Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Pareri Amstaff

- - - - -
  • Please log in to reply
50 replies to this topic

#37
AndreiOC

AndreiOC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 20.12.2012
Nu imi place cum arata femela. Tot spre cel din Oradea cu tatal blue ma inclin . Anyway , informatii despre aia cu pedigree :  Crescator, Vand pui femela amstaff nascuta in data de 17.06.2013 din parinti cu pedigree, cu participare in expozitii si cu titluri luate. Tatal este campion Romania (Pureclass Jump and Run for Sistaff), mama – Sistaff Calypso the Dark Princess (3xEXC). Femela nu are nici un defect de rasa, sociabila. Are carnet de sanatate, deparazitari, vaccinari facute la zi, cure nutritionale cu vitamine si calciu. Garantez calitatea si sanatatea. Culoare negru cu alb.

#38
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,492
  • Înscris: 15.09.2010
Dacă e canisa Sistaff din Târgoviște este mai mult decât ok. Dar chestia cu "părinți cu pedigree" nu în regulă deci nu cred că e vorba despre această canisă.Trebuia să scrie "vând pui cu pedigree" Am înțeles că ești din Alba Iulia așa că ai putea lua legătura cu filiala Asociației Chinologice  care se găseștete pe str. Milenium nr.2, tel 0730-654848 pentru ajutor în alegerea cățelului. Chiar dacă pedigree-ele puilor încă nu au ajuns la crescător, să întrebi de declarația de montă. Un pedigree costă vreo 60-70 lei așa că nu te lăsa păcălit când îți va spune că ar costa 200 euro. Dacă îți spune așa ceva e samsar, nu crescător. Ferește-te de canisa Premium și mai sunt căteva chiar prin Arad și Oradea care cumpăra pui en-gros din Ungaria de la puppy millers și îi vând cu bani grei în România. Puii nu au vaccinurile făcute( carnetul de sănătate e falsificat), sunt transportați la grămadă, se infectează unul de la celălalt și la 2-3 zile după ce ajung la noul stăpân se îmbolnăvesc de parvoviroză si mai mult de 50% mor. Stăpânii cheltuiesc sume mari ca să-i salveze și per total ies mai prost decât dacă ar fi cumpărat de la un crescător înregistrat. De oriunde ai lua cățelul, du-te să-l iei tu.

Edited by Freddy12, 28 August 2013 - 11:41.


#39
B_XXV

B_XXV

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,438
  • Înscris: 20.02.2010
Andrei sfatul meu e sa nu te grabesti. in fond este vorba de alegerea unei fiinte care iti va deveni prieten, poate cel mai bun prieten pt minim 10 ani. sunt mai multe linii de amstaff, , ar trebui sa iti faci timp sa mergi sa vezi exemplare, sa faci diferenta intre ceea ce iti place  pt ca acel catel sa fie exact ceea ce tu iti doresti. intereseaza-te la crescatori, posesori cu experienta despre problemele de sanatate prezente in unele linii, dar si despre temperament. desi am vazut multi caini fara pedigree mai reusiti decat cei cu pedigree, ideal ar fi sa te indrepti catre un crescator autorizat. vei avea acte pe caine, dar si un contract cu garantie pt diverse boli gen ataxie. mai bine astepti,te informezi si iei un catel de top de la un crescator cunoscut. repet exista forum romanesc dedicat rasei unde gasesti pui cu acte , informatii despre rasa si crescatori. nu te speria de preturi, la fata locului situatia va sta diferit daca crescatorul va vedea in tine un tip capabil sa ofere un viitor ok catelului.


Daca totusi ti s-a pus pata pe vreun caine de pe net si vrei sa iei, totusi mergi la cel care vinde si cere-i sa iti arate parintii puilor, si de asemenea sa vezi alti pui din monte anterioare, adica ce a mai produs, sigur va avea dati prin zona, pe la cunoscuti.. Am vazut caini frumosi dar slabi reproducatori.
Din experienta mea cu rasa pot sa iti recomand pe sucrt una alta:
- cand alegi un pui din cuib adica la in jur de 8-10 saptamani, nu te ghida doar dupa culoare, marime. fa-i testul Campbell, e foarte important in alegerea unui pui.
-inca de pui fa socializare cu el, zero agresivitate. e mai bine asa, vei fi muuult mai linistit.
-e un caine f sensibil, faci treaba cu joaca, vorba si cu un cel mult un ghiont decat cu bataia.
- e un caine care necesita ocupatie, miscare multa. lipsa de ocupatie si miscare va afecta comportamental cainele.
-nu este un caine de paza in adevaratul sens, mai degraba poate fi un caine de protectie in cel mai bun caz si nu este recomandat sa se faca agresivitate la om cu el.nu este in natura lui sa muste oameni, rasa la origine este extrem de prietenoasa si iubitoare cu oamenii. daca totusi vrei un caine care sa te pazeasca, apeleaza la cineva specializat cu experienta dovedita in aceasta rasa.este f usor sa-l inveti sa atace, dar foarte greu sa priceapa sa inceteze atacul, cainele poate fi relativ usor dezechilibrat daca dresajul se face de o persoana necalificata.
-va atinge maturitatea pe la 2,5-3 ani insa incepand cu 8-9 luni va fi extrem de dispus sa se ia la omor cu alti masculi indiferent de rasa,marime.
-de asemenea vei avea un soc la prima confruntare serioasa, fiindca amstafful la origine este un luptator si la un moment dat se va vedea ceea ce e scris in genetica lui. cainele va face priza pe oponent si nu va renunta usor. probabil nu va fi din vina ta sau a cainelui tau, sunt destui dobitoci cu caini nervosi lasati liberi. nu trebuie lovit, stropit cu apa etc. nu va functiona. trebuie doar blocat cu picioarele tale trunchiul cainelui pt a nu mai scutura din corp, apoi cu lesa pe sub gat,cap tragi usor in sus. cainele va fi imobilizat si va dori sa schimbe priza la un moment dat si va da drumul. varianta mai putin eleganta este cu pana de lemn, dar asta e deja pt cainii hardcore, pitbull etc.

- durata de viata este destul de lunga, al meu a trait pana la 16 ani. boli ar fi diversele alergii ale pielii, ataxia transmisa genetic (de aceea este bine sa iei de la un crescator cu caini testate medical) si ascita la cainii batrani.

-per total o rasa exceptionala.niste iubitori de oameni in mod neconditionat. un caine care isi adora stapanul si care va face totul sa fie pe plac.

Edited by B_XXV, 28 August 2013 - 11:52.


#40
AndreiOC

AndreiOC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 20.12.2012
Cred ca am sa apelez la canisa Ringmaster din Deva este si aproape de orasul meu ( circa. 72km.). Are un loc super frumos unde se pot vedea parintii etc..
Momentan nu are pui. Stie careva cu ce pret aprox. s-a vandut un pret la ei ?

#41
B_XXV

B_XXV

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,438
  • Înscris: 20.02.2010
ringmaster este leaganul rasei in romania. primii campioni, primele importuri de top au fost facute de domnul nedelcu de la ringmaster...omul are o experienta uriasa .despre pret cel mai bine stabilesti o intalnire in deva si vezi,altfel se vb fata in fata si alta la telefon. cauta pe google amstaff andrew magic head -este doar unul din cainii exceptionali care au trecut pe la ringmaster.

#42
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,492
  • Înscris: 15.09.2010

 AndreiOC, on 28 august 2013 - 13:06, said:

Cred ca am sa apelez la canisa Ringmaster din Deva este si aproape de orasul meu ( circa. 72km.). Are un loc super frumos unde se pot vedea parintii etc..
Momentan nu are pui. Stie careva cu ce pret aprox. s-a vandut un pret la ei ?
Am vazut un anunt mai vechi in care cerea 300€ pentru un mascul adult bun pentru monta. Deci pentru un pui va cere mai putin. Oricum , excelenta alegere, merita sa astepti si pana vor aparea puii ai timp sa mai economisesti niste banuti. Crede-ma, merita sa astepti pentru niste pui de calitate.

#43
AndreiOC

AndreiOC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 20.12.2012
Pana la urma am dat acont la crescatorul din Oradea pe un pui amstaff negru. Peste vreo 2-3 sapt. ma duc dupa el.Mi-a dat si niste poze mai recente cu el , e sanatos tun , mananc singur si bine. Are 6,5 kg
Este asa de frumosss Posted Image Posted Image

Attached Files


Edited by AndreiOC, 06 September 2013 - 09:56.


#44
emyboy

emyboy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,666
  • Înscris: 15.01.2011
Sa-i faci nisti poze cand il aduci Posted Image .

#45
AndreiOC

AndreiOC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 20.12.2012
Tie ti-le trimit primul emyboy Posted Image Posted Image

#46
emyboy

emyboy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,666
  • Înscris: 15.01.2011
Deabia astept :D .

#47
AndreiOC

AndreiOC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 20.12.2012
uite acum  reusesc sa  scriu. Luni 30 Septembrie am fost la Oradea dupa Jack Posted Image  proprietarul ma conduce la casa lui , el fiind pe scuter intra pe poarta parchez masina ma dau jos si numai vad ca apare micutul vai ce moment superb.Atat de frumos e si de grasan Posted Image. Niste oameni foarte ospitalieri , am vazut-o pe maicasa o catea superba, cu un temperament de nota 10. Foartea rea cu strainii. In 10 Octombrie face 3 luni. Are toate vaccinurile si deparazitarile la zi. Are aproape 8,5 kg. Mananca bine , e cuminte acasa , s-o invatat bine cu familia , cu casa. Ii dau doar boabe Purina Puppy Junior sau cv de gen, ( 2-12 Luni )  Apa proaspata in fiecare zi , i-am mai cumparat de la veterinar oase dealea deshidratate pentru dinti, conserve de vita sau pui. Este foarte jucaus. Astazi de la 2 la 3:30 am tot fugit cu el si m-am jucat cu mingi etc.. S-a obosit si s-o dus la culcusul lui si s-o culcat Posted Image. Pe sambata ii fac niste poze ca acum e urata vremea.  Va mai dau odata pozele in caz ca cineva nu le-a vazut.

Attached Files


Edited by AndreiOC, 03 October 2013 - 16:18.


#48
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,732
  • Înscris: 28.12.2008
Eu cred că ai greşit pozele. Sau ăia sunt părinţii celui de aici ? http://forum.softped...6#entry13753953

Edited by driftking91, 03 October 2013 - 16:45.


#49
AndreiOC

AndreiOC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 20.12.2012
Nu am gresit nimic. Sunt parintii puiului cu alb pe piept adica Jack Posted Image

#50
DrAlban

DrAlban

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 775
  • Înscris: 11.08.2013
Daca mamica e rea nu are un temperament de nota 10.Vezi ca nu stii ce inseamna un temperament de nota 10.

Edited by DrAlban, 03 October 2013 - 17:08.


#51
chris_t

chris_t

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,116
  • Înscris: 27.04.2006
Salutare,

Nu ma bag la Amstaff, nu ma pricep, dar, daca accepti, un mic sfat referitor la puii care plang noaptea:

- se face culcusul catelului intr-o cutie de carton, pe fundul careia pui o paturica. Sub paturica, intr-un colt, pui un ceas de masa, de-ala care face tic-tac. E o metoda de pacalire a cainelui, care confunda tic-tacul cu bataile inimii mamei, si care la mine a functionat pana acum de 2 ori.

Bafta!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate