Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 

TVR 2. Toamna 2013. Grila de toamnă la TVR 2 sosește cu noutăți din 6 octombrie a.c.

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

TVR 2 lansează o nouă coală a vedetelor: emisiunea 8 într-o barcă.



TVR 2 lansează în această toamnă emisiunea-concurs 8 într-o barcă. Noul program este săptămânal i seamănă foarte bine cu fosta coală a vedetelor, având ca scop “transformarea unor tineri talentați în artiști compleți”.
Marele premiu pus în joc de TVR2 este în valoare de 10.000 de euro.
Întreaga pregătire a concurenților se află sub directa coordonare a lui Titus Munteanu și a echipei sale de specialiști, producătorul programului fiind Camelia Boștină.
Gazdele emisiunii sunt doi tineri prezentatori, Alexandra Beatrice Păcuraru și Nicholas Cațianis.
“8 într-o barcă” este o nouă Școală a vedetelor care le oferă șansa celor 10 concurenți (8 titulari și 2 rezerve) să învețe, în mod gratuit, de la profesioniști, tot ceea ce este necesar pentru a deveni un artist complet: canto, dans, joc, actorie, punere în scenă, prezentare”, se arată într-un comunicat al TVR 2.
Despre noua emisiune
Cei zece, cu vârste între 16 și 23 de ani, au fost aleși în urma unei selecții desfășurate în această vară. Imediat după casting, ei au intrat într-un cantonament la TVR, cu repetiții intense, pe parcursul întregii zile.
Lecțiile de canto se fac sub îndrumarea compozitorului Dan Dimitriu, iar cele de dans cu renumita coregrafă Ioana Macarie. Actrița Rodica Mandache se ocupă de instruirea gazdelor emisiunii, Alexandra Beatrice Păcuraru și Nicholas Cațianis, doi tineri prezentatori.
“În mai puțin de o lună, proiectul “8 într-o bacă” va fi lansat, iar publicul va putea să urmărească, săptămânal, evoluțiile artistice, eforturile și emoțiile celor mai noi artiști care bat la porțile afirmării”, spun oficialii TVR.
Despre Titus Munteanu
Titus Munteanu, unul dintre cei mai cunoscui realizatori de programe tv, cu aproape 50 de ani de carieră, a lansat în trecut emisiuni de succes precum Școala vedetelor (cu care în 1996 a fost premiat cu Trandafirul de Argint la Montreux – cel mai mare festival de televiziune din lume), Numai cu acordul minorilor sau Televiziunea copiilor.
Sursa: http://www.paginadem...8-intr-o-barca/

#2
Stan_Patzitul

Stan_Patzitul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 26.08.2009
Who cares? Posted Image

#3
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
I care.

#4
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
E posibil sa iasa ceva interesant, dar prejudecatyile sunt multe si n-o sa se uite nimeni la emisiune. Daca era pe Pro TV, rupea audienta.

#5
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
PRO TV-ul „rupe audiența“ și cu „mira de control“.Posted Image

#6
deiuma

deiuma

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,715
  • Înscris: 25.01.2011
Corect, PRO are un întreg departament de marketing în spate care știe ce face. Așa ceva nu cred că există în TVR. Și se simte...

#7
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012

Grila de toamnă la TVR 2 sosește cu noutăți din 6 octombrie


Duminica, 6 octombrie, debutează la TVR 2 grila de toamnă cu schimbări și noutăți importante. Este vorba de noi tronsoane, dedicate special diferitelor genuri de programe, noi emisiuni, seriale, filme documentare. Tot ca noutăți la TVR 2 sunt zilele dedicate spectacolelor de teatru (toate producții noi, difuzate în premieră), filmului românesc, filmelor de artă.

Toate aceste noutăți debutează la TVR 2 treptat, pe parcursul următoarelor săptămâni, dar grila va avea următoarele repere principale:

Din 6 octombrie, duminicile sunt dedicate filmului românesc. În fiecare duminică, la ora prânzului și seara, sunt programate filme din ciclul mari actori, mari regizori, mari producții cinematografice. Din 6 octombrie și până la sfârșitul anului 2013 vor avea duminici dedicate regizorii Sergiu Nicolaescu, Dan Pița, Alexandru Tatos, Lucian Pintilie, Mircea Veroiu, Mircea Daneliuc, Malvina Urșianu, Stere Gulea, precum și actorii Amza Pellea, Ștefan Iordache, Gheorghe Dinică, Victor Rebengiuc și Octavian Cotescu.

Din 6 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 22.00 va putea fi urmărit serialul românesc „Lumini și umbre”. Este cel mai lung serial românesc de televiziune, cea mai mare și mai impresionantă distribuție, un uimitor recital actoricesc – care ajunge acum, integral, în premieră, la TVR 2. Producție a Televiziunii Române, serialul „Lumini și umbre” a fost realizat în perioada 1979 – 1982, cu participarea a mai mult de 400 de actori și a câtorva mii de figuranți. Conceput pentru 52 de episoade, au fost filmate 36 (restul nu au mai primit aprobare) și s-au difuzat 33. Cenzura politică a impus o difuzare sincopată a celor 33 de episoade, după multe modificări importante.

Tot ca premiere, din 6 octombrie, duminica, de la ora 10.10 cei mici sunt așteptați „În curtea bunicilor”, iar cei mari pot urmări de la ora 19.00 la “Academicienii” portrete și declarații în exclusivitate ale valorilor românești.

Din 7 octombrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13.00, debutează la TVR 2 un tronson special cu înregistrări de la Festivalul Internațional „George Enescu”, ediția a XXI-a.

Tot din 7 octombrie, în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14.20, TVR 2 aduce „5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu” – o istorie a românilor în 101 povești adevărate, scrise și spuse de prof.doct. Adrian Cioroianu, decanul Facultății de Istorie a Universității București. De la coroana Regelui Carol I și până la vizitele în străinătate ale lui Nicolae Ceaușescu, de la războaiele pe care le-am câștigat și până la tratatele care ne-au modificat frontierele, istoria României devine cea mai frumoasă poveste.

Din 7 octombrie, în fiecare luni de la ora 20.10 este seară de teatru. TVR 2 aduce publicului noi înregistrări teatrale, noi preluări, spectacole în premieră. Spectacolele vor beneficia de un scurt preambul al marelui actor Radu Beligan.

Tot din 7 octombrie, în fiecare luni de la ora 23.10, TVR 2 a programat în seria „Cinematograful de artă” filme cu un palmares impresionant la festivalurile de gen din lume, producții cu mari distribuții, mari regizori. Fiecare film va fi precedat de o scurtă prezentare făcută de regizorul Laurențiu Damian.

Din 8 octombrie, în fiecare marți, miercuri, joi și vineri de la ora 23.10 la TVR 2 sosește „Dr. House” cu sezonul VI, în premieră.

Din 9 octombrie, în fiecare miercuri de la 20.10, TVR 2 difuzează cel mai nou program de televiziune dedicat tinerilor talentați. Realizată de cunoscutul om de televiziune Titus Munteanu, emisiunea  „8 ÎNTR-O BARCĂ" oferă șansa unor tineri talentați să devină artiști compleți, să devină celebri și, totodată, să câștige marele premiu de 10.000 de euro. Jurații care vor nota fiecare evoluție a tinerilor artiști sunt coregraful Cornel Patrichi, interpreta Paula Seling și jurnalista Simona Catrina.

Tot din 9 octombrie, în fiecare miercuri de la ora 21.30, debutează la TVR 2 emisiunea „Drumul succesului", în care Ema Pendiuc este gazda tinerilor români cu performanțe deosebite în diferite domenii.

Din 12 octombrie, în fiecare sâmbătă de la ora 16.00, Lucia Hossu Longin va aduce MEMORIALUL DURERII – SERIA NEAGRĂ: TORȚIONARII. Este vorba de opt episoade, opt interviuri cu torționari care au condus închisori și lagăre de exterminare, printre care se numără și deja „celebrul” Alexandru Vișinescu.

Acestea sunt principalele noutăți ale grilei de toamnă, ce se adaugă emisiunilor tradiționale care, din 7 octombrie, revin cu noi sezoane. Este vorba, în principal, de „România frumoasă” (cu Eveline Păuna, de luni, până vineri de la ora 17.00), „Ora de Știri” (în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22.00), „Pescar hoinar” (duminica, de la ora 13.00), tronsonul de Documentare de la ora 19.00 sau „D‘ale lu‘ Mitică" (duminica, de la ora 17.00).
Din a doua jumătate a lunii, grila de toamnă a TVR 2 va mai aduce și alte surprize, una dintre ele fiind trupa Hi-Q, care va avea o emisiune săptămânală dedicată tinerilor.

sursa: tvr.ro

#8
mecoparsapteplus

mecoparsapteplus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 08.05.2012
Lumini si umbre : o tempora ! Gheorghe Dinica,Ilarion Ciobanu,Gina Patrichi,Adrian Pintea,Serban Ionescu,Florin Zamfirescu,Alexandru Repan,Ion Besoiu,Dan Condurache,tanarul Florin Calinescu...Valentin Uritescu in rolul lui Saptefratii apoi Andrei Blaier-Titus Popovici - Francisc Munteanu si multi alti.

#9
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,011
  • Înscris: 20.06.2009
Multe din emsiunile astea ar fi mai potrivite pe TVR 1...

#10
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012
Pe TVR1 nu au loc de "altele". Si cand spun "altele", nu ma refer la emisiuni! :)

#11
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Se pare ca TVR 2 va deveni mai bun decat TVR 1.

#12
alin632

alin632

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 05.09.2011

Masterclass Mariana Nicolesco, în zilele de sâmbătă ale lunii noiembrie, la TVR 2



Tradiţionalele cursuri de măiestrie artistică oferite de soprana Mariana Nicolesco între o ediţie şi alta a Festivalului şi Concursului Internaţional de Canto "Hariclea Darclée" fac obiectul a patru emisiuni care vor fi difuzate în zilele de sâmbătă ale lunii noiembrie, de la ora 17.00, la TVR 2.

Potrivit unui comunicat, primele două emisiuni sunt dedicate Bicentenarului naşterii lui Giuseppe Verdi şi Richard Wagner.

Astfel, pe 2 noiembrie va putea fi urmărită Conferinţa Dr. Stephan Poen, medic foniatru, doctor în muzicologie, pe marginea creaţiei celor două genii ale muzicii, însoţite de videoproiecţii din creaţia lui Wagner, interpretate de mari artişti români; sopranele Maria Slătinaru, Eugenia Moldoveanu, Magdalena Cononovici şi tenorul Cornel Stavru.

În cea de-a doua emisiune, pe 9 noiembrie, soprana Mariana Nicolesco va putea fi urmărită în marele repertoriu verdian, după care urmează Recitalul Verdi - Wagner susţinut de tineri artişti.

Adevăratul maraton liric pe care îl reprezintă Concertul de gală masterclass, în care strălucesc tineri interpreţi, face obiectul celei de-a treia emisiuni, din 16 noiembrie, în cadrul căreia tenorii Corneliu Fânăţeanu şi Vasile Moldoveanu primesc diploma de onoare şi Medalia Darclée, precum şi al emisiunii finale, din 23 noiembrie, care încheie evenimentele lirice dedicate memoriei legendarei artiste române Hariclea Darclée.

Sursa

#13
alin632

alin632

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 05.09.2011

Duminica filmului românesc, de pe TVR2, dedicată actorului Gheorghe Dinică



În această duminică, cu numai câteva zile înainte de comemorarea a patru ani de la dispariţia actorului Gheorghe Dinică, TVR 2 a pregătit la Duminica filmului românesc, două dintre cele mai reprezentative filme în care a jucat acesta.

Este vorba de drama Prin cenuşa Imperiului şi de comedia De ce trag clopotele, Mitică?.

Duminica filmului românesc este un proiect lansat, în această toamnă, de TVR 2 în cadrul căruia sunt difuzate filme din ciclul mari actori, mari regizori, mari producţii cinematografice.

Despre cele două filme cu Dinică

De la ora 14.10, intră în emisie drama Prin cenuşa Imperiului, în regia lui Andrei Blaier, în care Gheorghe Dinică joacă alături de alţi mari actori români: Cornel Coman, Gabriel Oseciuc, Ştefan Sileanu.

“Inspirată de romanul “Jocul cu moartea” de Zaharia Stancu, acţiunea este plasată în 1917 şi surprinde, metaforic, destrămarea unui imperiu şi renaşterea naţiunilor care-şi reclamau independenţa. Două personaje se deplasează aproape fantomatic “prin cenușa imperiului” austro-ungar, surprins în agonia de dinaintea dispariţiei sale: Darie, un tânăr încă neatins de mizeria lumii, şi Diplomatul, un cinic cu pretenţii de nobleţe”, este descris filmul într-un comunicat al postului public.

De la ora 20.10 este programată comedia De ce trag clopotele, Mitică ?, în regia lui Lucian Pintilie, în care Gheorghe Dinică apare alături de Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Petre Gheorghiu, Tora Vasilescu, Mircea Diaconu, Florin Zamfirescu, Ştefan Iordache, Mitică Popescu şi alţii.

Filmul are la bază un scenariu alcătuit din mai multe texte scrise de Ion Luca Caragiale. Din cauza satirei sale acide, filmul a fost interzis din ordinul personal al lui Nicolae Ceaușescu, fiind difuzat de-abia după 1990.

Gheorghe Dinică joacă rolul lui Nae Girimea, bărbierul şi Don Juan-ul cartierului.
În egală măsură satiră politică şi de moravuri, filmul surprinde temele recurente ale lui Caragiale, îmbinând comicul burlesc cu frenezia nesănătoasă, şi pe alocuri tristă, a personajelor.

Sursa

#14
smokke2

smokke2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,959
  • Înscris: 02.12.2012
Acum 19 ani la TVR 2.
Manele =)))))))))))))))

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gWvz6JxBG9s?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#15
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Cine i-a luat locul lui Mircea Radu la Attached File  descărcare (5).jpg   5.28K   1 downloads, în emisiunea Marinei Almășan: „Este un un om citit, profund și înțelept, cu care se poate vorbi despre orice“ FOTO
Attached File  646x404.jpg   41.4K   2 downloads
Marina Almășan va prezenta emisiunea „Femei de 10, Bărbați de 10“, de la TVR 2, alături de un actor cunoscut, după ce Mircea Radu s-a întors la Antena 1, unde va prezenta emisiunea „Ie, Românie“, începând cu 1 martie. ȘTIRI PE ACEEAȘI TEMĂ Când va începe show-ul „Ie, Românie“, prezentat de Mircea Radu la Ante... Marina Almășan, mâhnită de plecarea lui Mircea Radu de la TVR: Unii îm... Claudiu Bleonț va prezenta împreună cu Marina Almășsan emsiunea „Femei de 10, Bărbați de 10“, difuzată de luni până joi, de la 16.40, la TVR 2.   „Dincolo de faptul că este un actor talentat, Claudiu este un om citit, profund și înțelept, cu care se poate vorbi despre orice. Trece foarte ușor de la stilul sobru la cel jucăuș, ceea ce îl face candidatul ideal pentru a prezenta un show de felul celui al cărui producător sunt. Are un fantastic simț al umorului (umorul este, nu-i așa, o calitate a oamenilor inteligenți!) si un spirit ludic cum rar întâlnești, în vremurile noastre încruntate. Deși pare «de nestăpânit», este foarte serios în ceea ce face, este un colaborator disciplinat și un excelent «tovarăș de drum»“, a spus Marina Almășan.   Cei doi nu se află însă la prima colaborare la Televiziunea Română, după cum povestește Marina Almășan: „I-am încredințat lui Claudiu, acum vreo 10 ani, prezentarea unui show de televiziune pe care îl produceam (da, am semnat și emisiuni pe care le-au prezentat alții). Titlul era «S-a-ntâmplat în România» și programul aduna cele mai inedite întâmplări semnalate de presă, în decursul unei săptămâni. Protagoniștii erau aduși, majoritatea, în direct, iar știrile trăsnite erau comentate de vedetele TVR. Țin minte că am fost încântată de colaborarea cu Claudiu și, iată, viața mi l-a «scos din nou în cale»“.
Attached File  627x0.jpg   44K   2 downloads
Claudiu Bleonț a primit cu extuziasm propunerea de a se alătura echipei „Femei de 10, Bărbați de 10“, mai ales că, în sezonul trecut , actorul a avut șansa de a fi „bărbatul de 10” într-una dintre ediții.   „Mă bucur mult de propunere. E un prilej de a întâlni și de a cunoaște oamenii, dar și de a comunica. În plus, cred că am acumulat până la această vârstă suficientă experiență pe care acum vreau să o împărtășesc cu cei din jur“, a spus el.   Actor renumit de teatru și film, Claudiu Bleonț este și un prezentator de televiziune cu experiență. A colaborat de mai multe ori cu Televiziunea Română, atât ca prezentator al emisiunii „Duminica în familie“ (2013), alături de Ramona Bădescu, cât și în poziția de gazdă a emisiunii „S-a-ntâmplat în România“ (2008).
Attached File  627x0 (1).jpg   98.8K   2 downloads
Sursa:http://adevarul.ro/e...ff10/index.html

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate