Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

MISA & Bivolaru - pro si contra

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
28765 replies to this topic

#18451
kimiko

kimiko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 12.03.2007

View PostLamaEsoteric, on Mar 25 2007, 12:03, said:

Quote


Daca ai ceva cu Grieg, chiar si asa, ar trebui totusi sa fii om integru in fatza lui Dumnezeu. Sau poate ca nici in Dumnezeu nu mai crezi amice, asta ar lamuri situatia complet.

No offence to you too ;)]
Daca ai ceva cu Claudiu sau cu Simona afirmatia de mai sus e valabila si pentru tine.

P.S. Pana acum am intrat aici pentru dialogul cu @indignatu si prietenii stiu de ce ;)
Cu scuzele de rigoare va spun urmatoarele:
Parerea mea e ca nu urmariti un dialog sincer ci sa va impuneti punctul de vedere cu orice pret (actiune pur egotica), chiar cu pretul injosirii voastre pana la a recurge la meschinarii (actiune lipsita de orice ratiune). E cam mare pretul, sa-ti vinzi sufletul (sa te injosesti chiar atat de mult) pentru cauta sa demonstrezi ceva. E treaba voastra, e sufletul vostru, e constiinta voastra si nu reusiti decat sa ne faceti sa zambim pe cei care observam incrancenarea voastra de a vedea raul acolo unde nu este. Nu faceti altceva decat sa percepeti totul prin prisma propriilor meschinarii.
Spun scuzele de rigoare pentru ca, in general, intr-o discutie, nu folosesc atacul la persoana pentru a imi intimida oponentul. Este lipsit de bun simt si demnitate. Am intentionat sa va spun motivul pentru care consider ca este o pierdere de vreme pentru toti cei care cauta sa dialogheze cu majoritatea dintre voi, cei anti, care luptati orbeste pentru o cauza pierduta si anume distrugerea misei.
In rest, toate cele bune :)

  Asta e valabil pentru misa ...nu uita ca am frecventat cursurile si chiar mai mult;deci cunoastem amanunte pe care voi le spoiti ca sa straluceasca..insa dedesubt stim cu totii ce se afla de fapt.Si nimeni nu lupta pentru nici o distrugere..sau ai cumva mania persecutiei??am apreciat bine ca esti in cautare de citate ...la misa e clar ca nu se poate dialoga...dovezile sunt mai multe si nu poti tu sa orbesti mai multe persoane care nu pun botu la ce serviti voi "spiritualizat" .O intoarceti ca in telenovele.

#18452
endeuce

endeuce

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 23.02.2007
@lamaesoteric

sper ca esti om de buna credinta si chiar urmaresti un dialog sincer. Sa stii ca ti s-au adresat intrebari concrete pe care vad ca le ignori. Asta face ca raspunsurile tale sa nu fie relevante.
Poate ca nu ai timp sa cauti in paginile precedente, asa ca iata unul dintre cel mai recent set de intrebari.

http://forum.softped...t...t&p=2595716

Dar mai sunt si altele.

Tu spui ca oamenii au ceva cu MISA si nu fac altceva decat sa bage strambe. Or fi si din astia, dar spre deosebire de vremurile articolelor din Cuvantul si mai recent din Ziua, acum totusi nu mai este vorba de simple fantezii de baieti frustrati.
Sunt aspecte concrete pe care le stim cu totii. Doar pentru exemplificare (nu pentru ca ar fi cel mai important aspect) ce zici de videochat-uri erotice ? Care este pozitia yogasoteric fata de aceste activitati ? Pe de o parte aflam ca orice activitate gen (citez din memorie) 'ia un leu, arata-mi sanul' este prostitutie sau preacurvie, iar pe de alta acum e ok daca e facuta cu scop nobil ?

Nu vreau sa-ti jignesc inteligenta, sunt sigur ca ai observat si acele opinii de bun simt fata de starea de fapt de la curs. Iata ca totusi nu ai nimic de raspuns la acestea, preferand sa observi numai subiecte la care poti raspunde in doi peri. Am observat acest fel de a dialoga, prin ignorarea selectiva a temelor ce se pun in discutie, la politicieni ca Iliescu. Cred ca aceasta asociere nu iti face cinste.

Edited by endeuce, 25 March 2007 - 02:12.


#18453
indignatu

indignatu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 24.11.2006
Hotarasem si eu sa nu mai scriu. Pentru ca nu are cine sa asculte. Dar pana la urma trebuie sa le atrag si eu atentia celor de la yogaesoteric (prin amabilitatea lui lamaesoteric) ca ceea ce au facut cu Claudiu este descalificant. Si asta pentru ca acel articol este o minciuna care repetata si dusa mai departe reprezinta o barfa si o calomnie.
Mai intai este bine sa va interesati (sunt naiv si consider ca nimeni nu mai stie) cat timp a stat Claudiu in inchisoare in 1989. Veti afla lucruri surprinzatoare, va asigur.
In al doilea rand aflati care a fost relatia Simonei cu acel unchi securist (si aici veti afla lucruri surprinzatoare).
Este penibil ceea ce faceti si asta nu la sala unde va vad doar "discipolii" ci in mod public unde va vede toata lumea. De altfel practica asta cu rudele care au facut nu stiu ce seamana foarte mult cu ce se petrecea pe vremea comunismului unde faptul ca aveai o ruda mai nu stiu cum era o piedica in calea "evolutiei". Este o vanatoare de vrajitoare.

Un alt aspect este valul de minciuni menite sa-i "discrediteze" pe cei plecati si care sunt lansate de teama ca vor pleca cursantii la noile "scoli" de yoga.
O sa ma limitez la un mic exemplu de perversitate care cu tristete trebuie sa o spun provine direct de la Gregorian. Pentru a dovedi ca Liviu este un ahtiat dupa bani, au scos de la "naftalina" un cuplu, Claudia si Ovidiu Badulescu. Acestia le-au tras o teapa celor din Brasov (voita sau nu). La vremea respectiva au hotarat sa faca din casa lor ashram, o casa in care atunci nu locuia nimeni si era plina de mizerie. Yoghinii nostri, impreuna cu Liviu pun mana de la mana si fac casa locuibila. Moment in care evident ca incep oscilatiile celor doi. (nu va plictisesc cu toata povestea) In cele din urma totul iese prost si yoghinii sunt dati afara. Atunci Gregorian ii compatimeste pe yoghinii din Brasov, le spune ca au fost prosti sa investeasca timp si bani fara sa aiba acte, ca si el s-a "ars" si ca stie... Pe Claudia refuza sa o mai primeasca la curs pana nu returneaza banii investisi si o trimite in japonia pentru asta... Si acum Claudia si cu Ovidiu sunt victimele lui Liviu care a vrut sa le ia casa...
Este ca in zicala "fa-te frate cu dracu pana treci puntea".

Sunt si multe alte minciuni "politice" vehiculate la curs acum pentru a arunca cu noroi in "separatisti" insa va las sa le descoperiti si singuri (cei de la MISA) in masura in care adevarul va intereseaza  cat de cat. Si nu este nici macar nevoie sa ma combateti, minciunile spuse raman minciuni, indiferent de motive.

La cursul de anul mare din Bucuresti D.Monica a tinut sa precizeze ca "separatistii" nu fac o scoala de yoga curata cu acordul lui Gregorian ca sa scape MISA de bube si asta pentru ca se raspandise zvonul periculos, foarte periculos, ca de fapt Claudiu ar face asta doar pentru ca sa se poata spala MISA si oamenii care nu mai vor cu videochat si pornografie sa aiba astfel o alternativa. Va dati seama ca  ramaneau fara platitori de taxa. Pentru ca in cele din urma la asta se reduce totul.

Este interesant si terminologia aberanta care este folosita: Claudiu "racoleaza" oameni pentru meditatie iar Simona ii "deviaza" catre Dumnezeu. Adica este un lucru "rau" sa meditezi (alaturi de Claudiu) sau sa aspiri direct catre Dumnezeu (fara "intermedierea" lui Gregorian). De asememena insinuarea comica a lui Monete si compania cum ca Simona, Claudiu, Liviu, Narcis si cine o mai fi nu sunt maestri si numai Gregorian e. De parca acestia umbla cu pancarta pe ei sa se laude ca sunt maestri bodhaka sau mai stiu eu de ce natie. Cel putin Claudiu sustine foarte ferm ca nu este un maestru si prin urmare este o minciuna sa fie acuzat de asta. Unul singur a afirmat despre el ca este cel mai mare maestru (cu foarte multa umilinta) si nu face parte dintre "separatisti".

In toate reactiile misane la evenimentele de acum nu s-a putut vedea nici o urma de spiritualitate ci doar o atitudine babeasca de aghesmuire a "necuratului" care vrea sa fure proprietatile (oamenii) de la MISA.

Edited by indignatu, 25 March 2007 - 02:27.


#18454
kimiko

kimiko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 12.03.2007

Quote

Totul este pur doar pentru acela care este pur.
http://www.yogaesote...l...O&item=4575
  
  Ai vrea sa imi explici si mie  aceste vorbe pe care le semneaza gbeu ?Pentru ca ar trebui in calitate de invatator sa iti fi insusit lectia pe care o predai.El vede peste tot demoni si alte lighioaie  si vine cu texte sa i le inghitim pe nemestecate .Daca ar fi cinstit l-ar lua de exemplu pe Ghandi care atunci cand o mama a unui copil i-a cerut sa-i spuna copilului sau sa inceteze a mai manca dulciuri acesta i-a spus sa revina dupa o vreme, timp in care el a renuntat la a mai manca dulciuri, abia apoi a indraznit sa-i spuna copilului sa renunte.Dar gb e pe aceeasi unda cam de mult timp..Altceva nu stie decat sa ofere citate , care sunt vorbe goale atunci cand el nu le indeplineste .Cum poti sa te vezi numai pe tine bun?Mai sunt si altii buni si capabili sa il slujeasca pe Dumnezeu dar nu fac din asta piedestal pentru propriile lor persoane ca lumea sa li se inchine.Daca esti maret si un maestru adevarat te inchini in fata celui care vrea sa te urmeze.Asta arata maretia si invata pe cirac sa faca la fel.Iisus le-a spalat picioarele ucenicilor .gb i-a scuipat in fata ...cu toate scrisorile alea abjecte pe oamenii care i-au fost aproape si l-au sustinut si i-au luat apararea ,si-au pus omenia la bataie pentru incurcaturile sale.Cum o sa-i rasplateasca Dumnezeu pe acesti oameni care au mintit pentru el?

#18455
kimiko

kimiko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 12.03.2007
@lamaesoteric


  View Member Profile
Add as Friend
Send Message
Find Member's Topics
Find Member's Posts   Today, 13:37 Post #18455  


Junior


Group: Members
Posts: 58
Joined: 12-March 07
Member No.: 153 672

Warn: (0%)  

QUOTE
Totul este pur doar pentru acela care este pur.
http://www.yogaesote...l...O&item=4575

Ai vrea sa imi explici si mie aceste vorbe pe care le semneaza gbeu ?Pentru ca ar trebui in calitate de invatator sa iti fi insusit lectia pe care o predai.El vede peste tot demoni si alte lighioaie si vine cu texte sa i le inghitim pe nemestecate .Daca ar fi cinstit l-ar lua de exemplu pe Ghandi care atunci cand o mama a unui copil i-a cerut sa-i spuna copilului sau sa inceteze a mai manca dulciuri acesta i-a spus sa revina dupa o vreme, timp in care el a renuntat la a mai manca dulciuri, abia apoi a indraznit sa-i spuna copilului sa renunte.Dar gb e pe aceeasi unda cam de mult timp..Altceva nu stie decat sa ofere citate , care sunt vorbe goale atunci cand el nu le indeplineste .Cum poti sa te vezi numai pe tine bun?Mai sunt si altii buni si capabili sa il slujeasca pe Dumnezeu dar nu fac din asta piedestal pentru propriile lor persoane ca lumea sa li se inchine.Daca esti maret si un maestru adevarat te inchini in fata celui care vrea sa te urmeze.Asta arata maretia si invata pe cirac sa faca la fel.Iisus le-a spalat picioarele ucenicilor .gb i-a scuipat in fata ...cu toate scrisorile alea abjecte pe oamenii care i-au fost aproape si l-au sustinut si i-au luat apararea ,si-au pus omenia la bataie pentru incurcaturile sale.Cum o sa-i rasplateasca Dumnezeu pe acesti oameni care au mintit pentru el?

#18456
bushido

bushido

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 16.03.2007

View PostLamaEsoteric, on Mar 24 2007, 19:03, said:

Parerea mea e ca nu urmariti un dialog sincer ci sa va impuneti punctul de vedere cu orice pret (actiune pur egotica), chiar cu pretul injosirii voastre pana la a recurge la meschinarii (actiune lipsita de orice ratiune). E cam mare pretul, sa-ti vinzi sufletul (sa te injosesti chiar atat de mult) pentru cauta sa demonstrezi ceva. E treaba voastra, e sufletul vostru, e constiinta voastra si nu reusiti decat sa ne faceti sa zambim pe cei care observam incrancenarea voastra de a vedea raul acolo unde nu este. Nu faceti altceva decat sa percepeti totul prin prisma propriilor meschinarii.
Spun scuzele de rigoare pentru ca, in general, intr-o discutie, nu folosesc atacul la persoana pentru a imi intimida oponentul. Este lipsit de bun simt si demnitate. Am intentionat sa va spun motivul pentru care consider ca este o pierdere de vreme pentru toti cei care cauta sa dialogheze cu majoritatea dintre voi, cei anti, care luptati orbeste pentru o cauza pierduta si anume distrugerea misei.
In rest, toate cele bune :)


hai serios, esti sigur ca asta vreau cei de pe acest forum: distrugerea misei? Uite, pe mine ma doare fix undeva (nici macar acolo) de ceea ce se intampla in misa. Tot ce vrem noi, cei de pe acest forum, ca fosti sau actuali cursanti, este gasirea unor explicatii decente la niste fapte socante petrecute in misa si nu dezmembrarea ei. Asa ca mai scoate-ti porcaria asta din cap cu voi aia "pro=bunii" si ceilalti, "anti=raii". Incearca sa gandesti logic: cum ar putea anumite persoane care isi dau cu parerea in scris pe un forum sa dezmembreze o miscare de genul misa? Iar din punctul tau de vedere, faptul ca scriu ceva pe forumul asta inseamna neaparat ca mi-am vandut sufletul? Iti dai seama ce imbecilitati debitezi, cretinule?!!! Uite, eu urmaresc un dialog sincer, dar voi, cei din misa sunteti capabili sa dati niste raspunsuri sincere la mizeriile referitoare la frecatul barei in Japonia, de ex? Sau o sa va suiti iarasi in masina (stiti la ce ma refer) si o sa dispareti in trafic? Si mai vorbesti de actiuni pur egotice... de partea cui sunt acestea?
  Oricum, ceea ce se petrece acum in misa are amprenta binecunoscutei tiganeli romanesti. Ne meritam soarta ca natie. Sau mai bine zis, v-o meritati.

#18457
paxvobiscum

paxvobiscum

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 10.11.2006

View PostLamaEsoteric, on Mar 25 2007, 01:03, said:

hahaha m-a contactat un prieten sa-mi spuna ca unu de pe sp mi-a facut o farsa, sa mor de ras nu alta mai cosci
Asa ca nu are de ce sa imi fie mie rusine pentru ca tu ai fost meschin  :lol:  
Parerea mea e ca nu urmariti un dialog sincer ci sa va impuneti punctul de vedere cu orice pret (actiune pur egotica), chiar cu pretul injosirii voastre pana la a recurge la meschinarii (actiune lipsita de orice ratiune). E cam mare pretul, sa-ti vinzi sufletul (sa te injosesti chiar atat de mult) pentru cauta sa demonstrezi ceva. E treaba voastra, e sufletul vostru, e constiinta voastra si nu reusiti decat sa ne faceti sa zambim pe cei care observam incrancenarea voastra de a vedea raul acolo unde nu este. Nu faceti altceva decat sa percepeti totul prin prisma propriilor meschinarii.
Spun scuzele de rigoare pentru ca, in general, intr-o discutie, nu folosesc atacul la persoana pentru a imi intimida oponentul. Este lipsit de bun simt si demnitate. Am intentionat sa va spun motivul pentru care consider ca este o pierdere de vreme pentru toti cei care cauta sa dialogheze cu majoritatea dintre voi, cei anti, care luptati orbeste pentru o cauza pierduta si anume distrugerea misei.
Cand ai simtit ca pierzi puncte n-ai lasat justitia/pronia divina, ai venit 'sa dovedesti' ce lipsit de orgoliu spiritual si ce pur esti, citind printre randuri, decupand doar ce te avantajeaza. Iti amintesc si eu, de ex. cazul cu Monica Cesa la care nu ai raspuns.
Ce fel de vira esti? Nu-i mai bine sa-l urmezi pe Mihai St care s-a retras ero(t)ic de aici?
Aaa, scuza-ma..ai scris ca te retragi si ai revenit din compasiune pentru meschinii de aici care nu te apreciaza
Misa este in primul rand o proiectie fantasmico-orgiastica-imorala a membrilor ei. Este absurd sa pierzi timp sa distrugi ceva asa iluzoriu, dar cred ca sunt de apreciat cei care isi sacrifica timpul aici in numele Adevarului si Trezirii

P.S. Vulcanescu l-a avut elev pe gebeu
Gebeu i-a avut elevi pe Narcis, Liviu, Simona etc
Narcis avea elevi pe Mihaela, Eugen etc
Care ou/gaina virotica este mai tare&mare, nu cumva ala care a pacalit mai multa lume si se crede eliberat ioghin din nastere?

#18458
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View PostLamaEsoteric, on Mar 25 2007, 01:03, said:

hahaha m-a contactat un prieten sa-mi spuna ca unu de pe sp mi-a facut o farsa, sa mor de ras nu alta mai cosci

Cat despre "mesajul" tau, da, face sens, pe SP, si nu ma mir. Insa... insa... insa... GRDG E UN ESCROC.. cum e pe Yogaes.. nu face sens amice. Asa ca relax...
da.
Ati avut noroc ca nu am scris eu diacriticile ... si "intamplarea" asta a facut sa alterati bunatate de mesaj angelic. :)
Ca el o fi mobilizat pe altii - foarte bine. citeste mai jos ...

Quote

@icsoc, nu faci decat sa iti etalezi modul pervers de a actiona si cu asta cred ca am lamurit ideea.

Asa ca nu are de ce sa imi fie mie rusine pentru ca tu ai fost meschin  :lol:  

Daca ai ceva cu Grieg, chiar si asa, ar trebui totusi sa fii om integru in fatza lui Dumnezeu. Sau poate ca nici in Dumnezeu nu mai crezi amice, asta ar lamuri situatia complet.

No offence to you too ;)
am actionat pervers ... (in sensul nu atat de rau al cunvantului) :D nu atat de pervers cum a actionat Grig cand a modificat prima scrisoare a lui Monete - cea pe care inca o mai tineti pe site ... aceea e chiar perversitate.

Quote

P.S. Pana acum am intrat aici pentru dialogul cu @indignatu si prietenii stiu de ce ;)
Cu scuzele de rigoare va spun urmatoarele:
Parerea mea e ca nu urmariti un dialog sincer ci sa va impuneti punctul de vedere cu orice pret (actiune pur egotica), chiar cu pretul injosirii voastre pana la a recurge la meschinarii (actiune lipsita de orice ratiune). E cam mare pretul, sa-ti vinzi sufletul (sa te injosesti chiar atat de mult) pentru cauta sa demonstrezi ceva. E treaba voastra, e sufletul vostru, e constiinta voastra si nu reusiti decat sa ne faceti sa zambim pe cei care observam incrancenarea voastra de a vedea raul acolo unde nu este. Nu faceti altceva decat sa percepeti totul prin prisma propriilor meschinarii.
Spun scuzele de rigoare pentru ca, in general, intr-o discutie, nu folosesc atacul la persoana pentru a imi intimida oponentul. Este lipsit de bun simt si demnitate. Am intentionat sa va spun motivul pentru care consider ca este o pierdere de vreme pentru toti cei care cauta sa dialogheze cu majoritatea dintre voi, cei anti, care luptati orbeste pentru o cauza pierduta si anume distrugerea misei.
In rest, toate cele bune :)
nu-i nevoie sa te scuzi.
Ai dreptate, macar partial, in ce spui.
Insa pentru mine forumul asta  a fost o buna terapie si asa a fost si pentru alti cativa cu care am scimbat impresii.
Pe de alta parte au fost spuse aici lucruri ce trebuie cunoscute despre misa si porno-gurul Gregorian Bivolaru - copy/paste, "sa faci ce spune si nu ce face gurul", etc.
Dincolo de ele insa am ajuns de multe ori - fiecare dintre noi - la o lupta de orgolii.
Iar voi - cei ce faceti efortul sa vedeti binele acolo unde el nu este - ma intristati ...
Dar inteleg, era unul - Richard Bandler - care zicea ca nu conteaza daca sunt adevarate lucrurile in care crezi ci daca iti fac tie bine. Asa ca imi dau seama ca - atata timp cat nu ajungeti sa faceti vreo prostie din credulitate - va sunt de folos credinte in "zei" de carton.

#18459
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View PostLamaEsoteric, on Mar 25 2007, 01:03, said:

In incheiere, ca sa va destindeti nitzel, o mica satira simpatica publicata tot pe Yogaes, autor fiind inegalabilul @icsoc (chiar ai talent, sa stii):
stiu ca am talent ... mi-au zis-o multi si aici si prin alte parti ... poate va mai scriu ;)

Quote

Garcea și yoghinii...

  “Bună ziua ! Garcea mă keamă și am participat și eu la raziile la ashtia cu  ioga lor ... mentionez că este periculoshi și stă pe capu’ lor nu pe al altora, în plus toți are multe orgasme (care nici eu și nici măcar nevastamea nu știm ce este astea, sigur ceva rau). Ce e mai grav însă e faptu’ că ei face meditatii de unde sigur însusheshte sume nedeclarate la impozite, motiv pentru care le-am facut razii pentru evaziune fiscală (adica cum a zis la televizor - un fel dă crimă organizată, paramilitară și alte alea ... nu știu io că nu-s decât comisar). La aceste razii io personal confiscai următoarele:
- una bucată pahar cu un lichid gălbui (asha ca berea da mai amar);
- trei bucăți desene obscene cu cercuri concentrice înconjurate de pătrate și triunghiuri (o adevărată orgie geometrică);
- un telefon mobil cu ecran color (că mia zis fimiu săi aduc și lui ceva de ziua lui);
- trei pereki kilotsei tanga (pt nevastamea bineințeles).

În plus țin să menționez că la una din locuințele în care am intrat era o gaură în perete dubioasă (chiar perversă - cine știe ce făceau cu ea) și chiar un suspect linoleum pe jos. pe bivolaru nu lam gasit ca noi venisem pentru ca să-și ia domnu procuror un calculator pentru fisu.

La parter insă am gasit dovada grăitoare - o babă care și ea când a fost minoră a violato bivolaru și s-a grabit să-l reclame , când la văzut pe domnu procuror ... de asemenea sub amenințare, de bună voie nea mai declarat scris că are cunoștinte referitoare și la alte fapte probabile (sau reprobabile ?) pe care bivolaru și misa lea făcut în viețile lor anterioare dar nu nea spus mai multe că vrea protecție sub forma unui apartament cu trei camere..”
ehehe ... Auschwitz ... ce vremuri!

Quote

:clapping:

Acum, mai @icsoc, is up to you: sa iti folosesti talentul ca sa faci mai buna lumea in care traim sau... dimpotriva.
Daca ne mai scrii asa simpatic, mai publicam, mai publicam. Si scriem si autorul, asa ca nu mai e nevoie sa fii pacalici.
mai vedem ... prefer insa pseudonimul P.A. Calinescu, am predecesori ilustri ... "la noi e putred marul ..." - pour le connaisseurs.

#18460
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View Postindignatu, on Mar 25 2007, 02:24, said:

............................................
In toate reactiile misane la evenimentele de acum nu s-a putut vedea nici o urma de spiritualitate ci doar o atitudine babeasca de aghesmuire a "necuratului" care vrea sa fure proprietatile (oamenii) de la MISA.
... insotita simultan cu lectii de inalta morala despre perversitatea celorlali.
Bilele lui Socrate sunt pentru ceilalti.
Oricum se aude ca Grig e in "retragere" ... s-a prins in sfarsit ca si acum daca tacea mai ramanea pentru cativa "intelept".

@lama - nimeni de aici nu vrea distrugerea misa ... suntem cativa care nu dorim sa se autodistruga!

#18461
silvia bungrazescu

silvia bungrazescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 08.09.2006
@ lamaesoteric
Graba cu care ai si reaparut pe forumul softpedia arata ca iti cam este ciuda ca te-ai lasat dus de nas.
Insa aceasta farsa arata modul stupid in care luati de buna orice aberatie "spirituala" ; nu conteaza daca este autentica, important este sa contina cat mai multe cuvinte laudative a la limbaj misan; cu atat mai bine daca sunt si ceva ingeri implicati pe acolo; aceste relatari  pt voi, ( si doriti si in ochii lumii) sunt dovezile incontestabile ale autenticitatii si spiritualitatii maestrului. :lol:

Cat despre mesajele, "stiu cine esti" cu toate amenintarile de rigoare , nu fac decat sa arate cat de jalnici sunteti in furia voastra spirituala!
Aceste amenintari devin argumentul suprem, si nu fac decat sa arate nivelul pe care l-ati atins dupa atatia ani de yoga!  :lol:

Edited by silvia bungrazescu, 25 March 2007 - 10:24.


#18462
varza-branza

varza-branza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 08.12.2006

View Postdolphin, on Mar 24 2007, 21:11, said:

Mi-au spus oameni de la curs ca au primit mesaje de la tine prin iubita ta Antoaneta Gotea prin care ii invitai sa faca meditatii de revelarea sinelui cu tine.
.............
Invitatia asta era ca lumea sa merga undeva (la Claudiu) sau candva (sa mediteze la unison temporal)?
Stie cineva in ce sens i-a invitat Claudiu pe cursanti sa mediteze cu el?

PS Eu credeam ca e plecat din tara!

#18463
shaddy_

shaddy_

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 584
  • Înscris: 31.01.2007

View Postsilvia bungrazescu, on Mar 25 2007, 09:20, said:

@ lamaesoteric
Graba cu care ai si reaparut pe forumul softpedia arata ca iti cam este ciuda ca te-ai lasat dus de nas.
Insa aceasta farsa arata modul stupid in care luati de buna orice aberatie "spirituala" ; nu conteaza daca este autentica, important este sa contina cat mai multe cuvinte laudative a la limbaj misan; cu atat mai bine daca sunt si ceva ingeri implicati pe acolo; aceste relatari  pt voi, ( si doriti si in ochii lumii) sunt dovezile incontestabile ale autenticitatii si spiritualitatii maestrului. :lol:

Cat despre mesajele, "stiu cine esti" cu toate amenintarile de rigoare , nu fac decat sa arate cat de jalnici sunteti in furia voastra spirituala!
Aceste amenintari devin argumentul suprem, si nu fac decat sa arate nivelul pe care l-ati atins dupa atatia ani de yoga!  :lol:

Lamaesoteric este misan ? :)) lol

PS La fel ...Aushwitz_Birkenau ! :))


#18464
silvia bungrazescu

silvia bungrazescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 08.09.2006

View Postvarza-branza, on Mar 25 2007, 10:22, said:

Invitatia asta era ca lumea sa merga undeva (la Claudiu) sau candva (sa mediteze la unison temporal)?
Stie cineva in ce sens i-a invitat Claudiu pe cursanti sa mediteze cu el?

PS Eu credeam ca e plecat din tara!
Cand Ghebe si-a redactat scrisoarea catre claudiu era foarte multumit ca acesta a plecat de la misa fara nimic in bagaje, de aici si tonul moderat! Nu a prevazut ca probabil multi s-ar putea sa-l urmeze pe claudiu in exil.
Aceasta noua perspectiva il sperie de moarte, asa ca a trecut la atacuri mizerabile: discreditarea lui claudiu prin orice mijloace!
Si se foloseste ca de obicei si de pionul sau zelos pe nume monete, care scrie o scrisoare jalnica si aberanto-astrogramica! :lol:

Oare nu-si dau seama cat de ridicoli si transparenti sunt cu toate aceste manevre?

#18465
pashupata

pashupata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 12.11.2006
Cei de la yogaesoteric au inceput iar sa foloseasca limbajul murdar al lui Bivolaru. E trist sa vezi cum oamenii se lasa in continuare deformati de personalitatea stranie a asa zisului lor maestru. Ar putea , poate, daca ar avea mai multa forta, sa-l invete ei cum e firesc sa se adreseze oamenilor, cum sa se apropie sufleteste de ei.
Ce s-a facut la ultimul curs de la an 18 din Bcucuresti este demn de o sedinta comunista de cea mai joasa categorie. Au fost oameni care nici nu au suportat si au iesit din sala. Din pacate nici nu si-au spus parerea si au plecat tacuti.... Cum cred ei ca se va putea schimba ceva daca cei care simt mizeriile le tolereaza?
Sa spui despre Claudiu T ca e securist ... e unul din cele mai urate lucruri pe care le-a facut Bivolaru. Pentru ca ataca un om ce i-a fost aproape .. si il ataca negand faptul ca el, Claudiu, l-a protejat si aparat in inchisoare fiind. Ce murdar poate sa actioneze!
IAr cei care mint impreuna cu el sunt acum, la fel de vinovati. Aici nu ma refer neaparat numai la D.monica. Dar surorile ambarus?
Daca ar mai fi putut fi vreo indoiala ca Bivolaru e decazut , ce a facut luni la curs arata ca nu mai e nici o posibilitate sa ne inselam. Chiar e mult mai rau decat s-a vazut pana acum.
Daca Claudiu ar fi facut atunci in cele peste 30 de zile in care a fost inchis ,pact cu securistii.. atunci bivolaru nu ar mai fi iesit din puscarie nici acum. A suportat inchisoarea pt a-l apara pe el, pe Bivolaru iar acum acesta uita s-a facut pt el, si ce au indurat oamenii aceia care au fost atunci inchisi.

CATRINA !!!!!!!!! nu are nimic de zis? De ce nu trimite o scrisoare sa spuna ca prietenul lui este insultat de Bivolar si denigrat in cel mai urat mod? Chiar i-a disparut si lui inima?

Unde esti, CATRINA? Nu vezi ce i se face prietenului tau? Ai ajuns si tu la Bivolaru?

#18466
kimiko

kimiko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 12.03.2007

View Postpashupata, on Mar 25 2007, 22:37, said:

CATRINA !!!!!!!!! nu are nimic de zis? De ce nu trimite o scrisoare sa spuna ca prietenul lui este insultat de Bivolar si denigrat in cel mai urat mod? Chiar i-a disparut si lui inima?

Unde esti, CATRINA? Nu vezi ce i se face prietenului tau? Ai ajuns si tu la Bivolaru?
S-au obisnuit cu locurile lor caldute si cu fixismele care ii fac placere lui Gbeu si de aceea ii dau apa la moara si cauta sa-i multumeasca vanitatea.Vorbesc de Dumnezeu dar nu-i fac voia .Catrina??Are el atata demnitate sa treaca peste linguselile lui gb??Sa-si apere prietenul??Sau o sa procedeze cum au procedat si cu Narcis???Au emis niste pareri pentru toti oamenii care erau in camp dupa spirala la indemnul gbului si pe placul acestuia ?Ai uitat ca el a trecut testul??Acu o da la dres increderea oamenilor in maestru dand exemple care n-au nimic in comun cu gb +tabara de intarie a relatiei cu maestrul.

#18467
cecilia.ghitulescu

cecilia.ghitulescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,251
  • Înscris: 14.10.2006

View PostLamaEsoteric, on Mar 25 2007, 00:03, said:

hahaha m-a contactat un prieten sa-mi spuna ca unu de pe sp mi-a facut o farsa, sa mor de ras nu alta mai cosci
Mda, misto. Contactat. Parca vorbesti de boli, nu de prieteni. Limbajul asta, nene. Si daca ar fi doar limbajul...

Quote

Cat despre "mesajul" tau, da, face sens, pe SP, si nu ma mir. Insa... insa... insa... GRDG E UN ESCROC.. cum e pe Yogaes.. nu face sens amice. Asa ca relax...

E el relaxed, nu-ti face probleme. Nu din lipsa de relaxare face ce face.
Parerea mea e ca mesajul face sens si acolo la voi si aici  si asta ptr ca GRIG E UN ESCROC.

Quote

@bhairava, mare forumist, care iti place sa fii in centrul atentiei (asa cum ai facut si pe alte forumuri) chiar daca n-ai treaba cu subiectul (daca e hot, hop si tu si prinzi ideea din mers - zic asta pentru ca, fara sa caut sa aflu ceva despre tine [pana sa te bagi peste mine nici nu ti-am citit postarile], cineva m-a contactat si mi-a zis cine esti si cu ce te ocupi) daca scrii o traire spirituala sau un mic text esoteric de 3 randuri, conceput de tine, pe bune ca pun pe yogaes. Hai, da tot ce poti. E sansa ta :peacefingers:

Mai, omule, poate ai tu partial dreptate in ceea ce afirmi, dar pasajul asta pe care l-ai scris te face de tot rahatul. Ai ajuns si tu ca yogi bear, sa iti bagi nasul prin informatii despre care va inchipuiti ca le-ar ascunde cineva, ca sa va dati barosani in lipsa de argumente.
Ai mai incercat tu figura si cu mine, ca vezi doamne nu stie lumea ce prostele am facut io. Si dupa ce ti-am raspuns, ai disparut ca magaru-n ceata.
Tu puteai sa te faci fara probleme politician baiete, cu stilul asta.
Ti se pun intrebari peste intrebari si tu o intorci ca la Ploiesti. Chiar ii crezi pe toti timpiti?
Daca bha n-o sa scrie despre nici o traire sau text ezoteric, care sa te satisfaca pe tine crezi ca se sterg cu buretele adevarurile pe care le-a scris in mesajele lui? Esti copilandru daca crezi asta.

Quote

@icsoc, nu faci decat sa iti etalezi modul pervers de a actiona si cu asta cred ca am lamurit ideea.

Domnule, nu prea ai simtul umorului, zau. De ce vezi taman perversitate si meschinarie in ceea ce a facut cosci?

#18468
icsoc

icsoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 756
  • Înscris: 16.10.2006

View Postpashupata, on Mar 25 2007, 11:37, said:

CATRINA !!!!!!!!! nu are nimic de zis? De ce nu trimite o scrisoare sa spuna ca prietenul lui este insultat de Bivolar si denigrat in cel mai urat mod? Chiar i-a disparut si lui inima?

Unde esti, CATRINA? Nu vezi ce i se face prietenului tau? Ai ajuns si tu la Bivolaru?
Nicu e cel mai tare pana acum - tace! Tacerea aceasta poate fi interpretata in mii de moduri - si acum si dupa ce timpul va trece ... deci procedeaza inteligent. E oare insa intelept?
Iar despre prietenie si chestii similare ... hmm ... mie-mi parea un om mai cu suflet. Vom trai si vom vedea care va fi pana la urma atitudinea lui fata ce toata povestea asta. Oricum acum s-a dat la fund de tot. Interesant e insa totusi care e situatia cu Claudiu din punct de vedere juridic - ea ar trebui sa fie similara cu cea a lui Nicu ... se auzea intr-o vreme de niste NUP-uri. Stie cineva?

Edited by icsoc, 25 March 2007 - 12:14.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate