Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ardei umpluti cu carne
Last Updated: Oct 06 2013 12:42, Started by
-Diana-
, Oct 01 2013 15:44
·
0
#37
Posted 01 October 2013 - 18:47
Tot in stilul asta merg si dovlecei umpluti.
Ieri am descoperit ceva foarte bun in sosul pentru spaghete - PRAZ - taiat rondele ceva mai mari inlocuieste ciupercile si ii da dulceala sosului. Imi paraiau matele la cum infulecam |
#38
Posted 01 October 2013 - 18:49
-Diana-, on 01 octombrie 2013 - 17:19, said: Ardei de la un aprozar. N-am plantat ardei ca stau la bloc 2 linguri de faina ti se pare mult la oala aia de ardei? Sa stii ca nu se simte gustul de rantas, serios. .... De la aprozar .... tot aia .... cel putin la cat vad eu in poza plasticalosi cum par sunt ardei "cu hormoni" ... nu-i nevoie sa-i plantezi tu, nu ai nici o piata "taraneasca" in drum? .... bag mana-n foc ca acolo gasesti chiar mai ieftin, dar e drept nu atat de aratosi. Faina multa sau putina .... mie sincer imi repugna sa o folosesc la gatit .... Acum te rog nu te supara ... si nu pune la suflet cusurgii cum sunt eu .... papica ta arata delicios si bag mana-n foc ca a fost delicioasa. |
#39
Posted 01 October 2013 - 18:51
lucifer76, on 01 octombrie 2013 - 16:25, said: Mie imi plac doar rosiile umplute. Ardeii sunt prea amari, bostaneii prea dulci. Eu mananc din ardeii umpluti numai umplutura, ardeiul il dau de-o parte pt. ca este amar si nu-mi place. Sosul in care pui zahar este un obicei imprumutat din bucataria maghiara.La fel ei pun zahar si in salata de salata verde, pe langa otet(lamaie), ulei. Pana in liceu nu am pus gura pe sarmale si ardei umpluti ca nu-mi placeau.(desi mama gateste ft. bine). |
#40
Posted 01 October 2013 - 18:51
Tarzy, nu ma supar eu de ce ziceti voi.
E si normal sa gatim diferit si sa avem opinii diferite. Bucataria nu este o stiinta exacta, fiecare om face cum stie. |
#41
Posted 01 October 2013 - 19:01
lyudmila, on 01 octombrie 2013 - 18:51, said:
Eu mananc din ardeii umpluti numai umplutura, ardeiul il dau de-o parte pt. ca este amar si nu-mi place. |
#42
Posted 01 October 2013 - 19:14
Ardei dulci sunt cei rosii, se pot umple si kapia daca nu sunt din soiul ala prea lung.
Daca nici aia nu-s dulci... A, si depinde de ardei daca e amar sau nu. Sunt soiuri amare, altele nu. Poate ne lamureste cineva cu experienta. Ce zici Tarzy? |
#43
Posted 01 October 2013 - 19:18
#44
Posted 01 October 2013 - 19:19
ai pus cam multa apa la fiert; baltesc ardeii ca la ciorba in oala ta. Se pune ardei langa ardei ( sau cu rosii umplute intercalate) si inghesuiti intre ei ca untr-un autobuz de navetisti; apa pui mai putina si pui capacul la fiert; cand seaca mai pui din cand in cand cate un pahar de apa. tot timpul la foc mic. Daca ai timp si placere dupa fiert ii pui pe o tava si ii bagi putin la cuptor /
Edited by visdecosmar, 01 October 2013 - 19:20. |
#45
Posted 01 October 2013 - 19:41
#46
Posted 01 October 2013 - 19:56
visdecosmar, on 01 octombrie 2013 - 19:19, said:
ai pus cam multa apa la fiert; baltesc ardeii ca la ciorba in oala ta. Se pune ardei langa ardei ( sau cu rosii umplute intercalate) si inghesuiti intre ei ca untr-un autobuz de navetisti; apa pui mai putina si pui capacul la fiert; cand seaca mai pui din cand in cand cate un pahar de apa. tot timpul la foc mic. Daca ai timp si placere dupa fiert ii pui pe o tava si ii bagi putin la cuptor / Hai sa iti zic ceva: ardeii aia trebuiau fierti in apa, nu la abur. I-am pus si in tava, daca te uiti cu atentie. misu183, on 01 octombrie 2013 - 19:41, said:
Daca o lasi mai usor cu faina atunci aprob, aprob pozitiv tot ce ai facut. Gracias. |
|
#48
Posted 02 October 2013 - 19:00
Tu nu vezi cati ardei sunt in oala aia? Doar nu crezi ca i-am mancat de ieri pe toti.
|
#49
Posted 02 October 2013 - 19:02
adica cum ? tu mananci mancare veche ? ... niciodata , dar niciodata sa nu mai faci asa ceva !!!!!!!!!!!
|
#50
Posted 02 October 2013 - 19:24
Femeie, ce mancare veche daca e facuta aseara si am mancat si azi din ea?
|
#52
Posted 04 October 2013 - 13:37
Eu nu pun nici un capac, pun mai puțină carne în așa fel ca să nu dea afară umplutura atunci când se umflă orezul. La carnea tocată adaug niste bulion. Rântașul e foarte nociv pentru stomac. Pentru a îngroșa sosul poți pune făina amestecată cu apă. Dar dacă sosul e scăzut, nu are nevoie de nici o făină. Pentru asta îți trebuie o tablă pusă pe aragaz sau după ce dă în clocot să pui cratița în cuptor. Mama pune rondele de morcovi la ardeii umpluți cu varză(murături). Se bun boabe de piper în sos. Au o aromă mai fină decât foile de dafin.
|
#53
Posted 04 October 2013 - 14:47
Quote Pentru a îngroșa sosul poți pune făina amestecată cu apă Edited by bfv, 04 October 2013 - 14:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users