![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
IPsec /Openswan
Last Updated: Sep 13 2013 23:07, Started by
sorin86
, Sep 12 2013 16:50
·
0

Posted 12 September 2013 - 16:50

Salut,
De curand am instalat ipsec pe gentoo, acesta trebuie sa se conecteze la un cisco ASA VPN Server dar am o mica problema, portul 500 este filtrat de isakmp si de aceea nu se initiaza conectarea. Dupa o scanare cu nmap imi arata output-ul: PORT STATE SERVICE 500/udp open|filtered isakmp Ar trebui sa imi arate open nu filtered PORT STATE SERVICE 500/udp open isakmp Va rog mult sa ma ajutati ... Va multumesc |
Posted 13 September 2013 - 22:49

Nu sunt permise conexiuni pe respectivul port..
Incearca sa permiti accesul la el prin urmatoarea comanda iptables -I INPUT -p udp --dport 500 -j ACCEPT Daca nu iti functioneaza da un iptables -F pentru a sterge toate regurile prezente Edited by HOSTBULL, 13 September 2013 - 22:49. |
Posted 13 September 2013 - 23:07

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users