![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Schtroumpfs 2 - melodie rap
Last Updated: Aug 11 2013 16:10, Started by
ungureaa
, Aug 11 2013 04:15
·
0

Posted 11 August 2013 - 04:15

Buna tuturor,
Ieri am vazut filmul Schtroumpfs 2, am ascultat toata banda originala, insa nu am regasit o melodie care era cântata atunci cind protagonistii ieseau eroic din casa ca sa o salveze pe Schtoumfette ![]() Poate cineva sa-mi spuna despre ce melodie era vorba ? Iata lista cântecelor de pe banda originala, insa nici-una din melodii nu e cea pe care o caut. 1. Ooh La La – Britney Spears 2. Vacation – G.R.L. 3. Magik 2.0 – Becky G (featuring Austin Mahone) 4. Live It Up – Owl City 5. Everything Breaks – Sophia Black 6. Forget You – Cady Groves 7. Hey Chica – Kiana Brown 8. High Life – Nelly Furtado (featuring Ace Primo) 9. Tutti Frutti – Buckwheat Zydeco 10. I’m Too Smurfy – Right Said Fred Attached Files |
Posted 11 August 2013 - 08:00

Schtroumpfs 2 ? Ce film mai e si asta? Unde l-ai vazut?
|
Posted 11 August 2013 - 08:23

E vorba despre Strumfii 2 . Se pare ca initiatorul nu stie denumirea in romana .
|
Posted 11 August 2013 - 16:10

Gata l-am gasit : [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/VDvr08sCPOc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Si intr-adevar nu l-am vazut in Romania filmul |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users