![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
da hood
Last Updated: Feb 07 2006 15:05, Started by
shobi
, Dec 03 2005 20:43
·
0

Posted 03 December 2005 - 20:43

am vazut de curand clipul "mereu(liber)" si mi s-a parut foarte tare stilul ... baietii de la da hood stiu ca sunt niste veterani ai hip-hop-ului romanesc ... cine nu-si aduce aminte de supersonic si alte piese de gen ? (probabil multi
![]() oricum, stilul, cum ziceam, consta in faptul ca au o trupa in spate ![]() albumu inca nu s-a lansat si am incercat sa o procur prin diverse metode, da nu am gasit-o pana acu si la teveu nu ma uit ![]() asteptam albumul, se pare ca o sa fie ceva tare ... incepe sa se mai cizeleze hip-hopul de pe la noi, nu mai sunt jmecheri second-hand gen don baxter si altii ... in sfarsit cate ceva de calitate ... ![]() go da hood ! ![]() |
Posted 02 January 2006 - 21:23

Posted 06 January 2006 - 21:45

a aparut albumul secretu din gradina si e super
![]() si recomand videoclipul ala ca e super |
Posted 03 February 2006 - 16:13

super melodie ... si ma bucur ca sunt oameni care apreciaza hh rap sauu alte hip-hoape
![]() Peace 'n' luv |
Posted 07 February 2006 - 15:05

Mi se pare o treaba buna combinatia hh-chill-jazz-rock. Clipul este foarte bine realizat cu toate ca a avut buget redus
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users