![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Instiintare in parbriz
Last Updated: Jul 14 2022 10:10, Started by
xulica
, Aug 12 2013 17:50
·
0

Posted 12 August 2013 - 17:50

Buna ziua! Am fost acum o zi la Brasov , la intoarcere am gasit in parbrizul masinii o instiintare cum ca nu am platit parcarea... toate bune si frumoase , problema mea este pe acea instiintare nu este scrisa daca este amenda sau o simpla informare/avertizment ...este scris numai numarul masinii, ora si data la care a fost scrisa ,o semnatura si un nr de tel "pentru relatii". Pe langa aceasta scrie ca este posibil posibil sa fiu amendat cu o suma intre 200 si 500 RON sau cu ridicarea autoturismului.
Sa ma astept sa primesc vre-o amenda acasa/la posta sau la impozit (mentionez ca nu sunt din oras)? Dupa 40 min de la ora de scris pe instiintare am plecat... Multumesc! |
Posted 12 August 2013 - 18:02

Era doar un simplu avertisment, daca nu ti-ai dat seama
![]() |
Posted 12 August 2013 - 18:04

Am gasit si eu asa ceva, acum vreo 5 ani, pe viscol, in parcare la OBOR. As fi platit, nu ma eschivam pt 3 lei, da' n-am vazut pe nimeni pe-acolo. Am schimbat si masina intre timp.
Nu mi-as face probleme. |
Posted 12 August 2013 - 21:22

xulica, on 12 august 2013 - 17:50, said:
Buna ziua! Am fost acum o zi la Brasov , la intoarcere am gasit in parbrizul masinii o instiintare cum ca nu am platit parcarea... toate bune si frumoase , problema mea este pe acea instiintare nu este scrisa daca este amenda sau o simpla informare/avertizment ...este scris numai numarul masinii, ora si data la care a fost scrisa ,o semnatura si un nr de tel "pentru relatii". Pe langa aceasta scrie ca este posibil posibil sa fiu amendat cu o suma intre 200 si 500 RON sau cu ridicarea autoturismului. Sa ma astept sa primesc vre-o amenda acasa/la posta sau la impozit (mentionez ca nu sunt din oras)? Dupa 40 min de la ora de scris pe instiintare am plecat... Multumesc! ![]() P.s. fac si eu haz de necaz ![]() |
Posted 12 August 2013 - 21:26

In Sinaia am gasit si eu asa ceva.Era prin martie-aprilie.
|
Posted 13 August 2013 - 01:22

Daca hartia contine doar ce ai scris, poate fio avertizare, dar nu e sigur.
Nu ai scris al cui este antetul si daca avea serie. amenzile trebuie sa contina si mentiunea de a face recurs la instanta judecatoreasca daca te simti nevinovat Telefon pentru relatii, poate fi o tzeapa Edited by vio69a, 13 August 2013 - 01:24. |
Posted 13 August 2013 - 07:44

Instiintarea a fost data de catre firma care se ocupa cu locurile de parcare in Municipiul Brasov (P&P Brasov) , in capul ei este scrisa o serie , dar nicaieri nu scrie ca pot apela la o instanta judecatoreasca, totodata mai mentionez ca nu este trecuta nici o suma fixa pe care o am de achitat, numai ca pot fi amendat cu o suma intre 200-500RON (aceea este partea care m-a pus putin pe ganduri).
@Business_style sunt deja la 200km distanta ![]() Edited by xulica, 13 August 2013 - 07:49. |
Posted 13 August 2013 - 08:12

Posted 13 August 2013 - 09:21

Posted 13 August 2013 - 12:24

|
Posted 13 August 2013 - 15:36

Orice amenda se poate contesta cu succes de multe ori.
De asemeni sunt cazuri cand amenda este ilegala caci depaseste contractul firmai care se ocupa de parcari in oras sursa http://www.avocatnet...l#axzz2br87WaNB Edited by vio69a, 13 August 2013 - 15:38. |
Posted 16 August 2013 - 01:16

Probabil ca depinde de cine a emis avertismentul respectiv.
Am patit in Sighisoara acelasi lucru. Peste tot erau semne cu Parcare cu plata, dar fiind ora 6 dimineata, nu am avut de unde sa iau tichet. 30 min mai tarziu aveam in geam o instiintare de genul emisa de o firma care administra parcarea respectiva. Iar n-am avut cui sa ma adresez, pentru ca nu era nimeni in zona, la nr. de tel nu raspundea nimeni. Am plecat si nu am patit nimic. In Sibiu in schimb, dupa 3-4 luni am primit amenda de 400 lei parca, pentru ca am parcat cu o roata pe trotuar. Am vazut averstismentul, l-am bagat in masina, dar am uitat de el. Nu mai retin, dar cred ca fusese emis de politia comunitara. Sfatul meu e sa te interesezi acum, sa nu ai surprize mai tarziu. Eventual sa rogi pe cineva din Brasov sa-ti spuna cum sta treaba, pt ca la telefon sigur iti vor spune sa platesti. |
Posted 13 March 2015 - 22:54

@xulica :pana la urma era amenda sau doar un avertisment ? ti-a mai venit acasa vreun pv sau ceva similar ? am gasit si eu cu cateva zile in urma in parbriz o înștiințare identica cu a ta...mersi.
|
Posted 14 March 2015 - 14:03

Nu, nu am primit nici o amenda sau vre-un proces verbal si nici la impozit nu a venit nimic.
|
Posted 13 February 2018 - 23:17

it_is_me, on 13 martie 2015 - 22:54, said:
@xulica :pana la urma era amenda sau doar un avertisment ? ti-a mai venit acasa vreun pv sau ceva similar ? am gasit si eu cu cateva zile in urma in parbriz o înștiințare identica cu a ta...mersi. Tu ai avut de platit ceva? Am primit si eu o hartie similară. |
|
Posted 24 July 2018 - 16:32

adriansd27, on 13 februarie 2018 - 23:17, said: Tu ai avut de platit ceva? Am primit si eu o hartie similară. |
Posted 26 July 2018 - 10:34

eu stau in Brasov, am avut 5 instintari de genul in decursul anilor. Administratorul parcarilor este un SRL (nu poate da amenda), daca nu ai PV de la politie/ politia comunitara poti arunca instintarea linistit.
|
Posted 13 July 2022 - 19:39

Buna - revin si eu cu o situatie similara, atasata acestui reply. Nu stiu in ce categorie s-ar incadra (sunt la prima abatere) si ce pot face in continuare. La nr acela de tel nu prea am succes. Multumiri
Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users