Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere

Telefon de back-up.

Vivando Unirii
 Recomandare Egger culoare

Recomandare cafea de duzina pentr...

Pisicuta bagacioasa intra in dulap

Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...
 Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...

Germanii au adăugat 24 de noi canale H.D. în oferta Deutsche Telekom

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

TeleviziuneHD

TeleviziuneHD

Junior Member

• Grup: Members
De curând am obsevat din nou ce însemnă calitatea si seriozitatea germană. Operatorul de telecomunicatii Deutsche Telekom a adaugat 24 noi canale TV HD pe platforma de IPTV Entertain , inclusiv toate televiziunile operate de grupul media RTL Deutschland, dar si și unele canale care au până în prezent nu erau disponibil în HD.

Cu un total de mai mult de 80 de canale HD, Entertain are acum cea mai mare oferta HD TV în Germania.

Canalele RTL HD, VOX HD, RTL II HD, Super RTL HD și RTL Nitro HD, precum CNN International HD, Deluxe Muzica HD și iM1 HD sunt incluse în pachetul de baza HD, care oferă versiuni High Definition pentru 18 canale TV comerciale pentru un abonament de 6,95 euro pe lună.

Lansarea marcheaza si momentul cand canalul de stiri international CNN a fost disponibil prima data in calitate H.D. în Germania.

Muzica germană H.D. se regaseste, de asemenea, la canalul iM1, care nu a fost anterior oferit în înaltă definiție.

Canale premium ca RTL Crime HD, Passion HD, RTL Living sau 13th Street HD, precum si Sport HD, BonGusto HD, Cartoon Network HD, Disney Junior HD, Disney XD HD, Fuel HD, Lust Pur HD, Sony Entertainment Television HD, E! Entertainment HD, RCK TV HD, Romance TV HD sau Universal Channel HD extind pachetele temeatice Entertain , cum ar fi Big TV, Film, Lifestyle sau Musik.

Pentru a receptiona canalele la calitate High Definition, clientii trebuie sa se aboneze la opțiunea HD, care are un pret de 4.95 euro pe luna.

De asemenea, este prima dată când canalul de filme si seriale Sony Entertainment Television, precum si cel de muzica rock RCK TV au fost oferite la calitate H.D.

Versiunea H.D. a canalului de știri german n-TV, operat de grupul RTL, va fi, de asemenea, disponibilă când se va lansa la data de 1 octombrie 2013. Noile canale H.D. pe care radiodifuzorul public de televiziune german ARD le va lansa din decembrie vor fi, de asemenea, transmise in High Definiton de către Entertain.

Cu distribuția portofoliului complet al canalelor RTL, grupul RTL și Deutsche Telekom pun astfel capăt disputei dintre cele doua companii, care a dus la scoaterea din grilă a unor canale RTL la 1 data de decembrie 2012.

Așteptăm o astfel de lansare "en-gros" de noi canale H.D. si la operatorii din România, daca pot să învețe ceva de la colegii germani. Sau cerem prea mult ?

Sursa care a tradus articolul::  http://hdsatelit.blo...-canale-hd.html
Sursa originală: http://de.rapidtvnew...er-zu-entertain  (Mersi, zappaf, pentru că ai pus și versiunea originală!)

View Postzappaf, on 07 septembrie 2013 - 18:59, said:

Articol original luat de pe un sait nemtesc ( http://de.rapidtvnew...er-zu-entertain ).

Attached Files

JohnnyZet

JohnnyZet

Member

• Grup: Validating
Normal ca au adaugat 24 de posturi in HD noi... Ei vor calitate HD, romanii vor Mynele, Taraf si alte tampenii asemanatoare

GoldMasters

GoldMasters

Active Member

View PostJohnnyZet, on 07 septembrie 2013 - 17:39, said:

Normal ca au adaugat 24 de posturi in HD noi... Ei vor calitate HD, romanii vor Mynele, Taraf si alte tampenii asemanatoare

Si SuperOne,SuperOne HD

12341234

12341234

Member

View PostJohnnyZet, on 07 septembrie 2013 - 17:39, said:

Scuze, dar dupa ce am urmarit cateva saptamani posturi germane la ei in Germania, foarte sincer iti spun - televiziunile nemtesti tot la nivelul Mynele si Taraf sunt. Ba chiar mai trebuia sa platesc si 18 euro/luna taxa radio-tv Posted Image

omg99

omg99

Senior Member

• Grup: Senior Members
Germanii inainte de toate au televiziuni si pe urma sigur au si HD nu nu avem nici una din ele, daca nu avem televiziuni de unde HD?

RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

*Pro-Digital*

• Grup: Moderators

View Post12341234, on 07 septembrie 2013 - 17:55, said:

Scuze, dar dupa ce am urmarit cateva saptamani posturi germane la ei in Germania, foarte sincer iti spun - televiziunile nemtesti tot la nivelul Mynele si Taraf sunt. Ba chiar mai trebuia sa platesc si 18 euro/luna taxa radio-tv Posted Image
Te rog, nu exagera!Posted Image

teapavoua

teapavoua

Active Member

Nemtii ne bat la aproape toate capitolele,mai putin la femei!

GoldMasters

GoldMasters

Active Member

View Postteapavoua, on 07 septembrie 2013 - 18:40, said:

Nemtii ne bat la aproape toate capitolele,mai putin la femei!

Daca ma gandesc bine,ii batem la multe capitole.

RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

*Pro-Digital*

• Grup: Moderators
La trândăveală, prostie și „fudulie“... Posted Image Posted Image

SfantulLike

SfantulLike

Oscilatrix Te iubesc <3 .

Ii HD sau full HD?

Octavian_SK

Octavian_SK

Senior Member

View Postmegafanro, on 07 septembrie 2013 - 18:47, said:

La trândăveală, prostie și „fudulie“... Posted Image Posted Image

exact :)

MD

MD

Senior Member

Omiteti un amanunt esential majoritatea canalelor respective sunt canale germane. Daca vor trece si la noi cateva canale romanesti din SD in HD sigur vor apare in grila marilor operatori destul de rapid. Problema este la patroni posturile TV romanesti care nu sunt interesati sa investeasca in aparatura pentru trecerea din SD in HD.

Edited by MD, 09 September 2013 - 11:40.

mojook

mojook

Senior Member

La noi nu se deranjeaza nici macar sa treaca de la 4:3 la 16:9.

vierme

vierme

Active Member

pai de ce sa treaca la 16:9 daca peste 70% din receptoare sunt 4:3?
suntem prea saraci pt HD sau 16:9...
:(

Hawkie

Hawkie

Active Member

Cred ca procentul de 70% e scos din burta.. Eu cred ca totusi am ajuns intr-un punct in care foarte multa lume are televizoare 16/9 cel putin HD-Ready..

Deyutzu_AR

Deyutzu_AR

Active Member

e diferenta de la cer la pamant intre ei si noi.Nu are rost sa discutam despre HD-uri ca ei cu Sd-urile lor ne dau clasa la multe canale "HD" cica a noastre hai sa fim seriosi.Care nu ma crede sa isi puna antena Dth pe "Astra" si sa se convinga.

kato1

kato1

Senior Member

View PostHawkie, on 21 septembrie 2013 - 15:29, said:

Cred ca procentul de 70% e scos din burta.. Eu cred ca totusi am ajuns intr-un punct in care foarte multa lume are televizoare 16/9 cel putin HD-Ready..
pe ce ne bazam cand facem afirmatiile? daca lumea ar fi redusa  doar la timisoara, bucuresti, cluj, iasi, craiova probabil ca nu ai fi departe de adevar.

rapaport

rapaport

Junior Member

View Postkato1, on 21 septembrie 2013 - 20:25, said:

pe ce ne bazam cand facem afirmatiile? daca lumea ar fi redusa  doar la timisoara, bucuresti, cluj, iasi, craiova probabil ca nu ai fi departe de adevar.

Se estimeaza, deoarece nimeni nu are cifre precise, ca in Romania sunt in uz 5.250.000 de televizoare. In ultimii 5 ani s-au vandut in medie peste 500.000 de televizoare. Asta inseamna ca aproximativ jumatate din televizoarele in uz sunt compatibile cu transmisia 16/9.

Televiziunile de la noi nu trec la 16/9 sau la HD pt ca nu vor sa investeasca. Si asa piata de publicitate a luat-o la vale. Ce motiv ar avea sa faca un asemenea upgrade tehnic. Dar la noi exista televiziuni? Eu cred ca la noi exista o cloaca de dejectii autointitulate Televiziuni care  traiesc din inventarea sau exagerea oricarui fap divers intamplat in campul vizual al unei camere TV.
Ma bucur ca exista Pro tv-ul, acest URSS al televiziunilor de la noi (Adica celelalte televiziuni muncesc de zor sa-l copie). Ce ne-am face fara el? Pro tv-ul ne tine zi de zi informati cu toate crimele, toate violurile, toate accidentele, toate incendiile, toate nuntile intertiganesti, toate pseudo-scandalurile din sanul pseudo-personalitatilor noastre botuxate. Cand creierul nostru va fi adus la stadiul de placenta de catre Pro tv si de cine i-a mai copiat stilul, atunci se va trece in masa la HD. Mi-e teama insa ca va fi prea tarziu. Posted Image

Edited by rapaport, 21 September 2013 - 21:38.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate