![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Autostrada Ungaria
Last Updated: Jul 22 2015 08:16, Started by
_romulus_
, Aug 17 2013 23:21
·
0

Posted 13 February 2014 - 10:00

Ufff...am inceput sa am aceasta dilema atunci cand am vazut prognoza meteo pentru weekend si am vazut ca pe tot traseul sunt temperaturi pozitive. M-ai bagat si mai rau in ceata
![]() |
Posted 13 February 2014 - 10:07

Am citit din nou ce a scris: mai ales dupa Dunare se preconizeaza ploi si lapovita, la altitudini mai mari (acolo asta inseaman 300m) poate sa ninga 5-10cm. Dar nu va dura mult si temperaturile pozitive revin dupa acela. Cum va fi asfaltul, nu stiu.
![]() Edited by amandigi, 13 February 2014 - 10:08. |
Posted 13 February 2014 - 10:20

Am inteles. . . Ideea e ca eu plec in Bucuresti astazi iar cauciucurile le am acasa (sunt din provincie) si sambata dimineata plec la drum. De aceea graba cu schimbul de cauciucuri de astazi. Mi-ar fi fost mai comod sa o fac maine seara de exemplu, atunci cand si prognozele meteo sunt mai precise...dar...
Mersi inca o data pentru informatii. |
Posted 13 February 2014 - 10:53

Am dat marti si miercuri o tura mai lunga prin Germania :Freiburg,Leipzig,Dortmund,Duissburg si nici urma de zapada,doar putina lapovita pe la 3 dimineata pe la Kassel.
Temperaturi pozitive pana la 10 grade. Daca stai mai mult de 2 saptamani si faci multi km ai putea sa le schimb cu cele de vara,altfel nu cred ca merita. |
Posted 13 February 2014 - 11:02

Multumesc mult...cred ca ma duc sa le schimb. O sa plec pentru o perioada de 4-5 luni, deci preconizez ca o sa fac destul de multi km, de aici si dilema mea cu cauciucurile. Daca ar fi fost doar pentru un drum dus-intors nici nu ma gandeam sa le schimb.
|
Posted 14 February 2014 - 08:55

nu le-as schimba, riscul e prea mare.
e suficient o lapovita in germania si sa faci parte dintr-un accident. ti-o trage asigurarea. riscul nu e de politie, riscul e de ghinion. plec si eu intr-o saptamana iar in franta. nici nu ma gandesc sa ating cauciucurile, chiar daca e vara afara |
Posted 14 February 2014 - 09:04

Salut. Multumesc pentru sfat, dar deja am schimbat cauciucurile. In ceea ce priveste ghinionul, aceasta poate aparea si vara cand mergi cu cauciucuri de iarna, distanta de franare fiind mai mare.
|
Posted 14 February 2014 - 19:56

grija mare prin austria si sudul germaniei. mai ales noaptea. si eu eram nehotarata dar pana la urma am ramas cu cele de iarna si nu regret.
|
Posted 15 February 2014 - 20:29

Salut. Multumesc pentru sfat, dar deja am schimbat cauciucurile. In ceea ce priveste ghinionul, aceasta poate aparea si vara cand mergi cu cauciucuri de iarna, distanta de franare fiind mai mare. atentie, nu ai inteles ce-am vrut sa spun, eu nici nu am nevoie de cauciucuri de iarna pe zapada, dar riscul este ca in caz de accident sa nu fi asigurat. si asta poate inseamna sute de mii de euro in cazul asta vara poti merge cu cauciucuri de iarna asta este motivul pentru care am echipat in 2009 masina cu 4 cauciucuri de iarna, altfel puteam merge linistit cu 2 pe fata |
|
Posted 15 February 2014 - 23:44

Momentan sunt în Viena. Am plecat din tara pe la Drobeta Turnu Severin. Drumul foarte bun, uscat iar vremea minunata (au fost 10 grade astăzi cam peste tot).
|
Posted 16 February 2014 - 10:58

Momentan sunt în Viena. Am plecat din tara pe la Drobeta Turnu Severin. Drumul foarte bun, uscat iar vremea minunata (au fost 10 grade astăzi cam peste tot). Stiu, stiu, vremea e superba, azi ies iar cu motocicleta. Plec si eu intr-o saptamana, iti recomand insa sa nu folosesti masina daca intr-o zi o sa ai surpriza de zapada/lapovitza, caci in caz de accident, e nasol cu asigurarea. Atat. Drobeta-Timisoara-Arad (sau Cenad)-Budapesta? Eu o sa ies prin Oradea caci am treaba prin Cluj intai Edited by tsunnami, 16 February 2014 - 10:59. |
Posted 16 February 2014 - 12:04

Am iesit pe la Arad. Mai fusesem pana la Orsova si stiam ca e ok drumul, pentru portiunea de după am avut emotii. Nu ma asteptam să fie asa de bun si liber. Singura problema a fost în Slatina unde pe varianta ocolitoare exista o portiune de maxim 1km neasfaltata si plina de gropi si noroi. În rest toate bune. . Recomand traseul cu căldură mai ales ca momentan pe Valea Oltului exista problema cu drumul surpat.
am fost anul trecut în Viena prin Oradea. . Singura portiune de drum mai urata a fost de la granita pana în Debrecen. . . E ok si varianta asta dar e mai lunga si mai aglomerata. . . La întoarcere am intrat în tara pe la Valea lui Mihai. . . A fost mai bine. . . Mai bun drumul si în Hu si în ro. Edited by f3br4, 16 February 2014 - 12:12. |
Posted 16 February 2014 - 19:17

neah, abia astept sa merg de la sibiu pana dincolo de deva pe autostrada, sudul nu ma mai atrage deloc.
am mers o portinue cand am intrat in tara in decembrie, dar pentru ca berbecii romani cu numar strain nu stiu sa mearga.. au inchis o mare parte din ea. nu cred ca o sa ma mai prinda campia dunarii. ori pe autostrada, ori pe DN7 (drumul vechi) care acum trebuie sa fie gol golut si e demential de frumos azi am fost cu motoru pana la comarnic |
Posted 17 February 2014 - 01:29

Ca informație pentru cei care vor sa plece în perioada asta. . . Totul a decurs ok. Drumul f bun, temperaturi pozitive pe tot traseul. Toate cele bune și mulțumesc pentru sugestii.
|
Posted 02 March 2014 - 17:07

Lipova-Bucuresti, medie 95km/h.. record personal cel putin
|
|
Posted 20 March 2014 - 10:33

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users