Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...
 Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete
 A murit Vasile Diba 1954-2024

A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...
 Pareri plita cu inductie cu hota ...

Credit si avans cu plata cash - l...

alternativa pentru artelac night ...

Alarma daca pulsul scade prea mult
 

Mouse complex

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#19
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010
Aici e buba. O sa vad in noaptea asta numai mouse-i si din pacate, doar ai lor imi plac. Cu alte cuvinte, nu am alternativa. O sa iau SteelSeries Diablo III, ca sa urmez si sfatul colegului de mai sus. Ah, logo-ul ala...

#20
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
e beton Posted Image

#21
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010

View Postshmu, on 25 august 2013 - 22:50, said:

Maine vine. Am o intrebare: odata setat, mouse-ul functioneaza si pe alt PC, sau trebuie instalat de fiecare data? Butonul pentru reglarea rezolutiei functioneaza direct de pe mouse?

#22
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,794
  • Înscris: 06.01.2008
Din cate stiu atunci cand il conectezi la un PC nou va avea profilul implicit setat din fabrica, iar asta din cate tin minte are CPI-ul minim setat undeva pe la 1000CPI si cel maxim pe la 3600-3700CPI (cel putin la Sensei Raw cam pe la valorile astea e).

#23
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008

View PostYOUR_GOD, on 26 august 2013 - 10:52, said:

Maine vine. Am o intrebare: odata setat, mouse-ul functioneaza si pe alt PC, sau trebuie instalat de fiecare data? Butonul pentru reglarea rezolutiei functioneaza direct de pe mouse?
setat in ce fel?
se instaleaza automat si doar daca vrei macro si counter ii instalezi sfotul.
nu stiu daca raman macro setate, ca nu am setat Posted Image

#24
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010
A, deci merge si plug and play, ca Logitech-ul meu... Este bine asa. Merci!

#25
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
evident ca merge plug&play :P

#26
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010
Cred ca ma uitasem la celalalt pe net, care cerea instalarea obligatorie a softului, altfel cursorul s-ar fi bloca. A, da, uite ce voiam sa stiu. Butonul de de-asupra rotitei are rol de modificare progresiva a rezolutiei, sau doar a profilului?

#27
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,460
  • Înscris: 09.01.2008
nu stiu.... nu l-am folosit

#28
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,794
  • Înscris: 06.01.2008

View PostYOUR_GOD, on 26 august 2013 - 17:37, said:

Cred ca ma uitasem la celalalt pe net, care cerea instalarea obligatorie a softului, altfel cursorul s-ar fi bloca. A, da, uite ce voiam sa stiu. Butonul de de-asupra rotitei are rol de modificare progresiva a rezolutiei, sau doar a profilului?
Butonul respectiv schimba intre cele 2 valori predefinite pentru rezolutie in memoria interna a mouse-ului (daca nu ai Steelseries Engine instalat), sau intre cele 2 valori setate in profilul activ din Steelseries Engine. Cel putin la Sensei Raw asa se comporta butonul.
De exemplu eu am setat o valoare cat mai scazuta ce o folosesc strict cand iau ceva la luneta in FPS-uri, si o valoare de ~3500CPI pentru restul situatiilor, iar profilele le folosesc mai mult pentru a seta diverse scurtaturi pentru jocurile butonate cel mai des, in timp ce rezolutia o setez aceeasi la fiecare profil.

Edited by Hider141, 26 August 2013 - 18:53.


#29
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,855
  • Înscris: 01.01.2010
Multumesc, Hider!
Nu stiu daca am intrebat, sunt obosit, sper sa nu ma repet. Pot atribui butonului ce regleaza sensibilitatea, doua rezolutii cu programul lor, pentru ca acestea sa ramana in memoria sa si sa poata fi folosite cu plug and play pe alt PC?
Logitech al meu poate asa ceva. Il setezi, pui 3 profiluri si acestea raman in memoria lui si pot fi schimbate oricand, cu un buton asemanator mouse-lui in discutie.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate