![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
protectie antiefractie geamuri casa
Last Updated: Aug 20 2013 14:12, Started by
taurash
, Aug 18 2013 20:55
·
0

Posted 18 August 2013 - 20:55

Construiesc o casa de vacanta unde voi merge maxim in we.
Ce ma sfatuiti sa folosesc ca si sistem de protectie la geamurile termopane: rulouri exterioare din aluminiu, storuri, folie, fier forjat? Mersi de sfaturi. |
Posted 18 August 2013 - 21:08

Alarma cu monitorizare e cea mai ieftina sic ea mai eficienta.
Daca nu e locuita casa, hotii au tot timpul din lume sa treaca de rulouri. Fierul forjat si rulourile costa multicel. |
Posted 18 August 2013 - 21:11

Cel mai bine sa cunosti pe cineva care sa aiba grija de ea cat timp lipsesti.Restul e ZERO pt hoti.
|
Posted 18 August 2013 - 21:14

aiurea ala nu poate sa aiba grija la toata casa 24/24 ca doar nu e paznic
la mine in casa au intrat cand faceam baie si cand au iesit au inchis si plasa de tantari. au zic ca ai nevoie de fier forjat + alarma. Edited by onlyone, 18 August 2013 - 21:16. |
Posted 18 August 2013 - 21:25

Posted 18 August 2013 - 21:29

Parca este o firma de protectie prin zona insa abonamentul este undeva la peste 2mil/luna.
Alarma daca o pun o conectez la firma de protectie, nu? Dintre fier forjat si rulouri care ar fi mai bun? |
Posted 18 August 2013 - 21:30

eu am doar niste gratii....asa de fason.
rulouri nu am pus. cand sunt trase,e clar,no body home. in schimb am alarma de scoala pe toata lumea+javrele aferente. lumini pe timp de noapte si cineva care e atent daca suna alarma...in prima faza e silentioasa(suna la vecin in casa) apoi desteptarea la toti. e conectata la mobil,etc.
Parca este o firma de protectie prin zona insa abonamentul este undeva la peste 2mil/luna. Alarma daca o pun o conectez la firma de protectie, nu? |
Posted 18 August 2013 - 21:33

|
Posted 18 August 2013 - 21:35

Pai asa mai bine fac abonament la firma aia si nu mai bag bani in fier forjat.
Desi 2 mil. pe luna mi se parea al naibii de mult .... |
Posted 18 August 2013 - 21:38

fier forjat - numai ai grija sa nu ti-l monteze gen in 4 prinderi cu surub si piulita in cele 4 colturi, adica sa vina unu cu cheia si in 4 minute sa dea jos grilajul.
alarma iti poti pune si fara sa o legi la firma de paza daca nu vrei, goarna aia cand suna iti sta inima in loc daca esti pe aproape. |
Posted 18 August 2013 - 21:42

daca au timp sa lucreze si e interesant ce-i inauntru trec si de fierul forjat cu aparate de sudura oxi-acetilenice portabile. cred ca alarma si abonamentul la firma de paza e cea mai buna solutie, dar sa poata ajunge repede la locatie,
|
Posted 18 August 2013 - 22:01

Pai asa mai bine fac abonament la firma aia si nu mai bag bani in fier forjat. Desi 2 mil. pe luna mi se parea al naibii de mult .... Fierul forjat ar descuraja si el intentia de a intra in aceal imobil. Incearca sa semnezi un contract pe 2-4 ani cu ei si negociezi pretul. |
Posted 18 August 2013 - 22:06

Dat fiinda faptul ca ma voi duce f rar p-acolo nu am mare lucru in casa.
Chiar nu este nimic de valoare insa hotu nu stie el asta. In urma cu 1 an mi-au spart la o baraca un geam, s-au uitat p-acolo si in final au bagat mana si mi-au furat niste cutite jerpelite .... Ce sa mai zic. |
|
Posted 18 August 2013 - 22:20

Daca umbla cu aparatu' de sudura dupa ei asa pot intrerupe si curentu => adio alarma daca nu e si pe baterii. Cel mai safe: niste 'usi' gen d-alea de garaj de tabla dar pt geamuri si fixate pe interior unde pui tu lacat. Nu prea au cum sa treaca
![]() [ http://archas.files.wordpress.com/2009/11/atentie-garaj.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ignorati inscrisaturile. asa sa arate pe afara + geamu peste desigur. iar cand stai acolo si vrei sa deschizi geamu astea se deschid pe perete daca geamul e la acelasi nivel cu el. Pare crazy dar eu mi-as face asa ceva. |
Posted 18 August 2013 - 22:25

Avand in vedere ca alama este si pe baterii si fiind monitorizata se poate vedea inclusiv decuplare alimentarii electrice din dispecearat.
Este o case de vacanta si nu merita sa-si puna usi de garaj de care se poate trece mai usor decat de fier forjat! |
Posted 19 August 2013 - 00:27

Cum trece? Ca lacatul e pe dinauntru.
Edited by -catalin, 19 August 2013 - 00:27. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users