Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ardei umpluti cu carne
Last Updated: Oct 06 2013 12:42, Started by
-Diana-
, Oct 01 2013 15:44
·
0
#19
Posted 01 October 2013 - 17:08
Hider141, on 01 octombrie 2013 - 16:28, said:
Spun cam tarziu asta, dar pofta buna! Arat intr-adevar foarte apetisant. Multumesc frumos! lucifer76, on 01 octombrie 2013 - 17:05, said:
Tu ii fierbi in apa? Sunt mai buni fierti in bors. Nu imi plac acri, astia ies dulcegi. ( nu dulce, dar nici acri, nu stiu cum sa zic, da asa se face in zona noastra ) Inclusiv ardeii De baietii cu cererile in casatorie, nu mai comentez ca ne luam toti bataie pt off topic |
#20
Posted 01 October 2013 - 17:11
folosesti ardei de la supermarket?
si daca-mi permiti o mica critica .... prea mult "rantas" (faina prajita in ulei) in reteta ta .... se poate si fara si nu iese cu mult mai naspa la gust. @ colegul cu bancul .... cumva e vorba si de ciorba de perisoare? Edited by Tarzy, 01 October 2013 - 17:12. |
#21
Posted 01 October 2013 - 17:13
Sau poti folosi pe post de capac o felie de rosie.(cu coaja)
Edited by eStev, 01 October 2013 - 17:13. |
#22
Posted 01 October 2013 - 17:13
Buni de-ți crapă măselele, dar tropăie colesterolu'n ei!
M-ai lovit cu pozele astea, că nu am mâncat încă nimic azi. Am fugit la bucătărie, am o tocană cu ciuperci! |
#23
Posted 01 October 2013 - 17:16
Sucul de rosii se poate turna direct in oala si sa fiarba impreuna pe la sfarsit.
Edited by newwen85, 01 October 2013 - 17:17. |
#24
Posted 01 October 2013 - 17:19
Tarzy, on 01 octombrie 2013 - 17:11, said:
folosesti ardei de la supermarket? si daca-mi permiti o mica critica .... prea mult "rantas" (faina prajita in ulei) in reteta ta .... se poate si fara si nu iese cu mult mai naspa la gust. Ardei de la un aprozar. N-am plantat ardei ca stau la bloc 2 linguri de faina ti se pare mult la oala aia de ardei? Sa stii ca nu se simte gustul de rantas, serios. eStev, on 01 octombrie 2013 - 17:13, said:
Sau poti folosi pe post de capac o felie de rosie.(cu coaja) Stiam de varianta cu rosia, dar am zis ca faina aia sigur nu lasa carnea sa iasa. Si nu a lasat-o. Digix, on 01 octombrie 2013 - 17:13, said:
Buni de-ți crapă măselele, dar tropăie colesterolu'n ei! Colesterol? Las ca nu se moare doar dintr-atat. newwen85, on 01 octombrie 2013 - 17:16, said:
Sucul de rosii se poate turna direct in oala si sa fiarba impreuna pe la sfarsit. Nu am incercat varianta asta, dar e bine de stiut. Totusi, nu ies cam acrisori cu sos de rosii? |
#25
Posted 01 October 2013 - 17:20
Să știi că anul ăsta a fost singurul în care am obținut niște ardei mai frumoși în grădină (pe care încă nu i-am cules). Mi-ai dat o idee cum să-i gătesc! Ai mei sunt eco, că nu am dat cu nimic pe ei.
|
#28
Posted 01 October 2013 - 17:52
diana ... draga mea .... recunosc ca esti gospodina desavarsita dar esti depare la capitolul gastronomie daca folosesti rantas ca sa ingrosi sosul de la ardeiul umplut .... daca vrei sa aflii secretul da-mi de stire ... pup. chef mc
|
|
#29
Posted 01 October 2013 - 18:06
canistra, on 01 octombrie 2013 - 17:52, said:
diana ... draga mea .... recunosc ca esti gospodina desavarsita dar esti depare la capitolul gastronomie daca folosesti rantas ca sa ingrosi sosul de la ardeiul umplut .... daca vrei sa aflii secretul da-mi de stire ... pup. chef mc Uite dau si eu pe fata secretul meu: in sos pun o lingurita de zahar (da' nu mult, a nu se intelege ca iese sosul dulce!) si apoi arunc 3-4 frunze de dafin ca sa completeze aroma si apoi imediat sting focul. |
#30
Posted 01 October 2013 - 18:25
Canistra, te astept si pe tine cu reteta ta de ardei.
Nu e nici o problema daca facem un subiect si cu ardeii tai. Ce zici? shefa, on 01 octombrie 2013 - 18:06, said:
Uite dau si eu pe fata secretul meu: in sos pun o lingurita de zahar (da' nu mult, a nu se intelege ca iese sosul dulce!) si apoi arunc 3-4 frunze de dafin ca sa completeze aroma si apoi imediat sting focul. Mai pun si eu cateodata foi de dafin. Da trebuie sa imi amintesc inainte si sa le scot pe masa de lucru. |
#31
Posted 01 October 2013 - 18:27
Nu e tocmai bine sa faci dopul cu faina ca sa nu iasa continutul !!!! Tine minte : taie dintr-o rosie mai mare un "capac " pentru ardei; sa fie pitintel mai mare decat gaura la ardei; umpli ardeiul si apoi indesi cu grija capacul ; rosia ii v-a da si un gust mai bun la ardei; Asa se face; asta e reteta batraneasca din mosi stramosi; .... Iti mai spun un secret : dupa ce treaba e gata; pui omului ardeiul in farfrie si ii dai iaurt sau smantana dupa gustul cltentului sa puna doua linguri peste ardei; Este delicios mai ales daca ai grija sa fie ardei gras; daca pui ardei d-asta ordinar de la tarabe made in turcia s-ar putea ca mancarea ta sa aiba un gust amarui de la ardeiul neales cu grija
Edited by visdecosmar, 01 October 2013 - 18:28. |
#32
Posted 01 October 2013 - 18:31
Visdecosmar, merci de sfaturi, dar:
- de ce nu e bine sa pui 5 g de faina in loc de dop? - ce treaba avem noi cu stramosii nostri? - client n-aveam, poza aia e pt forum, eu am mancat apoi ce era in farfurie, asa ca sigur clientul din mine nu s-a suparat ca am servit deja smantana deasupra (de fapt e iaurt grecesc de la Lidl) - ardeiul e de la aprozar, cred ca ardei Bianca, nu e made in Turkey- am dat 3 lei pe kil, deci e de-al nostru. - n-are gust amarui de-loc, zau. |
#34
Posted 01 October 2013 - 18:37
Da cata faina am pus?
Tu vezi poza aia? Ti se pare ca am exagerat? Oricum, trebuie sa ne intelegem la un aspect: cate bordeie, atatea obiceie. Plus ca eu am gatit pt mine, acum na, nu pot sa impac gusturile a 150 000 de utilizatori sau cati are Softpedia. |
#35
Posted 01 October 2013 - 18:39
Diano, daca mai pui 2-3 retete o sa muti tot forumu aici.
|
#36
Posted 01 October 2013 - 18:40
Si o sa ma omoare moderatorul de aici pt offtopic masiv
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users