![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Schtroumpfs 2 - melodie rap
Last Updated: Aug 11 2013 16:10, Started by
ungureaa
, Aug 11 2013 04:15
·
0

Posted 11 August 2013 - 04:15

Buna tuturor,
Ieri am vazut filmul Schtroumpfs 2, am ascultat toata banda originala, insa nu am regasit o melodie care era cântata atunci cind protagonistii ieseau eroic din casa ca sa o salveze pe Schtoumfette ![]() Poate cineva sa-mi spuna despre ce melodie era vorba ? Iata lista cântecelor de pe banda originala, insa nici-una din melodii nu e cea pe care o caut. 1. Ooh La La – Britney Spears 2. Vacation – G.R.L. 3. Magik 2.0 – Becky G (featuring Austin Mahone) 4. Live It Up – Owl City 5. Everything Breaks – Sophia Black 6. Forget You – Cady Groves 7. Hey Chica – Kiana Brown 8. High Life – Nelly Furtado (featuring Ace Primo) 9. Tutti Frutti – Buckwheat Zydeco 10. I’m Too Smurfy – Right Said Fred Attached Files |
Posted 11 August 2013 - 08:00

Schtroumpfs 2 ? Ce film mai e si asta? Unde l-ai vazut?
|
Posted 11 August 2013 - 08:23

E vorba despre Strumfii 2 . Se pare ca initiatorul nu stie denumirea in romana .
|
Posted 11 August 2013 - 16:10

Gata l-am gasit : [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/VDvr08sCPOc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Si intr-adevar nu l-am vazut in Romania filmul |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users