Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 

Finisaje casa la rosu P+M

* * * - - 9 votes
  • Please log in to reply
2976 replies to this topic

#2755
DIY

DIY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,745
  • Înscris: 29.11.2007

View Postlenny13, on 03 ianuarie 2019 - 21:04, said:

Va doresc un an nou plin de bucurii și sănătate! Posted Image

La fel, si tie & celor dragi tie!

View Postlenny13, on 03 ianuarie 2019 - 21:04, said:

[...]Pentru inceput, scara. E strâmtă și fără cei 10 cm intre rampe, ca să putem face o balustradă normală.

Atat timp cat reusesti sa duci mobila sus, pe scara sau pe geam, e ok. Te vei obisnui. Am niste prieteni care locuiesc intr-o veche farm-house si bucuria de a locui acolo a compensat inevitabilele neajunsuri; unul dintre ele fiind scara, cu inclinarea si latimea sa Posted Image
Multumesc pentru sinceritatea cu care ne povestesti si sunt convinsa ca va fi, altora, de folos dar ... in privinta ta, la cat de mult iubesti casa asta, nu-mi fac griji!

View Postlenny13, on 03 ianuarie 2019 - 21:04, said:

[...]Un living mai lat
It's not a problem. It's a cleverly disguised opportunity Posted Image
Locuintele mici au devenit o mare moda si internetul este plin de idei:
https://www.google.c...iw=1280&bih=677

View Postlenny13, on 03 ianuarie 2019 - 21:04, said:

[...] mutarea in acest stadiu al construcției. Dar nu e soluția potrivită oricui. E un drum greu, dificil, cu multe piedici, necunoscute și momente in care îți vine să renunți. Un drum presărat de dezamăgiri. Nu financiare. Nu constructive. Umane. Un avantaj al construcției in regie proprie este faptul că obiecțiile ajung la destinatie, ba poți să repari ceea ce nu e bine făcut. Meșterul e mereu prezent, in preajmă. Totul e sa nu te iei prea serios în seamă. [...]  

Acum doi ani si jumatate ne-am mutat in casa noastra actuala. Pe care am renovat-o total. Ca si voi, ne-am mutat in stadiul in care una dintre bai era functionala si dormitorul mic era ... curat. Ne-am mutat, adica, intr-o casa careia, in urma procesului de demolare, i-am pastrat structura exterioara, o parte din peretii interiori, plafoanele, ferestrele, planseele, structura scarii interioare, reteaua electrica si inima retelei de distributie pentru ACM, gaz si caldura. Cand una dintre bai, dupa cum am spus, a devenit functionala si cand dormitorul mic a fost curat (in vederea mutarii am dat o mana de vopsea pe placajul pardoselii, ca sa putem arunca o saltea peste) ... ne-am mutat. Ziua, costum & pantofi cu toc, seara ... renovare. Avantajul major a fost ca, si intr-o seara in care ne lovea lipsa de chef, tot ajungeam sa facem ceva, acolo ...
Ma cuprinde o senzatie de bine si mi se strecoara caldura in suflet cand imi aduc aminte cum, pret de aproape sase luni, ne "adunam" la masa, intr-o zona pe care o departajasem cu folie de plastic de restul santierului, sa servim cina si o cana cu ceai sau - uneori - un pahar cu vin, sa trecem in vedere ziua ce se termina si sa planuim pentru urmatoarea. Una dintre cele mai placute amintiri!
Asa ceva-ti doresc si tie Posted Image

#2756
lenny13

lenny13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,564
  • Înscris: 30.09.2013
Iubesc enorm căsuța asta, așa e , Diy! Nu îmi fac probleme de mobilier, deoarece la una din camere am ieșire dubla pe balcon. In cel mai rău caz, pe acolo vor veni pachetele mari. Atât că aș vrea balustradă din fier și nu am idee cum sa o facem așa încât să nu iau prea mult din lățimea scării. Nu sunt deloc stresata că nu a ieșit perfect, deoarece eu nu pun atâta preț pe lucrurile astea. Nu iau lucrurile foarte in serios și sunt de părere că nici nu trebuie sa ne cramponam in chestiile astea.

     Planul era sa terminăm sus toate camerele, apoi să ne mutăm (in septembrie era prevazuta asta) și apoi să termoizolam. Dar anul acesta a fost chiar debandadă cu actele și reautorizarea, cu concediile întrerupte, cu amânările de concedii până în perioada friguroasă, care chiar ne-au dat planurile peste cap, așa că în loc să terminăm și camera matrimoniala, care e cea mai mare, a trebuit să ieșim în regim de urgență pe exterior și să termoizolam. Dar nu e nimic, dacă închid ușa la camera aceea , am impresia că sus e totul finisat, fara mici detalii. Pe trepte am pus deocamdată fâșii de polistiren din cele de care am pus sub parchet, așa că am izolat șantierul jos începând cu podestul, de unde se urca în picioarele goale. Sus am locul de servit masa, pe o masa adusa de la apartament. Practic, spațiul (semi)finisat in care ne-am mutat e cam cat suprafața apartamentului nostru. De ce n-am fi mulțumiți? Nemulțumitului i se ia darul.

   Nu am prea multe idei despre ceea ce vom face in continuare, cum va fi mobilierul. Nu am avut timp . Da, așa este . Nu am avut timp, deoarece , dragii mei, eu mă bucur la fiecare pas și uneori mi se pare atât de incredibil de frumos ceea ce ni se întâmplă, încât aman restul deciziilor pentru momente mai calme. Și așa nu mă pricep la amenajări și chestii din astea. Mă gândeam că poate o sa știu mai bine când voi sta efectiv în spațiu. Acum n-ar mai trebui sa am nicio scuză, dar inca mă mai bucurrrr!!!








#2757
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,218
  • Înscris: 11.03.2006
Nu mai stiu cum aveti scara. Si la mine treptele sunt inguste, dar s-a putut fixa fierul pe exteriorul treptelor. https://forum.softpe...8#entry21392977

#2758
lenny13

lenny13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,564
  • Înscris: 30.09.2013
Nu am uitat scara ta, e foarte frumoasă și imi place extrem de mult! :)  Scara noastră e cu podest . N-am nici cea mai vaga idee cum sa ii fac balustrada neintreruptă și fără să iau din latimea scării. Vreau sa o finisez cu trepte din lemn.

Attached Files


Edited by lenny13, 06 January 2019 - 12:11.


#2759
danwd

danwd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 973
  • Înscris: 05.03.2018
Din pacate din ce se vede in poza la ultima treapta de la prima rampa, rampa 2 se suprapune rampei 1 deci nu ai cum sa montezi o balustrada pe exteriorul treptiilor ! Balustrada pe rampa 1 din pacate trebuie montata cu cel putin 10 cm in interiorul rampei, distanta luata  de unde se suprapun rampele.
Tipul de balustrada pe exteriorul treptiilor este posibil doar in cazul scarilor in care exista o diferenta de minim 15 cm intre rampe, sub aceasta diferenta e posibil doar cu balustru comun pt R1 si R2 montat pe podest (sau in exteriorul lui)

#2760
DIY

DIY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,745
  • Înscris: 29.11.2007

View Postlenny13, on 06 ianuarie 2019 - 12:10, said:

Nu am uitat scara ta, e foarte frumoasă și imi place extrem de mult! Posted Image  Scara noastră e cu podest . N-am nici cea mai vaga idee cum sa ii fac balustrada neintreruptă și fără să iau din latimea scării. Vreau sa o finisez cu trepte din lemn.

O varianta ar fi cea in care construiesti un perete continuu, intre cele doua rampe, urmand ca mana curenta s-o instalezi ... continuu, pe cele doua fete ale peretelui sau pe peretele din zidarie. Am pus o poza cu peretele din fier forjat. Eu o sa am ceva similar, din stinghii de lemn. Mai sunt N posibilitati, pe care nu le enumerez aici.
Daca optezi pentru varianta asta, cu peretele, poti merge un pas mai departe, integrand mana curenta in insusi peretele cu pricina. Doar ca, in cazul acesta, nu mai este o mana curenta continua.
Sau poti face peretele acesta din sticla (ca sa dispara complet!) iar mana curenta o pui pe peretele de zidarie.

Sper ca te-am incitat. Urmeaza ca tu sa visezi pe cont propriu Posted Image si sa gasesti solutia cea mai potrivita pentru tine.

Attached Files


Edited by DIY, 06 January 2019 - 21:54.


#2761
bobitzaaa

bobitzaaa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,176
  • Înscris: 23.02.2007
Iti spun si eu parerea mea, chiar daca urasti polistirenul meu :D
Nu fa balustrada! Deloc.

#2762
lenny13

lenny13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,564
  • Înscris: 30.09.2013
Bobitzaaa, al tău era polistirenul? :))) Fir-ar! De știam ...
      Nu am cum sa nu fac balustradă, noi avem un gol pe casa scării de care trebuie sa ne protejăm. Mi-ar fi plăcut să fie ceva din fier forjat, ca la cumpărător, unitar, neintrerupt. Si nealambicat, că sa nu iau din lumina de acolo. In plus, să fac prinderile pe exteriorul scării.

      Diy, și in poza ta se observă spațiul dintre cele doua rampe, care la noi lipsește. Aia permite sa urci cu peretele până sus, de jos. La noi as dori ceva mult mai simplu, nu încărcat . Din fier forjat. Cred că pot face prinderea pe exterior, dacă voi culca apoi fierul curbandu-l pe treaptă. Dar nu sunt convinsă că asta e ok ca aspect. Și dacă e ușor de făcut.

      La wc am pățit o faza cu soțul meu , trebuie sa va povestesc. Îi zic soțului meu că eu nu vreau sa se vadă racordul de apa de la rezervor, că la niste prieteni nu îl observasem și era tot unul asemănător, cu rezervor adică. După ce m-am contrat cu el puțin, am căutat pe net și am găsit rezervor cu alimentare inferioară. Dar nu găsești la orice wc. Și dacă mai vrei și aquablade și evacuare laterala, șansele sa găsești așa ceva devin cam zero. Dar am ajuns la un magazin unde vânzătorul a știut să se orienteze și să ne găsească specimenul de wc care sa înglobeze toate astea la un loc. După ce l-am găsit, am ajuns din nou in vizită la acei prieteni și am constatat că mă înșelasem, că la ei se vedea foarte clar racordul de apa. Memoria mi-a jucat atunci o festa, din care a ieșit, totuși, ceva bun pentru noi, deoarece acum mă bucur că nu se vede niciun racord de apa la rezervorul de la wc.

    Mă gândesc că poate , dacă insist, o să găsim o soluție ok și pentru scara asta, chiar dacă e o problema mai "problematică".

#2763
DIY

DIY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,745
  • Înscris: 29.11.2007

View Postlenny13, on 07 ianuarie 2019 - 20:32, said:

[...]Diy, și in poza ta se observă spațiul dintre cele doua rampe, care la noi lipsește. Aia permite sa urci cu peretele până sus, de jos. La noi as dori ceva mult mai simplu, nu încărcat . Din fier forjat. Cred că pot face prinderea pe exterior, dacă voi culca apoi fierul curbandu-l pe treaptă. Dar nu sunt convinsă că asta e ok ca aspect. Și dacă e ușor de făcut.[...]

Poza nu trebuie luata ... literal Posted Image E vorba despre ideea, in sine. Daca, eventual, mergi pe ideea de panou dintr-asta, materialul, gradul de incarcare Posted Image  si modelul sunt, exclusiv, alegerea ta. Faptul ca nu exista acel spatiu nu ar trebui sa fie o problema pentru un panou facut la comanda.
Eu, daca as fi in situatia ta si daca as merge pe ideea panoului, as opta pentru ceva facut la fata locului, cu linii unduitoare, care sa poata "imbratisa" neregularitatile si care sa compenseze / contracareze lipsa planului continuu.

Spor!

#2764
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,218
  • Înscris: 11.03.2006
Cineva care se pricepe precis gaseste o solutie, o smecherie in zona aia de podest, ca balustrada sa ocoleasca putin si sa intoarca la 180 de grade. Cu fierul forjat se poate face orice.

#2765
danwd

danwd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 973
  • Înscris: 05.03.2018
Acolo nu e vorba doar de pricepere din pacate, oricat de priceput ai fii iti da geometria peste nas !
Clar, pentru a avea o balustrada continua pe inaltime fie porneste de pe treptele primei rampe-de acolo unde cade firul cu plumb lasat de pe treptele rampei2 + 3-4 cm sau laserul...si se continua pana unde se doreste la etaj. Sau...construita o balustrada curbata pe inaltime desi nu ajuta prea mult, latimea utila fiind cea de la nivelul umerilor nu cea de jos

#2766
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,218
  • Înscris: 11.03.2006
Eu as face ceva de genul asta  https://www.houzz.co...sement-new-york
Daca nu vrei sa iei mana de pe balustrada, se poate face o bucatica rotunjita care sa uneasca cele 2 parti de mana curenta.
Nu exact asa, desigur, in loc de balustrada aia din poza ar veni fier forjat montat pe exteriorul treptelor.

Edited by cumparator, 08 January 2019 - 13:46.


#2767
ciudin

ciudin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 705
  • Înscris: 04.10.2008
Ai putea să ieși puțin din ''peisaj'' și cu treptele de lemn, pe care le scoți puțin în afară.

#2768
lenny13

lenny13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,564
  • Înscris: 30.09.2013
Rămâne să ne mai gândim cu scara.

   Să vă povestesc pățania cu scaunele. Comand scaunele in ideea că mi-a promise a fi gata până la Crăciun. Cu stresul că nu le-am văzut live. Că poate îmi vin niste miniaturi, mai știi? Totul cu mențiunea ( condiția ) că aceste scaune să nu imi fie trimise prin Fan Courier. Am avut pățanii cu aceasta firmă și o evit cat de mult se poate . Am avut și norocul sa vorbesc cu o cunoștință imediat după ce am făcut comanda, care povestindu-si ghinioanele cu Fan Courier, mi-a readus aminte sa specific asta firmei. No, o fost pe muchie de cuțit livrarea, dar mă așteptam să nu reușească firma sa onoreze comanda, fiind o comandă târzie și înainte de sărbători. Joi m-au sunat că vineri mi le vor trimite cu livrare sâmbătă. Dar sa sun eu sambata la firma de curierat sa mă asigur că va fi ok. Vineri mi-au confirmat că sunt gata scaunele și să aștept AWB mesaj. AWB-ul ne-a mai venit, dar mi-am spus că îmi rezerv surpriza sâmbătă. Am avut și multe alte chestii pe cap, mi-am zis că dacă nu ii să fie, nu va fi și gata.

    Sâmbătă, 22.12.2018. Treburi. Super ocupată. Mă trezesc pe la 10 30 că nu m-a sunat nimeni cu niste scaune. Sun la firma de curierat: Buna ziua, mă numesc așa, am un colet la dvs cu 6 scaune. - Buna! AWB aveți? - Nu. Au uitat sa îmi transmită. - Un moment!   Trece momentul, revine. - Da, am găsit AWB și scaunele. Nu v-a sunat nimeni de la noi, vreun agent? - Nu. Știu doar că am cerut să îmi fie livrate sâmbăta asta. - Avem o problema, zice fata de la telefon. Nu vă putem livra azi scaunele, doar joi. - Poftim? - S-a greșit AWB-ul și în loc de 6 bucăți, sunt trecute doar 4. -Si? zic eu. Corectați și livrati-mi-le azi! - Nu, că nu putem corecta. Că ...bla bla bla. Aici recunosc că nici nu mai știu ce a zis, că îmi treceau toate prin cap: cum am schimbat firma tocmai ca sa preîntâmpin asta, cum că a mea cunoștință trecuse recent prin alte chestii , dar cu Fan Courier, cum că venea Crăciunul și că într-adevăr se întâmplase ceva așa încât să nu fie tocmai cum am planificat, cum că vorbeam la telefon cu o donșoara pe care o dureau in paișpe toate astea și avea să imi strice sărbătorile din cauza unei penibile foi de hârtie completata greșit....adică, stai! O foaie de hârtie? Trei dește pe o tastatură de calculator? Nu îmi venea să cred ce auzeam. Așa că i-am zis: Doamnă, corectați in sistem și aia e! Mi le livrați azi. E ora 10:30, e inadmisibil să nu rezolvam chestia asta in cinci minute! - Nu, că transportul e ptr 4 buc, dar trebuie plătite șase. Și nu poate corecta până joi, după Crăciun! - Doamnă, dumneavoastră glumiți, nu-i așa? - Nu, nu e o gluma! - Doamna, glumiți, nu e așa? Aveti niste lucruri care îmi aparțin  și refuzați să mi le livrati. Nu admit ca o eroare de foaie de hârtie sa nu se rezolve în 10 minute! Spuneti-mi cu cine trebuie sa vorbesc, că sa lamurim asta! Șeful dumneavoastră. Să știți că acum mă urc în mașină și în 20 minute sunt la sediu la dvs. In definitiv, despre ce suma e vorba în plus? 20-50 Ron? Oricum eu trebuie să plătesc transportul. - Doamnă, dacă se poate rezolva, rezolv, dacă nu , va livram patru scaune ( Serios???zic eu in gândul meu.) și restul rezolvam joi ( Când e foarte probabil sa nu le mai găsim,  îmi zic eu iar în gând, că doar nu apar pe nicio hârtie) zice ea destul de relaxată. - Bine, zic eu,  in douăzeci de minute ajung acolo și am să vb cu șeful dvs!

     Telefoanele s-au închis. Mă pregăteam să intru în mașină, când sună telefonul. Nu trecusera doua minute. Era cineva de la firma care mă anunta că îmi vor fi livrate toate cele 6 scaune și să fiu prezenta. Cum eram la apartament, am pornit către casa, gandindu-ma ce ar trebui sa fac in situația în care agentul nu apare. A venit, totuși. In loc de 150 Ron, am platit 180. Pe hârtie. Dar mi-am dat seama cat de dur a trebuit sa vb la telefon cu o anumită donșoară, așa încât să evit pierderea "subită" a doua scaune, in Ajunul Crăciunului, scaune care nu apăreau nicăieri cum că ar fi fost preluate de cineva. Cunostinta mea pierduse colete inregistrate in sistem. Ulterior, mi-am dat seama că nici nu au avut de gând să mi le livreze sa sâmbătă, deoarece a trebuit eu sa sun și să întreb de ele.Si, culmea! Problema nu a fost când au preluat 6 bucati in loc de 4 cu un awb pe 4 bucăți (aia a fost posibil! ) ci când sa livreze 6 bucăți cu un awb pe 4 bucăți. ( Deja era inacceptabil!, Dar de circulat 300 km, au putut circula) Greșeala era și a lor, nu numai a celor care au completat AWB.

    Oricum, ii mulțumesc mereu in gând cunoștinței care m-a făcut să fiu mai prevăzătoare in acea zi. Nu îmi vine să cred că deși am evitat o firma ( cu succes) , nu am reușit să fac așa încât transportul celor șase scaune să fie într-un mod lipsit de probleme. Tocmai pentru că era Ajunul Crăciunului!

#2769
Benderbut

Benderbut

    viking member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,722
  • Înscris: 11.12.2014
Scaunele alea pentru ca sunt din fier merg mai mult  afara la terasa sau chiar in bataia ploii .
II vei face si niste pernute la comanda presupun, nu ?

#2770
lenny13

lenny13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,564
  • Înscris: 30.09.2013
Dacă balustrada e din fier forjat , plus că intenționez ca galeriile sa le iau din fier forjat,atunci scaunele acelea se potrivesc in living, mai ales că doresc gresie în living. Oricum eu le-am luat in ideea că noi încă suntem în șantier și am nevoie de scaune rezistente până reușim cu toate celelalte. Apoi că se vor potrivi sau nu va fi o decizie în funcție de mobilierul de la bucătărie și amenajarea livingului și a scării. Dacă nu, devin mobilier de gradina și pa. Am o terasa mare  unde oricum am nevoie de ele.

    Să vă mai povestesc din pățaniile mutatului la casă. Venind de la bloc, vin de la o rutina de a usca hainele in uscătorie sau mai ales pe balcon in timpul sezonului cald. Îmi place mirosul hainelor uscate afara, la soare, ba chiar și a celor aduse de afară în timpul iernii. Eu nu folosesc balsam de rufe, mi-am impus asta acum foarte multa vreme, de a nu lăsa prea multe substanțe nenaturale sa intre în corp. In plus, îmi aduc aminte mereu de mama cum le întindea iarna in grădinița pe care o aveam pe șantier și le aducea bocnă în casă, mirosind a proaspăt, a zăpadă, a iarnă. Așa că sunt încăpățânată și vreau așa ceva.  Nu vreau sa usuc hainele in casa, nici în masina uscator, ci pe uscătoare metalice. Eventual să le găsesc o poziție mai retrasă, așa încât să nu deranjeze vizual pe cineva.

    La bloc am un uscător primit cadou, deși aveam fire intinse la nivelul sticlei din balcon, așa încât să nu se vadă de pe strada. Ei bine, uscătorul acela a fost perfect, nici nu mi-am dat seama cat de bun era, până am hotărât să mai cumpăr unul. Am hotărât să spăl haine și să îl pun pe balconul dinspre gradina, pentru a-l testa. Desi, din momentul in care am pus prima haina mi s-a dezechilibrat și mi-am dat seama că am dat-o in bară cu el. Centrul de echilibru era prea sus. Dar tot am vrut testul cu balconul. A doua zi l-am găsit jos, la parter. Nu a fost o surpriză prea mare, însă m-am enervat că nu am găsit unul ca acela vechi și de nevoie îl luasem pe acesta. Uscătorul de la bloc este foarte stabil, pot pune hainele pe o parte și încă e in picioare. Nu, hainele nu se usucă instant, dar am vrut sa vad cum și cât va dura uscarea lor afara, in timpul iernii. Eventual, când vom face căsuța din gradina , le voi usca acolo.

       Uitandu-ma încă o dată într-un magazin în care îmi fac cumpărăturile de obicei, am observat că aduseseră marfa noua și , printre uscătoare, l-am găsit pe cel de mai jos , care este foarte ok, mai bun decât cel de la bloc, spițele fiind mai solide și mai bine fixate. Așa că vi-l recomand, deși știu că majoritatea țineți să vi le uscați într-o mașină de uscat haine. Uscătorul este foarte stabil și incap două rânduri de 9 kg ( atâta spală mașina mea o data - 9 kg) de haine.

       De zis, ce sa vă mai zic? E atât de frumos la casa, cu iarna asta pe care nu am avut-o de cel puțin 8 sau 10 ani, încât m-am liniștit. Nu mai vreau nimic, parca, nu ne mai grăbim chiar așa, ne hodinim puțin și ne bucurăm de ceea ce am reușit deja să facem. Avem cel puțin ceea ce aveam la bloc, însă un confort sporit, deoarece spațiul e mai mare și parcă mă odihnesc mental mai bine. Nu zic că e ușor, dar e cu mult mai bine. După ce am făcut experimentul cu mutatul in Ajunul Crăciunului, l-am intrebat pe băiețelul meu daca vrea sa ne mutam înapoi, oricând putem face asta. - Nu, zice el, doar avem tot ce ne trebuie!

Attached Files



#2771
viotl

viotl

    Straight ahead ... middle of the road

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,481
  • Înscris: 03.04.2013

View Postlenny13, on 05 ianuarie 2019 - 16:10, said:

. Și așa nu mă pricep la amenajări și chestii din astea.
De-le-n pisici de amenajari, bine ca te pricepi la gulas!Posted Image

Hai la multi ani si toate cele bune!
Am fost pe luna si e scump netul acolo...

#2772
lenny13

lenny13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,564
  • Înscris: 30.09.2013
Vio! Servus! :) La multi ani și ție! Mă bucur că mai dai cate un semn de viață! Cam slăbuț esti pe forum , lately! Nu zici nica, nu ne zici de casa...



Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate