Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11

Replacement grip pentru racheta t...

clima cu sunet ciudat
 Baterie Externa Solara, Power Ban...

Am vazut odata un film...

Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...
 Identificare filet butelie r290

Sifon pe circuitul frigorific.

Vizibilitate Hard Disk nefolosit ...

Salariu minim european in Romania
 verificare specificatii lapgop Asus

Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit

Problema sunet boxa noua
 

HTC Desire 500

- - - - -
  • Please log in to reply
781 replies to this topic

#721
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Cica tel meu are de azi un nou vibrator, baterie noua si inca cateva nimicuri...pe garantie.
Il cumpara cineva?

#722
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Am o mica nelamurire, eu am bifat mereu economizorul de energie si butoanele de jos au fost setate sa vibreze la atingere, dar acum nu mai vibreaza decat daca este debifata casuta economizorului.
Nu mai tin eu minte sau chiar asa trebuie sa faca?

Edited by dacotec, 04 February 2015 - 23:14.


#723
dana&ovi

dana&ovi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 308
  • Înscris: 07.01.2007

View Postdacotec, on 04 februarie 2015 - 23:12, said:

Am o mica nelamurire, eu am bifat mereu economizorul de energie si butoanele de jos au fost setate sa vibreze la atingere, dar acum nu mai vibreaza decat daca este debifata casuta economizorului.
Nu mai tin eu minte sau chiar asa trebuie sa faca?

Pot sa vibreze butoanele?! adica alea cu home si back? Si la ce foloseste asta?
Al meu nici nu stiu daca vibreaza, l-am simtit doar atunci cand am dat pe silent la cinema dar nu folosesc functia asta.
E posibil ca bateria sa tina mai mult ca la inceput? Il incarc la doua zile desi il folosesc si pe net si pe jocuri. Cel putin o ora/zi ma joc si 1 ora frunzaresc facebook-ul unde vizionez si filmuletele care imi ies in cale si de cateva zile/saptamani, nu mai pot sa-l pun seara la incarcat ca e bateria la jumatate. Abia a doua zi, dupa pranz il pun.
Oricum, am vazut la tv ceea ce stiam si eu : NU trebuie lasat peste noapte in priza ca ii distruge bateria si consuma si curent aiurea. Trebuie incarcat doar atat cat se incarca, o ora- o ora jumate. Si inca o smecherie: incarcarea de la laptop e mai lenta dar mai temeinica, va va tine mult mai mult.
Sunt foarte multumita de telefon dupa un an de folosinta, are doar un singur defect- memoria interna prea mica, 4G e ...infim la vremurile astea. Pacat de telefon.

#724
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Eu i-am pus un card de 16 GB a doua zi, foarte multumit de telefon desi mie nu mi se pare extraordinar de fiabil.bateria tine lejer o zi cu net deschis mereu, iar fara net sare de 48 de ore.Totusi, butoanele de home si Back vibreaza in modul eco al bateriei?

#725
mishkulake

mishkulake

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 24.01.2014
Am pe telefon,  3g și scrie "de pe celalalt",  și nu mai pot nici măcar sa actualizez ceva,  ca zice ca nu am spatiu. Orice sfat e binevenit

#726
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
iti trebuie un card de memorie pe care sa descarci aplicatiile instalate deja pe telefon si apoi ai loc si pt actualizari

#727
mishkulake

mishkulake

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 24.01.2014
Am cars de memorie de 16g

#728
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
al tau vibreaza la cele doua butoane de jos in modul eco al bateriei?

#729
mishkulake

mishkulake

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 429
  • Înscris: 24.01.2014
Da

#730
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Multumesc de raspuns, prima data am zis ca nu mai stiu eu daca am uitat dar sigur vibra si pe eco...telefonul iar l-am trimis la reparat, a fost pana acum de vreo 6 ori la regenersis, sunt client vechi acolo!

#731
dana&ovi

dana&ovi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 308
  • Înscris: 07.01.2007

View Postdacotec, on 05 februarie 2015 - 09:22, said:

Eu i-am pus un card de 16 GB a doua zi, foarte multumit de telefon desi mie nu mi se pare extraordinar de fiabil.bateria tine lejer o zi cu net deschis mereu, iar fara net sare de 48 de ore.Totusi, butoanele de home si Back vibreaza in modul eco al bateriei?

Si eu am card de 8 si nu e plin dar memoria interna , nu stiu cum fac ca e mereu plina desi am setat ca totul sa se instaleze in card. L-am resetat ca sa golesc memoria interna si n-am castigat mare lucru.
Cum setezi butoanele sa vibreze?

#732
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
in setari, sunete parca, apare feed-back la atingere sau vibratii, ceva de genul asta

#733
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Azi am luat iar telefonul de la reparat, butoanele de jos tot nu vibreaza in modul eco..si sunt sigur ca inainte vibrau.Poate sa imi mai confirme cineva acest lucru, cand bateria este in modul eco, butoanele de jos mai vibreaza?

#734
badlink

badlink

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,708
  • Înscris: 24.02.2010
Arunca-l, sau vezi in setari la energie, modul de economisire si bifezi tu pe acolo ceva... sau.. arunca-l

#735
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
de ce sa il arunc?

#736
dana&ovi

dana&ovi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 308
  • Înscris: 07.01.2007

View Postdacotec, on 09 februarie 2015 - 12:57, said:

in setari, sunete parca, apare feed-back la atingere sau vibratii, ceva de genul asta

Asa e bine? Nu vibreaza butoanele

#737
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
Azi am verificat la un 500 dual-sim si nici acolo nu vibreaza...de ce naiba tin eu minte ca imi vibrau butoanele?

#738
altair_xms

altair_xms

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,290
  • Înscris: 29.10.2007
Poate e o setare cu activare feedback vibrație tel  ... la atingere touchscreen/butoane

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate