Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere

Telefon de back-up.

Vivando Unirii
 Recomandare Egger culoare

Recomandare cafea de duzina pentr...

Pisicuta bagacioasa intra in dulap

Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...
 Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...

Germanii au adăugat 24 de noi canale H.D. în oferta Deutsche Telekom

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

kato1

kato1

Senior Member

• Grup: Senior Members
daca doresti sa ma convingi ca jumatate din populatia Romaniei are un tv de tip plasma, lcd, led nu reusesti. pur si simplu nu cred asa ceva. statistica ta poate fi data peste cap de hoteluri, pensiuni, birouri,etc.

lupull

lupull

Senior Member

Noi nu ne-am comparat cu nemtii , nici in trecut , nici in prezent , nici in viitor , din cauza mentalitati pe care am avut-o , o avem si o vom aveea in continuare
Cine nu ma crede , sa citeasca istoria p.....ului nostru si o sa se convinga , cat de parsivi am fost , suntem
Pana si germania federala/comunista cum era in trecut , ne dadea ''clasa'' in multe domenii
- Oare primele tv-uri color , in afara de Elcrom ( care era si asta o copie ruseasca tot dupa nemti ) , dupa cine au fost copiate si multe altele
Exact ce a scris si Rapaport - Pro tv-ul ne tine zi de zi informati cu toate crimele, toate violurile, toate accidentele, toate incendiile, toate nuntile intertiganesti, toate pseudo-scandalurile din sanul pseudo-personalitatilor noastre botuxate. - pai asta se poate numi televiziune ( si restul care ii copiaza ) ?
Cineva scria ca pt. respectivele prg. tv hd , trebuie sa platesti o taxa radio-tv de vreo 18/19 euro - pai si romanul de rand cand va aveea salariul unui neamt de rand sa fie convins respectivul ca si romanul va plati la fel sau poate mai mult
Exista o vorba la noi - Idei capitaliste , practica romaneasca - lasand gluma la o parte mai avem mult pana sa ii ajungem pe nemti si din pacate nu stiu daca intr-un viitor apropiat vom reusi sa ii ajungem , cu practiciile care exista la noi , in aproape orice domeniu vreti
Ei in prezent au atat domeniul dvb-c/c2 , cat si domeniul dvb-t/t2 foarte bine dezvoltat , la noi dvb-c-ul este ceva mai devzoltat in mediul urban , fiindca in cel rural ............ , iar domeniul dvb-t .........nici nu am cuvinte pt. el , in mediul urban , fiindca in cel rural nici nu se poate vorbi despre el
Nici nu a fost bine implementat in toata tara dvb-t-ul si ''mintile noastre luminate'' ( impuse si de C.E , noroc cu aceste impuneri , fiindca altfel.......) vor sa trecem ( vrem , nu vrem ) la dvb-t2
Nu stiu cum vor reactiona cablisti , cand va veni si o ''constrangere/impunere'' de catre C.E ( numai asa face romanul treaba , care ar fii trebuit sa o faca normal , doar cu constrangeri/impuneri ) in domeniul dvb-c-ului , adica sa trecem de la dvb-c la dvb-c2
Noroc ca pe satelit exista in prezent receptoare compatibile dvb-s/dvb-s2 , sper sa nu apara dvb-s3 prea curand

Edited by lupull, 03 October 2013 - 19:36.

zappaf

zappaf

Active Member

• Grup: Members
Cum reusesti sa scrii atat de mult si sa nu spui nimic?

lupull

lupull

Senior Member

Offtopic :

In lume sunt 3 categorii de oameni :
1 - cei care au o cultura/educatie individuala si pot intelege in functie de nivelul personal de cultura/educatie
2 - cei care au o cultura/educatie la limita intelegeri si care sunt acceptati asa cum sunt ei
3 - cei care au o cultura/educatie individuala , insa se comporta/manifesta ca si cum ei ar fii ''buricul pamantului'' , adica peste celelalte 2 categorii
Din pacate tu faci parte din categoria a 3-ia si daca crezi ca prin afirmatile scrise la misto rezolvi ceva , te inseli amarnic
Stii ca pe alt thread te-a intrebat cineva ceva :
- Tu ti-ai facut cont pe softpedia , doar pt. a lua userii la misto ?
Raspunsul il dai singur , prin afirmatiile scrise

zappaf

zappaf

Active Member

Mi-am făcut cont in 2006 şi am stat un an de zile aşteptându-te.....!

Ai omis o categorie:
4 -  cei care n-au cultura, n-au educaţie, dar işi dau cu părerea despre orice (adică "părelologi").

marius teo

marius teo

Junior Member

ce tare !
12 euro pt 80 canale hd.

eu sunt dispus sa le dau la rcs dublu celor 12 euro pt jumatate din cele 80 de canale.
practic pt echivalentul unui euro pe care il plateste un neamt, sunt dispus sa dau 4 euro pt a avea servicii echivalente.

in sfarsit, 80 de canale hd este frumos, insa m-as multumi si cu 25, practic sa adauge 10, insa esenstiale nu cacaturi.

Edited by marius teo, 11 December 2013 - 13:57.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate