Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde ajung la noi in tara pachete...

Smaranda Braescu

Portofel electronic

Laptele mai scump ca Berea, de ce?
 Antena CB PNI ML75, lungime 75cm,...

Cont in won korean ( krw)

Salarii Inspectoratul Judetean &#...

blocare orice ip din china
 Touareg 3.0 V6 tdi SCR 4motion

cpufreq_online failed to initiali...

Bicicleta electrificata cu succes...

La multi ani @pstdgt!
 Domina (2021- )

Valabilitate AC

Odorizantele auto Decebal

Seria Samsung S23 - preturi
 

program

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
X3NuS

X3NuS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 04.05.2013
Vreau sa fac un program care,sa zicem,porneste o melodie din 100 si trebuie sa scriu intr-un textbox artistul sau numele melodiei sau sa-mi apara 4 variante de artisti sau nume de melodii dintre care o varianta este corecta.In general cum se face un program de acest fel?Cum sa fac sa-mi porneasca o melodie aleatorie? Cum pot sa verific daca text-ul pe care il introduc in textbox este cel bun,sau cum sa generez 4 variante aleatorii dintre care una este cea corecta?
Daca poate cineva  si doreste sa-mi ofere ceva idei cum se face ii multumesc anticipat.

#2
potae

potae

    Sorosist frumos si liber

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,429
  • Înscris: 20.08.2013
Nu stiu Visual Basic insa o modalitate ar fi sa incarci fisierele, implicit sa obtii numele lor + numarul de ordine intr-o structura de date (hashmap, hashtable, habar n-am...), apoi generezi random un numar intre 1 si 100 si pornesti melodia cu nr. respectiv, evident melodia care canta are asociat un anumit nume si nr. de ordine, in cazul asta ne intereseaza numele adica if textul pe care il baga utilizatorul.equals("textul melodiei curente") respuns corect else incorect. Iar ca sa generezi celelalte 3 variante incorecte le poti lua dintr-o baza de date, sau eventual un fisier si le incarci si pe ele intr-o structura de date la alegere.

Eu as as face pentru inceput, pe urma vezi tu ce se poate imbunatati Posted Image

Edited by potae, 02 September 2013 - 17:50.


#3
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,780
  • Înscris: 10.08.2005

View PostX3NuS, on 02 septembrie 2013 - 17:36, said:

Vreau sa fac un program care,sa zicem,porneste o melodie din 100 si trebuie sa scriu intr-un textbox artistul sau numele melodiei sau sa-mi apara 4 variante de artisti sau nume de melodii dintre care o varianta este corecta.In general cum se face un program de acest fel?Cum sa fac sa-mi porneasca o melodie aleatorie? Cum pot sa verific daca text-ul pe care il introduc in textbox este cel bun,sau cum sa generez 4 variante aleatorii dintre care una este cea corecta?
Daca poate cineva  si doreste sa-mi ofere ceva idei cum se face ii multumesc anticipat.
event play($rndFile)
action guess($Artist)
response eval($Artist)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate