Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Transplant de par

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#19
anto84

anto84

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,435
  • Înscris: 08.09.2012

View Postvpi, on 17 august 2013 - 18:06, said:

te dai cu crema de pantofi neagra ,respiri greu si te recomanzi ca esti tac-su....

Nu face bascalie, ca nu se stie cand te poate lovi si pe tine, chiar daca tac-tu are par. :))

#20
vpi

vpi

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 162
  • Înscris: 17.08.2013
inca mai are.....pe laterale.
eu ma port cazon,zero....din motiv de vant. bate rau la mine in zona si ma ravasea in plete.

#21
moggy

moggy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 29.09.2013
Eu mi-am facut transplantul de par in Marea Britanie, Londra, la clinica RestoPlus Hair Clinic. Au pachete promotionale pentru romani pentru ca patroana clinicii este romanca si a lucrat in acest domeniu cel putin 10 ani. Am avut meotda FUT si mi-au fost implantate in jur de 4000 de grefe la un pret de 5000 de euro cu hotel 3 zile si avion dus-intors inclus. In plus mi-au dat si un pachet ''post-op'' cu medicatia aferenta si diverse solutii de pastrare a scalpului curat, tot gratuit.

Eu am fost multumit, doctorul a fost Dr.Rodgers care am inteles ca lucreaza in acest domeniu de 25 de ani, iar echipa de tehnicieni toti au cel putin 7 ani experienta.

Consultatia a fost gratuita si in principiu online cu poze trimise si mi s-a raspuns la orice as fi intrebat fara a fi mintit ( credeti-ma dupa 6 luni de cautare am stiut exact ce sa intreb).

Eu spun ca ar trebui sa dati o sansa si clinicilor din Anglia care sunt de 10 ori mai bune decat cele din Turcia.

#22
emyboy

emyboy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,666
  • Înscris: 15.01.2011
5000 de euro ? O masina de tuns e 100 de lei si ti se da garantie 2 ani la ea :lol: . La implanturile alea nu cred ca iti da garantie daca peste 5 ani iti cade iar parul .

#23
moggy

moggy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 29.09.2013
Emyboy parul transplantat nu cade niciodata, Eu doar am vrut sa aduc in evidenta ca exista si alte clinici lafel daca nu , chiar mai bune decat cele din Turcia sau Cipru.

Daca nu te intereseaza acest subiect te-as ruga sa nu raspunzi. Unii dintre noi chiar avem o problema si incercam sa gasim / dam cele mai bune sfaturi.

Masina de tuns nu iti da par aia iti ia parul

#24
PredaMi

PredaMi

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 10.02.2015
M-am apucat sa iau finasterida, am inteles ca se iau inainte de transplant de obicei, dar e bun pentru par, oricum. Am auzit ceva ca daca esti blonziu si ai tenul mai alb, ti se vede ciudat transplantul ( in sensul rau ), stiti ceva de asta, in rest tot incerc sa mi dau cu fully pe zonele in care as vrea implantul sa vad cum arat cu par si gerovital la greu pentru firele pe care inca le am. :))

#25
MihaiCristescu

MihaiCristescu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.03.2015
Am facut anul trecut o operatie de transplant de par la dr Koray Erdogan de la clinica AsMed si sunt foarte multumit de rezultat!

Mi-a implantat 2800 de grafturi de par si m-a costat cu tot-tot (cazare, transport, analize, ingrijiri medicale, un gel/sampon cu care sa ma spal dupa ce ajung acasa, etc) 7800 de euro. Pretul e de 2,5 euro per graft si mai adauga ei un cost fix de 800 de euro cu tot ce am enumerat mai devreme. Am dat mai mult poate decat as fi dat la alte clinici, dar mai bine la un doctor bun si o clinica buna decat sa trebuiasca sa refac operatia cum a facut Traistariu. Si vorba aia, parul nu mai ai de unde sa-l iei, nu e ca o operatie de implant de silicoane!

Mi-a recomandat sa iau si Propecia pentru ca am in familie multe cazuri cu alopecie si sa fim preventivi, si sa nu mai trebuiasca o a doua operatie. Am vazut pe facebook ca si-au deschis clinica de consultatii si in Bucuresti. Recomand acolo (pentru ca am vazut la alte clinici rezultate nasoale rau)!

View PostPredaMi, on 10 februarie 2015 - 15:12, said:

M-am apucat sa iau finasterida, am inteles ca se iau inainte de transplant de obicei, dar e bun pentru par, oricum. Am auzit ceva ca daca esti blonziu si ai tenul mai alb, ti se vede ciudat transplantul ( in sensul rau ), stiti ceva de asta, in rest tot incerc sa mi dau cu fully pe zonele in care as vrea implantul sa vad cum arat cu par si gerovital la greu pentru firele pe care inca le am. Posted Image)

Pana sa imi fac transplantul de par am facut si eu cercetari si am vazut (inclusiv la clinica la care m-am operat) exemple de persoane cu par f deschis la culoare si care au avut rezultat bun! Am vazut si la Sorin de la Akcent ca nu se observa ca ar fi facut. Eu am facut la AsMed in Istanbul si sunt super multumit de rezultat

Sa stii ca nu functioneaza pentru par decat tratamentele care au la baza ceva hormonal, pentru ca problema e hormonala (asta cu calvitia). Eu iau propecia de cand mi-am facut operatia ca sa nu trebuiasca sa o mai fac si pe a doua si sa imi pastrez firele cu radacina buna. Inainte de transplant am incercat tot ce exista pe piata (inclusiv Gerovital) seruri, spray-uri, vitamine, uleiuri, de toate, nimic nu a avut un rezultat vizibil. Poate mi-a crescut putin "puf", dar atat. Singurul care merge e Propecia.

#26
Emil45

Emil45

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 01.09.2015
Am avut 4 transplanturi de păr, 2 prin metoda FUT, aici acasă şi 2 cu metoda E.I.P. (Extracţie Individuală a Părului) la clinica PHAEYDE, în Ungaria. De fapt, rezultatul era vizibil după fiecare transplant, însă diferenţa cea mare este că în cazul metodei FUT, am fost nevoit să mă întorc pentru îndepărtarea copcilor şi a fost mult mai dureros, deşi am luat calmantele, nu au fost de folos. Dacă cineva spune că metoda FUT este bună din cauză că părul nu trebuie tăiat, ei ar trebui să considere că şi riscul de infecţie este mai mare. În cazul meu, dacă numărăm zilele operaţiei, metoda FUT a fost într-adevăr mai scurtă, dar trebuie să te întorci şi pentru îndepărtarea copcilor. În cazul metodei FUE asta nu e necesar, deoarece nu există copci. Astăzi, cred că am terminat, nu voi mai merge niciodată pentru un transplant de păr, însă asta e exact ce am spus după a doua operaţie. :) În realitate există mereu ceva ce poate fi îmbunătăţit. Un lucru e cert: dacă voi mai avea al cincilea transplant de păr, va fi făcut cu metoda FUE, sau cu una care este chiar mai bună, cum ar fi metoda E.I.P. (Extracţie Individuală a Părului), deoarece e nevoie de atâta grijă când se lucrează cu firele mele de păr încât în cazul meu nu se pot accepta fire de păr neutilzate.
Sper că am putut ajuta cu povestea mea. :)

#27
razvanc0101

razvanc0101

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 24.11.2014

View PostEmil45, on 03 septembrie 2015 - 12:06, said:

: dacă voi mai avea al cincilea transplant de păr, va fi făcut cu metoda
la un psihiatru nu te-ai gandit?
By the way, si eu sunt chelios si nu am nici o problema cu asta

#28
pro-civilizatie

pro-civilizatie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,012
  • Înscris: 19.02.2011
tundeti-va fratilor la zero. nu mai va panicati cu lipsa parului.
si se mai pot face tatuaje,care imita parul la gradul 1 de tundere.
sau peruca

Edited by pro-civilizatie, 28 May 2018 - 20:25.


#29
Mohombi

Mohombi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 589
  • Înscris: 11.09.2015
Salut, ce experienta aveti cu clinicile din Istanbul ?

Stiu ca sunt multi straini care se duc si am prins o oferta care pare prea buna pt a fi adevarata: 3500 grefe la sub 2000 euro(cu cazare la hotel si transport de la aeroport - toti ofera aceste facilitati, oricum).

Alta intrebare pe care o am, cand ar trebui sa recurgi la transplantul de par ? Am fost la o clinica cu tratament laser, cere 1200 de euro si reusita e de 9/10(pe care nu o cred pt ca spune daca tu esti ăla 1/10, nu-ți iei banii înapoi). Adica diferenta de bani nu e mare intre cele 2 proceduri.

Edited by Mohombi, 25 February 2019 - 21:13.


#30
andiaron

andiaron

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 08.03.2019

View PostMohombi, on 25 februarie 2019 - 21:12, said:

Salut, ce experienta aveti cu clinicile din Istanbul ?

Stiu ca sunt multi straini care se duc si am prins o oferta care pare prea buna pt a fi adevarata: 3500 grefe la sub 2000 euro(cu cazare la hotel si transport de la aeroport - toti ofera aceste facilitati, oricum).

Alta intrebare pe care o am, cand ar trebui sa recurgi la transplantul de par ? Am fost la o clinica cu tratament laser, cere 1200 de euro si reusita e de 9/10(pe care nu o cred pt ca spune daca tu esti ăla 1/10, nu-ți iei banii înapoi). Adica diferenta de bani nu e mare intre cele 2 proceduri.
Eu pot să-ți dau detalii despre clinica Cosmedica din Istanbul, dacă vrei. Nu sunt vreun expert în transplantul de păr din Turcia, dar pot povestesc pas cu pas experiența mea de-acolo...

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate