Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj
 Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai

UPGRADE interfon de bloc Electra?

Care-i diferenta intre Geberit De...
 

O noua teapa. Firma R&R SERENDIPITY SRL isi culege victimele

- - - - -
  • Please log in to reply
100 replies to this topic

#37
Tristan81

Tristan81

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 09.10.2013
Am luat si noi o teapa de la R&R Serendipity SRL! acum incercam sa ne recuperam banii. cei de la protectia consumatorului ne-au raspuns ca avem la dispozitie 60 de zile pt denuntarea contractului pt ca in contractul lor nu este specificat faptul ca: cumparatorul are la dispozitie 7 zile lucratoare in care poate oricand sa denunte unilateral contractul. Incercam sa va ajutam si noi cu ceea ce am primit.

http://uploadimage.r...geopc_70us.jpeg


Concluzia: de ce mai asteptam noi sa ne vindecam cand activitatea firmei nici nu permite sa vanda produse care ar avea calitati de vindecare a unor boli..?


AVETI 60 DE ZILE SA VA RECUPERATI BANII !!!!!!! BAFTA

#38
RRSerendipity

RRSerendipity

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 11.10.2013
Am ras in hohote  pe acest document editat de voi! Nu stiu daca ati observat dar documentul nu este semnat de catre organele competente.... Am aflat de la Protectia Consumatorilor ca acest document nu este oficial... Ne bucuram Gabor si Zsolt, ca aveti timp si la asta...

#39
shadowgign2

shadowgign2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,822
  • Înscris: 01.06.2008

View PostRRSerendipity, on 29 octombrie 2013 - 13:03, said:

Am ras in hohote  pe acest document editat de voi! Nu stiu daca ati observat dar documentul nu este semnat de catre organele competente.... Am aflat de la Protectia Consumatorilor ca acest document nu este oficial... Ne bucuram Gabor si Zsolt, ca aveti timp si la asta...


R&R Serendipity SRL  R&R Serendipity SRL  Teapa, firma fantoma, R&R Serendipity SRL teapa, tzeapa R&R Serendipity SRL

Asa!! Sa apara  la rezultate la google atunci cand vor cauta oamenii informatii. Sa vada ca firma asta R&R Serendipity SRL R&R Serendipity SRL e o mare tzeapa

Edited by shadowgign2, 29 October 2013 - 23:18.


#40
BK31

BK31

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.11.2013
Buna Ziua,
Am nevoie de ajutorul vostru, din pacate si parintii mei au cazut in aceasta capcana cu salteau miraculoasa de la serendipity firma din targu mures, cand i-am auzit am crezut ca innebunesc, repede am si mers inapoi la locul unde au semnat contractul sa cer anularea lui, desigur am fost luata pe sus de doctorita prezenta acolo care ma asigurat ca nu poate sa anuleze comanda, pur si simplu e imposibil, pur si simplu am fost impinsa afara din incapere si mi s-a zis sa iau legatura cu firma din targu mures. Avand in vedere ca e weekend nu pot lua legatura nici cu OPC si nici cu firma lor din Targu Mures. Probabil luni sau marti o sa ne sune ca a sosit comanda , eu ce pot sa fac?desigur o sa le scriu si prin mail si o scrisoare recomandata prin posta ca reziliez contractul, dar in contract scrie ca daca refuz preluarea produselor livrate pierd avansul ( din pacate ai mei au platit o suma destul de maricica deja) si trebuie sa platesc si cheltuielile de livrare si administrate a produselor , mai exact 10% din pretul produslui ( produsul e 3700 Ron), ce pot sa fac sa nu ne pierdem toti banii?as aprecia orice sfat

#41
Mocebon

Mocebon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,625
  • Înscris: 06.10.2006
Pai prima solutie de a reduce pierderile e sa nu platesti comanda cand vine.
Practic, doar avansul se poate considera pierdere in momentul asta.
Tot salvezi o suma importanta, bani pe care daca ii achiti la primirea comenzii poti sa-ti iei adio de la ei... dupa cum vezi pe aici teparii astia rad pur si simplu de oameni dupa ce ii prostesc.

Si faceti oameni buni plangeri la politie, pentru inselaciune... spuneti acolo clar ca v-au pacalit parintii, bunicii.
Daca se strang mai multe plangeri impotriva acestor tepari, se va ocupa cineva si de ei.

Edited by Mocebon, 23 November 2013 - 16:58.


#42
tidicristi

tidicristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,276
  • Înscris: 06.08.2007
Deja au evoluat , au inceput sa sune di pi net (platesc mai putin si apare numar ascuns !!) !!Fraiera care a sunat , in urma "dialogului" cu mine , a spus tot !!Dupa ce am sunat 24/24 , erau disperati !!Pe vitor nu ma mai suna !!
Ma suna o tanti (dupa accent , ii din zona ungureasca , pt ca-i lipseste dictionarul DEX !!) , am vorbit cu ia , ii explica sa se duca cu tot cu "copirseu" unde crede ea , dar sa-mi permita sa o sun cind vrea muschiul meu !!
Nu se poate pi nr. di firma , doar pi privat !!

Excroci si nesimtiti , a , am uitat , estem unguri in spatele afacerii !!

Pt. persoana afectata , numele doctoritei , il pui aici , sa se vada !!
In rest repede la OPC/ANPC , ia exemplu userului care a deschis subiectul !
Trimipe P.M. lui si afli cum a facut !

Edited by tidicristi, 24 November 2013 - 03:38.


#43
RRSerendipity

RRSerendipity

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 11.10.2013
In atentia BK31!

In primul rand dorim sa va comunicam ca pe Foaia de comanda semnata la prezentare este trecut in antet adresa completa si numar de telefon al firmei, unde puteti sesiza renuntarea la contract in cadru oficial, deci ar fi fost recomandat ca inainte de a va speria, si de a cere sfat de la persoane neinformate, sa va uitati la contract si sa ne contactati pentru a lamura situatia aparuta. Desigur, luam in considerare scrisoarea Dvs. deindata ce ajunge la firma noastra, si vi se va trimite inapoi avansul acordat la comanda aparatelor, asa cum prescrie legea. Si va rugam sa aveti in vedere ca firma noastra, R&R Serendipity Srl este din judetul Harghita, com Zetea, nu avem nici o legatura cu Targu Mures si nici nu vom avea!

Va multumim, echipa R&R Serendipity Srl

#44
mirq

mirq

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 23.05.2007
:)) hai ca m-ati binedispus.. am citit din curiozitate.. astept espisoade noi :))))

#45
BJudit

BJudit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 27.11.2013
Numele meu este Judit B., sunt din Oradea, am 54 ani. O prietenă de a mea a făcut comandă on-line pentru un cearșaf pulsant. Numele produsului este Promag, iar după preluarea acestuia am constatat că nimic nu este adevărat legat de produs și de oferta companiei, care comercializează acesta prin internet. Prietena mea s-a bucurat că poate achiziționa un cearșaf pulsant numai la prețul de 15 milioane lei, însă această sumă de 15 milioane lei a fost risipită, cum s-a aflat ulterior. Văzând dezamăgirea prietenei mele, împreună cu soțul meu am verificat această firmă și am aflat că în spatele acestei noi companii on-line numită SC PRODUCTS & HEALTH SRL stă conducerea societăților Vero Medical sau Pulsomax din Târgu Mureș, cunoscute de mulți dintre noi, care au provocat dureri de cap deja pentru mulți oameni. Doresc să atrag atenția tuturor că acești oameni mârsavi se ascund acum în spatele firme on-line mai sus numite.
Voi prezenta dovezi pentru cele scrise mai sus în următorul document!

Attached Files



#46
Mocebon

Mocebon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,625
  • Înscris: 06.10.2006

View PostBJudit, on 27 noiembrie 2013 - 17:14, said:

Prietena mea s-a bucurat că poate achiziționa un cearșaf pulsant numai la prețul de 15 milioane lei
Dar cat costa acest cearsaf minune in mod normal, daca prietena ta a fost bucuroasa ca a dat pe el "doar" 15 milioane?

#47
azzolandrea

azzolandrea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.12.2013
Buna ziua tuturor! In calitatea mea de mediator juridic, din Cluj Napoca, as vrea sa fac cateva remarcari legate de subiect. In primul si in primul rand, mi se pare absolut penibil si inacceptabil ca unii se dau din gura si ii jignesc pe altii, in acest caz pe ungurii, ca nu vorbesc limba romana la nivelul romanilor!! Asta era doar o paranteza. Am impresia ca nu gasiti alte contraargumente la adresa celor care sunt de parere ca firma R&R Serendipity SRL face treaba buna, ca si mine personal!!! Probabil ca nu mi-as exprima opinia aici daca nu din proprie experienta as vorbi...dar ia ghiciti..acum 1 an am facut rost si eu de o lampa cu lumina polarizata, dupa ce parintii mei, in varsta de 55 de ani (mentionez ca sunt niste oameni super inteligenti), s-au laudat puternic de produsul respectiv, de efectele acestuia asupra organismului si anumitori boli. Nu intru in detalii, dar va pot oferi mai multe exemple daca doriti..cand cu ajutorul produsului respectiv, fara administrarea vreunui medicament, mi-am revenit in cateva zile. Deci nu e vrajeala, nici gluma!!
Simplul fapt ca un produs este foarte costisitor si unora li se pare pretul exagerat de mare, nu inseamna ca nu merita pretul si ca va puteti permite sa acuzati, chiar sa si amenintati firma!!
Eu recomand ferm lampa respectiva la toate lumea, merita investitia!! E cea mai utila inventie a epocii moderne. Oameni buni, inainte sa va trageti niste concluzii intr-un sens sau altul, consultati cu persoane care folosesc asemenea produse si care va garanteaza de utilitatea lor!
Iar la adresa R&R Serendipity: sa nu va speriati de niste rauvoitori!! (Ai mei au confirmat ca, cel putin in opinia lor, nu este adevarat nimic din cea ce se citeste aici, in sensul ca: au fost foarte multumuiti de atidunea personalului firmei, "angajatii sunt competenti maxim, se vede ca se pricep", sa-o citez pe maica mea.) Succes in continuare in afacere!
Cu respect, Andrea.

#48
angelz

angelz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,843
  • Înscris: 01.12.2003
Cu cat faceti mai multe clone , cu atat va adanciti mai mult in mocirla.Jenibil.

#49
KR_MAN

KR_MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,463
  • Înscris: 04.03.2013

View Postazzolandrea, on 05 decembrie 2013 - 00:07, said:

acum 1 an am facut rost si eu de o lampa cu lumina polarizata,
Cu respect, Andrea.

Eu sunt Aladin, Aladin, Aladin,/
Hai fetito, freaca lampa mea putin!

#50
cassandraholos

cassandraholos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 10.12.2013
Eu ma alatur Andreei in acest subiect ca "firma R&R Serendipity SRL face treaba buna". Macar unul dintre voi stie sau a citit despre produsele respective? Stiti ce inseamna a trata o boala prin metode alternative medicale? Lampa respectiva e folosita si in circuitul medical! Deci medicii care o folosesc sau o recomand sa inteleg ca sunt tepari?? Firma nu face altceva decat sa usureze problemele oamenilor! Sanatatea parintilor mei s-a imbunatatit vizibil de cand au trecut la utilizarea medicinei complementare, adica macar nu iau medicamente. Sunt in contact cu angajatii firmei, care ii ajuta si le raspund la toate intrebarile. Au multi prieteni care la fel folosesc produsele firmei Serendipity si care sunt multumiti nu numai cu calitatea produselor si cu serviciile corecte ale firmei, ci si cu tratarea problemelor de garantie.
E cea mai reusita firma in domeniu pe piata, lucreaza cu cea mai mare intensitate in tara! O recomandam tuturor care vor sa achizitioneze astfel de produse!

#51
tidicristi

tidicristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,276
  • Înscris: 06.08.2007
Deci .... , sti bancul cu Bula si lampa fermecata ?

Ce e mai natural , sanatos , util ? Teapa sau bancul ?

Edited by tidicristi, 10 December 2013 - 22:11.


#52
Mocebon

Mocebon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,625
  • Înscris: 06.10.2006

View Postcassandraholos, on 10 decembrie 2013 - 21:38, said:

Eu ma alatur Andreei in acest subiect ca "firma R&R Serendipity SRL face treaba buna".
Eu zic ca "firma R&R Serendipity SRL" da tepe la greu.
Chiar si faptul ca va faceti clone cu nemiluita denota cu ce fel de tepari au de-a face nefericitii vostri clienti.

Edited by Mocebon, 10 December 2013 - 22:39.


#53
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,989
  • Înscris: 31.07.2007

View Postazzolandrea, on 05 decembrie 2013 - 00:07, said:

...

Deci ... de unde sa incep? Uita, draga Andrea, ca sa nu spui ca-s rau de data asta ma abtin, si ca sa apreciezi gestu' meu sa stii ca mie foaaarte greu!!

#54
claudrider

claudrider

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 566
  • Înscris: 18.09.2007
ne pot ajuta administratorii sau un super moderator cu informatii referitor la ip-urile persoanelor ce au postat mai sus sau macar sa ne spuna daca sunt diferite sau este se posteaza dupa acelasi ip?

reclama ca aici nu am vazut nicaieri pe SP

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate