Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...

Ditra 25
 Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
 Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...
 Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis
 

Ce vă aduce aminte de copilărie?

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
4227 replies to this topic

#2989
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Cu placere :D

#2990
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,725
  • Înscris: 14.10.2008

View Postpufonel, on 13 noiembrie 2018 - 20:21, said:

La inceputul anilor 90 TVR-ul avea inca pauzele tejnice, care puteau dura si 5 minute. Prin anii aia i-a venit unuia ideea sa filmeze niste picaturi de apa pe un geam, dar cu focusul pus intentionat aiurea, asa ca apareau ca niste mici globiuri luminoase. Pe fundal era de regula muzica de la Octave (Octavian Teodorescu), care avea un fel de rock progresiv instrumental destul de fain. Aveti mai jos tot albumul.
Jalnica era aparatura, atat pe emisie cat si pe receptie, mai ales la tara, ba se strica televizorul alb negru, ba era "de la ei", iti lua ceva sa faci diferenta.

Nu mai spun ca pana in 1995 nici radio nu puteai asculta calumea la jegul de radioficare care isi traia ultimele zile. Urasc aparatele vechi, cand aud de ele, implicit calitate proasta imi vine in cap.

Posturile straine emiteau non stop, din 1996 si privatele romanesti, pana in 2000 TVR nu a putut sa emita fara opriri, deduc de aici ca au avut aparatura pe lampi pana in 2000.

View Postsandel1, on 13 noiembrie 2018 - 20:43, said:

Of, am un lapsus care mã chinuie, rog puțin ajutor. Pe la începutul anilor '90 cred, înaintea începerii programului, TVR-ul punea pe mirã o muzicã instrumentalã rock, a unei formații românești. "Conexiuni" în vine în minte dar mai mult ca sigur greșesc. Era mai mult un solo cu o chitarã electronicã, dar suna modern...
LE: jur cã n-am vãzut mesajul de mai sus Posted Image Ms, Octave eraPosted Image
Si Novel TV Slatina, canalul propriu al firmei de cablu, punea la inceperea programului, seara, un rock misto, care la ritm semana putin cu melodia populara Ciocarlia. Tot cu mira pe care scria NOVEL CATV. Au avut si NOVEL 2 in unii ani, parca intre 1997 si 1999.

Prin 1996 a fost o pana de curent care a prins Thomsonul pe canalul propriu Novel, la revenire, dupa 1 ora, scria ICE FELIX COMPUTERS pe fundal alb, la ceea ce cred ca trebuia sa fie Videotextul.

#2991
djl

djl

    Smrt faąizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,502
  • Înscris: 13.06.2004
În ale ţări s-a emis non-stop cu aparatură pe lămpi. Cel puţin la radio. Şi în România comunistă a fost la un moment dat emisie radio non-stop.
La televiziune nu ştiu cum a fost, dar nu cred că ţinea de aparatura pe lămpi. Oricum, la TVR cred că doar o parte din emităţătoare erau pe lămpi şi poate ceva de pe partea de audio. Că studiourile din Bucureşti sigur nu mai aveau alte chestii pe lămpi - o parte din aparatură poate data de la construirea noului sediu, dar deja prin 1967-1968 nu cred că se mai producea aparatură video pe lămpi (poate afară de televizoare şi monitoare). La audio e altceva lampa. Mai degrabă ţinea de lipsă de bani şi de număr mare de aparatură - trebiau mai multe videocasetofoane, unităţi de procesare - la bandă magnetică trebuie să pui materialul în ordine, e mai greu cu lipiturile (mai ales la video) - prin 1996 cred că deja existau computere în care puteai să transferi de pe casete video, să pui materialul în ordinea dorită şi după aia să tragi pe casetă. La radio era mai uşor cu aparatura - doar ştiri sau emisiuni cu vorbit trebuiau preînregistrate în general, că pentru muzică puteai avea mai multe surse... dacă aveai 2 C.D. playere şi 2 casetofoane, eventual şi un pick-up deja puteai face un program diversificat... timp de 2 minute aveai timp să pregăteşti următoarea casetă, eventual şi următorul C.D.

Înjurai aparatura de recepţie pentru că era proastă. Că din anii '70 existau televizoare care mergeau cel puţin 5 ani fără să aibă nevoie de reparaţii (puteau să funcţioneze şi 10-15 fără reparaţii). La radiouri încă din anii '50 - eventual mai schimbai lămpile. Dacă radioreceptorul avea 20-30 ani poate mai schimbai condensatorii, curăţai contacte dar după aia mai mergea bine încă cel puţin 10 ani (dacă era aparat bun).
Probabil nici ăia de la tine nu au avut grijă de instalaţia de radioficare. Chiar sunt curios cum era la Proviţa de Sus... dacă mai ajung pe acolo, întreb.
Mie îmi pare rău că la noi nu s-a introdus radiodifuziune prin cablu   :(

Edited by djl, 14 November 2018 - 14:56.


#2992
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,725
  • Înscris: 14.10.2008
Am avut Romantic FM intre 1998 si 2002 (septembrie) ca fundal sonor la Videotextul local, era non stop Videotext nu intrerupt de OLT TV ca acum. Preluat de pe satelit impreuna cu Antena 1, in 2001 observasem ca picau impreuna, la fel ca Pro TV +Pro FM.

Radioficarea era oprita intre orele 23-00 si 05-06. Sigur era pe lampi. Ceasul rosu rusesc e inca acolo la Spineni, mereu la ora 22 bunica il intorcea si potrivea dupa semnalul de ora exacta de la RRA.

Inainte de 1992 imi amintesc de perioade (foarte) lungi de lipsa energie electrica la Spineni, inclusiv viscolul din februarie 1991, evident lipsa si radioficare.

Radioficarea era gandita ca sa nu se asculte altceva in vremea comunista in afara de postul de stat, pe de alta parte si-o permiteau si cei fara bani pentru aparat de radio, dar cum am zis, deseori probleme cand era curent si cand nu era curent, nema radio, nema TV, masini daca aveau cativa din comuna, tractoarele nu aveau radio, nu stiu daca aveau combinele "gloriile" agricole, cred ca nu.

Ca copil, ieseam imediat la sosea cand trecea o "glorie" din aia, se vedeau pe o parte 2 roti legate prin curea de transmisie de la motor.

A trecut odata un tractor care pocnea foarte urat si avea flacara galbena in esapament.

#2993
diaconuliviu

diaconuliviu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,772
  • Înscris: 19.01.2005

View PostNeaceasca85, on 15 noiembrie 2018 - 02:17, said:

[...]
1. Radioficarea era oprita intre orele 23-00 si 05-06. Sigur era pe lampi. [...]

2. Radioficarea era gandita ca sa nu se asculte altceva in vremea comunista in afara de postul de stat, pe de alta parte si-o permiteau si cei fara bani pentru aparat de radio, [...]

1. Confirm ca era pe lampi. Se foloseau unele numite "Ergheuri"..ceva gen RG... Posibil redresoare Telefunken RGN...
Modul in care pornea semnalul (specific progresiv) spunea ca e pe lampi.
2. Nu stiu cit pentru a nu asculta altceva. Se dorea si o popularizare pentru cei mai saraci. saraci in sensul ca nu aveau cu ce lua un receptor radio. In rest, abonamentul era identic;
"Difuzorul" = 20 lei lunar si era de fapt abonament "Radio" iar "Teveul" = 45 lei lunar.
Iti dadea nea postasul un timbru dupa ce plateai. Plus chitanta scrisa de el cu mina cu creion chimic.
mmmm..ce nu mai stiu sigur..sa ma ajute oarecine, erau preturi lunare sau trimestriale?...

Edited by diaconuliviu, 15 November 2018 - 13:27.


#2994
djl

djl

    Smrt faąizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,502
  • Înscris: 13.06.2004
Cum ar fi fost să ai radio 'Gloria' pe combină 'Gloria'?   :lol:   :rolleyes:

#2995
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,725
  • Înscris: 14.10.2008
Dupa o pana scurta de curent (la Spineni pana in 2000 erau zilnice) lua vreo 2 minute sa revina sunetul la difuzorul de radioficare. Si revenea progresiv ca la un TV pe lampi.

Parca depanatorul era acelasi cu cel ce se ocupa de telefoanele fixe. A bagat o data o casca in priza difuzorului si dupa ce a pus-o la ureche zicea "se aude incet".

Cea mai frecventa defectiune era cea cu gajaieli/paraieli insuportabile. Deseori nu mergea deloc, auzeai un bazait slab daca bagai urechea in difuzor. Inainte de desfiintare, a fost acel bazait cred ca luni de zile.

Se auzea cu intreruperi cand venea tensiune mica cu becurile rosii, asa facea in ultimele 5-10 secunde inainte de o pana de curent. Lampile erau inca calde si mai dadeau sunet din inertie.

La acea tensiune televizorul Diamant pe tranzistori era neinteligibil atat pe imagine cat si pe sunet (huruit), televizorul color Samsung imagine injumatatita dar sunet perfect.

Pe partea de rezistenta la fluctuatiile de tensiune, electronicele au evoluat permanent, cele pe lampi si primele tranzistorizate par sa fie cele mai praf in a functiona cu tensiune mai mica. Apoi prin globalizare ne ajuta multistandardul 100-240 V 50/60 Hz, noroc cu americanii ca nu vor sa schimbe sistemul.

2 sarme in partea de jos a stalpilor, priza mica in casa, cred ca sunet pe 110 V cu transformator in carcasa difuzorului. Firele de radioficare erau singurele care se continuau mai departe chiar si acolo unde firele de curent se terminau si incepeau altele, de la celalalt post TRAFO.

Vreo 4 TRAFO in Spineni, dar nu conta, toate se opreau la penele de curent ce mi-au marcat copilaria acolo. Sigur se oprea impreuna cu comuna Poboru, locul de nastere al tatalui meu, mutat apoi in Spineni.

Oare statia de radioficare era conectata tot la un radio pe lampi? Sau in ultimii ani avea radio tranzistorizat? Asa zicea bunica, ca se strica statia, cand nu mergea difuzorul.

Edited by Neaceasca85, 16 November 2018 - 01:54.


#2996
diaconuliviu

diaconuliviu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,772
  • Înscris: 19.01.2005

View PostNeaceasca85, on 16 noiembrie 2018 - 01:51, said:

[...]

2 sarme in partea de jos a stalpilor, priza mica in casa, cred ca sunet pe 110 V cu transformator in carcasa difuzorului. [...]
Oare statia de radioficare era conectata tot la un radio pe lampi? Sau in ultimii ani avea radio tranzistorizat? Asa zicea bunica, ca se strica statia, cand nu mergea difuzorul.

La noi la defecte de regula bagau ton. si tinea tonul ala cu orele, mai ales daca era defect pe linie. Tineau tonul ala si masurau semnalul la diverse distante pina gaseau scaparea de semnal. Mai o sirma pe linie, mai o ramura uda care facea "scurgere" la pamint..fie doua fire in scurt de la vint..etc..
Tensiunea...nu stiu daca chiar 110. As zice mai devraba 48V dupa intensitatea scuturaturii. Dar asta depinde de fiecare statie la partea de radioficare.

Radioul..si asta depinde de dedtinator. Daca nu avea trecere si nu i se aprobau sumele sau era dezinteresat, nu cerea inlocuirea si raminea cu radioul pe lampi. Daca se descurca, putea pune si unul tranzistorizat.

In tineretea ei mama a lucrat la o statie locala din asta, in sensul ca efectiv facea "emisiunea locala" - o emisiune pe plan local la anumite ore in anumite zile in care se "vorbeau" evenimente locale, varii critici la fapte mai ciudate..muzica populara, spectacole locale, etc.
Si pentru asta trebuia sa ia uneori interviuri unor oameni batrini aflati prin te miri ce catun. Nu stia sa mearga cu bicicleta dar avea in dotare una. Pe care o tinea sa care un mag "Tesla - Sonet B Duo". Il agata cu minerul de coarnele ghidonului, altcum neavind posibilitate. Odata s-a rupt minerul, magul a cazut..etc. Nu defecte majore.
A tinut magul ala..de numa.  Si asa echipata impingea agregatul 5-6 10 km pe coclauri. Asta ca sa ia un interviu unui nene care stia ceva de un eveniment. Si nu se plingea ca e greu..

Asta de dinainte cu "ergheurile" de la ea o stiam.. un nene care era la intretinere (electromecanic si pe statie si la telefonie) si-a spalat camasa si a pus-o la uscat pe statie..undeva in zona acelor RG. O picatura, o lampa a explodat, a platit aproape un salariu, vreo 560 lei parca. Anii '64-'65.

#2997
djl

djl

    Smrt faąizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,502
  • Înscris: 13.06.2004
Eu am fost mirat când prin 199x am mai văzut lămpi de radio şi de televizor la vânzare la Magazinul "Unirea". Etajul 1 sau 2.
Aparatele pe lămpi m-au fascinat din adolescenţă. Visam la radiouri pe lămpi care să aibă F.M. şi televizoare color cu lămpi. Am aflat ulterior că au existat ambele. Însă să pui mâna pe un radio pe lămpi care să aibă F.M. 88-108 M.Hz. şi un tv color cu cel puţin 8 lămpi e foarte greu (televizor nu vreau neapărat, radio da); radiourile alea cu 88-108 au fost produse în general pentru export S.U.A., aşa că   Posted Image   Lămpile dăunează grav tranzistorilor © djl.
Eu am trasnformator 220 - 110 sau 120 Volţi pe acasă. Că am 2 electronice care merg numai la tensiunea aia.
O parte din desenele la care mă uitam în copilărie erau trase pe sistem N.T.S.C. Nu ştiu de unde luaseră casetele alea. Castele sunt la mine acuma, deşi la unele nu mă pot uita (s-a degradat banda, altele erau trase în LongPlay).
Cred că faptul că dădeau filme şi seriale vechi în anii '90 (nu numai TVR-ul o făcea) a avut o influenţă asupra simţămintelor mele. Credeam că o mare parte dintre acele filme sunt noi şi că aşa arată lumea atunci. Deşi până recent am urât magazinele cu aspect vechi şi moda din anii '60-'80 şi parţial anii '90 (nu urăsc toată moda actuală). Probabil şi radioul a avut de-face cu cultura mea. În anii '90 încă se făcea radio.
Într-o zi trebuie să fac loc şi pentru trenuleţe, dar cred că e misiune imposibilă... poate să fac ceva rabatabil. Ce salivam după trenuleţele de la "Unirii" ... Posted Image
Dar ce reviste citeaţi? Posted Image   Reviste nu prea mi-am cumpărat... aşa, cam la sfârşit de copilărie (14 ani şi ceva) am luat nr. 4 din revista "Liceenii" (îl mai am) şi am devenit ulterior cititor al revistei. Am o colecţie de aşa ceva   Posted Image   (din păcate nu toate numerele   Posted Image   ).

Edited by djl, 16 November 2018 - 14:49.


#2998
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,725
  • Înscris: 14.10.2008
Mickey Mouse luam in fiecare luna. Nu prea am vazut desene la TV dar revista am avut-o mereu.

Am urat aparatele pe lampi si electronicele vechi in general, pentru ca din copilarie pana in facultate (neavand bani si dezinteres pentru unele noi din partea parintilor atehnici) numai suferinta mi-au provocat.

Radio pe lampi nu am avut, de fapt pana la radio cu ceas si casetofonul cu CD Panasonic, nu am avut radio deloc, deci pana in 1995 radio deloc.

A avut tata o Selena B 215 din 1992 pana in 1994, care era plin de probleme, cum l-a cumparat, l-a si desfacut sa rezolve o defectiune. Se auzea cu bazait puternic. Ah, si un radio mic de camera, ce se pornea dintr-o chestie metalica cu un led rosu si un buton tot metalic.

TV pe lampi Mirajul la Spineni, cu vaca aia de autotransformator pe masa, doar ca foarte mic copil, si atunci cand sa vad desenele, poc facea linii in loc de imagine. Nu sufar niciodata mai tare decat atunci cand am electronicele preferate cu defectiuni. Si am avut parte si de defectiuni parsive care nu se manifestau cand chemam parintii sau depanatorul, ci numai cand eram doar eu si aparatul.

Prin 1990 sau 1991 Miraj a fost schimbat la Spineni cu Diamant tranzistorizat, dar si ala un TV penal, plin de belele, greu sa vezi un amarat de TVR 1 pe el. TV color doar la oras pana in 1996 cand a adus si la tara si am ramas placut impresionat ca mergea aproape perfect si in cele 10 secunde de voltaj crepuscular inainte de o pana de curent, fenomen doar la Spineni intalnit.

Copilarie cu retea electrica penala, ce nu furniza tensiune si pe vreme rea, cu electronice penale la Spineni, incluzand televizorul care era al nostru si statia de radioficare care era a Postei.

La Diamant intr-o seara s-a bulit traful de linii, huruia, mirosea si avea un mare arc electric in el, imaginea se dadea peste cap si sunetul se auzea slab. Dupa 10-20 secunde bunica speriata il scotea din priza.

Deci apreciez cumva doar faptul ca audiofilii spun (nu am testat, audiofil pot spune ca sunt dar din comoditate prefer muzica comerciala difuzata din surse externe mie) ca sunetul pe lampi e mai placut si exista statii profesionale gen Marshall pe lampi, dar in rest nu, fuck tubes si electronicele vechi.

Nah, acum cand am electronice noi si bune, e distractiv sa vad defectiunile manifestandu-se pe cele vechi depozitate ca amintire la demisolul vilei. Posted Image

Tata imi zicea ca vechiul TV era pe lampi, eu l-am intrebat atunci cel nou (color) pe ce este si cica "pa circuite".

Mereu m-au fascinat aparatele care pot functiona 24/24, lucru imposibil in mare parte cu lampi. Astazi cam orice aparat poate face asta.

Si care (re) pornesc repede. Pe tranzistori, sunetul reporneste instant, daca nu e vreun soft implicat. La CRT trebuia sa se incalzeasca filamentul, la LCD s-ar aprinde el pe loc dar exista un soft si un boot up.

Edited by Neaceasca85, 17 November 2018 - 01:17.


#2999
djl

djl

    Smrt faąizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,502
  • Înscris: 13.06.2004
Dacă ai dat peste din alea proaste   :(
Ah, da, am uitat de "Mickey Mouse". Dar au fost şi cu personaje "Looney Toones". La "Mickey Mouse" au făcut reclamă la televizor şi aşa am ajuns să o cumpăr. De fapt să rog să-mi fie cumpărată. Costa ceva bani la vrema aia. Primul număr cred că a fost 50 sau 80 Lei şi după aia s-a scumpit.
Există un site cu ceva numere scanate. Numere tipărite în România.

#3000
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,725
  • Înscris: 14.10.2008
Program local nu a fost niciodata pe radioficarea de la Spineni. Era ori RRA 855 Khz Tancabesti (pe care l-am dibuit imediat pe radioul cu ceas in 1995) ori Oltenia Craiova, tot de pe unde medii.

Mirajul pe lampi a fost adus intr-o seara de la Slatina de la reparat si a mers doar cateva zeci de minute, pe urma imaginea a disparut progresiv de la stanga la dreapta, halal reparatie, ia de ce se inchide, a reactionat bunica.

Vecinul de peste strada atingea cu o lingura un circuit din TV ca sa porneasca imaginea sau sunetul, nu mai stiu, dupa aia si-a luat un Telefunken Pal Color, care imi placea ca avea cifra canalului afisata in lateral.

Si se stingea la 5 minute dupa apasarea butonului, timp in care auzeai un usor scartait de clapete ce se departau.

Acelasi vecin avea un casetofon la care punea Shaggy-Oh Carolina si Ace of Base-All that she wants. Avea un prelungitor cu o spartura mare in el si zicea sa nu bag degetul ca ma curentez, ca sa ma conving ca curenteaza, bagam stecherul casetofonului si pornea. Posted Image

#3001
zyppster

zyppster

    viața este o contradicție

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,971
  • Înscris: 02.02.2008
Revistele PIF, sucul la dozator, mentos, tic tacs, guma turbo, desenele captain planet, the pirates of dark water, the mask...

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/owLxl8e9HBM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LH_7SS534X8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by zyppster, 17 November 2018 - 02:08.


#3002
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,725
  • Înscris: 14.10.2008
Tigarile Carpati, foarte fumate la tara, un miros specific intiparit in minte, desi de mic sunt nefumator convins.

Iarna la tara se impleteau 2 mirosuri pe la barbatii satului: Carpati si tuica, bautorii de tuica aveau de obicei acele caciuli cu urechi.

#3003
djl

djl

    Smrt faąizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,502
  • Înscris: 13.06.2004
Ce a fost oare prima ţigară fumată pe când aveam 15 ani jumate?   :rolleyes:  Înainte de asta eram total anti-fumat, dar în copilărie am colecţionat pachete de ţigări. Păcat că nu le am mai   :(    E ciudat că înainte de a mă apuca de fumat suportam mirosul ce se impregna în mine şi în haine, după ce m-am lăsat definitiv nu-l mai suport!

La "The Mask/Masca" făceau reclamă la Cartoon Network. Ziceau "Coming soon". Eu cum nu le aveam cu Engleza aşa de bine pe vremea aia credeam că zic "Vin fiule" ... de fapt înseamnă "În curând". Visam să am puterile Măştii.
La un moment dat a fost la tv un film "Masca". Eu credeam că e filmul legat de desenul animat, dar era un film dramatic în care juca şi Cher   :(
Un coleg mi-a zis că "Smokin' " nu înseamnă "Grozav" (aşa preucm traduceau cei de la Tele 7ABC).

#3004
lil debul

lil debul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,662
  • Înscris: 29.09.2005
Am intrat de f'o 2 ori pe Republucii fara bilet la Cenaclu, am vizitat Muzeul Militar ala original, cunosc cea mai veche croitorie din Bucuresti, inca aud in urechi muzica de deschidere din Moxa.

#3005
djl

djl

    Smrt faąizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,502
  • Înscris: 13.06.2004
Republicii de era la Uranus?
Mie îmi aduce aminte R.A.T.B.-ul de altădată   :(
La S.A.B. (Salonul Auto Bucureşti) nu mai ştiu când am fost pentru prima oară (am fost singur cel mai probabil). Probabil 1996 sau 1997. La cinema am fost pentu prima oară în 1997. În 1997, dar înainte de terminarea clasei a VIII-a am fost la teatru cu câţiva colegi (la cinema am fost cel mai sigur după terminarea clasei a VIII-a).

#3006
diaconuliviu

diaconuliviu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,772
  • Înscris: 19.01.2005

View PostNeaceasca85, on 17 noiembrie 2018 - 01:51, said:

Program local nu a fost niciodata pe radioficarea de la Spineni. Era ori RRA 855 Khz Tancabesti (pe care l-am dibuit imediat pe radioul cu ceas in 1995) ori Oltenia Craiova, tot de pe unde medii.[...]
De regula RRA (Sau "Aici Bucuresti, Romania" - Programul 1, cum era numit atunci). (90% din timp). Desi locuiesc in Oltenia, nu era "Ici'sa, Radio Craiova-plesnim ora exapta" decit foaaaarte rar. Nu stiu pe ce criterii.

Pina sa vina ai mei de la servici sedeam la bunica. Si ea tot "difuzor". De cite ori oi fi auzit eu la "difuzor" "Saigon" in perioada copilariei sa nu ma intrebati. Era perioada razboiului din Vietnam.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate