata "data"... :nonobad:

apare intrebarea!....sa'i ajut?, daca nu vor sa fie ajutati?...ma impun?...cred io ca au nevoie sa ajutor?....sau ii las in voia gurului G?.

ciudat...mai meditez :)...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate