Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

Interpretari vise si discutii pe teme paranormale

- - - - -
  • Please log in to reply
318 replies to this topic

#19
Business_style

Business_style

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,207
  • Înscris: 10.07.2010

View PostSilePedala, on 17 august 2013 - 04:00, said:

1.Am visat ca eu si o persoana(persoana de care sunt "indragostit")trebuia sa ne casatorim a doua zi dar pana la urma s-au intamplat niste evenimente si casatoria s-a anulat.P.S:Nu sunt impreuna cu aceea persoana.(De cand am intalnit-o,o visez incontinu in ipostaz gen:suntem impreuna,ne plimbam etc.
2.Eu am un caine in varsta de 5 ani si am visat ca trebuia sa il dau pe un alt caine si eu nu vroiam dar pana la urma m-a obligat mama si l-am dat iar apoi am izbucnit in plans si simteam cum imi curgeau lacrimile pe fata iar cand m-am sculat plangeam o.O.
Te gandesti la situatii de genu: cum ar fi daca...si adormi cu gandul asta, creierul transpunadu-le in vis.

View PostGoldMasters, on 27 august 2013 - 15:12, said:

Acum 2-3 nopti am avut un vis foarte ciudat,fara logica, sirul de intamplari a fost total aiurea.sunt chiar curios ce parere aveti?Sunt eu nebun sau ce ?

Eram la scoala,tin minte ca ploua foarte puternic torential...se auzea foarte puternic chiar daca eu nu stateam langa geam,stateam tocmai langa usa.Sala tin minte ca era foarte lata,erau 2-3 randuri de banci lipite..era ora,in clasa era o fosta profesoara..chiar daca era ora,profesoara nu preda nimic discutam cu colegii ca la piata.Totul parea destul de normal,dar totusi aveam o neliniste in vis de parca asteptam ceva anume..usa era putin deschisa,puteam sa vad toate persoanele care treceau pe acolo.Pe fundal se auzea o melodie din filmele de groaza.Posted Image Imaginea se face neagra,dupa 5 secunde de stat in intuneric ma trezesc in laboratorul de chimie...era zapada f mare afara (strat cam de 1m se vedea urme).Colegii vorbeau intre ei,puteam sa ii ascult,puteam sa si vorbesc dar ei nu ma auzeau..se arunca un coleg pe geam in ditamai stratu` si acolo ramane.Se face iar intuneric,ma trezesc vara la eforie nord prin centru cu un alt prieten..m-am dus cu el la o piscina am inotat(nu parea a fi piscina de la mare),dupa se face iar imaginea neagra...ma trezesc iar pe o ploaie langa scoala mea la un magazin..im cumparam ceva dulcePosted Image serios ? asta e vis sau subconstientul isi bate pur si simplu joc de mine...
Ce parere aveti ? Pentru Business,numai am alergat in visePosted Image
Cateodata am un sentiment ciudat,simt ca vorbesc dar ceilalti nu ma aud.
Daca ma pot lega de ceva din tot visul, este faptul ca ai vazut zapada. Zapada inseamna puritate, adevar, etc. Din cauza ca "erau urme pe zapada", inseamna ca ceva, cumva, cineva a stricat puritatea, adevarul, etc. Posibil ca ai zis o minciuna nevinovata si te mustra constiinta, posibil ai fost mintit dar nu sti sigur, posibil ca ai facut ceva ce nu aveai voie sa faci, sau ceva, in functie de circumstantele vietii in care traiesti. Nu pot sa-mi dau seama daca sa intamplat deja sau se va intampla pe viitor, nu gasesc nici un "link" care sa ma faca sa-mi dau seama. Pune totul cap la cap si iti dai tu seama daca sa intamplat sau nu.
De asemenea, esti prea obosit pe fond psihic, incearca sa te odihnesti mai mult, faptul ca treci de la zapada la piscina brusc, arata o tulburare de concentrare.

#20
GoldMasters

GoldMasters

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,690
  • Înscris: 19.08.2012

View PostBusiness_style, on 27 august 2013 - 18:49, said:

Inafara de faza cu zapada,nu e nimic interesant in visul meu(cred).Dar dece pot sa ii ascult pe cei din vis,pot sa si vorbesc cu ei dar pus si simplu ei nu ma aud.Vorbesc aiurea..nu mereu se intampla asta.Cateodata am si cosmaruri,sunt intr-o casa necunoscuta,intr-un fel de intuneric si totusi stiu ca e ceva dubios in casa si  trebuie sa ma feresc sau sa fug de ceva sau cineva...niciodata nu am ajuns in punctul de a afla ce fel de persoana se ascunde in acel vis,pentru ca ma trezeam de frica.Mai visez cateodata caini care ma alearga(am frica de caini,mai ales de vagabonti),sau pur si simplu sunt in locuri care nu le-am vazut in viata mea.+ alte vise in genul asta ,numai stau sa le enumar ca nu are niciun rost.De mentionat este faptul ca mereu cand visez ceva mai urat pe strada,ploua, fulgera si tuna.Visele mele sunt 3D , cand cineva ma loveste simt de-a binelea durerea Posted Image

#21
Business_style

Business_style

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,207
  • Înscris: 10.07.2010

View PostGoldMasters, on 27 august 2013 - 19:04, said:

Dar dece pot sa ii ascult pe cei din vis,pot sa si vorbesc cu ei dar pus si simplu ei nu ma aud.Vorbesc aiurea..nu mereu se intampla asta.
Tu iti faci inconstient logica in vise. In vise orice este posibil, orice poate parea ciudat, etc. asta nu inseamna neaparat ceva, tocmai de-aia se numesc vise.

#22
blacktiti89

blacktiti89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 25.05.2009
Ce parere ai de visul pastorului care a fost ucis impreuna cu fiul sau? L-a dat la televizor de multe ori cum l-a povestit in predica lui...
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/S9X_X4xvEwY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by blacktiti89, 27 August 2013 - 21:23.


#23
TheFlooder

TheFlooder

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,080
  • Înscris: 06.04.2008
Salut la toata lumea, mi s-au relatat si mie doua cazuri si vreau sa aflu de la voi o parere, daca e vrajeala sau chiar o fi fost asa, deci o femeie visase ca si cum aparuse un fum in fata ei si spunea ca mai are de trait 5 ani si 9 zile, sora ei a notat pe hartie asta, si chiar la 5 ani si 9 luni de la asta a murit !
Altul a visat ca era o carte bisericeasca in fata pe care scria 38, si chiar la 38 ani a murit de cancer.
O fi asa ? Sau nu ?

Apoi alt caz, cand eram eu intr-un pericol, mama mea care e la 2000 Km de mine a simtit imediat si a sunat aici sa afle dat fiind ca simtea ca ceva nu e ok cu mine, asta chiar s-a intamplat, cum a simtit ?!

#24
CLaudiu1997

CLaudiu1997

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 819
  • Înscris: 22.01.2012
Deci sã începem. Alaltãieri searã se fãcea cã am spart un magazin împreunã cu o duduie blondã, când a venit poliția, m-a ajutat sã scap, era tânãrã, i-am mulțumit și apoi totul negru. M-am trezit pe o cale feratã, lângã era o fatã, tot blondã, dar mai neîngrijitã. Pãrea flãmândã și nu știu cum am avut un corn la mine, dar i l-am dat, a mulțumit, apoi iar tot negru. M-am trezit cã pilotam un elicopter într-o parte a orașului care era comunistã iar cealaltã democratã (Cum e Coreea de Nord vs Sud), transmiteam ceva mesaje anti-dictator zburând deasupra blocurilor rãu famate ce aveau antene de satelit de circa 90 cm. Elicopterul s-a prãbușit fix la intersecția celor douã pãrți, unde era o stație de tren goalã, mai micã decât cea pe care o sã o atașez la final. Era un fel de baraj mijlocul ãla, ceva ce era menit ca sã separe cele douã pãrți în totalitate Posted Image . Iar faza cu negrul... Dupã care m-am trezit.

Asearã am visat cã eram în nu știu ce loc care arãta precum poza pe care o sã o atașez.... Se fãcea cã eram într-un turn derãpãnat și la subsol era un soi de demon malefic, iar eu meditam. Dupã ce am terminat, m-am dus acolo, era un dragon mare cu ochii roși, mult mai mare decât în imagine. A urmat o luptã pe care am pierdut-o, dar nu știu cum am dat timpul înapoi fãcând un semn din mâini asemãnãtor celui din imagine, dupã care l-am înfrânt.

Vise cam sadice pentru un copil, nu Posted Image ? Nu m-am uitat la filme de groazã în ultima sãptãmânã, deci...Posted Image

Attached Files



#25
GoldMasters

GoldMasters

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,690
  • Înscris: 19.08.2012

View PostCLaudiu1997, on 01 septembrie 2013 - 15:11, said:

Cateodata,am si eu vise de acest gen..Visez ceva,se face negru..apar intr-o alta lume ! Nu inteleg dece.Poate iti raspunde Business_Style ; se pricepe mai bine.

#26
Owidiu

Owidiu

    ***

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,360
  • Înscris: 11.08.2008

View PostGoldMasters, on 10 august 2013 - 21:28, said:

E,poate fii si pura coincidenta.Mi s-a intamplat,sa ma gandesc la o persoana si sa ma sune/sau sa ma intalnesc cu ea in tramvai sau pe strada,sansele fiind minime ca ea sa fie in acel loc in acea clipa

Nu este doar coincidenta. Au fost destule experimente cu gemeni, in care unul era intepat si celalalt avea o senzatie "de durere".

Experimentele au fost abandonate pentru ca nu puteau fi explicate si au fost catalogate ca simple coincidente.

Creierul uman e ca un emitator de unde, de aceea se poate monitoriza activitatea creierului.

Cand creierul trece prin perioade de activitate maxima, undele emise sunt si mai puternice.

#27
Business_style

Business_style

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,207
  • Înscris: 10.07.2010

View Postblacktiti89, on 27 august 2013 - 21:20, said:

Ce parere ai de visul pastorului care a fost ucis impreuna cu fiul sau? L-a dat la televizor de multe ori cum l-a povestit in predica lui...
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/S9X_X4xvEwY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Eu acum l-am vazut prima data, nu am auzit de vreo poveste sau ceva despre el. Oricum, visul care la avut el (povestit in acest clip) este unul general. Daca mergi la biserica, probabil vei auzi de multe ori cum parintele cand tine o predica, povesteste de parca el facea parte din actiune. Acel "vis" nu este un vis, ci pur si simplu a ales aceasta metoda (in care el facea parte din actiune) pentru a ii putea sa ii faca pe cei din sala sa inteleaga ce vrea mai exact sa spuna. Am auzit acest "vis" in foarte multe biserici (cand eram mic, cu un balaur calare care incerca sa il strapunga pe un inger sau ceva de genu ).
Vorbind teoretic ca il credem ca a avut acest vis, putem sa zicem urmatoarele:
Apa limpede si monstrul care il ataca arata ca ceva sa infiltrat in viata lui curata (limpede), intrand cu forta (prin atac) si dorindu-i moartea. Dar, el a specificat ca nu il durea deloc (cand ia infipt sabia) si nu a zis daca a curs sanga (presupun ca nu). Faptul ca nu a visat sange, este un lucru bun, dar automat se schimba si interpretarea. Deci cineva a incercat (sau va incerca) sa-i faca rau, iar singura lui sansa / arma de a se apara este credinta (armura pe corp, din vis), care a fost strapunsa intr-un final, deci acel "rau" infiltrat in viata dansului va reusi sa-si duca misiunea pana la capat.
Totusi este foarte ciudat visul, deoarece demonii din vis nu au "dreptul" sa te raneasca fizic (in vis), te pot speria prin diferite metode, dar orice altceva contravine "legilor divine".
De curiozitate, ce a patit? Informatii despre el?

View PostTheFlooder, on 31 august 2013 - 15:15, said:

Salut la toata lumea, mi s-au relatat si mie doua cazuri si vreau sa aflu de la voi o parere, daca e vrajeala sau chiar o fi fost asa, deci o femeie visase ca si cum aparuse un fum in fata ei si spunea ca mai are de trait 5 ani si 9 zile, sora ei a notat pe hartie asta, si chiar la 5 ani si 9 luni de la asta a murit !
Altul a visat ca era o carte bisericeasca in fata pe care scria 38, si chiar la 38 ani a murit de cancer.
O fi asa ? Sau nu ?

Apoi alt caz, cand eram eu intr-un pericol, mama mea care e la 2000 Km de mine a simtit imediat si a sunat aici sa afle dat fiind ca simtea ca ceva nu e ok cu mine, asta chiar s-a intamplat, cum a simtit ?!
Nu, nu este vrajeala dar nici ceva valabil in mod general.
Bunicul unui prieten, inainte sa moara cu cateva ore, a inceput sa vorbeasca cu diverse "persoane" invizibile care erau prin casa. Cica au facut cunostinta, si purtau un dialog (de fapt vorbea singur, in ochii martorilor). Acele "persoane" i-au zis sa-si ia ramas bun de la familie ca la ora 15:30 vor veni dupa sufletul lui. Intr-adevar la 15:30 a murit.
Eu cred astfel de lucruri dar nu sunt usor de interpretat. Daca visezi tu o carte pe care scrie 29, asta nu inseamna ca la 29 de ani vei muri, sau poate da, nu ai cum sa-ti dai seama.
Cat despre faza cu mama ta...fiecare om este conectat la niste "servere energetice", fiecare om emite / primeste energie continuu. Rudele de gradul 1 (de sange), sunt legate energetic mai puternic la acele "servere", fapt pentru care, orice tulburare de energie din partea unuia, se poate resimtii cumva de catre cealalta persoana. La fel este valabil si pentru ce-i indragostiti, daca sentimentele amandurora sunt profunde se creeaza o linie energetica comuna, si pot simti cumva ca jumatatea ei /lui este in pericol. Este o explicatie varza, stiu, dar nu am gasit alt mod de a expune explicatia.

View PostCLaudiu1997, on 01 septembrie 2013 - 15:11, said:

Deci să începem. Alaltăieri seară se făcea că am spart un magazin împreună cu o duduie blondă, când a venit poliția, m-a ajutat să scap, era tânără, i-am mulțumit și apoi totul negru. M-am trezit pe o cale ferată, lângă era o fată, tot blondă, dar mai neîngrijită. Părea flămândă și nu știu cum am avut un corn la mine, dar i l-am dat, a mulțumit, apoi iar tot negru. M-am trezit că pilotam un elicopter într-o parte a orașului care era comunistă iar cealaltă democrată (Cum e Coreea de Nord vs Sud), transmiteam ceva mesaje anti-dictator zburând deasupra blocurilor rău famate ce aveau antene de satelit de circa 90 cm. Elicopterul s-a prăbușit fix la intersecția celor două părți, unde era o stație de tren goală, mai mică decât cea pe care o să o atașez la final. Era un fel de baraj mijlocul ăla, ceva ce era menit ca să separe cele două părți în totalitate Posted Image . Iar faza cu negrul... După care m-am trezit.

Aseară am visat că eram în nu știu ce loc care arăta precum poza pe care o să o atașez.... Se făcea că eram într-un turn derăpănat și la subsol era un soi de demon malefic, iar eu meditam. După ce am terminat, m-am dus acolo, era un dragon mare cu ochii roși, mult mai mare decât în imagine. A urmat o luptă pe care am pierdut-o, dar nu știu cum am dat timpul înapoi făcând un semn din mâini asemănător celui din imagine, după care l-am înfrânt.

Vise cam sadice pentru un copil, nu Posted Image ? Nu m-am uitat la filme de groază în ultima săptămână, deci...Posted Image
Nu reprezinta nimic dar nu sunt nici sadice, pur si simplu ai o imaginatie bogata specifica varstei. Data viitoare, in vis, cand te simti in pericol, incerca sa-ti amintesti sa pocnesti din degete. Odata ce ai pocnit din degete in vis, tu detii controlul. Experiente placute in continuare :)

View PostGoldMasters, on 01 septembrie 2013 - 18:16, said:

Cateodata,am si eu vise de acest gen..Visez ceva,se face negru..apar intr-o alta lume ! Nu inteleg dece.Poate iti raspunde Business_Style ; se pricepe mai bine.
Sunt vise fara sens, rodul imaginatiei. Se face negru si visezi altceva din cauza ca asta isi doreste subconstientul tau. Nu ai ce sa ii faci :)

View PostOwidiu, on 03 septembrie 2013 - 15:12, said:

Nu este doar coincidenta. Au fost destule experimente cu gemeni, in care unul era intepat si celalalt avea o senzatie "de durere".

Experimentele au fost abandonate pentru ca nu puteau fi explicate si au fost catalogate ca simple coincidente.

Creierul uman e ca un emitator de unde, de aceea se poate monitoriza activitatea creierului.

Cand creierul trece prin perioade de activitate maxima, undele emise sunt si mai puternice.
Total de acord.

P.s. fratilor, visati si voi mai rar ca m-am plictisit de cat am scris Posted Image

#28
GoldMasters

GoldMasters

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,690
  • Înscris: 19.08.2012
Stiti ce ar fii tare ? Sa visez numerele de la 6/49 . Sa prind 6/6 si sa plec in hawai :D

#29
blacktiti89

blacktiti89

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 25.05.2009
@Business_style: El este pastorul care a fost gasit mort impreuna cu fiul sau intr-o masina incendiata! Inca nu se stie cine i-a ucis. Unii au afirmat ca pastorul si-a omorat fiul si s-a sinucis, iar altii spun ca altcineva i-a ucis! Visul l-a povestit inainte(evident!) sa se intample asta.

Edited by blacktiti89, 05 September 2013 - 09:23.


#30
BurnerMan

BurnerMan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 20.08.2013
Am avut si eu aseara un vis foooarte ciudat. L-am visat pe bunicumeu ca murise si era in sicriu...dar faza e ca in vis nu arata ca in realitate, nu arata nici pe departe ca in realitate, dar in vis stiam ca e el... in vis arata mic, adica era scund ca un gnom, si acum imi aduc aminte imaginea cadavrului din sicriu, din imagine iti dadeai seama ca e mort...bun, in timp ce se pregateau funerariile stateam langa sicriu acolo langa el, ma uitam atent la el si vad ca se misca putin si tuseste anemic o singura data , le zic si celorlalti de erau cu mine ca se miscase, ei imi ziceau ca e normal sa se miste, ca elimina nu stiu ce toxine (stiu e ciudat), apoi il vad ca tuseste mai grav, iar asta m-a convins ca era viu, apoi deodata il vad ca deschide ochii si se ridica si zice ca a fost o gluma si ca a facut pe mortu....faza e ca la cum arata in vis chiar ziceai ca e mort, ceea ce e foarte ciudat...

#31
GoldMasters

GoldMasters

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,690
  • Înscris: 19.08.2012

View PostBurnerMan, on 07 septembrie 2013 - 14:25, said:

Posted Image Ce vise ciudate ai .

#32
BurnerMan

BurnerMan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 20.08.2013

View PostGoldMasters, on 07 septembrie 2013 - 15:16, said:

Posted Image Ce vise ciudate ai .

am vise foarte aiurea stiu...o sa mai povestesc unu cand am timp...

#33
Razvan20k

Razvan20k

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 23.11.2010
Visele sunt un mecanism al subconstientului. Nu consider ca ar fi ceva mistic in legatura cu ele.

Acum ca am spus asta, de obicei, imi amintesc visele care reprezinta o dorinta sau o frica suprimata. De obicei unele vise sunt atat de interesante si exact atunci trebuie sa ma trezesc dar altele sunt foarte "generice".

Nu exista "ce inseamna daca visezi X". Judeci in functie de concept, nu de obiectul in sine. Ce inseamna daca visezi fata care iti place si esti langa ea? Te simti singur. Ce inseamna daca ai un vis erotic si nu doresti, te gandesti la cineva in mod special? Lipsa de afectiune.

Ce inseamna daca visezi ca esti inconjurat, fara scapare? Ca asa te simti si in viata reala. Cum sunt reprezentate aceste emotii variaza. Poti visa ca esti intr-o cusca sau poti visa ca esti inconjurat de zombi (evident, ce faci inainte sa dormi influenteaza mult, mai ales daca vezi un film). De exemplu, intr-un moment foarte greu al vietii mele, am visat ca eram intr-o camera si erau multi oameni care vroiau sa ma omoare si eu incercam sa ma apar, dar nu puteam. In aceiasi zi am vizionat Resident Evil dar am inteles ce inseamna.

Cand eram in clasa a 7a, m-am mutat in alt oras. A doua zi dupa ce am cunoscut noua clasa, am visat o colega si cum o tineam de mana. Nu eram interesat de ea dar simteam ca nu eram acceptat in colectiv sau ca am nevoie de aceasta acceptare.

Acum vreo doua zile am visat un joc video. Bai, chestia e ca singurul joc care l-am jucat in ultimele sase luni este sahul din Windows 7. Asa ca singura explicatie care am gasit-o a fost ca intr-un fel sau altul, imi este dor de viata mea cand eram mic, fara responsabilitati si este adevarat.

Jung s-a axat mult pe ideea de vis si oricine pasionat de asta ar trebui sa il studieze. Cu toate astea, nu cautati inteles unde nu exista. Daca visezi o pisica zburatoare nu inseamna ca vei castiga la Loto si doar ca subconstientul tau a facut o legatura abstracta intre anumite concepte.

#34
TheFlooder

TheFlooder

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,080
  • Înscris: 06.04.2008
Eu nu pricep ceva daca tot zici ca sa nu cautam sens unde nu este, de exemplu eu sufar de depresie, nu stiu de ce in vise am tot o stare urata depresiva, poate chiar mai accentuata decat in realitate, ce vrea sa insemne asta ?!
E pur si simplu mecanismul viselor si el damaged si de aia am asa, sau incostientul vrea sa-mi trasmita un mesaj pe care eu nu il inteleg.
De ex visasem saptamana trecuta ca eram cu familia si radeam, dar parca in acel vis mi se scotea in evidenta ca aveam raul ala depresiv adica "razi tu razi, dar esti intr-u rahat cat casa", ma simteam in vis rau ca in realitate dar cu o intensitate mai mare.
Eu si medicii am incercat sa pricepem ce e cu raul asta depresiv din creier si nu am reusit.
DIn moment ce in vise am starile alea dar modificate intr-un fel fie mai slab fie mult mai intens, nu cumva rezulta ca inconstientul stie cu ce se mananca raul asta si ce este exact ?! Ca sa stii sa fabrici stari in vis cum vrei tu, banui ca trebe sa stii si ce inseamna chestia pe care o modifici cum vrei, nu ?!

Cand ma simteam bine si real, si visele erau ok cu stari okey.

Edited by TheFlooder, 09 September 2013 - 23:01.


#35
Christie2

Christie2

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,203
  • Înscris: 01.08.2013
De unde crezi tu ca-ti vin starile astea?

#36
TheFlooder

TheFlooder

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,080
  • Înscris: 06.04.2008
Stiu de unde vin, am o depresie ce dateaza de 15 ani si 9 luni care in acest timp tot a avansat, la inceput nu mi-am dat seama si nu m-am tratat la timp, acum vad ca orice medicatie nu mai merge, mai rau imi face decat bine.
Dar aici tema era ce am spus eu ca se intampla in vis.
De ex daca te visezi ca ai raul ala general de la gripa dar de cateva ori mai intens sau de cateva ori mai slab fata de cum il ai real, nu inseamna ca se cam stie de catre cine fabrica visul, ce e raul ala de fapt ?
Sau poate simuleaza doar starea, nu si cauza ce produce starea, nu stiu exact.
Adica as banui ca inconstientul stie ce anume cauzeaza acel rau de care nimeni nu stie ce si cum.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate