Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...

Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

zoom comparat cu Google Meet
 Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...

De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!
 Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...

schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac
 Sfat achizitie bicicleta oras

Canalele Sky Showtime 1 și S...

Recomandare anvelope lexus rx

Extindere rețea wireless int...
 

Chec simplu

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#1
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,717
  • Înscris: 06.10.2012
Ingrediente:
4 ouă
8 linguri ulei
8 linguri făină
8 linguri zahăr
3 linguri cacao
1 plic praf de copt
3 lingurițe zeamă de lămâie sau oțet
un praf de sare
1 lingura zahăr pudră
esenta de rom, vanilie
stafide sau nuci, eu am pus stafide
coaja de lamaie rasa, eu am adaugat in plus coaja de lime

Se face extrem de simplu, de preferat sa aveti un mixer ca sa nu va chinuiti cu telul. :)

Tehnica:
- se separa galbenusurile de albusuri, se bat bine si se amesteca cu uleiul.
- albusurile se pun intr-un vas inalt si se bat cu tel/mixer pana se fac spuma, adaugandu-se treptat zaharul. Cand s-a intarit spuma de albusuri, se adauga galbenusurile, faina. Se amesteca bine, se adauga esentele si coaja de lamaie.
- praful de copt se stinge separat intr-un recipient, cu zeama de lamaie. (cam 3 lingurite de zeama)
- se adauga praful de copt stins in compozitia de mai sus.
- se unge cu ulei o tava de chec, se aseaza hartie de copt in tava, se adauga 3/4 din compozitia formata anterior.
- din cealalata 1/4 se face un amestec cu cele 3 linguri de cacao.
- deasupra se presara stafidele sau nucile.
- se introduce la cuptorul incalzit in prealabil cca 30-40 de min.
Atentie: a nu se deschide cuptorul in primele 15 min, e mai safe. :)

PS: nu radeti de cutiile mele cu faina si zahar :D
Il stiti pe Lavoisier, da? Eh...de la mine s-a inspirat :lol:

Attached Files



#2
Wzzz

Wzzz

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,712
  • Înscris: 10.05.2011
Cu ce faci pozele?
Baga si bliţu' in actiune ca sa nu mai iasa pozele galbegioase .Posted Image

Edited by Wzzz, 01 October 2013 - 20:13.


#3
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,717
  • Înscris: 06.10.2012
Cu o ciunga de aparat.
Cu blitzul ies si mai naspa.

#4
Wzzz

Wzzz

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,712
  • Înscris: 10.05.2011
Ia pune si cu blitu' . Si nu facute prea aproape de haleala ! Sa vedem cum iasa.
Daca iasa ok,salivatia forumistilor creste direct proportional cu calitatea pozelor . Posted Image

#5
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,717
  • Înscris: 06.10.2012
Suntem pe Gastro, nu pe aria foto.Posted Image
Ies naspa, blestem aparatul asta de cand l-am primit. Posted Image

#6
Wazot

Wazot

    Taxi Driver

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,031
  • Înscris: 10.05.2008
ce e in farfuria 3?

#7
badlink

badlink

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,708
  • Înscris: 24.02.2010
Prea bun , prea ca la tara....

#8
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,717
  • Înscris: 06.10.2012
Wzzz,

Poftim, poza dupa indicatiile tale. Posted Image

 Wazot, on 01 octombrie 2013 - 20:21, said:

ce e in farfuria 3?

Albusurile Posted Image

Attached Files



#9
Wazot

Wazot

    Taxi Driver

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,031
  • Înscris: 10.05.2008
Nu inteleg cu ce e decorat in ultima poza? cu felii de salam sau sunca? frunze de la ce?

daca este cu stafide in interior de ce mai trebuie si infarfurie stafide dupaia?

#10
Wzzz

Wzzz

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,712
  • Înscris: 10.05.2011
Mniam , mniam , mniam .....

#11
Wazot

Wazot

    Taxi Driver

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,031
  • Înscris: 10.05.2008
iar cojile d elamaie e posibil sa fie injectate cu ortofenilfenol ca sa nu se strice, e un felde consrvant toxic insa.

#12
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,717
  • Înscris: 06.10.2012
Wazot, unde ai vazut tu salam verde? Posted Image

Este lime. L-I-M-E Posted Image si frunze de menta.
Nu stii nimic de feng shui, zau Posted Image
Trebuia sa pun si io ceva pe checul ala, n-aveam decat niste portocale si banane. Daca puneam portocale, iar sarea Judith pe mine cu celebra ” si portocala, unde-i?” Posted Image

#13
River_Song

River_Song

    Regina Mundi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,298
  • Înscris: 17.07.2012
La ce temperatura?

#14
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,717
  • Înscris: 06.10.2012
N-am nici cea mai vaga idee de temperatura.
Am un aragaz de la Arctic,  habar n-am ce temperatura are in cuptor. Ii dau intre 2 si 3 daca te ajuta cu ceva. (3 e maximum)

#15
criistake

criistake

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 14.01.2009
Manca-ti-as checu' tau de master chef  Posted Image.  Ia trimite repede o felie pe mail ca acu' am venit de la masa si n-am avut desert

#16
danutz96

danutz96

    Iritabil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,713
  • Înscris: 17.12.2009
MMMM, YUMMMMYYYYY.
gimme gimme :)

#17
Wazot

Wazot

    Taxi Driver

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,031
  • Înscris: 10.05.2008
In ultima poza este piscoturi sau chestii dinalea turda dolce

Checkul cred ca deja a fost consumat. cei 2 copchi si sotul l-au indopat in 2 minute. Femeia nici nu o fi vazut cum a disparut munca ei de vreo 30 de minute

In poza 4 se vede femeia respectiva, nu pare asa batrana cum se dadea ea pe aici. Cred ca vreo 28 de ani maxim are

Stii ca acel cap din desen seamanna cu Mussolini

Edited by Wazot, 01 October 2013 - 21:32.


#18
alexciupy

alexciupy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 614
  • Înscris: 24.03.2012
Cum? ...ditamai moderatoarea presteaza la asa aragaz???!!!

Edited by alexciupy, 01 October 2013 - 21:35.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate