Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Relatie cu diferenta de varsta

Ce se canta in melodie ?!

Defectare programata electrocasnice
 Camera de bord (Buget ~200-250 lei)

Bubuie economia uslamista: Uslamu...

Compatibilitate router

Compatibilitate Switch - Telefon ...
 Alimentatoarele originale au prot...

Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...
 Overwatch2

Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa
 

Despre mitul naturii umane și ignoranță

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
150 replies to this topic

#37
jazzu

jazzu

  Agent

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,438
 • Înscris: 18.06.2009
Hai să-ţi povestesc pe scurt, potae, cum e cu drepturile omului, visul tău umed:

A fost odată un om, Thomas Paine îi era numele, părinte fondator care a creat numele "Statele Unite ale cacAmericii". Nenea ăsta avea un vis umed în fiecare seară. A scris ce a visat, într-o lucrare numită: "Common Sense", lucrare cu care a iniţiat proclamaţia de independenţă a Americii (vise pe bandă rulantă). George (al IV-lea, parcă) îl cam bătea la funduleţ mereu şi lui nu-i plăcea asta. Constituţiile democratice de astăzi există, în mare măsură, datorită acestui visător. şi se vede că a fost doar un vis că, imediat ce zici democraţie, îmi vine în minte doar libertinajul. Mă rog, asta e doar teoria mea.


Băiatul ăsta fondator, a scirs în acea lucrare cam aşa: "Agreăm asupra faptului că toţi oamenii sunt creaţi egali şi că au anumite drepturi inalielabile. Acestea includ dreptul la viaţă, libertate şi căutarea fericirii.".


A luat naştere o altă lucrare, o noţiune "Rights of Man", tot de la Thommy. Noţiunea era greu de crezut atunci, chiar şi azi. Zicea cam aşa: "Drepturi egale pentru că suntem fiinţe umane!". La un moment dat  , se aude din fundul sălii: "Avem drepturile omului - ce prostie! Nu au drepturi doar cei care sunt proprietari? Toţi ceilalţi nu vor şti ce să facă cu ele, vor deveni obraznici!" . Aici apare sofismul naturii umane - Taaa daaam! "Drepturi umane? Asta înseamnă abolirea sclaviei! Cum rămâne cu furnizarea serviciilor? Cine va face toată MUNCA GREA ŞI NEDORITĂ, care nu va fi nici plătită, nici apreciată?"


Ce avem noi aici? Nişte bogătaşi care produceau masiv cu sclavi în curte şi nesimţitul ăsta de Thomas Paine, cu visele lui cu tot, avea să facă prăpăd avuţia multora ca ăla de care ziceam eu cu citatu'. Dumnezeu a văzut şi a spus că nu e bine.


Aşa că s-au hotărât: "Dom'le, că tot am făcut prostia să scăpăm zvonul cu "toţi suntem egali", hai să încurcăm puţin treburile căci vom rămâne fără sclavi şi se va alege prăpădul de noi!". Aşa au apărut non-valorile şi non-ideile: banii şi natura umană.


Facem un FED, băgăm în domeniul public treaba cu natura umană, ca scuză la efectele sclavagismului asupra oamenilor de rând, şi se vor considera LIBERI.


"Ei continuă să muncească pentru noi, noi le dăm hârtii neacoperite de vreo resursă şi îi lăsăm să se destrăbăleze până la următoarea lună când le vom cere de două ori ce le-am dat + luxul inconştienţei care o au. Îi drogăm cu nişte alcool de două parale, să-şi verse amarul, băgăm titluri pompoase în ziare şi nu ne doare capul."


Povestea cu religia n-o mai zic, nu mai am chef.

Toate astea au un nume : (C A P I T A L) I S M

[ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Anti-capitalism_color.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Să schimbăm ce e la bază cu:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/QHH3iSeDBLo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Potae, enjoy your freedom şi ţine minte: ca să te destrăbălezi cu semidoctismele alea legate de integrale, tre' să ai ceva cald în stomac.

Edited by jazzu, 22 September 2013 - 23:24.


#38
potae

potae

  Sorosist frumos si liber

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,429
 • Înscris: 20.08.2013
Mda, am incercat vreo 2 pagini sa va pacalesc insa n-a mers. Sunteti prea destepti. E clar ca v-ati dat voi seama care-i miezu', care-i matrixu'... cum au complotat ei acum 200 de ani ca sa aiba sclavi permanent, desi ei oricum nu o sa mai apuce vremurile alea Posted Image).

Totul e un mare complot si sunt agenti pentru a tine oamenii sclavi, sa nu-si atinga potentialul celest si telepatia, forte cu care poti fi infranti reptilienii. Desigur asta e si modalitatea prin care aia au ajuns asa smecheri sa detina tot. Au fost ajutati de reptile! si asa reptilienii isi vad tzelu' lor, oamenii care ii ajuta la fel, sunt rasplatiti prin bogatii "materialo-imperalistice" si facuti regi peste semeni de ai lor!

Ce iti scapa tie insa la automatizare e urmatorul lucru. Cine are "sclavi" cum le zici tu? Firmele. Ce fac firmele cu munca "sclavilor"? O vand. De ce ii platesc? Ca altfel n-ar lucra. Pai daca se baga roboti nu o sa mai fie nevoie de sclavi. Aia o sa aiba si resursele si tu chiar ca nu mai primesti nimic Posted Image). Cum de ti-a scapat amanuntul asta?


Ca o paranteza. Si integralele sunt semidoctisme acuma? :)). Mie mai de rahat mi se pare sa o arzi mare filosof si intelectual in secolul 21 si sa nu ai habar sa calculezi aria unei suprafete neregulate. Asa e dupa 3 generatii de a 12-a cu promovare sub 50%. Tu ai bac? Noroc ca l-ai dat pe vremea cand nu erau camere, nu? :D

Edited by potae, 22 September 2013 - 23:40.


#39
criztu

criztu

  imbarligator

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,298
 • Înscris: 03.09.2002

View Postpotae, on 22 septembrie 2013 - 23:38, said:

Totul e un mare complot si sunt agenti pentru a tine oamenii sclavi
deci parerea ta e ca Bush tatal, fiul, si celalalt fiu, amin, au ajuns guvernatori si presedinti de SUA, pt ca i-a votat lumea, ei s-au prezentat cu modestie la vot, si poporul liber si neingradit, in intelepciunea sa, a hotarat ca din 300 000 000 de americani, fix sefu CIA si puradeii lui, is ai mai potriviti sa conduca SUA inspre cea mai astronomica datorie publica care-ai vazut-o f'odata, de $16 000 000 000 000 000 (shaijpe trilioane de dorari).

nu ca ar fi pe undeva niste sclavi si niste stapani care ii controleaza cu tehnici sociale de iti cad maselele daca le intelegi mecanismele. nu. era Bushulica simpatic foc, si d-aia

Edited by criztu, 22 September 2013 - 23:48.


#40
jazzu

jazzu

  Agent

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,438
 • Înscris: 18.06.2009

View Postpotae, on 22 septembrie 2013 - 23:38, said:

Ca o paranteza. Si integralele sunt semidoctisme acuma? Posted Image). Mie mai de rahat mi se pare sa o arzi mare filosof si intelectual in secolul 21 si sa nu ai habar sa calculezi aria unei suprafete neregulate. Asa e dupa 3 generatii de a 12-a cu promovare sub 50%. Tu ai bac? Noroc ca l-ai dat pe vremea cand nu erau camere, nu? Posted Image
Potae, s-o arzi ca şi cum ai şti şi tu ceva analiză matematică, pe un forum, e ca şi cum ai merge la prostituate ca apoi să vii să ne spui cum e să ai o prietenă.

Tare mi-e teamă că dacă te pun să-mi reduci o conică la forma canonică te uiţi ca curca în lemne.

Lasă gargara asta de semidoct şi fă şi tu ceva util, n-o mai arde în sofisme pe forumuri. Tu mergi la vot, acolo, să-ţi execuţi dreptul de a alege chiar dacă eşti paralel cu ce alegi, treci pe la cursuri să ne mai paste-ezi şi nouă două integrale să te dai student eminent că noi te credem pe cuvânt. Mai ales io.

Edited by jazzu, 23 September 2013 - 00:20.


#41
XORIAN_L

XORIAN_L

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,091
 • Înscris: 01.10.2009

View Postpotae, on 22 septembrie 2013 - 23:38, said:

Pai daca se baga roboti nu o sa mai fie nevoie de sclavi. Aia o sa aiba si resursele si tu chiar ca nu mai primesti nimic Posted Image).
Si tu cum vezi rezolvarea la problema asta? Ca roboti, mai devreme sau mai tarziu, sigur o sa se introduca.

#42
jazzu

jazzu

  Agent

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,438
 • Înscris: 18.06.2009

View PostXORIAN_L, on 23 septembrie 2013 - 00:05, said:

Si tu cum vezi rezolvarea la problema asta? Ca roboti, mai devreme sau mai tarziu, sigur o sa se introduca.
Nu trebuie rezolvare pentru că nu acela va fi scenariul.
Venitul va trebui să devină un drept civil. Sclavi tot vor fi dar nu ai nevoilor primare de data asta, vor urca o treaptă.

Mai puţin de 50% din poulaţie are un venit din angajare. Restul au venituri de la rude, pensii şi alte chestii (oricum nu vine din muncă). Deci asta cu venitul de bază nu este ceva revoluţionar, este o paletă ce va fi extinsă de roboţi. Singura chestie nouă este necondiţionarea.

Edited by jazzu, 23 September 2013 - 00:40.


#43
potae

potae

  Sorosist frumos si liber

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,429
 • Înscris: 20.08.2013

View Postjazzu, on 23 septembrie 2013 - 00:36, said:

Venitul va trebui să devină un drept civil.

Aha. Deci un fel de pensie, alocatie, o asistare sociala intru tolăneală. Ce atata munca, te nasti si ai bemve si iphone ca sa nu fi cumva inhibat! Posted Image

View Postjazzu, on 23 septembrie 2013 - 00:03, said:

Potae, s-o arzi ca şi cum ai şti şi tu ceva analiză matematică, pe un forum, e ca şi cum ai merge la prostituate ca apoi să vii să ne spui cum e să ai o prietenă.

Nu am zis ca-s expert. Ceea ce am postat e materie de liceu. Chestie de baza. Aaa, ca majoritatea oamenilor habar n-au sa calculeze radical fara calculator iar o integrala deja e chestie de 'semidocti' atunci vorbim de alta treaba...

View Postjazzu, on 23 septembrie 2013 - 00:03, said:

Tare mi-e teamă că dacă te pun să-mi reduci o conică la forma canonică te uiţi ca curca în lemne.

Conica are formula standard si e materie de clasa a 11-a geometrie analitica. Ai dat si tu search pe google "cv greu d mate" si conica a fost primul lucru si ai zis ca ma inchizi cu asta? Posted Image). Da-mi tu problema si tu faci integrala de pe pagina cealalta. Si vedem care e semidoctu'. Ce zici? Posted Image

Edited by potae, 23 September 2013 - 01:12.


#44
jazzu

jazzu

  Agent

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,438
 • Înscris: 18.06.2009

View Postpotae, on 23 septembrie 2013 - 01:11, said:

Aha. Deci un fel de pensie, alocatie, o asistare sociala intru tolăneală. Ce atata munca, te nasti si ai bemve si iphone ca sa nu fi cumva inhibat!
Tolăneala apare când ai ce te distrează şi când tedistrează ceea ce ai. Ori eu vorbesc de nevoi minime: somn, mancare,wc,educatie gratuita (dupa alegere).

View Postpotae, on 23 septembrie 2013 - 01:11, said:

Conica are formula standard si e materie de clasa a 11-a geometrie analitica.
Ei, află că reducerea la bază canonică nu se face în liceu. Se face în primul an în orice facultate tehnică şi e floare la ureche. Nu eu am început să mă dau zmeu. Dacă te bag şi în mecanica fluidelor, o să-ţi vină rău, crede-mă.Aşa că treci la treabă, rezolvă-ţi integralele şi discutăm după.

Tu eşti genul ăla de om care, atunci când este depăşit de un subiect, apelează la ce a tocit prin facultate o viaţă, numa' să arate că ştie ceva. Sunt mulţi ca tine pe forumul ăsta, nu mă impresionezi. Să lăsăm off-topicul, zic.

Oricum, de aici în colo nu mă mai chinui cu tine că eşti, probabil, prea adormit de la ce faci zi de zi la servici şi accepţi restul ca adevăr absolut.

Edited by jazzu, 23 September 2013 - 01:27.


#45
potae

potae

  Sorosist frumos si liber

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,429
 • Înscris: 20.08.2013

View Postjazzu, on 23 septembrie 2013 - 01:25, said:

Tolăneala apare când ai ce te distrează şi când tedistrează ceea ce ai. Ori eu vorbesc de nevoi minime: somn, mancare,wc,educatie gratuita (dupa alegere).
Ei, află că reducerea la bază canonică nu se face în liceu. Se face în primul an în orice facultate tehnică şi e floare la ureche. Nu eu am început să mă dau zmeu. Dacă te bag şi în mecanica fluidelor, o să-ţi vină rău, crede-mă.Aşa că treci la treabă, rezolvă-ţi integralele şi discutăm după.

Sau poate ca nu toate filierele teoretice au geometrie descriptiva. La tehnologic *poate* ca se face. Am manual de clasa a 11-a de Geometrie Analitica si are asa ceva. Pai pana la mecanica fluidelor da un exercitiu d-asta cu conica. Sau n-ai culegerea cu exercitii rezolvate ca mai apoi sa te dai zmeu cu rezolvarea? :)). Sau da ceva de mecanica fluidelor. Cum am zis mai sus, traiesc din meditatii, orice nivel. Da, inclusiv facultate, masterat pt. toate cele 3 domeniile :) Nu e bine sa te dai mare asa cu d-astea "iti dau o nu stiu ce sa vedem daca rezolvi" ca e posibil sa te intalnesti uneori si cu cineva care chiar stie si te faci de carutza :)).

View Postjazzu, on 23 septembrie 2013 - 01:25, said:

Tu eşti genul ăla de om care, atunci când este depăşit de un subiect, apelează la ce a tocit prin facultate o viaţă, numa' să arate că ştie ceva. Sunt mulţi ca tine pe forumul ăsta, nu mă impresionezi. Să lăsăm off-topicul, zic.

Oricum, de aici în colo nu mă mai chinui cu tine că eşti, probabil, prea adormit de la ce faci zi de zi la servici şi accepţi restul ca adevăr absolut.

N-am tocit deloc pe nicaieri. Am fost un elev mediocru si un student slab. Abia dupa ce am terminat cu facultatea am inceput sa invat din dorinta de cunoastere. Si nici nu am zis ca sa ma dau mare. Cu cateva posturi inainte m-a facut crezu, critza sau cum e username-ul prost, cum ca n-as stii "ce e E", "ce e MC" din formula E=MC^2. Trecand peste faptul ca el nestiind ordinea operatiilor MC nu reprezinta absolut nimic, am propus sa rezolvam niste integrale de sfarsit de a 12-a. Doar asa ca sa va fac un picut de ras cu propriile actiuni. Anume ca faceti pe desteptii crezand ca toata lumea e nestiutoare ca voi, insa atunci cand chiar dati de unu' care are black_belt Posted Image in domeniile in care voi va prefaceti ca aveti habar o dati dupa cires.

#46
jazzu

jazzu

  Agent

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,438
 • Înscris: 18.06.2009

View Postpotae, on 23 septembrie 2013 - 01:40, said:

Doar asa ca sa va fac un picut de ras cu propriile actiuni. Anume ca faceti pe desteptii crezand ca toata lumea e nestiutoare ca voi, insa atunci cand chiar dati de unu' care are black_belt Posted Image in domeniile in care voi va prefaceti ca aveti habar o dati dupa cires.
Pe cine faci de râs? Legat de subiect ai spus fix nimic până acum. Ai încercat tu ceva cu drepturi şi libertate dar nu prea ţi-a ieşit. Totul a fost o logoree ieftină.

Aici nu e bătaie pe black_belt. Facem şi d-alea dacă vrei. Posted Image

Aici se poartă discuţii despre clişeele din societate. Vrei să faci împărţiri? Mergi pe alt subiect. Ce nu e clar? Te-am înjurat eu de mamă de nu-mi dai pace ;i nu-mi aduc aminte?

Ce te chinui tu să demonstrezi? Am impresia că suferi grav de un complex de inferioritate şi asta face din tine un naiv şi jumătate.

Edited by jazzu, 23 September 2013 - 02:03.


#47
potae

potae

  Sorosist frumos si liber

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,429
 • Înscris: 20.08.2013
Nu ma chinui sa demonstrez nimic, discutam si combateam niste idei. Ca tu si altii faceti greseala sa va confundati cu ele si sa o luati personal e problema voastra. Nu e vorba de dat pace. Atata timp cat tu ai libertatea sa creezi un thread asa si eu am voie sa raspund.

#48
XORIAN_L

XORIAN_L

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,091
 • Înscris: 01.10.2009

View Postjazzu, on 23 septembrie 2013 - 00:36, said:

Mai puţin de 50% din poulaţie are un venit din angajare. Restul au venituri de la rude, pensii şi alte chestii (oricum nu vine din muncă). Deci asta cu venitul de bază nu este ceva revoluţionar, este o paletă ce va fi extinsă de roboţi. Singura chestie nouă este necondiţionarea.
Acest 50% din populatie, cu venit din angajare, este in pericol sa se tot reduca. Complexitatea noilor job-uri este in crestere, deoarece masinile distrug job-urile low-skill. Este ca si cum ai lupta cu o specie de extraterestrii a caror inteligenta creste zilnic. La un moment dat, doar 1%, cei mai talentati, vor beneficia de progresul tehnico-stiintific. Dar munca masinilor genereaza profit pentru proprietarii acestora. Ei nu sunt si nu vor fi de acord sa cedeze din profitul lor asa-zisilor "lenesi". Eu vad aici un pericol.

#49
criztu

criztu

  imbarligator

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,298
 • Înscris: 03.09.2002

View Postpotae, on 23 septembrie 2013 - 01:40, said:

Cu cateva posturi inainte m-a facut crezu, critza sau cum e username-ul prost, cum ca n-as stii "ce e E", "ce e MC" din formula E=MC^2.
era o metafora bre... un exemplu din care sa intelegi ca tu nu intelegi cestiunea despre care discutam cu tine. Io habar n-am ce e cu E=mc patrat...

#50
jazzu

jazzu

  Agent

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,438
 • Înscris: 18.06.2009

View PostXORIAN_L, on 23 septembrie 2013 - 07:16, said:

Ei nu sunt si nu vor fi de acord sa cedeze din profitul lor asa-zisilor "lenesi". Eu vad aici un pericol.
Pe ce te bazezi când spui asta? Pe natura umană? Dă-ne detalii de ce vezi tu că se va întâmpla asa şi nu altfel.

Oricum, asta va fi asigurată prin legiferare.Tocmai asta este şi ideea, ierarhizarea să se diminueze.
Vor fi 4 criterii:

1. Asigurarea existenţei şi participarea socială.
2. Asigurarea unui drept individual.
3. Plată fără verificări sau testări.
4. Fără obligaţia de a munci.

Venitul de bază nu înseamnă mai mulţi bani pentru toţi. Nu vor fi tipărite noi cantităţi de bani. Va exista ca parte al venitului actual.

Edited by jazzu, 23 September 2013 - 13:25.


#51
XORIAN_L

XORIAN_L

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,091
 • Înscris: 01.10.2009

View Postjazzu, on 23 septembrie 2013 - 13:20, said:

Pe ce te bazezi când spui asta? Pe natura umană? Dă-ne detalii de ce vezi tu că se va întâmpla asa şi nu altfel.

Pai, vezi ce se discuta aici pe forum. Mai mult de jumatate (nu stiu cate clone sunt) insista ca venitul minim garantat sunt bani dati degeaba pentru lenesi, ca demotiveaza, etc. Poti testa ce spun, printr-un sondaj de opinie.

#52
jazzu

jazzu

  Agent

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,438
 • Înscris: 18.06.2009

View PostXORIAN_L, on 23 septembrie 2013 - 13:25, said:

insista ca venitul minim garantat sunt bani dati degeaba pentru lenesi
Păi care este principala cauză a lenii? Lenea nu este parte a naturii umane. Lenea nu este o manifestare intrinsecă. Este un răspuns la factorii de mediu.

Edited by jazzu, 23 September 2013 - 13:29.


#53
XORIAN_L

XORIAN_L

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,091
 • Înscris: 01.10.2009

View Postjazzu, on 23 septembrie 2013 - 13:20, said:

Oricum, asta va fi asigurată prin legiferare.Tocmai asta este şi ideea, ierarhizarea să se diminueze.
Normal, cei 99% someri au drept de vot, si vor vota pe cei care promit ajutoare sociale. Insa proprietarii de masini-unelte tot vor urla ca sunt jefuiti, ca ajutoarele sociale ruineaza economia. Nimeni nu va recunoaste somajul tehnologic, cum nu-l rescunosc nici acum. Ci acest somaj va fi pus in carca crizei economice sau a lenei si incopetentei. Si chiar daca ei ar fi sigur de adevar, nu-l vor recunoaste.

View Postjazzu, on 23 septembrie 2013 - 13:27, said:

Păi care este principala cauză a lenii? Lenea nu este parte a naturii umane. Lenea nu este o manifestare intrinsecă. Este un răspuns la factorii de mediu.
Eu te cred, dar nu te cred altii. Defapt asa-zisii lenesi pot fi doar someri eliminati din competitie de roboti.

Edited by XORIAN_L, 23 September 2013 - 13:33.


#54
jazzu

jazzu

  Agent

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,438
 • Înscris: 18.06.2009

View PostXORIAN_L, on 23 septembrie 2013 - 13:32, said:

Insa proprietarii de masini-unelte tot vor urla ca sunt jefuiti, ca ajutoarele sociale ruineaza economia.
Odată cu instaurarea automatizării pe linii, producţia va creşte peste capacitatea ce o avea când oamenii lucrau.

Robotul trebuie întreţinut (asta nu se va întâmpla zilnic şi nici lunar), robotul consumă energie. Atât, cu toate astea nu vrea măriri, nu face greve, lucrează exact şi nu risipeşte material. Robotului nu-i trebuie motivaţie şi nici asistenţă medicală. Acolo unde riscurile de muncă sunt mari, când ai roboţi nu mai tremuri de frica lui Dorel că alunecă şi se face lat.

[ http://www.robots.com/images/advantages%20and%20disadvantages%20of%20industrial%20robots%281%29.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cum zicea Clarke:

Quote

Every revolutionary idea seems to evoke three stages of reaction. They may be summed up by the phrases:

(1) It’s completely impossible.
(2) It’s possible, but it’s not worth doing.
(3) I said it was a good idea all along.
Noi, deocamdată, ne blocăm la prima şi asta pentru că ideea este relativ nouă.


Edited by jazzu, 23 September 2013 - 13:45.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate