Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Glande salivare infundate

Interpretare consult oftalmologic

Cand se inlocuiesc bujiile?

Situatie ciudata Whatsapp
 Exclusivitate: „Regele moar...

Achizitie auto din Germania

Romanii vor putea intra in SUA fa...

Doresc estimare dimensiuni camera
 Obtinere ip dedicat Romania

Partitia System Reserved stearsa,...

Probleme acte constructor casa la...

Legatura dintre religiile dominan...
 ochelari achizitionati azi 27 sep...

Ce producator de placi gpu ar fi ...

Plita cu inductie si circuitul pa...

Care este procedura pentru a deve...
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#6841
cosci

cosci

  Member

 • Grup: Validating
 • Posts: 386
 • Înscris: 20.06.2006
Se tot vorbeste de 15 000 , 8000 de yoghini la misa... A verificat cine va daca contabilitatea misa declara mai mult de 300 de platitori?!

Un coleg de-al meu a observat o chestie interesanta la ceva timp dupa evenimentele din 2004 si anume ca pentru o perioada de timp, si destul de lunga, AU DISPARUT CAIETELE DE PREZENTA :coolspeak: ! Evident ca ne-am dat seama de ce ... nu se dorea sa existe o dovada a numarului de cursanti - sa ne controleze masonii la contabilitate si sa ne prinda cu matsa in sac! ... mama lor ... ca ei e satana intruchipata iar noi santem luptatorii luminii, de ce sa nu-i tragem in piept cu contabilitatea si sa ne cumparam ashramuri pentru liderii nostri...!!!

Edited by cosci, 31 August 2006 - 07:13.


#6842
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006

 dildo, on Aug 31 2006, 00:20, said:

Am sa-i mai dau o sansa  domnului G, si o sa zic ca poate nu inteleg eu ceea ce a vrut sa transmita, relativ la iubite nenumarate, transfigurare samd. Si pentru asta nu am nevoie decit de o poza in care sa il vad pe G cu o doamna de virsta domniei sale, nu neaparat frumoasa, cu sinii lasati sau mici, si slaba (chiar uscata), dar care sa fie capabila de iubire. Eventual daca exista mai multe asemenea poze, atunci sunt de acord si recunosc ca ceea ce zicea este valabil, ca na, cu pustioaice (cum mai ziceau unii cu carnea tare) e usor sa transfigurezi si sa iubesti. Cred ca am transmis ceea ce vroiam sa spun.

You're just a dreamer, my friend! :)

Quote

... sa mai comentez ce fapte penale au comis cei din conducerea MISA, inclusiv Grig Bivolaru, ignorate ca fiind astfel si numite cu termeni yoghini pomposi?

Să știi că și mie mi-a trecut prin cap același lucru cînd am citit caietele de vacanță. Ei ne spun nouă ca nu cumva să comitem vreo faptă penală iar ei fac evaziuni fiscale, încalcă legile copyright-ului, profită de poziția de mari instructori pentru a-și face case pe munca altora și pentru a păcăli fete naive de liceu, etc.

Te-ai întrebat vreodată la ce e bună legitimația de spirală? Legitimația de curs ce are? Cînd i-am spus unui prieten de la curs că legitimația de spirală e absolut inutilă (scuza că nu toți cursanții sunt pregătiți pentru spirală nu ține pentru că eu mi-am făcut legitimație de spirală fără să aduc vreun certificat medical) și că e făcută doar ca să ne ia nouă niște bani, a sărit ca ars...


Quote

Un coleg de-al meu a observat o chestie interesanta la ceva timp dupa evenimentele din 2004 si anume ca pentru o perioada de timp, si destul de lunga, AU DISPARUT CAIETELE DE PREZENTA  ! Evident ca ne-am dat seama de ce ... nu se dorea sa existe o dovada a numarului de cursanti - sa ne controleze masonii la contabilitate si sa ne prinda cu matsa in sac! ... mama lor ... ca ei e satana intruchipata iar noi santem luptatorii luminii, de ce sa nu-i tragem in piept cu contabilitatea si sa ne cumparam ashramuri pentru liderii nostri...!!!

Faza dură e că nici acum nu se dau chitanțe cursanților, după cîte știu eu.

Quote

Referitor la treaba asta o sa pun la bataie o informatie hot, dar cum nu am o radiografie pe care sa o pot scana. Si anume , se pare ca Grigoras a avut o operatie de suturare a canalelor ceea ce i-a lasat potentza intacta , dar i-a taiat posibilitatea de a avea copii. De unde si obsesia cu Continentza, de unde si obsesia cu ascunderea tehnicilor legate de ejaculare, and so on...Si cum nime in afara de domnia sa nu stie in ce masura isi controleaza energiile (a se vedea sublimeaza) de aici s-ar cam putea explica aceasta goana dupa sex a domniei sale (ori o dai afara ori o urci in sus, daca nu , se acumuleaza). Nici nu pot sa il acuz ca era pe "swadistana" cum zic ei, dar cine stie , poate ca exista mai multe planuri ale acestui centru ..
Amu ca o fost insurat o stim, ca nu are  urmasi , o stim.... Adevarul il stie el si doctorul...
Dar de la o problema personala, la impunerea aceluias mod de viatza la restu turmei.....Nu stiu ce sa zic...A vous la parole :)

PS...Mai am un prieten care are sutura de canale, si si el zicea ca daca nu sublimeaza, o cam ia pe ulei.

Aștept cu nerăbdare radiografia. Eu am dubii că G are vreo operație de genul ăsta. De altfel, nici nu am știut că se poate face așa ceva. Știam doar de vasectomie, dar în cazul vasectomiei știam că totuși se ejaculează ce trebuie să se ejaculeze, cu excepția sămînței propriu-zise.

#6843
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006
Cîteva lucruri despre ideologia MISA și despre G

1. La curs se consideră că G și MISA au o misiune spirituala extrem de importanta la nivel planetar.

Fragmente dintr-un mesaj al lui G. referitor la MISA și la rolul ei în România și în lume:

Quote

Cu certitudine, aceasta școală spirituală a obținut starea de invulnerabilitate. Mai mult decât atât, în viitorul apropiat vor apărea roadele profund benefice ale acestei reușite, care va face MISA să se înalțe pe piscurile pe care le merită. Într-o intimă corelare cu profețiile lui Sundar Singh, această școală spirituală va fi cea mai importantă de pe planeta noastră. Sub directa îndrumare a lui Dumnezeu, sub directa îndrumare a îngerilor, în cadrul ei se va pregăti o nouă cale rapidă, ușoară și eficientă pentru ca fiecare dintre noi să-L poată descoperi pe Tatăl Ceresc și să fie una cu El, fără a mai avea nevoie de nici un intermediar. În lumina manifestărilor subtile care au apărut după izbânda tainică, se vădește că această școală spirituală va deveni cel mai înalt și mai puternic focar divin al acestei lumi. După cum arată revelațiile lui Iisus și faimoasele profeții ale lui Sundar Singh, este cât se poate de limpede din punct de vedere ocult că poporul acesta și țara aceasta vor fi și vor rămâne adevăratul popor iubit de Dumnezeu și adevăratul pământ sacru, unde cu ajutorul Lui multe miracole vor fi posibile de acum inainte.

Toate aceste afirmații se bazează pe realități tainice, de ordin subtil, iar curând vă vor fi accesibile și vouă, și celorlalți. Lucrurile acestea sunt în afara oricărui dubiu. Școala noastră de yoga va fi pentru mult timp de acum înainte nucleul unor transformări spirituale fundamentale. Cu ajutorul imens și tainic al lui Dumnezeu, acestea se vor produce întâi în România, iar prin puterea extraordinară și irezistibilă a exemplului, vor face apoi cu putință o autentică revoluție spirituală la scară planetară.

2. G e considerat un eliberat, o persoană specială, cu înzestrări cu mult peste normalitate, având o orientare spirituală profund benefică și al cărui scop este acela de a contribui la îndreptarea ființelor umane către adevărurile universal divine. (Yogaesoteric)

3. MISA consideră că poporul român e poporul ales de Dumnezeu să se împlinească profețiile unui indian, pe nume Sundar Singh, care susține că București va fi de fapt Noul Ierusalim, că România va deveni noul pol spiritual al planetei. În consecință apar la MISA tot felul de articole legate de acest subiect.

Prezint fragmente din România-Noua Palestină?

Quote

Profeții evrei vorbesc de două strângeri laolaltă ale evreilor din toată lumea. Mulți rabini greșesc crezând că prima stângere a avut loc după ce s-au întors din robia babiloniană unde au fost duși în anul 586 î.Chr. Atunci au fost cei din Babilon, nu din toată lumea. Prima stângere a evreilor din toată lumea avut loc, deci, când s-a creat statul evreu, în perioada 1947-1948, continuând și ulterior. În prezent, știind ce se va întâmpla în Israel, evreii încep să fugă, pregătindu-se pentru a doua strângere din toată lumea. Despre acest eveniment profeții evreilor vorbesc pe larg (ei nu îi prea citesc; preferă Talmudul). Am ales două exemple din Vechiul Testament: "În ziua aceea, vlăstarul lui Isaia (Mesia - n.a.) va fi ca un steag pentru popoare; neamurile se vor întoarce la El, și slava va fi locuința Lui. În același timp, Domnul își va întinde mâna a doua oară, ca să răscumpere rămășița poporului Său, risipit în Asiria, în Egipt, în Patros și în Etiopia., la Elam, la Șincar și la Hamat și în ostroavele mării. El va înălța un steag pentru neamuri, va strânge pe surghiuniții lui Israel și va aduna pe cei risipiți ai lui Iuda, de la cele patru capete ale Pământului". (Isaia 10:10-12). În versetul de mai sus se vorbește despre o "rămășiță" a poporului evreu. Din cele care urmează putem deduce unde se va duce majoritatea acestui popor: "Le-am fost un TEMPLU pentru câtăva vreme, în ȚARA în care au venit" (Ezechiel 1:16). Singura Țară din lume în care există un templu identic cu cel descris de profetul Ezechiel este România, templul fiind Casa Poporului.
  

De altfel, G a susținut că Palatul Potala din Lhasa seamănă extrem de bine cu Casa Poporului (lucru adevărat), ceea ce semnifică, conform lui G., că polul spiritual al Tibetului s-a mutat în România.

Prezint în continuare alte fragmente în care se vorbește de faptul că România va fi polul spiritual al planetei:

Quote

Recent, România a fost vizitată de R.A. Gupta Swami, profesor indian, doctor în istoria religiilor, maestru spiritual al multor discipoli, atât din țara sa natală cât și din întreaga lume. Necunoscut publicului român, profesorul indian care este celebru în afara Indiei mai ales ca faimos prezicător și clarvăzător, a făcut unele profeții referitoare la evenimentele cruciale ale sfârșitului de secol și începutul noului mileniu, anticipându-le cu o acuratețe cu totul extraordinară. Amintim printre acestea: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar și căderea de la putere și execuția cuplului Ceaușescu. Aflat în vizită în Bucovina, “trimis de ceea ce se va petrece acolo în viitor”, faimosul profesor indian a făcut o serie de preziceri cutremurătoare, profeții care, dacă se vor adeveri, vor transforma mult atât fața României cât și a planetei:

“Ceea ce mi-a purtat de curând pașii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în fundând o va cunoaște mileniul care a început.

Am venit astfel să mă familiarizez și eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acționeze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare... Și acum, în urma vizitei mele, trebuie să recunosc că acesta are multe circumstanțe favorabile. Spun aceasta după ce, de fundând, am vizitat stâlpii spiritualității românești, care sunt în mod genial concretizați în incomparabilele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei.

Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credință în Dumnezeu și bun, care va fi tare ca o stâncă. Totodată, el va fi o mână de fier, un om foarte înțelept și drept, de nimeni cunoscut așa până la acea dată. El va opri ca prin miracol prăbușirea națiunii române și tot el o va înălța ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge astfel cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existență și la cea mai mare înflorire economică.

Țările noastre, India și România, vor deveni atunci pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internațională."

4. De asemenea la MISA se susține ideea (nu știu dacă a devenit oficială, deși bănuiesc că da) că în 2012 va avea loc o mare translație într-o altă dimensiune.

Citez din Revista Misterelor nr. 61

Quote

Stiinta: Dupa 2012, planeta Pamant va translata intr-o noua dimensiune

Planeta Pamant se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamantului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann intre anii 1952 – 1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.
“Bataile inimii” Pamantului se accelereaza Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept “bataia inimii” planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala... Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de “Punctul Zero”, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii il situeaza la sfarsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse persoane in timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre “calatorii in timp” si iata ce raspunde el reporterului la intrebarile legate de anul 2012:
Reporter: Care este cel mai departat punct din viitor in care au fost trimisi oameni in cadrul Proiectului Montauk?
Al Bielek: Anul 10.000 d.C.
R: Deci viitorul este acum stabilit pana in anul 10.000 d.C.?
AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gasit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.
R: Profetiile vorbesc despre o transformare planetara in acea perioada.
AB: Curios, nu-i asa?
R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?
AB: Va supravietui.
R: De ce s-a mentionat la un moment dat ca anul 2011 a fost ultimul an in care subiectii experientelor au putut vedea ceva tangibil?
AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011 – 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca in jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece.
R: Asta nu inseamna ca nu este nimic dincolo de acel an.
AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului. Multi se intreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.
R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia in cea de-a patra dimensiune.
AB: Intr-adevar. Sunt ceva dovezi in directia asta.
R: Se discuta mult despre ideea translatiei intr-o a patra dimensiune. Ce inseamna aceasta?
AB: De fapt inseamna trecerea la o frecventa de vibratie superioara. Este de asemenea in legatura cu constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini “revenirea in Glorie”. A doua venire se refera mai degraba la o stare interioara, decat la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie.
R: Cand se va realiza complet aceasta translatie?
AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune in care predomina compasiunea, intelegerea si iubirea. Trecerea definitva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc intre anii 2003 si 2013.
R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching se prevede un sfarsit in anul 2012.
AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamant. Transformarile au inceput deja. Suntem martori la “disparitia” celei de-a treia dimensiuni a vietii.

5. G are foarte multe iubite (se vorbește de mii!!), pe care se spune că le inițiază în Tantra Yoga.

La Costinești este chiar și acum o vilă specială, rezervată fetelor care fac amor cu el (de altfel, cînd era în țară, G. făcea amor cu sute de femei într-o singură lună la Costinești cu fetele care erau invitate la vilă și care așteptau conștiincios la coadă ca să facă amor cu G). Acum fetele de la vilă nu știu ce fac acolo...

6. La cursuri yoga se predă în general bine și cred că mulți oameni și-au rezolvat probleme de sănătate.

Faptul că yoga se predă bine la cursuri (e adevărat că unele lucruri lasă de dorit, dar în general se predă bine) îi face probabil pe unii să se mîndrească cu școala lor de yoga. Eu nu prea sunt de acord cu termenul de școală de yoga pentru că are ceva pompos în el și te face să te gîndești la alte școli celebre, cum ar fi școala de filozofie a lui Constantin Noica, de la Păltiniș. Mi se pare pur și simplu o dovadă de snobism. Nu mai spun nimic de termenul de profesor de yoga. Totuși recunosc că în general se practică yoga bine.

Va urma...

#6844
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006
7. La MISA există, din păcate, prea multă militărie.

În multe din sălile unde se predă yoga sunt puse tot felul de amenzi: dacă te așezi pe calorifer, plătești amendă nu știu cît, dacă te sprijini de nu știu ce, plătești amendă nu știu cît, dacă intri încălțat, plătești amendă nu știu cît (nu mai spun că s-ar putea să răcnească unul la tine de îți vine să îl pocnești, după ce ai făcut mai întîi metoda stopului) etc. Mai sunt și alte restricții: dacă nu plătești cursul la timp, vei plăti dublu, dacă faci mai mult de 10 absențe nemotivate, repeți anul (am auzit că de la anul veți avea voie numai 5 absențe...)

În taberele de yoga există alte restricții. De altfel, frații Călin sunt faimoși pentru modul în care le aplică. Îmi amintesc de o situație de acum vreo 5 ani cînd o doamnă care locuia la vila de lîngă terenul împrejmuit, care pe atunci nu era acoperit, a vrut să filmeze ce se petrecea acolo (nu știu dacă femeia era jurnalist sau nu). Deodată în liniștea meditativă de acolo s-a auzit un răcnet de mi-a înghețat sîngele în vine. Era răcnetul acestui mare bărbat al neamului, Florin Călin: ÎNCHIDEȚI CAMERA!!! Femeia a rămas efectiv blocată. Marele bărbat a urlat încă o dată ca un leu în luptă cu un vajnic gladiator: ÎNCHIDEȚI CAMERA!!! Și a mai urlat vreo cîteva lucruri. Mie personal mi se oprise inima în loc. Biata femeie cred că mai avea puțin și făcea stop cardiac...G, prezent și el acolo, nu a făcut absolut nimic, nu a schițat nici măcar un gest să-l oprească pe Florin Călin din urlat.

Cei care vreți să veniți la curs, veniți cu drag! Faceți voi față cu brio oamenilor de tipul ăsta, puși în funcție de G. Din păcate, vă anunț că astfel de personaje.....mai sunt.

Încă o situație, de astă dată tragi-comică, pe care mi-a spus-o un prieten de la curs. Un tînăr cursant MISA ceh a venit și el în România să participe la spiralele de la Costinești. Din păcate pentru el nu știa românește. Venind la o spirală, a intrat fără să vrea în spațiul interzis care există la orice spirală. Atunci s-a apropiat de el vajnicul bărbat al neamului și a început să răcnească la el în românește să iasă din zona interzisă. Cehul, mirat și neștiind o boabă românește, nu zicea nimic. Atunci Florin Călin a aplicat tactica celor trei pași: Număr pînă la 3...Dacă pînă la 3 nu ieși, atunci te pun la pămînt! 1, 2...și 3! Cehul bineînțeles că nu știa ce să facă iar marelui zeu nici prin gînd nu i-a trecut că omul din fața lui poate nu e român. Și l-a trîntit la pămînt pe bietul ceh...Gîndiți-vă puțin! Ce părere și-a făcut acel străin despre cea mai mare școală de yoga de pe planetă?

Citez dintr-un fragment scris mai demult probabil de Naga:

Quote

"Posibilitatile de interventie ale celor din echipa de ordine se desfasoara in trei trepte:
- treapta I: interventie amabila, plina de bunavointa care trebuie sa implice o integrare cat mai umana;
- treapta II: se trece la o stare de fermitate evidenta prin care cel in cauza trebuie sa inteleaga faptul ca deja se afla in culpa. Daca acesta da dovada de recalcitranta, insolenta sau spirit de opozitie, el va fi avertizat ca daca nu inceteaza imediat se trece la treapta a III-a;
- treapta III: se va actiona chiar FIZIC asupra persoanei aflate in culpa daca ea refuza sa prezinte legitimatia ori daca nu paraseste in cel mai scurt timp zona de desfasurare a actiunii respective, la cererea imperativa a celor din echipa de ordine. Va rugam insistent sa evitati interventia asupra dumneavoastra, in special pe aceea din treapta a III a"

To be continued.

#6845
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006
8. Cei din MISA consideră că există o conspirație masonică, sionistă, satanică la nivel planetar de ucidere a 5 miliarde de oameni prin invenția de boli, de viruși, etc. (SIDA, EBOLA, gripa aviară, etc.) și de subjugare a restului omenirii pînă în 2050 (prin control și manipulare psihică, prin implementarea de chip-uri sub piele, prin înfometare, prin sugestii subliminale, etc.).

În ideologia MISA francmasonii sunt reprezentanții lui Anticrist pe Pămînt și ei reprezintă de fapt o specie de reptilieni, de extratereștri care vor să ocupe planeta noastră. Conform MISA foarte mulți politicieni sunt de fapt extratereștri din rasa reptilienilor. Și elucubrațiile continuă în stil magistral.

De asemenea cei din vîrful MISA sunt împotriva anumitor evrei care propagă, după părerea lor, lucrurile conspiraționiste de mai sus. Deși unii cursanți nu au nimic cu evreii ca nație (sunt cursanți evrei la curs care au prieteni români) și chiar apreciază cultura ebraică, alții sunt antisemiți declarați (am amici de la curs care îi fac în toate felurile pe evrei). De altfel, în buletinele de yoga nr. 91, 94 (care se găsesc la pagina 4 sau pagina 5 a acestui topic, scanate de Naga) și în altele se găsesc idei antisemite clare. E adevărat că în alte buletine de yoga se face precizarea că evreii sunt un lucru iar politica sionistă, francmasonă e cu totul altceva. Totuși, nu am putut să nu remarc faptul că mulți cursanți nu fac această diferență foarte importantă între evrei și francmasoni.

9. Pentru cursanți G e autoritatea supremă. Deși sunt unii care au un punct de vedere independent, majoritatea cursanților nu fac altceva decît ce zice G.

Din punctul meu de vedere acest lucru e profund dăunător pentru personalitatea umană, care nu se mai poate astfel dezvolta armonios. Spiritul critic atît de necesar dispare, inteligența scade, creativitatea la fel, etc. Astfel mulți cursanți devin fanatici, habotnici, dogmatici, proști, orgolioși și chiar răutăcioși. De altfel, multe din fetele care îl idolatrizează pe G și care nu îi ies din cuvînt, dacă sunt lăudate de G, dacă ajung în patul lui G. devin brusc încrezute și de un orgoliu nemăsurat. De asemenea prostia capătă de multe ori proporții îngrijorătoare. În 11-12 ani am auzit tot felul de idei năstrușnice debitate de tot felul de indivizi. Dau numai cîteva exemple: dacă mergi la ziua lui G îți arzi karma mult mai repede prin darul pe care ți-l face el de ziua lui, G răcnește la unele fete ca să le ardă karma mai repede, Narcis Tarcău e cea mai veche reîncarnare de pe Pămînt   :lol:, dacă faci dragoste cu G evoluezi mult mai repede (așa că du-te, ce mai stai), dacă te lași te curs pierzi o șansă imensă de a evolua spiritual, acesta e cel mai mare curs de yoga de pe Pământ, etc.

Prezint un fragment scris de Naga care susține faptul că unii cursanți nu au individualitate:

Quote

In doua numere ale respectivei reviste se aflau doua articole continand idei diametral opuse privind virusul HIV si ipotetica implicare a masoneriei in declansarea si evolutia pandemiei de SIDA. Intr-unul era scris ca masonii cica ar fi creat super-ucigatorul virus HIV in mod artificial pentru a omori 5 miliarde de oameni, iar in celalalt articol era scris ca de fapt virusul HIV ar fi fost un biet virusel inofensiv, a carui existenta ar fi fost dovedita la oameni inca din perioada antichitatii, iar boala SIDA ar fi fost de fapt declansata de medicamentele anti-HIV produse marile companii farmaceutice detinute de, bineinteles, masoni (se putea altfel?). Cele doua articole se bateau cap in cap, neavand cum sa fie adevarate amandoua in acelasi timp (eventual doar false amandoua in acelasi timp, cum de altfel si cred ca sta situatia in realitate). Am expus problema unui coleg de la cursurile MISA care initial a ramas blocat pentru cateva minute, apoi a zis: "Trebuie sa il intreb pe Grieg". Apoi a continuat cam in felul urmator: "Nimic nu se publica in "Francmasoneria" fara avizul lui Grieg, asa ca amandoua articolele trebuie sa fie adevarate". Am incercat sa ii explic ca logic nu era posibil, ca A si non-A nu pot fi adevarate amandoua in acelasi timp, doar false in acelasi timp, dar nu am avut cu cine discuta. Faza asta mi-a scos in evidenta, inca o data, faptul ca multi dintre cursantii MISA renuntasera de buna voie sa mai gandeasca in mod independent. Si in situatia asta sunt multi dintre ei si acum.


#6846
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006
10. Avînd în vedere că se consideră că MISA, G și poporul român au misiunea mesianică atît la nivel de țară cît și la nivel planetar de a pregăti lumea pentru vremurile apocaliptice viitoare, în decursul anilor MISA a organizat tot felul de acțiuni de contracarare a tot felul de lucruri ce țin de un presupus sfîrșit al lumii.

A avut loc în 1993-1994 o acțiune de deviere a unui asteroid prin intermediul unei tehnici de dirijare a unui curent de energie subtilă ce ieșea din mînă în direcția asteroidului :w00t: , care într-o perioadă se făcea parcă din sfert în sfert de oră. Apoi au urmat prin 1997-1998 meditații de fărîmîțare a unui cutremur, apoi a avut loc anihilarea cutremurului din septembrie 2001 prezis de Ion Istrate prin meditații cu Tara de la ora 21 la 21.45. Parcă fuseseră și niște meditații de anihilare a cutremurului prezis de Hîncu cu un an înainte. Ion Istrate a mai prezis că vor veni rușii în 2005 în Europa și vor ajunge pînă la Londra. Acum suntem în 2006 și rușii n-au venit. Putin, nu mai vii? Potomu șto? De vreo doi ani au început să circule alte idei, cum ar fi cele legate de anul 2012...După 2012 probabil că MISA va mai găsi ceva. Eu am auzit că Dan Bozaru ar fi spus că dacă nu are loc nimic în 2012 atunci va avea loc ceva în 2018 :o. Menționez că la unele cursuri din țară acțiunile de contracarare a cutremurelor, asteroidului, etc. au produs o adevărată isterie colectivă (tot felul de babe țăcănite aveau viziuni apocaliptice, unii instructori i-au pus pe cursanți să jure pe Biblie că vor face meditațiile, în altă parte cursanții au fost puși să scrie cîte meditații fac pe săptămînă, fiind amenințați că vor fi dați afară - și implicit vor pierde marea șansă de a evolua împreună cu un Mare Avatar- dacă nu scriu numărul de meditații), nedemnă de cea mai mare școală de yoga de pe planetă, al cărei maestru a revelat pînă acum 24 de mari taine, după cum se menționează în actualul caiet de vacanță.

Ce nu am înțeles eu e de ce nu s-au făcut meditații de anihilare a tzunami-ului din Asia, care a ucis sute de mii de oameni. Dacă MISA are o misiune planetară de salvare a umanității, de ce nu s-a făcut nimic pentru a contracara cutremurul din Asia?

#6847
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006
Am avut mai mult timp azi și am tot răsfoit ambele topic-uri dedicate MISA-ei. Am extras și niște citate pe care le-am comentat puțin.

Quote

Printre multi cursanti circula o idee cum ca GB este o fiinta super-extra-mega-Yang si se culca cu atat de multe femei deoarece are nevoie de foarte multa energie Yin pentru a-si echilibra structura energetica si a putea ramane in planul fizic. In cazul in care teoria asta ar fi adevarata, atunci ce fel de "eliberat" mai este GB din moment ce e in mod clar DEPENDENT de ceva exterior lui?


Argumentul ăsta l-am auzit și eu la curs. Mai auzisem unul în care se spunea că dacă noi nu facem eforturi să evoluăm spiritual G va părăsi la voință planul fizic.

Quote

El spunea ca asta ar fi fost cauza faptului ca fetele invitate la "viluta" erau indopate cu dulciuri (alimente foarte Yin in conceptia misana, mai ales zaharul) si uneori puse sa locuiasca in camere care mai tot timpul aveau draperiile trase.


Faptul că iubitele lui G mîncau foarte multe prostii (prăjituri, checuri de foarte proastă calitate, conținînd o sumedenie de E-uri, deloc recomandate în alimentația yoga) mi-a cam displăcut. E deranjant să-l auzi pe G criticînd alimentația cu zahăr și cu E-uri și să le vezi pe iubitele lui mîncînd o grămadă de prostii iar el să nu le spună nimic. Diferența dintre un șef și un lider este că un lider chiar face ceea ce spune. Încă un lucru care nu mi-a căzut bine e legat de faptul că iubitele lui G vizionau filme porno (cică de-alea hard) pînă se întorcea G acasă ca să fie gata pregătite cînd vine. Prima dată cînd am auzit că se uitau la filme porno acasă la el nu prea am vrut să cred. Cînd am mai auzit o persoană spunîndu-mi același lucru, atunci m-am cam supărat, mai ales că știam că multe din iubitele lui erau niște copile.

Quote

insa mai e un element interesant aici - atunci cand faci consacrarea trebuie sa urmaresti si sa simti raspunsul divinului (sau entitatii careia ai consacrat respectiva actiune)


În ceea ce privește consacrarea mărturisesc că am făcut cîteva mii de consacrări probabil, dar nu pot spune cu mîna pe inimă că am simțit în mod sigur cum îmi răspunde Dumnezeu. Am simțit energii, am avut felurite stări în consacrare, dar nu pot spune sigur că mi-a răspuns Dumnezeu. Asta nu înseamnă că nu e bine să faci consacrarea.

E adevărat că unii au pățit-o cu consacrarea. Am auzit de cazul unei persoane care avea dureri de măsele și pentru că nu simțise nimic în consacrare nu se ducea la dentist. Și stătea ca prostul chinuindu-se.

Quote

dar mai e ceva ce am observat: SE POATE FOLOSI CONSACRAREA (RESPECTIV RASPUNSUL LA EA) PENTRU A JUSTIFICA ACTIUNI CIUDATE.

Pot să confirm că sunt cursanți care fac tot felul de lucruri numai pentru că li s-a părut lor că au simțit răspunsul lui Dumnezeu la consacrare. De exemplu eram împreună cu o cursantă prin tîrg și am vrut să-mi iau un bilet de tramvai. Ea mi-a spus că nu-și prea ia bilete de tramvai pentru că ea face consacrarea de acasă să vadă dacă poate circula fără bilet...I-am reproșat odată unei fete care lucrează pe site (deși a făcut facultate și master) că totuși persoanele care îi bagă bani în cont nu stau degeaba în timp ce se uită la ea cum muncește cu vibratorul, ci probabil se masturbează și mai și ejaculează. Ea mi-a replicat că face tot timpul consacrarea înainte, deci nu e vreun pericol să facă ceva imoral.


Quote

mai e ceva - se asteapta cu nerabdare o "mare translatie" prin 2012.
in anii ce vor urma va creste frecventa subtila de vibratie a planetei earth ... asa ca se vor petrece evenimente care sa fitreze pe cei "elevati" de ceilalti. si evident, alesii, in the end, vor sarbatorii marele triumf si vor translata in epoca cea plina de spiritualitate in care dezmatul se va putea face pe fata (oare atunci cine va plati pentru videochat - ca perversii de la capatul celalalt al firului vor arde in focul gheenei?) ... bucurestiul va deveni noul ierusalim, iisus va veni in glorie si-i va lauda pe marii luptatori ai luminii de la misa pentru ca au triumfat ... si-i va decora cu ordinul "vira - clasa intai"!

Cam asta cred mulți cursanți MISA că se va petrece în curînd, oricît de ciudat pare!!!

#6848
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006
Fragmente dintr-un articol scris în ianuarie 2005 în Gardianul

Quote

Adolescenta – (cuprinde explicit varsta de 16 ani, varsta avuta la data primului contact sexual al minorei Dumitru Madalina, cat si varsta de 15 ani si 6 luni, varsta avuta la data primului contact sexual al minorei Muresan Agness Arabella, ambele cu acelasi partener, Gregorian Bivolaru).

...in aceasta directie din perspectiva discernamantului diminuat al minorului o serie de exigente tinand de cadrul institutionalizat: familial, scolar; exigent, saturat de interdictii, cu valori impuse din exterior, etc., fac din Dumitru Madalina o victima sigura alternativei la fuga de acasa a acesteia (conform confesiunilor din jurnalul intim facute Mironei Maria Farcasi) Gregorian Bivolaru ofera o alternativa hedonista eliberata de exigente institutionale intr-un univers plin de fascinatie pentru minora "integrarea in absolut" care se dovedeste a fi incetul cu incetul aservire sexuala, depersonalizare, refuzul competitiei reale, initiativei constructive si asimilarii valorilor pozitive in morala, caracter si constiinta juridica.

a. lesbianismul este prezent ca iubire si joc nevinovat cu partenera Mirona Maria Farcasi – inocularea obiceiului face parte din preceptul "bucurati-va de libertatea gandirii, eliberati-va de sclavia prejudecatilor ce inabusa intelectul si intuneca gandurile" (citat din jurnal, notite personale Madalina Dumitru). Ilustrativ in procesul depersonalizarii insa este dramatismul rezistentei opuse de minora Dumitru Madalina in fata acestei alternative "Doamne te implor, intareste-ma, ajuta-ma sa "invat" sa iubesc femeile, daca a-si trece peste acest obstacol, cred ca a-si fi cea mai fericita..." (citat din jurnalul personal).

b. aservirea continua prin trecerea si a altor bariere fiind cerute a fi infranate rusinea, scarba, dezgustul, vis-á-vis de practica urinifera sexuala ca perversiune, minora notandu-si cateva ganduri intime dupa cum urmeaza:

"... daca nu fac pipi data viitoare cand vine "Grig" voi fi de acord sa-mi faca scara magarului..." (notite din jurnalul intim)

6 ori - Farcasi Mirona

- Dumitru Madalina

- vibrator 20 cm simpli

- vibrator 25 cm cu schimbari de viteze

- vibrator cu pompita pentru anus

- vibrator cu mai multe intrebuintari si anal si oral si vaginal

- vibrator pentru clitoris

- vibrator cu schimbator de viteze

- vibrator pentru toate tipurile" (note gasite in jurnalul minorei Dumitru Madalina)

Experimentele de psihologie animala si sexologia umana evidentiaza voluptatea catharsisului sexual, placerea sexului, realitate pe care Gregorian Bivolaru o exploreaza exacerband-o […] la cele doua minore cu discernamant inca nedefinit, cu experienta de viata putina, anuland libertatea de opinie a persoanei mature deplin responsabile si apta de a decide intr-un camp de alegeri posibile.

Este explicabila asadar abordarea prioritara a relatiei sexuale dintre minora si adultul pervers cu mod de operare conturat si explicit"... am facut dragoste cu iubitul meu si am trait stari foarte profunde, il ador, stie sa se miste intr-un mod... este inebunitor, il ador. Ne-am jucat si cu pipi intr-un mod de-a dreptul inebunitor, iubitul meu Grieg este de-a dreptul fascinant si foarte incitant si excitant si un foarte mare maestru tantric in ale amorului, il ador..." (citat din jurnalul intim al Madalinei Dumitru). Iata asadar progresele "minorei Madalina Dumitru de la inofensivele discutii asupra marimii sanilor" la "am facut pipi la el in gurita dupa care a facut si el si dupa care am mers la baie unde a facut pipi in interiorul vaginului meu, am avut stari de identificare cu el..." (citat notite Madalina Dumitru) care in sfarsit culmineaza cu sexul in grup "...ne-am jucat in trei foarte frumos, am avut stari foarte inalte. Am simtit cum parca o luam de la inceput. Ii iubesc pe amandoi (triada Gregorian Bivolaru, Mirona Farcasi, Dumitru Madalina). Vreau ca sa nu ne mai despartim niciodata... A spus ca i-a placut mai ales la sfarsit mai ales la sfarsit cand ne-am urcat pe masa si am facut amor, cand ne-am jucat pe jumatate imbracata, cand am mers la baie dupa el si am facut amor oral..."

Muresan Agness Arabella […] intretine relatii sexuale cu Gregorian Bivolaru in plin minorat 15 ani si 6 luni, acesta fiind primul barbat din viata sa. In acest sens minora este coplesita de personalitatea profesorului aflat el insusi in atingerea purificarii spirituale care se putea atinge abia o data cu consumarea raportului sexual cu cea de a 1.000 virgina (declaratii Agness Arabella Muresan). Muresan Agness Arabella este confidenta altor fete (ex. Roman Alina, Sanda, Turcu Adela), de la care afla ca toate acestea avusesera si intretinusera sporadic relatii sexuale si de perversiune sexuala cu Gregorian Bivolaru sau dupa caz sexul in grup initiat de acesta cu sora partii vatamate Muresan Diana Isabella si Irina Chebac (vezi declaratia Muresan Agness Arabella).

Cred că am luat cea mai bună decizie cînd am părăsit MISA...Ca să mă exprim în termeni tipici MISA, nu am nivelul spiritual să pricep lucrurile de mai sus și să fiu de acord cu ele. Îi apreciez sincer pe cursanții MISA care sunt de acord cu lucrurile de mai sus. Trebuie să fie cu adevărat ființe de un înalt nivel spiritual! Le doresc să țină în continuare post în fiecare duminică pentru ca G să se întoarcă acasă și să continue ce a început cu minorele pentru a se purifica spiritual cu cea de-a mia virgină! :inlove:

#6849
opo

opo

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,591
 • Înscris: 24.08.2006
Vad ca ati postat fragmente din jurnalul Madalinei. Este acesta postat pe undeva? Ca numai asa fragmente, nu poti  sa iti faci o idee daca iei decit bucati, si na, bucatile pot fi interpreatate gresit daca sunt scoase din context.

#6850
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006

 dildo, on Sep 2 2006, 00:49, said:

Vad ca ati postat fragmente din jurnalul Madalinei. Este acesta postat pe undeva? Ca numai asa fragmente, nu poti  sa iti faci o idee daca iei decit bucati, si na, bucatile pot fi interpreatate gresit daca sunt scoase din context.

Ăsta e link-ul pe care l-am găsit pe forum:

http://www.gardianul...ve_-s54804.htmlAici vei găsi convorbirile telefonice (link luat tot de pe forum)

http://www.ziarulcn....rticle&aid=7031

#6851
UnixMarius

UnixMarius

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,435
 • Înscris: 02.03.2006
"JOCUL CU PIPI
Unele din situatiile la care fac referire Bivolaru si Madalina Dumitru evoca un joc... cu pipi. Nu e vorba de urinoterapie, asa cum s-ar putea crede, avand in vedere ce a relatat presa, ci de un exercitiu de retentie a urinei in corp pentru dezvoltarea muschilor de la nivelul aparatului urinar. Yoghinii cred ca un astfel de exercitiu este benefic pentru sanatate. "

Link

Numai un tembel poate sa creada asa ceva.  :death:  . Nu ma mai mira la MISA nimica .  :lol:

Edited by UnixMarius, 02 September 2006 - 08:30.


#6852
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006
Am să prezint niște fragmente din cartea Avanpremiera experiențelor spirituale de la A la Z, în care se atestă că G, ca și Sai Baba și alții, are reale puteri paranormale (cu mult peste David Blaine). Eu personal cred că G are într-adevăr puteri paranormale. Mărturisesc că în timp ce copiam mărturiile astea îmi venea să îmi torn cenușă în cap...Pe de o parte unele din lucrurile pe care le face G mi se par de o imoralitate strigătoare la cer (cum altfel poți cataloga lucrurile scrise de Mădălina, care mai mult ca sigur sunt adevărate?!!) sau cretine (cum altfel poți cataloga devierea unui asteroid, de exemplu?!!), pe de altă parte te lasă cu gura căscată cînd vezi ce lucruri minunate face (fiind atît de mult timp la curs știu că lucrurile de mai jos nu sunt baliverne; eu mai pot relata încă vreo cîteva lucruri care confirmă faptul că G e o ființă deosebită și că are puteri paranormale).

D.D., un prieten din copilărie al lui G, care nu practica yoga la MISA

Prin anii '75-'76, întîlnindu-mă cu el, i-am destăinuit că sunt deprimat din cauza unei iubiri ce eșuase în mod lamentabil. Eram afectat și nu găseam nici o cale de ieșire din impas. El m-a ascultat și, uitîndu-se în ochii mei, mi-a spus, parcă citind în mine tot ceea ce trăiam: „Am să te ajut, dar totul depinde de tine, de voința ta de a te schimba. În seara asta, la orele 22.00, mă voi gîndi la tine și mîine să-mi spui ce s-a petrecut.” Mărturisesc cu mîna pe inimă că, la ora aceea, am trăit o neverosimilă experiență. Am simțit că un fluviu de energie necunoscută, o liniște și o împăcare deplină m-au inundat, venind de niciunde, fără să-mi dau seama. Eram parcă alt om, mai echilibrat, mai liniștit, mai puternic. A doua zi eram cu totul transfigurat: ceea ce credeam a fi o tragedie a vieții mele mi se părea acum ridicol de neînsemnat. Eu devenisem ceea ce eram mai înainte de a fi părăsit de iubită și anume un om liber. Atunci și nu numai atunci m-am convins de adevărul că prietenul meu din copilărie are puteri neobișnuite.

Iată un alt exemplu: mai tîrziu, întîlnindu-mă cu el pe stradă, mi-a strîns încet mîna, preț de cîteva secunde. Am schimbat cîteva vorbe, eu fiind grăbit, și ne-am spus la revedere. Acasă, soția m-a întrebat ce este cu mine: parcă pluteam, parcă visam. I-am spus că m-am întîlnit cu un vechi prieten din copilărie, care mi-a insuflat o energie vitală formidabilă, că acele clipe petrecute în preajma lui m-au convins că deține un fel de bio-cîmp cu virtuți binefăcătoare[...]. Am vrut să verific influența acelei energii pe care o primisem de la Grieg. Am luat o brichetă, am pus-o în palmă și aceasta nu s-a dezlipit cînd am răsucit mîna. Am continuat cu un pix, cu o cheie, cu o riglă, apoi cu alte obiecte mărunte. Eram aproape șocat. Devenisem „magnetizat” în urma întîlnirii cu Grieg. De atunci, cînd vreau să-mi uimesc cunoștințele, făcîndu-le să se amuze de puterile mele „paranormale”, le arăt experimentul cu obiectele ce stau lipite de palma sau corpul meu.

C.C.

În acel moment am văzut un bărbat care se dădea într-unul din leagăne, din ce în ce mai tare, ca și cum ar fi fost cuprins de o subită nebunie. Leagănul avea deja mișcări foarte ample, aproape de limita sa de rezistență. Toți priveau înmărmuriți spre acel bărbat, pe care nimeni nu reușise să-l oprească, atrăgîndu-i astfel atenția lui Grieg asupra incidentului. În momentul următor am auzit vocea lui Grieg, spunînd supărat: "Încă unul care vrea să se sinucidă!" Și în aceeași clipă s-a întors ușor spre leagăn, față de care se afla la o distanță de circa 10 metri. Simultan mi-am întors și eu privirea în acea direcție și am rămas uluit de ceea ce s-a petrecut într-o fracțiune de secundă: am văzut cum leagănul s-a oprit imediat și am sesizat apoi că acesta era rupt. În el stătea un bărbat căruia ochii îi luceau nefiresc, fiind pur și simplu amețit, și care în mod evident nu se mai putea controla. Grieg a mai spus atunci: “Doi bărbați să meargă și să-l întindă pe iarbă; o să-și revină curînd.”

M.A.

Eram la mare, în „Golful Francez", în 1985, împreună cu mai mulți yoghini […].La un moment dat, am zărit un delfin în larg. Am atras atenția tuturor și, bucuroși ca niște copii, savuram jocul său printre valuri. Nici unul dintre nu mai văzuse un delfin în mare pînă atunci. Înduioșat de candoarea noastră, Grieg ne-a întrebat zîmbind dacă vrem să-l aducă la mal. Curioși cum va putea realiza aceasta și incitați de zîmbetul său misterios, am răspuns în cor că vrem. Apoi Grieg s-a întors cu fața la mare și, ridicînd mîna la orizontală, cu un gest de o fermitate neobișnuită, a chemat cu degetul delfinul la mal. În cîteva minute toți priveam uluiți și totodată încîntați cum un pui de delfin, de cel mult un metru lungime, stătea pe mal, cu burta pe nisip, acolo unde se sparg valurile. Nu mai putea respira nici unul dintre noi de uimire. Apa mării îl scălda doar pe burtă, așa că ne-am gîndit că va muri dacă va rămîne la soare. Fără să-și piardă acel zîmbet misterios, Grieg ne-a întrebat din nou dacă vrem să trimitem delfinul în apă și, chiar dacă nu știam nici unul cum va realiza el aceasta, am răspuns că da. Fascinați, am privit și de data aceasta cum Grieg s-a întors spre mare și parcă a "ordonat" apei să recupereze puiul. Imediat a venit un val mai mare iar puiul de delfin a ajuns din nou în apă.

N.C.

Busola era așezată pe masă, deci pe suport fix iar Grieg se „juca" cu ea: cînd se apropia de masă, acul busolei "uita” să mai indice nordul, cînd se depărta de ea, acul revenea la normal. A repetat experimentul de cîteva ori și de fiecare dată acul busolei reacționa în același fel. Eram trei persoane și jocul părea foarte simplu: abia cînd ne-am pus problema să realizăm și noi același lucru am înțeles că ne este imposibil iar ceea ce s-a petrecut cu acea busolă ignora o lege clasică în fizică.

L.D.

Era marți dimineața. Mă pregăteam să plec pentru a-i pregăti masa lui Grieg. Am descoperit, atunci cînd mă aflam la baie, că nu mai am deodorant. Un gînd, o fracțiune de secundă. Am completat apoi gîndul: "Îmi voi cumpăra săptămîna viitoare" […]. Noaptea, pe la miezul ei, m-am dus să-i duc lui Grieg mîncarea, pe care cu tot sufletul i-o pregătisem. La ușa lui, ca de obicei, erau mulți cursanți, care-i așteptau, plini de emoții, sfatul. Ușa casei lui s-a deschis larg și din prag ne-a zîmbit Grieg, așa cum numai el o face. A început să împartă daruri la toată lumea: dulciuri, fructe, cărți. Un fapt obișnuit, ai putea spune. Uitîndu-se cu un zîmbet larg și la mine, mi-a oferit un spray deodorant. Mi-am adus aminte atunci de gîndul meu de dimineață și de îngrijorarea că îmi lipsea acest accesoriu. L-am privit și am început să plîng de fericire. Iar el, parcă nedumerit, m-a întrebat: „N-am înțeles eu bine? Nu de asta aveai nevoie?” Acesta este Grieg! Iubire copleșitoare, tăcută, discretă, învăluitoare, desăvîrșită!

M.C.B.

Eram într-o seară, împreună cu Grieg și cu un prieten, prin oraș. L-am rugat să mergem să mîncăm pizza, pentru că știam că nu mai mîncase nimic din seara zilei precedente [...]. La un moment dat, Grieg mi-a spus să îi transmit ceva unui prieten de-al meu: „Spune-i. Ai să vezi că se va bucura”, a adăugat.
„Și va fi foarte fericit, nu-i așa?” am răspuns.
„SHIVA, da, va fi foarte fericit”, mi-a replicat Grieg, inițiind astfel favoritul său joc de calambururi.
„SHIVA, eh, SHIVA! Aș dori eu să-L simt pe SHIVA...”, i-am zis eu intrînd spontan în joc.
„Cum, nu L-ai simțit pe SHIVA pînă acum?” m-a întrebat Grieg, privindu-mă cu vădită mirare.
„Ei, ba da, dar așa...profund...”, am adăugat eu cu nostalgie în glas.
În momentul imediat următor, acordurile muzicale care răsunau  în restaurant s-au schimbat brusc și o melodie de o cu totul altă factură decît pînă în momentul respectiv a umplut atmosfera. „Puterea iubirii” (titlul melodiei)...lui SHIVA s-a revărsat atunci asupra mea sau a izvorît din interiorul meu copleșindu-mă din interior și din exterior în același timp. Era o declarație de dragoste pe care SHIVA mi-o făcea în acel moment, acolo, iar eu o trăiam cu fiecare celulă a ființei mele într-o stare de orgasm de o elevare și de un rafinament pe care nu o mai simțisem niciodată. Radiam lumina și iubirea prin fiecare por. Cel care mai era împreună cu noi rămăsese mut de emoție privind transformarea ce se produsese în ființa mea. Eram atît de transfigurată, topită în acea stare de extaz, încît puteam citi pe fața lui miracolul pe care îl trăiam. O plăcere delicioasă mă învăluia cu o tandrețe nesfîrșită. Eram în brațele lui SHIVA simțindu-l așa cum îmi dorisem. Da, L-am simțit pe SHIVA. În tot acest timp, Grieg își continuase masa, cu atenție, așa cum își desfășura fiecare acțiune, ca și cum nimic deosebit nu s-ar fi petrecut. Și, într-adevăr, pentru el nimic deosebit nu se produsese căci beatitudinea divină este starea naturală a ființei lui.


I rest my case.
 UnixMarius, on Sep 2 2006, 09:29, said:

"JOCUL CU PIPI
Unele din situatiile la care fac referire Bivolaru si Madalina Dumitru evoca un joc... cu pipi. Nu e vorba de urinoterapie, asa cum s-ar putea crede, avand in vedere ce a relatat presa, ci de un exercitiu de retentie a urinei in corp pentru dezvoltarea muschilor de la nivelul aparatului urinar. Yoghinii cred ca un astfel de exercitiu este benefic pentru sanatate. "

Link

Numai un tembel poate sa creada asa ceva.  :death:  . Nu ma mai mira la MISA nimica .  :lol:


Ceea ce ai scris tu cred că are legătură cu urinarea fracționată, care se spune că are drept efecte transmutarea și sublimarea energiei, întărirea mușchilor, erecție mai sănătoasă în cazul bărbaților, etc. Check this link:
http://www.yogaesote...l...O&item=1822

#6853
opo

opo

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,591
 • Înscris: 24.08.2006
Acu Naga a plecat,dar printre cei ramasi, ma poate lamuri cineva cu ceva explicatii despre postul negru(in care nu se maninca deloc, eventual se bea apa), si vreau daca se poate informatie care sa nu tina de MISA. Ma intereseaza durata, atitudine si ce altceva mai trebuie interior sau exterior.

Edited by dildo, 02 September 2006 - 09:25.


#6854
marian2006

marian2006

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 613
 • Înscris: 12.08.2006

 dildo, on Sep 2 2006, 10:15, said:

Acu Naga a plecat,dar printre cei ramasi, ma poate lamuri cineva cu ceva explicatii despre postul negru(in care nu se maninca deloc, ecentual se bea apa), si vreau daca se poate informatie care sa nu tina de MISA. Ma intereseaza durata, atitudine si ce altceva mai trebuie interior sau exterior.

Ia vezi aici:

http://www.vindecare...apie/postul.htm

Postul, care este o actiune de renuntare completa sau partiala de la hrana, reprezinta principalul mijloc de vindecare si transformare a fiintei umane prin eliminarea otravurilor din corp.
Cel mai des intalnit, cu o larga raspandire in randul populatiilor de diferite nationalitati este postul religios, pentru romani postul crestinesc. Practicat de mii de ani, transmis din generatie in generatie, el a devenit parte integranta din viata crestinului practicant.
Motivat sentimental si religios de exemplul lui Iisus Hristos, precum si de evenimentele legendare din viata bisericii crestine, postul se tine in diferite perioade ale anului, avand durate si grade de severitate diferite, in functie de evenimentul la care se face referinta.
Se subantelege ca postul are efect global de dezintoxicare si purificare a structurii fizice stiindu-se ca produsele de origine animala se altereaza rapid lasand multe reziduuri in organism. Astfel, in traditia crestina, postul Pastelui are rolul de a curata fiinta umana dupa excesele alimentare din timpul iernii permitandu-i renasterea la o conditie mai pura si vitala in acord cu noile forte regeneratoare ale primaverii; la fel postul Craciunului pregateste omul pentru perioada iernii. Aceasta este forma cea mai usoara de post in care nu se consuma alimente de origine animala (carne, oua, icre, lactate).
O alta abordare a postului este cea stiintifica, care studieaza corpul uman utilizand tehnologie de ultima ora in domeniul electronicii, fizicii, chimiei s.a.m.d.
In mod inexplicabil pentru medicina clasica, naturistii reusesc sa „pacaleasca“ o serie de boli considerate incurabile printr-un mijloc foarte simplu si extrem de eficient, insa foarte puternic, care este postul negru. El este practicat in clinici specializate, renumite fiind cele din Austria, Elvetia, fosta U.R.S.S., Statele Unite etc. Pacientii sunt asistati de medici cu experienta in domeniu, programul este riguros, postul fiind asociat si cu alte terapii naturiste menite sa dezintoxice organismul, sa ii refaca echilibrul pierdut ca urmare a unui mod de viata dezordonat care incalca legile naturii.
Acest tip de post este indicat drept cura de dezintoxicare, fiind terapia cea mai puternica si cu efectele cele mai rapide, atat pentru vindecarea trupului, cat si a sufletului.
Este forma de post recomandata persoanelor cu o vointa foarte puternica, precum si celor aflati in situatii limita si care au o motivatie pentru a recurge la acest tip de tratament.
Valeriu Popa, fiind el insusi un practicant al postului negru, cel mai lung pe care l-a tinut fiind de 52 de zile, l-a promovat ca forma de tratament, avand rezultate spectaculoase. Pentru oamenii ajunsi in pragul dispera rii, bolnavi irecuperabili pe cale medicala, fara speranta de viata, aceasta terapie reprezenta ultima solutie. In cazurile de cancer si toate bolile grave este considerat principala „terapie-soc“ a medicinii naturiste, prin aceasta stopandu-se evolutia lor si chiar vindecandu-se.
Postul negru nu este recomandat persoanelor subponderale, cu o vitalitate scazuta, hipotensive, cu carente grave de minerale si vitamine.
In aceste cazuri, sunt de preferat posturile cu sucuri de legume si fructe.
De la caz la caz, Valeriu Popa recomanda 7, 14 sau 21 zile de post cu apa distilata. Foarte rar, sugera posturi de 28 de zile sau mai mult.
Celor aflati in situatii limita le spunea franc: „Omule, fizic esti mort, energetic mai ai insa sanse. Lupta, fa ce ti-am recomandat si poti scapa.“ Dansul nu garanta viata sau vindecarea nimanui: „Eu nu sunt Dumnezeu, nu eu iti dau viata, nu eu te pot salva; pot insa sa-ti spun ce au facut alti semeni si contemporani cu tine, aflati in situatii similare cu a ta, care acum traiesc, care au iesit din prapastia mortii.“ In timpul postului se consuma 2 litri de apa distilata (pentru uz alimentar) pe zi si se fac doua clisme: una dimineata cu 2 litri de ceai de musetel si alta seara cu 2 litri de ceai de rostopasca. Cei doi litri de lichid pentru clisma se introduc in doua sau mai multe reprize pentru a nu forta colonul.
Este bine ca postul sa fie insotit de rugaciune pentru ca el are darul de a actiona asupra fiecarui aspect din fiinta umana, fiind prilej de curatire a mintii si sufletului si de inaltare spirituala.
Pe durata postului este bine sa aveti activitate fizica si intelectuala moderata (atat cat este posibil), sa se evite statul in pat peste limita fireasca, necesara somnului. Feriti-va de situatii conflictuale, discutii contradictorii.
Impacati-va si iertati pe toti cei care considerati ca v-au necajit si cereti-va iertare celor carora le-ati gresit; astfel postul castiga mult in eficienta.
Nu postiti in scopuri revendicative, protestare caci vibratiile negative cu care va inconjurati in asemenea situatii va afecteaza sanatatea.
Tot pe parcursul postului, limba se racleaza cu o spatula de lemn (coada de lingura de lemn), de 2-3 ori/zi, de fiecare data cand limba devine incarcata.
La fel de importanta ca postul in sine, dar prezentand riscuri mari pentru sanatate daca e facuta incorect - este revenirea din post.
De obicei, Valeriu Popa recomanda 7 zile de revenire, perioada in care se consuma in continuare 1 pana la 1,5 litri de apa distilata zilnic, la care se adauga:
- in prima zi: zeama de la o lingura de orez fiert in 0,5 litri apa distilata timp de 10 minute
- in a doua zi: zeama de la 2 linguri de orez fiert in 0,5 litri apa distilata timp de 10 minute
- in a treia zi: zeama de la 3 linguri de orez fiert in 0,5 litri apa distilata timp de 10 minute
- in a patra zi: Se fierb 3 linguri de orez si una de arpacas intr-un litru de apa distilata, 10 minute. Se bea zeama si se consuma 2-3 linguri de fiertura treptat, pe parcursul zilei.
- in a cincea zi: Se fierb 4 linguri de orez si 2 linguri de arpacas intr-un litru de apa distilata, 10 minute. Se consuma zeama si jumatate din fiertura pe parcursul zilei.
- in a sasea zi: Se fierb 4 linguri de orez si 3 linguri de arpacas intr-un litru de apa distilata, 10 minute. Se bea zeama si se consuma fiertura pe parcursul zilei.
- in a saptea zi: Se fierb 5 linguri de orez si 3 linguri de arpacas intr-un litru de apa distilata, 10 minute. Se bea zeama si se consuma fiertura.
In cazul posturilor de 3-4 saptamani si mai mult, perioada de revenire de 7 zile trebuie prelungita in functie de organism. Dupa aceasta, pacientul intra pe un regim echilibrat, specific lui si bolii respective.
Efectele secundare ale postului negru isi fac apartitia inca din primele zile. Apar diverse tulburari, oboseala, transpiratii, tremuraturi, palpitatii, greturi, varsaturi, tulburari vizuale, cefalee, nervozitate, iritabilitate - care sunt provocate de eliminarea toxinelor sub diverse forme si de un consum energetic mai mare din partea organismului pentru a le expulza. In fata unor astfel de manifestari nu trebuie sa va speriat i si sa intrerupeti postul deoarece prin aceste eliminari se regenereaza si regleaza anumite functii si procese ale corpului.
Tot pe parcursul postului, se elimina gradat si diverse „impuritati“ din aura energetica si Lumina interioara se va manifesta din ce in ce mai pregnant in voi. Deveniti astfel mult mai usori si mai fericiti.
Atentie!
Daca se urmareste un post negru mai mare de 3 zile, este bine sa fie facut sub supraveghere medicala de specialitate. Consultati un medic naturist inainte sa va hazardati la astfel de auto-tratamente si asigurati-va ca aveti asistenta lui.

#6855
cosci

cosci

  Member

 • Grup: Validating
 • Posts: 386
 • Înscris: 20.06.2006

 marian2006, on Aug 31 2006, 11:20, said:

Mai mult decât atât, în viitorul apropiat vor apărea roadele profund benefice ale acestei reușite, care va face MISA să se înalțe pe piscurile pe care le merită. Într-o intimă corelare cu profețiile lui Sundar Singh, această școală spirituală va fi cea mai importantă de pe planeta noastră.
Daca aceste afirmatii sunt pe atat de adevarate pe cat sunt de adevarate si Profetiile lui Sundar Singh e nasol, pentru ca, din cate stiu eu Sundar Singh nu a scris nimic de genul asta cand era in viata:

Quote

S-a vorbit si continua sa apara ecouri despre un destin privilegiat al românilor. Niste texte atribuite indianului crestin Sundar Singh prefigurau geografic si arhitectonic spatiul românesc într-un fel de Nou Ierusalim. Cei care s-au dus apoi pe urmele textelor ramase de la initiatul indian, au avut neplacuta surpriza sa nu gaseasca în opera indianului nici un cuvânt despre România. Dar folclorul s-a împânzit. Si în clipa de fata apar idei tiparite despre favoarea pe care românii o vor binemerita de la Ceruri... S-a instaurat asadar un fel de viziune asupra românilor care ar figura ca destin ca popor ales!
(din revista MAGAZIN - http://www.revistama...i-si-dacii.htm).


NU exista nicio afirmatie despre ROMANIA si viitorul ei maret in textele scrise de Sundar Singh, nici in transcrierile conferintelor sale ... iar aceste "profetii" alaturi de altele similare, atribuite lui Simion Stalpnicul si lui Serafim de Sarov se spune ca au fost dictate in sedinte de spiritism organizate intr-o loja masonica "ilustra" a romaniei, in perioada interbelica.

Edited by cosci, 02 September 2006 - 19:23.


#6856
cosci

cosci

  Member

 • Grup: Validating
 • Posts: 386
 • Înscris: 20.06.2006

 marian2006, on Aug 31 2006, 11:20, said:

De altfel, G a susținut că Palatul Potala din Lhasa seamănă extrem de bine cu Casa Poporului (lucru adevărat), ceea ce semnifică, conform lui G., că polul spiritual al Tibetului s-a mutat în România.
Palatul Potala din Lhasa seamana atat de bine cu Casa Poporului ... pe cat de bine seamana si cu Pentagonul sau cu Muzeul Louvre ... hai sa fim seriosi !
Uitati-va la imagini mai si nu mai credeti asa aiurea in aceasta asemanare extraordinara ce NU EXISTA:
[ http://www.daveoasis.com/121-potala-side.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.carto.net/neumann/travelling/china_tibet_2001/17_potala/21_lower_exit_of_potala_with_flowers.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
... mai multe imagini aici: http://www.carto.net...2001/17_potala/ si in multe alte parti ...
iar casa poporului:
[ http://www.kambox.net/uploads/Image/Magazin/casa_poporului.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://oasis.halfmoon.jp/extphoto/rom_photo/p9271760.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
si multe alte imagini ...

VEDETI VREO ASEMANARE EXTRAORDINARA INTRE ACESTE DOUA CLADIRI?

Nu-i asa ca seamana la fel de mult cum seamana piramidele din Egipt cu Atheneul Roman ... sau cum seamana babele din bucegi cu coloana infinitului a lui Brancusi?

#6857
cosci

cosci

  Member

 • Grup: Validating
 • Posts: 386
 • Înscris: 20.06.2006
... chiar faptul ca se crede in acesta asemanare intre Palatul Parlamentului si Potala (desi pentru oricine le priveste e clar ca aceasta nu exista ... decat foarte vag ... si de foarte departe) dovedeste starea de "hipnoza" in care sunt adanciti cei ce cred (no offence marian, vorbesc la modul general si nu despre tine aici, pentru ca aceasta asemanare o vad aproape toti cursantii... desi daca le arati o poza cu potala nu o recunosc de bine ce seamana cu casa lui ceaushescu).

este un exemplu intre multe altele, de lucruri ce sunt crezute si acceptate in ciuda evidentei... la fel cum e si cu aceste Profetii ale lui Sundar Singh ... culmea, obtinute din surse masonice de catre cei de la curs si care nu se gasesc in nicio culegere de lucrari ale indianului!
E interesant ca nu se mentioneaza parerea lui (extrem de crestina) despre Kali si alte mari zeite indiene in acest context, ca nu se spune cum il critica pe Krishna ca-l indemna pe Arjuna sa ucida etc... ca nu sunt citate si alte lucrari ale sale in care se comenteaza chiar despre yoga si alte "scarbosenii" ale Indiei, in comparatie cu trairea in Hristos!

Dar e normal sa nu prezinti tot adevarul ci doar parti ale sale ce intereseaza pe cel ce manipuleaza prin intermediul acestor "parti"!

Edited by cosci, 02 September 2006 - 19:54.


#6858
andreic

andreic

  Very OLD Member

 • Grup: Moderators
 • Posts: 119,648
 • Înscris: 07.02.2003

 cosci, on Sep 2 2006, 20:46, said:

... chiar faptul ca se crede in acesta asemanare intre Palatul Parlamentului si Potala (desi pentru oricine le priveste e clar ca aceasta nu exista ... decat foarte vag ... si de foarte departe) [b]dovedeste starea de
Nu exista nici o asemanatare... clar. Structural primele imagini arata cladiri cu pereti trapezoidali si cu iz de piramida pe cand casa poporului are pereti dreapti, cat sa arate grandoarea raposatului pentru forme clare.

Edited by andreic, 02 September 2006 - 20:15.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate